איגרת המשרד לעידוד הירידה

רוני13

New member
מטרות שונות לגמרי...

המטרה של מחבל היא לרצוח! המטרה שלנו היא להגן על המדינה ולשרת אותה.

נכון, כך זה בעינינו

בעיניו מטרת החייל הכובש לרצוח ומטרתו שלו להגן על המדינה שלו. אפשר להתווכח על זה?

רוני13

New member
עצב שאתה...

משווה בין חייל שלוחם למען מדינה לבין מחבל שלוחם למען רצח. לאיזה שפל מגיעים.

זה לא אני משווה, כך הם רואים את הדברים

בשבילהם המחבל הוא חייל למען המדינה שלהם, אנחנו רואים זאת אחרת.

רוני13

New member
מי זה אנחנו?

אתה כבר לא חלק מתושבי מדינת ישראל...זה אנחנו ואתם(היורדים). איזו מדינה יש לחמאס? הם אירגון טרור לא יישות מדינית...אין להם מדינה! הם מתאבדים בשביל לרצוח-זוהי מטרתם,הם נשלחים ע"י ארגון טרור שמטרתו היא השמדת ישראל.

מי אתה שתקבע אם אני ישראלי או לא??

אין להם מדינה היום מחר כן גם אני לא אוהב את הרעיון הזה אבל אני מציאותי השאלה היא רק כמה הרוגים משני הצדדים יהיו אלף או מיליון בסוף הרי יגיעו לשולחן המשא ומתן תחשבו על זה

רוני13

New member
ברגע שעזבת את מדינת ישראל...

ועוד מדבר עליה ככה,אין לך שום זכות להיקרא ישראלי! החברה הישראלית לא מעוניינת בפחדנים שחוזרים מתי שרע להם
לא תהיה לחמאס מדינה-הם אירגון טרור! הדבר היחיד שמגיע להם זה כדור בראש... אתה גולה-תפסיק להתעסק בעיניינים של מדינת ישראל! (עוד יורד מצוי,לא יכול להתנתק מהתרבות הישראלית...בטח יש לך גם את הערוץ הישראלי בטלוויזיה)

מדינת ישראל היא מדינת חוק ודמוקרטיה

ולכן אין לך או לכל אחד אחר זכות להחליט מי ישראלי ומי לא החברה הישראלית לא יכולה להחליט את מי היא מקבלת ואת מי לא כשהם יחזרו, אם וכאשר, אתה תממן אותם באמצעות המיסים שתשלם
אני אמשיך להתעסק בכל עניין ואף אחד, בטח לא אתה, יעצור אותי.

רוני13

New member
אתה לא אמור לחייך...

תשפיל מבט כשאתה מדבר! החוק לא מעניין אותי. יש במדינה הזאת אנשים... האנשים האלה לא מעוניינים בפחדנים כמוך-הם יכולים להחליט את מי לדחות. בדיוק כמו שהחברה לא מקבלת באהדה משתמטים היא יכולה לעשות אותו דבר עם יורדים. אתה כולך רק דיבורים "בואו נתנתק מישראל,בואו נעזוב" אך באותה העת אתה קורא את העיתון הישראלי,רואה את הערוץ הישראלי,מגיב בפורום ישראלי ואוכל במבה של אוסם. זה רק מראה כמה פתטי אתה!

../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif רוצה עוד ? ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

"החוק לא מעניין אותי" אז אתה הישראלי המכוער אתה רוצח ראש הממשלה הבא אז אולי אני פטתי אבל ישר ושומר חוק...

רוני13

New member
דבריי הוצאו מהקשרם...לגמרי!

כוונתי הייתה שלא מעניין אף אחד שהחוק מקבל אותך-החברה הישראלית בנויה מאנשים ולא מרובוטים ככה שהיא זאת שתקבע אם לקבל אותך או לא. אתה *פתטי*(זה עם ת' לפני הט') וממש אבל ממש נואש! (וכל הודעה שאתה שולח מוכיחה את זה עוד ועוד). ישראלי מכוער או לא-לפחות אני ישראלי.

פתטי או פטתי זה נכון כי המילה מקורה מלועזית

ולכן שתי האופציות נכונות (שיעור בלשון חינם). אני ישראלי לא פחות ממך, אם תרצה או לא וזה ממש לא מעניין את אף אחד.

יש כאן מאבק

בין הישראלי הקשוח הימני והלאומי מברזל לבין הישראלי המאוכזב, יליד הארץ הליברלי הנאור שאוהב בשר לבן.

הסיבה בפנים

הציונות מתה ואיננה עוד, מזה מספר שנים, מדינת ישראל שלי מתה, שלכם פשטה רגל, עם ישראל כאחד העמים, מדינת ישראל כשאר המדינות, אי לכך ובהתאם לזאת, עדיף לחיות במקום אחר, מקום בו איני חייב דבר וחצי דבר לאיש, ואיש אינו חייב לי דבר וחצי דבר, ובמיוחד, איני חב את חיי למדינה. ניצולי השואה, שאר הקשישים, העולים החדשים, הנכים והחולים, אנשי המילואים, העובדים הזמניים, עובדי הקבלן וחברות כ"א, לכולם נהרסו החיים, ללא יוצא מהכלל, מדינת ישראל על סף חורבן, חורבן המתבשל בתוכה, ולא מאוייביה. מדינת ישראל חזקה צבאית וכלכלית, לפחות כך אנו נוטים להאמין, אבל היא חלשה בתוכה, העם מתפורר, העם יביא להרס המדינה. אני, ששירתתי ביחידה קרבית ופיקדתי על חיילים, בקרב ובשיגרה, אני, ששירתתי במילואים, בצו ובהתנדבות, אני, ששילמתי מיסים ואגרות כחוק, אני, שהייתי שגרירה האישי והפרטי של מדינת ישראל בניכר, אני, שעד אתמול שלשום הייתי מוכן להקריב את חיי למענה, אני, מודיע בזאת: שבועתי לצה"ל בטלה ומבוטלת, נאמנותי למדינה מוטלת בספק, אינני עסקן פוליטי או שכזה, אך בי נשבעתי, ביום בו יתאפשר לי, אחזיר לכם שבעתיים, ללא רחמים, לא אהסס לרגע ולא אחשוב פעמיים, את ההרס אשר הבאתם על האוכלוסייה, נגבה גם נגבה, בריבית דריבית, ואם לא מכם, מילדיכם, ואם לא מילדיכם, מילדיהם. אולי עדיין תוכלו לעצור זאת, לו רק הייתם רוצים.

למעלה