איזה דמות הייתם רוצים להיות?

דרגורן

New member
איזה דמות הייתם רוצים להיות?

אם ניתנה בידכם האפשרות להיות דמות כלשהיא מאחד הספרים שקראתם (או סרטים או סדרות), איזה דמות הייתם רוצים להיות? אני כמובן אתחיל: אני הייתי רוצה להיות "פלקור" דרקון המזל מהסיפור שאינו נגמר. בגלל שמזל אף פעם לא מזיק שיהיה בסביבה, וכייף להיות דרקון
ומכוון שהרעיון לשאלה הזאת הוא של חברה שלי ולא שלי, אז אני אוסיף את תשובתה: "וורזל" - וורזל הינו עדשאי מסידרת הספרים של העדשאי (מפתיע אה?) הוא נורא מהיר וחזק, והוא נראה כמו "דרקון אנושי" כלומר שתי רגליים, שתי ידים וראש אנושיים, כאשר הראש מאורך ונראה דרקוני, ובידים יש לו קפלי עור שהוא יכול ללפף מסביב ליד או כשהם פרושים הוא יכול לעוף. וכמובן יש לו "עדשה".... (מצ"ב תמונה של הראש שלו
) אז איזה דמות אתם רוצים להיות? ולמה!

trillian

New member
אני הייתי רוצה להיות...

הייתי רוצה להיות ארתור בנט מ"המדריך לטרמפיסט"... ולא קשה להבין למה
מי לא היה רוצה לעבור את ההרפתקאות הסוריאליסטיות שהבחור המסכן הזה עבר?! יש חוויות שפשוט חייבים לעבור כדי להתבגר... או כדי לקבל תעודת כניסה לארץ לעולם-לא

trillian

New member
כן.. אבל כבר נמאס לי מהכינוי הזה

למען האמת, אף פעם לא אהבתי את טריליאן. היא סנובית קצת... אבל הדמות הנשית היחידה השניה היא הבת שלה, רנדום, אבל השם שלה הוא קצת דפוק בתור כינוי :) ודוקא אותה כן אהבתי קצת.... אני שוקלת להחליף את הכינוי שלי לGushpanka או גושפנקא... נראה כבר.

Boojie

New member
ריפלי. אלן ריפלי.

טוב, אולי לא הייתי רוצה את החוויות שהיא עוברת, אבל בהחלט הייתי רוצה להיות היא. ריפלי שולתת!!!1

SaidinsTaint

New member
לרוב הדמויות

הראשיות ו/או המעניינות יש מס´ רב של חוויות לא נעימות בעברם... מזכיר לי את מה שבין אומר ב"צל של אנדר" - לא הייתי רוצה לעבור את מה שהוא[אנדר] עבר כדי להיות כאן. ואז הוא צוחק, כשהוא חושב - לא הייתי רוצה לעבור את מה שאני עברתי כדי להיות כאן...

Boojie

New member
זהו, בדיוק.

בדרך כלל הדמויות המדליקות עוברות מסע ייסורים בדרך אל מדליקוּתן, או כמו בפתגם הסיני, יש להן "חיים מעניינים". אז חיים מעניינים זה קול מצד אחד, אבל גם לא ממש נעים בדרך כלל, מצד שני.

דרגורן

New member
וזה למה אמרתי "דמות" ולא

להכנס לספר/סיפור עולם! (שזה כבר שאלה אחרת לגמרי!)

רק בגלל זה

הייתי רוצה להיות אנדר. כי הוא גדול על כולם, אבל הוא סובל וכל הזמן חוטף, נראה כאילו הוא רוצה רק ללכת לישון ולא להתעורר.... אף אחד לא מבין אותו, אין לו חברים אמיתיים. אחותו היא הקשר היחידי שלו לעולם ה"נורמלי" וגם היא זונחת אותו לטובת פיטר.. הוא סובל כל הזמן, אבל הוא גדול מכולם. ובגלל שני הדברים האלה הייתי רוצה להיות כמוהו- לסבול, להיות פגיעה ורגישה, אבל גם להיות גדולה מהחיים. נשמע טיפשי, אבל ככה אני מרגישה..

דרגורן

New member
אבל, אבל, אבל....

ההבדל בינך לבין ריפלי הוא סמנטי! אם תעברי הכשרה מתאימה גם את תוכלי להיות כמוה! (אלא אם את מתכוונת לריפלי בסרט הרביעי שבו יש לה גנים של Aliens...) חוץ מנחישות ותעוזה, אין לריפלי שום דבר מיוחד (ושלא תחשבי שאני לא מעריץ את ריפלי! יש לי את ארבעת הסרטים והיא אחת הדמויות שאני יותר מעריך...)

Boojie

New member
שמע, אין לי שאיפות להיות דרקון.

אני מעדיפה להיות אדם. ומה בדיוק יש לאדם חוץ מנחישות ותעוזה ושאר תכונות? אז בסדר, יכול להיות (אני לא בטוחה) שהייתי שמחה להיות טלפתית. אבל מעבר לזה, ריפלי היא דמות החיקוי האולטימטיבית בשבילי, מי שהייתי רוצה להיות כמוה כשאגדל. נחישות, ותעוזה, ושכל, ואכפתיות, וכל מה שהולך עם זה.

Ka Dargo

New member
אם הייתי בת...

אז כמובן שריפלי (אני חייב להפגש אם אחד החייזרים פנים אל פנים!!!) אבל כיוון שאני לא אז כמובן יש את ג´ון קרייטון חביבי,אבל זה כבר נדוש (כי כבר כולם כאן יודעים שאני מעריץ מושבע של "פארסקייפ")...חשבתי לי, והגעתי למסקנה שעדיף להיות האביר\הדרקון מלב הדרקון (סרט מדהים) - אם האביר, זה ממש אבל ממש אבל ממש לא מזיק שיהיה לך חבר כזה, הדרקון, תארו לעצמכם מזה להיות אחד כזה???

petra

New member
אם כבר מלב הדרקון

אז הייתי רוצה להיות הדרקון. האביר די מעצבן וחוץ מזה תאר לעצמך להיות דרקון שיכול לחלוק את הלב שלו עם אחרים. זה לא מגניב?

petra

New member
דובר למתים

זה אולי נחמד להיות אבל זה די מדכא לא? כל הזמן להיות בהלוויות של אנשים? עם ג´יין שכזו זה בטח נחמד, אבל לדעתי להיות ג´יין זה הרבה יותר נחמד.

למעלה