איזה דמות הייתם רוצים להיות?

maslul

New member
אני חושב שהייתי רוצה

להיות או רחד מבוני העולמות (אבל לא לבנות את נורבגיה) או עכבר לבן (שניהם כמובן מהמדריך לטרמפיסט).

Shades Of God

New member
הממ..

הייתי רוצה להיות גדילן .. (המקום היחיד שהוא היה שם והיה לו משעמם זה האביס,וזה די מובן למה..) הוא מת כבר בערך פעמיים וחזר לחיים,נסע בזמן, הוא חסר פחד,ומומחה לפריצות:) (אה-והוא אובססיבי לשער שלו כמוני...)

arifell

New member
ויימס, כי הוא אחד כזה שרק מנסה

לעשות את תפקידו, ויוצא גדול מהחיים

trillian

New member
צודק.. ויימס באמת גדול מהחיים

פשוט בנאדם מגניב לחלוטין. יש לו כריזמה ואינטואיציה, ששוטרים אחרים היו פשוט מתים שיהיו להם.

ברנן

New member
מגונן

מתאים לי לחיות איזה 40000 שנה ולדעת כמעט הכל מצד שני זה קצת דופק את הקטע של עוד ילדים וכדומה אז נראה לי שאשאר במצבי הנוכחי

on drugs orange

New member
אצלי זה מן שילוב

בין רייסטלין (מכשף רב עוצמה) לבין קרמון (לוחם רב עוצמה). אבל ברור שהייתי גלימה אדומה כי תמיד הייתי עושה מה שטוב לאינטרסטים שלי ומנסה לא לקחת צד בעימותים של אנשים אחרים :)

on drugs orange

New member
אופסי ../images/Emo9.gif

זה היה אמור להיות בפתיל של הדמויות אני מניח שהעייפות אחרי הטיול של הביהס משפיעה עלי.. אם המנהלות הנחמדות והחמודות של הפורום יוכלו להעביר את ההודעה לפתיל הנכון :) (או למחוק אותה אם נדרש..)

סת´רה לאבוד, מסדרת טאלטוס של בראסט

(כזה אני, תמיד האסוציאציות שלי הן לספרים שאני עובד עליהם). בכל מקרה, סת´רה היא אל-מתה (כלומר, ערפדית, בערך) בת עשרות אלפי שנים (לפחות). יש לה חרב בעלת עוצמה אדירה, היא גרה בהר ששייך לה, היא אולי הקוסמת החזקה ביותר בעולם, היא יודעת... אררר, הכל, בערך. ויש סיבות נוספות, אבל אז אני עלול להיכנס לספויילרים לספרים מאוחרים יותר בסדרה.

אם אפשר להחליף מין, אז...

נני אוג.אישה שנהנית מהחיים.ובתור זכר - אחד מההוביטים.בילבו ופרודו צולקו נפשית מהטבעת, ומרי לא התחתן, ככה שסאם או פיפין מגיעים לרשימה הסופית.

petra

New member
אם אפשר להחליף מין אז...

הייתי רוצה להיות ג´וני (מלוחמי החלל של היינליין)

preacher

New member
כן אבל האם היא נהנית מזה?

כל הקטע הזה של לדאוג לגורל העולם במשך עשרות אלפי שנים יכול להיות מעיק. לא עדיף להיות צעיר (יחסית...) חסר אחריות בעל טירה מעופפת, חרב בעלת עוצמה זהה, כוחות של מכשף ושל קוסם וחדר בעל... תכונות מסוימות בראש המגדל בטירה שלך?

חסר אחריות? אתה יודע שהוא היה הורג

אותך על זה בלי לחשוב פעמיים, נכון? וזה בדיוק העניין. הכבוד שלו מהווה משקל גדול יותר על כתפיו מאשר גורל העולם על כתפיה של סת´רה. ויש לסת´רה מפלט משלה מכל האחריות הזאת של כתפיה. אתה קראת את כל הספרים, נכון? אז אתה יודע על מה אני מדבר. וחוץ מזה, החרבות שלהם אולי באותה סקאלה, אבל אתה באמת חושב שיש לו סיכוי כלשהו נגדה בהתמודדות כלשהי?

preacher

New member
הי - אם אתה רוצה להתמודד עם

ג´נואין כל כמה אלפי שנים ועוד לספוג עלבונות מהקיסר (למה בעצם גירשו אותה מהחצר? אולי נגלה מתישהו), suit yourself. אני מחפש מי הכי נהנה מהחיים שלו. המפלט של סתרה רק נשמע לי יותר מלחיץ כי צריך לשמור *עוד* סוד. ומורולאן - מורולאן נראה לי כמו מישהו שיודע איך לכייף (בסגנון דראגריאני (תראה, אני משתמש באיות שלך (וואו, סוגריים משולשים!)) - לצאת לאיזו מלחמה נחמדה על כלום, או הרפתקה בעולם שמעבר או סתם לשבת בספריה ולשתות יין). וזה הכי חשוב, לא? ואם הייתי הולך עם זה עד הסוף הייתי בוחר להיות אייבין וזהו. אולי הוא לא עושה הרבה חוץ מלתופף - אבל מה, הוא מאושר.

SaidinsTaint

New member
מרלין בן קורווין

יתרונות: בן לתוהו בן לסדר מכשף רב עוצמה לוחם מוכשר ממיר צורה שליט התוהו ולמעשה חצי מהיקום. בסך הכל יש לו לב טוב מי לא היה רוצה ילד כמו גלגלרפא? חסרונות: אם מכשפה תככנית ומרושעת דוד לא טוב בהרבה

טוב, זה ממש קל...

הייתי רוצה להיות לאזארוס לונג. יתרונות : מבוגר, חכם, בעל ניסיון, עושה חיים משוגעים. חסרונות : "זקן", אף גדול, חרמן כל הזמן, משוגע ואדיוט בכלליות.

byron

New member
שאלה קשה

לאלה שמכירים קומיקס הייתי רוצה להיות וייב vibe דמות איזוטרית שהייתה קיימת בין 85´ ל87´ ואז נהרגה. פשוט הכוחות שלו ליצור גלי הלם מגניבים והוא בעצמו cool אבל הכי הייתי רוצה להיות לוק סקייווקר (או כל ג´די אחר)

הייתי רוצה להיות חלמיש כור אש

מסידרת רומח הדרקון! אני רגזן כמוהו ואוהב להלחם :) חוץ מזה אני מעריץ אותו בגלל תכונות שהיו לו :) הגמד

arifell

New member
לתכנן את היקום זה נחמד,

אבל להתעסק עם כל המתמטיקה הזאת? אני נגעל מהמתמטיקה שאיתה אני מתעסק בימים אלה, מתימטיקה של המאה ה20 (טורי פורייה, חדו"א וכאלה, למי שזה אומר משהו) המתימטיקה של הפסיכוהסטוריה בטח מסובכת בכמה רמות!

למעלה