איזה דמות הייתם רוצים להיות?

נדמה לי שהוא יתקוון

למזה מהספר "דובר המתים" הריי הכינוי שלו זה "אנדר וויגין" (ספר גדול) ואני הייתי רוצה להיות רסטליין מז´אר מרומח הדרקון כי אני מדבר כמוהו (ציניות) ואני רע (השה"םהאפל) וגם לי בא להרוג את אחי!

גם אני רציתי להיות הוא..

בזמנו כשקראתי את הסידרה גם אני רציתי להיות רסטליין .. אחרי שקראתי שוב את הסדרה החלטתי להיות חלמיש כור אש :) הגמד

אבל חלמיש מת-סתם

ורסטליין מת בזמן מלחמה על ידי האויב הגדול ביותר שלו-אחיו! (נשמע כמו ציטוט נכון? אבל זה לא)

SaidinsTaint

New member
חלמיש מת מזקנה

אחרי המון חיים ארוכים וטובים. רייסטלין, אם כבר, הקריב את עצמו, כדי להציל את אחיו ושאר העולם - וכדי לא להישאר האחרון ביקום. ו - ספויילר הוא לא מת מזה...

arifell

New member
ביאור:

הגבמה מתכוון לזה ש: שהם=שליט המבוך לכן: השהם=השליט המבוך- וזה לא נשמע נכון מכ"כ הרבה סיבות, אבל אל תתייחס אליו, הוא סתם קטנוני...

אף אחד כבר לא מתייחס לשה"ם

כ"שליט המבוך" אלא כהשה"ם שמנהל את הכל. השחקנים אולי יודעים מזה שה"ם (כשליט המבוך) אבל מתיחסים לשה"ם כשה"ם ולא לפרוש שלו (שהם ולא שה"ם בשבילם). כך שהשה"ם האפל הוא בסדר

pazro

New member
אפשר לעשות שילוב של כמה דמויות../images/Emo35.gif

קצת מכול דמות ששווה משהו, ובסוף הרבה מג´סיקה רביט למען דימוי עצמי טוב.

wasaby

New member
דמות של היינלין

מה, זה רע להיות גאונה, עשירה, וסקסית להפליא? אם אפשר רק אני מעדיפה שלא יחסרו לי כל מיני גפיים.

SaidinsTaint

New member
היא פשוט התייחסה

לגיבורות אז רציתי להרגיע אותה שהיא לא בסכנה. ולא כל גיבורותיו של היינלין ג´ינג´יות. דיתי והילדה לדוגמה... מאני דיוויס, קולין קמפבל - ורבי עזרא - למרות שהוא לא ממש דמות ראשית. היי הנה עוד דמות יהודית לשרשור מלפני שבוע-שבועיים :)

הייזל

New member
אתה צוחק נכון?

הילדה היא אכן בלונדינית. דיתי היא ג´ינגית בלי ספק.

Guinness

New member
../images/Emo72.gifביג ליבובסקי!../images/Emo72.gif

רק בגלל היותו "THE DUDE"

Oook

הייתי רוצה להיות הספרן מהאוניברסיטה הנעלמת. שפה עשירה, תסרוקת נהדרת, ואף אחד לא מתווכח איתך כשאתה אורנג אוטנג במשקל של 150 קילו. Oook

למעלה