איזה יופי של ביצוע דפקה השועלה תמר

אין סיכוי שההפקה תוותר על רוז, אז זה מאוריציו

ולא משנה כמה פרסומות יישפכו לנו עכשיו. השועל בטוח שרוז לא עפה.

danlevin1

New member
לא לקרוא מי שלא רוצה לדעת

הם חשפו בטעות בפייסבוק שזה מאוריציו שזה מודח , לא שהיה קשה לנחש שהוא נשאר מול רוז
בכל מקרה טעות ענקית להעדיף זמר אדיר בשביל הנטע הזאת , זה יעלה לה ביוקר

danlevin1

New member
עכשיו זה ברור - שירי מיימון השופטת הכי גרועה

לא כל זמרת טובה יכולה להיות שופטת טובה

kobyz21

New member
ההחלטה שלה לגיטימית מאוד...

מאוריציוס זמר טוב אבל הכל אצלו קבוע מדי, לא פורץ גבולות ולא ממש יחודי... שירי לא הרגישה אצלו את התשוקה שיש לאחרים להתפתח יותר ועל הבחירה...

danlevin1

New member
שטויות

יש לו תשוקה והוא מראה את זה בשירה , והוא מאוד ייחודי
יש לו גוון קול שאין בכלל בארץ , שחסר מאוד במוזיקה הישראלית
זה נראה כאילו עברי לידר קובע הכל , נכנס לשופטים לראש
נטע תודח ראשונה ,אין לה את האקס פקטור

liri7

New member
אולי רצו שתהיה אחת ששרה בעברית

בלעדיה נבחרת המבוגרים הייתה נשארת בלי אף ישראלי.

kobyz21

New member
אחלה גוון קול אבל כנראה זה לא מספיק

כי משהו בשירה עצמה קצת מיושן/נדוש, לא מספיק ייחוד/נשמה...
יש מצב שהיה צריך לעבור על חשבון נטע שכרגע אולי פחות טובה, אבל שירי לא ראתה בו שום פוטנציאל לגדול והעדיפה לתת את הצ'אנס לנטע, החלטה לגיטימית שאפשר לא להסכים איתה.

עד אתמול הייתי אולי מסכימה איתך

אבל אתמול הוא ביצע שיר של פרל ג'ם מצויין והראה שהוא ורסיטילי, שהוא יכול לשיר רוק מצויין והוא לא סאן רמו (לא שפרל ג'ם הם להקה עכשווית, אבל בכל זאת).
הביקורת היחידה שיש לי עליו הוא שהוא לא מחדש, הוא שר את השירים כמו שהם, הוא לא מביא משהו אחר משלו, איזו אינטרפרטציה אישית, לכן הייתי דווקא שמחה לשמוע אותו שר בעברית, הייתי שמחה לראות אותו מתפתח. אבל גם ככה כמו שהוא עכשיו חבל לי שהוא לא ממשיך כי הקול שלו מצויין ונעים לי להקשיב לו והוא נוגע בי הרבה יותר מאבישחר למשל, שפשוט עובר לידי כאילו לא היה. וגם כי אני רוצה יותר רוק בתוכנית, וכנראה שתקוותי היחידה בנושא היא בן גולן.
ואגב, באופן כללי נבחרת הבוגרים די מיושנת אבל האמת שזה לא ממש מפריע לי. רק שרוז תתאפס על עצמה ותבחר בשירים שיותר מתאימים לה, אני מאוד מקווה שהיא מרתוניסטית ולא ספרינטרית.

juspan

New member
דווקא לא ראיתי בו סן רמו אף פעם

למרות האיטלקית, אלא מין רוקיסט מיושן כזה מהסוג שלא מדבר אלי. אישית גם לא מתחברת לפרל ג'ם, כך שהוא אולי יכול היה ספציפית להרשים אותי בבחירות אחרות לגמרי. מכיוון שזה לא קרה (בחירת השירים), המשכתי להרגיש שאני מקשיבה לזמר סימפטי שמופיע בתחנת הרכבת התחתית...

השופטים אמרו את זה עליו מתי שהוא

וכן, הוא באמת רוקיסט מיושן קצת, אבל יש בקול שלו חום שתפס אותי וכל שיר הוא ביצע מצויין. מה שהיה חסר לי בו זה באמת האינטרפטציה האישית, נגיד, את השיר של אתמול הוא שר מצויין אבל הוא שר אותו כמו אדי וודר. זה משהו שיש למשל לקרקוקליות. עם זאת, הייתי שמחה לראות אותו ממשיך בתחרות, מה גם שברובריקה שלו נמצא אבישר שהוא גם מבצע טוב אבל שלא עושה לי כלום. אבישחר - חוץ מזה שהוא שר ליונל ריצ'י באודישן הראשון שלו (וגם אז לא התלהבתי ממנו), אני לא זוכרת שום ביצוע שלו מאז. זה מה שגם היה לי עם נטע רד, אבל אתמול היא שרה את דני רובס, ולמרות שאני לא מתה על דני רובס ושיריו, זה התלבש עליה טוב. אז אני הייתי מעדיפה לשמור על רוז ומאוריציו, אחר כך על נטע ובסוף אבישחר.
אני חושבת שיש כנראה משהו באבישחר שמאוד עובד בלייב, כי אני מניחה שלא סתם הם מתלהבים ממנו, אבל פשוט לא עובר אלי דרך הטלויזיה.
בעיניין בחירות השירים - זה גם עובד עלי, לטובה אבל ג לרעה (כשמתמודד מחריב שיר אני אוהבת, אני אהיה יותר סלחנית אם הוא יחריב שיר שאני לא לא אוהבת!)

מלח גס

New member
אני מסכים, את נטע היה צריך לשלוח הביתה.

למארציו יש מנעד טוב והוא שר נפלא אני לא חושב שלשירי הייתה באמת סיבה להעיף אותו.
רוז נהדרת, התאהבתי בה מהאודישן הראשון, שלא תשנה את הכיוון הזה, אני מתאהב בה כל פעם מחדש. רוז היא ליגה משל עצמה.

אני לא מבין איזו סיבה מצאה שירי להעיף את מארציו ולא את נטע? מדוע החליטה שרוז משעממת ונטע לא?
לנטע אין מנעד, זה לא אמור להפריע , אבל בנוסף למנעד הקטן אני לא מוצא בה שום ייחוד- לא הגשה מעניינת ולא גוון קול מיוחד ולכן היא כמה רמות מתחת לכולם שם (לא רק בקבוצה של שירי)

באסה...

מאוריציו וענבל בן שטרית ומודחים ולי אין חיבור לכבלים

ממש מעצבן, לשניהם היו ביצועים טובים היום!
אז בשביל מה הם נבחנו בכלל? נראה שהחליטו על זה מראש.
מאכזב.

xjoiq

New member
אם יש לך תקשורת את יכולה להשלים באתר או ביוטי

וב

למעלה