איזה יופי של ביצוע דפקה השועלה תמר

danlevin1

New member
מה נטפלתם אליה?

חלאס
תפסיק להשוות בינה לבין ענבל בן שטרית
אני הייתי מעביר את שתיהן , אני אוהב את שתיהן ,
שתיהן מרגשות מאוד ומחוברות למה שהן שרות
אני הייתי מעיף את עדן בן זקן

xjoiq

New member
הסיבה היחידה שהשוויתי ביניהן

זה שתראה את סרגל הרגש(כשענבל בן שיטרית תופשת מקום מכובד על הסקאלה) ולא תשתמש בפרמטרים אחרים לצורך תיאורם במישורי רגש.
אמרת לי את זה כבר בהתחלה שאתה אוהב את שתיהן וניסיתי להשתמש בהשוואה ביניהן על מנת שתוכל לראות את ההבדל במישורי הרגש וההתחברות. כשאחת קרובה לצד המכסימום ואחת קרובה לצד המינימום.

נ.ב.: לא עפתי על עדן בן זקן וייתכן ולא הייתי ממורמר כל כך על העדפת תמר על פני ענבל בן שיטרית לו תמר הייתה באה על חשבון עדן בן זקן זה היה נשאר אצלי בגדר טעות מינורית וזניחה ולכבודך לא היה איכפת לי שלא להגדיר את זה(העדפת תמר לו היתה על חשבון בן זקן)כטעות בכלל.

אבל במצב שנוצר העוול זועק לשמיים(ראית גם בפרק שתמר היתה הכי קרובה להדחה והיא הושארה על חשבון ענבל בן שיטרית).

danlevin1

New member
ושוב

אני אומר שענבל יותר מבוגרת ועברה יותר בחיים
ועדיין תמר מצליחה לרגש

העוול הוא רק על הדחתה של ענבל וגם אני מצר על כך
לתמר אין שום קשר לזה , היו צריכים לבחור מישהי שפורטיס יתלבט לגבה בשביל
שיהיה מתח לצופים

xjoiq

New member
גם אם תצייר את זה ככה עדיין יש עוול

רק העוול הוא משולש כי הוא מורכב משלושת הדברים להלן גם יחד:

1. העדפת תמר פרידמן על ענבל בן שיטרית
2. העדפת עדן בן זקן על ענבל בן שיטרית
3. העדפת ענבל ביבי על ענבל בן שיטרית

ועל זה שהיא מבוגרת ועברה יותר בחיים עניתי לך למעלה

ענבל בן שטרית מחוץ לתחרות, וכדאי שתפנים זאת

וכמה שיותר מהר יותר טוב. גם לשועל צר שהיא הודחה, אך עדיין תמר ועדן עדיפות עליה.
ולא תמר ולא עדן אשמות בזה שהיא הודחה. אם כבר תאשים את פורטיס, כי הוא זה שבחר.
חוץ מזה, השועל בטוח שעוד נשמע על גם בן ענבל שטרית בעתיד. כך שאין מה להספידה.

xjoiq

New member
פחחחחח

תמר ועדן עדיפות עליה פחחחחח.
במה?בעומק?ברגש?בפרשנות של השיר?בהתחברות לשיר?בקאבר אמיתי שעולה על המקור כמו שקאבר צריך להיות ולא לשטח עומקים מהשיר-לא לזה התכוון המשורר?במה?????

ברור שהיחידה מהבנות שנשמע עליה מחוץ לתחרות זו ענבל בן שיטרית
ואם ההפקה לא תתעשת ותחזיר אותה היא מלחימה את העוול שעשתה לה.

פורטיס הרגיש שעשה לה(והיה שותף ל)עוול והדמעות שהיו לו אחרי ההדחה אלו דמעות של יסורי מצפון

כן, תמר ועדן עדיפות עליה מבחינת השועל

ענבל גם היתה פייבוריטית של השועל, אבל אם הבחירה היא בינה לשתי השועלות תמר ועדן, השועל מעדיף אותן על פניה.
זה לא אומר שהשועל לא אוהב את ענבל בן שטרית, או חס וחלילה יש לשועל משהו נגדה. אך במצב הנתון פורטיס עשה החלטה נכונה שהעדיף את תמר על פניה.
וכפי שהשועל כבר אמר, צר לשועל שהיא הודחה. אך אם תמר היתה מודחת במקומה, היה צר לשועל אף יותר.

בכל אופן, השועל לא יזיל דמעה אם ההפקה תחזיר אותה בגלגל הצלה, למרות שבגלגל הצלה יש הרבה יותר סיכוי שיחזירו את מאי פינטו, שאין צופה שלא כועס שהיא הודחה.
אך גם אם לא יחזירו אף אחד בגלגל הצלה וימשיכו רק עם האקטים שעברו בשלום את בתי השופטים, זה בסדר גמור מבחינת השועל.

juspan

New member
נו, אתה באמת חושב שזה היה בינה לבין ענבל?

בסדר...
ניחא אם היה מדובר בשידור חי ושופט היה מראה לי התלבטות בין זו לזו - הייתי מאמינה, אבל בתכנית ערוכה עם אלף חרטוטים, שרק בפרק הקודם ההתלבטות הדרמטית היתה כביכול בין עדן לבין זו שהודחה (אמה. ולהזכירך מדובר כביכול ביום שלמחרת ואולי לא כביכול, ואף אחד לא באמת שופט רק לפי אודישן אחרון), ואותו כנ"ל עם נטע מהבוגרים, שביום למחרת בכלל לא התלבטו כביכול לגביה, כשרק יום לפני היתה ב"בוטום 2" של אותו שופט - ובקיצור, פחח, כל זה רק למטרות טלוויזיוניות גרידא של יצירת מתח, של לא לחזור *טלוויזניות* על התסריט הקודם, אפילו לקדם בדרך זו או אחרת פייבוריט מובהק של מישהו (של השופט, של ההפקה, ווטאבר) ולא באמת שום התלבטויות ספציפיות בין זו לזו! (חוץ מאלו שעזבו באמת).

juspan

New member
הכוונה בלקדם סוג של פייבוריט

זה ליצור כבר מההתחלה רגשות ומעורבות בקרב הצופים כלפי מתמודד זה או אחר, בדומה למה שקורה לכל מיני נושרים מהאודישנים האחרונים שזכו בתכניות דומות להשתחל כביכול ברגע האחרון לגלגל הצלה כלשהו - הצופים בדרך הזו מעורבים רגשית אם חיבבו אותו, יותר מבמקרה שסתם הכל היה הולך לו חלק, בדיוק בגלל זה בהרבה מקרים דווקא אותם מתמודדים שנכנסו דרך גלגל הצלה הגיעו מאוד רחוק (לפעמים זכו, לפעמים זה היה כ"כ שקוף מהאודישן הראשון שההפקה כבר סימנה את אותו המתמודד החביב/כריזמטי וכו' ובאורח פלא בסוף לא הכניסו אותו לעונה בדרך הרגילה וכאלה מין).

xjoiq

New member
מה שתגידי אני מוכן להגיד לך אמן

ובלבד שיחזירו את ענבל בן שיטרית כאן ועכשיו

juspan

New member
חח, תכלס במקרה הספציפי הזה

התכוונתי בכלל לתמר שאתה לא סובל, שאני לא מאמינה שהיתה לרגע התלבטות לגביה ושהיתה באמת בין 2 המועמדות להדחה (לצד ענבל בן שטרית), אלא זו היתה עוד דרך ליצור מתח ודווקא עם מישהי שכן מעניינת רבים (אני בטוחה שבשלב הזה אנחנו, שתמר בלטה לנו לטובה האודישן הראשון, רבים יותר ממך ושכמותך שחושבים שהיא שרה כמו בטקס יום הזיכרון בכיתה ח'. מה יהיה בהמשך עוד נראה...)

אבל, אם במקרה יחזירו את ענבל בן שטרית בגלגל הצלה - כמו שאני חושבת שלגמרי מגיע לה, אז התאוריה שלי בכלל סופר נכונה
וההחזרה הזו רק תעזור לה. אבל באמת שאין לי שום אינטואיציה כרגע לגבי זה (להבדיל ממקרים אחרים כמו באקס פקטור אמריקה, שהיה לי ברור שלא ייתכן שלא יחזירו בדרך כלשהי את מלאני אמרו שהודחה בבית השופטים, וזה עוד לפני שהיה לי ידע כלשהו על מה קורה בתכנית הזו כי לא צפיתי בגרסה הבריטית). ייתכן שבמקרה של ענבל זה סתם פספוס מבאס כזה של ההפקה/פורטיס, ושהם באמת לא צופים לה עתיד מזהיר בתכנית כי אין לה, בעיניהם, את האקס פקטור הזה מעבר לשירה יפה ומרגשת.

xjoiq

New member
לא אל תגזימי

אני לא עד כדי כך סובל לשמוע את תמר השירה שלה לא חופרת לי בשכל ואפילו אני מוכן לשמוע 2 שירים שלה ברצף

ולגבי העוול העוול הוא פי 3 כפי שהסברתי פה
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?ForumId=2324&MessageId=172930863

אם אין לך אינטואציה(אל תשכחי מדובר באינטואציה נשית-לא פשוט בכלל) לגבי החזרת ענבל בן שיטרית זה מדאיג אותי יותר בדיוק מאותה סיבה שכשהמקלטים לא קולטים כנראה שאין שידור.

הם אף פעם לא אמרו שאין לה את ה-X(יש גבול לכמה אפשר לצבוע את הלבן הבוהק בשחור) המקסימום שאמרו,בשביל לדחות אותה בקש, זה שהיא ז'אנריסטית.

אפילו את הדמעות של פורטיס שהיו אחרי ההדחה של ענבל אני מפרש כדמעות של יסורי מצפון של מישהו שמרגיש שעשה עוול לזולתו.

juspan

New member
בוודאי שהם לא אמרו זאת

אבל אם היא הודחה באמת ללא שום אופציה של תרחיש אפשרי שתחזור לגלגל הצלה (אם יהיה בכלל וכו'), אז זה מה שהם חושבים עליה. "הם" זה משהו אמורפי לגמרי, ואני לא חושבת שזה דווקא פורטיס שאני נותנת לו הרבה יותר קרדיט, אבל הוא בהחלט עוד בורג בהפקה המשומנת הזו שרק רוצה לגמור ת'משכנתא. (להבדיל מאנשים כמו סיימון קאוול).

כי אין שום סיבה לא לתת צ'אנס למישהי שהם חושבים עליה מה שאתה חושב עליה, כן? אז זה רק העדר "האקס פקטור" הזה, היכולת לסחוף המוני מסמסים, ליצור דיבור ובאזז וכל זה, שיכול להיות הסיבה לדחות אותה.

מלח גס

New member
לדעתי גם תמר וגם בן שטרית היו צריכות להמשיך

לדעתי תמר קולית תמר זמרת טובה, אני לא חושב שצריך לוותר על זמרת טובה בגלל שיש לה חוסר בטחון והיא עומדת כמו פסל.
בביצועים קודמים היא הייתה הרבה יותר נעימה וצלולה והפעם לא כל כך אהבתי אותה.

אני מסכים בקשר לבן שטרית, כשפורטיס אמר לה שהיא זאנריסטית הייתי בטוח שהוא כאילו זורק מילה "שלילית" על מנת ליצור התלבטות מדומה בגלל שהפורמט מחפש מתח וחפירות מיותרות. . לא האמנתי שהוא יעיף אותה בגלל זה . יש לה סגנון כל כך ייחודי וגוונים מעניינים בקול וזה טוב שהיא נאמנה לסגנון שלה (כמו זמרים אחרים ומצליחים).

לדעתי מי שהייתה צריכה לעוף זו ענבל ביבי, לא אוהב את הקול שלה ועוד יותר לא אוהב את העמידה שלה עם הראש החצי מושפל והמבט המריר. (לפחות בחוסר הבטחון של תמר יש חן מסויים)

kobyz21

New member
טווסי הוא ״high risk high reward" כמו שאומרים..

פוטנציאל להיות אדיר אך גם פוטנציאל לפאדיחה, אם מושיקו מצליח לפקס אותו על הרג׳יסטר והמינון הווקלי הנכון יש לו יהלום.

EYSJE

New member
יהלום חחחחח מקסימום יגיע לגמר וייעלם אחרי זה

כמו חנן בן סימון מדה ווייס

טווסי מצוין אבל בדיוק חנן בן סימון הוא לא יצליח בתעשייה. שזה האמת הרוב ככה מהתוכניות האלו, לא מצליחים.

אין מה להשוותו בכלל לחנן בן סימון

חנן בן סימון היה הרבה רמות מעל שרון המנייריסט. ושום דבר שמושיקו יעשה איתו לא ישנה את זה.
המקסימום שהוא יכול להיות לדעתו של השועל זה דראג קווין. כי הוא פשוט פרימדונה בגוף זכר.

LiRs Lullaby

New member
טוב לא יצא לי לראות את כל התכנית אתמול

הגעתי רק לקראת הסוף, אבל ממה שראיתי - יש יופי של נבחרת. הבנות שם הכי חזקות ולפי דעתי סיכויים גבוהים שמשם תצא הכוכבת הראשונה. אחריהן הלהקות (האחיות כרקוקלי!), המבוגרים ובסוף הבנים (מודה, לא הצלחתי להתחבר לאף אחד מהם).

EYSJE

New member
וואו "השועלה" אתה גם משתחווה לה מול הטלוויזיה

?

פתטי ומביך.
זמרת בינונית מינוס שאני לא יודע מה היא עושה פה, כנראה יש לה קשרים. אין בה כלום.

למעלה