איזה יופי של ביצוע דפקה השועלה תמר

EYSJE

New member
השירה שלה הכי לא זורמת השירה שלה סתמית

ולא מרגשת

אבל אחרי שבישראל היום דיווחו במדור רכילות בעמוד האחרון עליה ועל זה שהיא חזרה לחבר שלה שהם כבר נפרדו וחזרו הרבה פעמים הבנתי שמשהו חשוד והיא פייבוריטית של ההפקה. למרות הקטע הזה חשבתי שפורטיס מעיף אותה כי להעיף את ענבל בן שטרית לא הסתדר לי אבל הוא לא העיף אותה ואז הבנתי שכמו שחשבתי היא סוג של יקירה של ההפקה וזאתי הסיבה שהיא בכלל הגיעה לפה.

שטויות ברסק צ'וריסו. אם כבר היא יקירת הצופים

ואתה תראה עד כמה בהופעות החיות שמתחילות השבת. שם הצופים קובעים מי עף ומי נשאר ולא השופטים, כמו שהיה עד עכשיו. ורוב הסיכויים שזה יהיה טווסי.

לישראל היום יש חוזה עם קשת, לא עם רשת

אין להם שום אינטרס לפמפם דווקא את תמר או כל מתמודד אחר באקס פקטור.
מרוב קונספירציות לא רואים את היער.

xjoiq

New member
לא יעזור כלום תמר גם שרה קר+לא מתחברת לטקסט

השירה שלה "מגלחת" עומקים בשירי המקור(בניגוד למשל לענבל בן שיטרית המדהימה שמוסיפה עומקים למקור).
הנה המקור - תרגיש לבד כמה רבדים הלכו לאיבוד בביצוע שכל כך התלהבת ממנו ותמורת רבדים אלו לא קיבלנו שום דבר בתמורה חוץ מטקס יום הזכרון.
ועוד משהו שים לב שהיא לא מתפתחת היא לא במגמת התקדמות היא לא מראה "סימני אפייה" בניגוד לאקטים אחרים בתחרות!
"הבעיה" שהיא לא זזה על הבמה תאמין לי זה הבעיה הכי קטנה בה שבאמת אם זה היה רק תופעת לוואי זה היה ניתן לתיקון כלשהו אבל זה לא רק תופעת לוואי זה יותר קרוב לסימפטום של החוסר התחברות לטקסט.

danlevin1

New member
לא יעזור לך

השירה שלה חמה והיא כן מתחברת לטקסט
תפסיק לחרטט על עומקים ורבדים רק כדי להישמע מבין
אותנו , הצופים לא מעניין כל המונחים המוזיקלים האלה , מעניין אותנו אם אנחנו
מתרגשים מהביצוע ,מהמתמודד ובמקרה של תמר התשובה היא כן בגדול
אז האנטי שלך לתמר לא יעזור לך

xjoiq

New member
לא יודע מאיפה הבאת את זה

אם כל העולם ואחותו אומרים שהיא נשמעת כמו בטקס יום זכרון של בית ספר יסודי בלי שום X אז מאיפה אתה מייחס לה "חום" / "התחברות לטקסט" ???

ולגבי רבדים תקשיב ל-4 ביצועים בזה אחר זה תמר וביצוע המקור ענבל בן שיטרית וביצוע המקור או אז תבין למה אני מתכוון ותחזור בך ממה שחרטטת מבלי להתעמק ולפחות להקשיב ולהשוות ביצועים ותראה מה ההבדל בין משהו חסר X(חוץ משינוי הסולם וכן מה לעשות גילוח רבדים)לבין משהו גאוני עם פרשנות חלומית

danlevin1

New member
כל העולם ואחותו???

2-3 אנשים בפורום זה כל העולם???
אני אומר לך את זה פעם אחרונה , תפסיק להשוות
בין ענבל שהיא יותר מבוגרת מתמר ועברה יותר בחיים ממנה
אני אוהב את שתיהן מאוד

xjoiq

New member
אתה יודע

כמו שיש ציפורי שיר שדווקא בשבי שרות מאוד יפה וכשהן חופשיות הן לא שרות בכלל ככה לפעמים אדם שעבר חוויות מורכבות בחיים שלו השירה שלו תהיה הרבה יותר מלאת רגש מאשר מי שכל החיים חייכו אליו בוורוד.
אין מה לעשות השירה של האדם הראשון הרבה יותר נעימה מאשר של זה השני.

וזה לאו דווקא פונקציה של גיל

איפה כל העולם ואחותו שאומרים את זה?

כל העולם ואחותו דווקא אוהבים את תמר ושירתה, ואול אף יותר מכל מתמודד אחר העונה.

כל מילה בסלע!

שמחה לראות שיש עוד מישהו חוץ ממני שמבין שתמר לא התקדמה בכלל מאז האודישן ועד בתי השופטים. כל-כך חבל שהדיחו את ענבל בן שטרית המדהימה!!!!

GALxp

Well-known member
תמר צריכה לעבור ניתוח...

איזו כותרת דרמתית
אין צורך להיבהל, הניתוח שהייתי ממליץ לה (האזרח הקטן) לעשות הוא השתלת כריזמה, בא לי בזמן הביצועים שלה לנער אותה במטרה שתתעורר על החיים שלה. מה גם, שאני לא מתלהב מהקול שלה, יש לה צבע קול נחמד מאוד, אבל שם זה נשאר. לענבל ביבי יש את כל החבילה.

danlevin1

New member
אקס פקטור בריטי

גם לך אני ממליץ לראות את הבריטי עונה 9 , ולראות מי 3 הפיינליסטים של העונה ההיא

לענבל ביבי יש את כל החבילה והיא מעולה
ותמר, יש לה קול נהדר, אישיות כובשת והיא מרגשת , חסר לה הופעה בימתית
אבל שוב פעם כמו שאמרתי ואחזור על זה אלף פעם אם צריך , על זה אפשר לעבוד

LiRs Lullaby

New member

לאיודעת, יש בה משהו קצת מתעתע. היא מאוד בלתי צפויה בעיניי.

באודישן הראשון נפלתי מהקול שלה למרות המראה האדיש שלה והבלתי מתאמץ. באודישן אחר (יחד עם עוד שתיים) ציפיתי למשהו מדהים, ואז הייתה נפילה דווקא. ובאודישן בבתי השופטים היא נראתה קופצת על טרמפולינה כמו מינימום מגקיוור. אולי יש בה יכולת להפציץ אבל כרגע זה מתחבא מתחת למעטה של חוסר ביטחון....? נראה בהופעות החיות.

ומסכימה לגבי ענבל ביבי

LiRs Lullaby

New member
טוב אני חוזרת בי

עכשיו יצא לי לראות את הביצוע שהיא נתנה, והיא פשוט שיחקה אותה!

זזה, לא זזה, ראו עליה שהיא נורא התרגשה, אבל החיוך שלה (והשירה מן הסתם) העביר הרבה מהאנרגיות של השיר, וזה לטעמי, חת'כת אקס פקטור שאי אפשר להשתיל

כמו שכבר כתבתי, צריך לראות איך פורטיס יעבוד איתה לקראת ההופעות החיות.

xjoiq

New member
השיר שהיא בחרה הוא הרבה יותר מרגש ואילו תמר

הורידה(שוב)עומקים משיר המקור וחוץ משינוי הסולם וחיבור מאוד מוגבל לטקסט לא קיבלנו שום X בתמורה
הנה תקשיבי למקור
(וזה שהיא לא זזה זה הבעיה הכי קלה בה)

תמר לא מרגשת? תמר מרגשת בטירוף

אם כבר, היא אפילו אובר מרגשת. כל המנטורים אמרו את זה עליה, המתמודדים האחרים אמרו את זה עליה, וגם השועל חושב כך. עדן ותמר היחידות שריגשו את השועל. ולא בגלל מה שאת חושבת. ודווקא ענבל בן שטרית, שאמנם יש לה קול יפה וערב לאוזן, אך לא יותר מזה, והיא גם חלשה מאוד בגבוהים, לא הצליחה לרגש את השועל אפילו פעם אחת. מה ששמענו ממנה זה הטופ שהיא מסוגלת להגיע אליו. לעומת זאת, גם עדן וגם תמר מבחינה ווקאלית כמה דרגות מעליה. שלא לדבר על כך שלשתיהן יש את כל החבילה, ובכלל לעדן יש את הסטאר קוואלטי.

xjoiq

New member
לא ברור

נכון תמר מאוד מתרגשת מהמעמד(אני אולי הייתי מתרגש פי 10 ממנה) אבל איזה X מצאת בה אלא אם כן תגיד לי שצבע הקול שלה+כל החבילה שמסביב ומעבר ואז אין לי מה להוסיף ו/או להתווכח?
סה"כ כל הקאברים שלה לא מתחברים לטקסט קרים ומורידים עומקים מביצועי המקור(אפילו בביצוע שלה לשיר האחרון שהוא שיר שמטבעו מלא רגש היא הצליחה לגלח רבדים של רגש) בניגוד לענבל בן שיטרית המדהימה שמוסיפה עומקים מעבר למקור עומקים שלא היו קיימים במקור מה שמראה עליה כעל עילוי ביכולת של פרשנות לשירים ואינטליגנציה מוזיקלית גאונית מה גם שהקול שלה נפלא וכל תו ותו היוצא מפיה מעוטר בהררי רגש.

למעלה