איזה קטע בהאוס הצחיק אתכם ממש?

sacrament

New member
כשוילסון עושה להאוס MRI

והוא כזה...כאן אלוהים מדבר אליך... משהו כזה יש למישהו את הטקסט של זה? ואני אשמח אם תגידו לי מאיפה אתם מביאים את הציטוטים (-:

Koki Girl1

New member
../images/Emo6.gif חח כן והוא אומר לו שהוא עסוק

יש את הקטע הזה בסירטון של פיניקי והמוח וציטוטים יש באתר TV.comוהינה הסירטון
שיש בו גם את הצחוק הקורעעע שלו http://www.youtube.com/watch?v=4NDcyQoQ4sY

lovely max

New member
אני חושבת שהן אשכרה זוכרות בע"פ :)

התסריט של הסדרה. אתר מעניין עם כל מיני שטויות. ובבקשה: Skin Deep Dr. Wilson: [gruff disguised voice] House - this is God. Dr. Gregory House: [in MRI chamber] Look, I'm a little busy right now; not supposed to talk during this things - got time Thursday? Dr. Wilson: Let me check - ohh, I gotta plague! What about Friday? Dr. Gregory House: You'll have to talk to Cameron. Dr. Wilson: Oh, dammit! She always wants to know why bad things happen. Like I'm going to come up with a *new* answer this time! Dr. Lisa Cuddy: [enters MRI room] House! Dr. Gregory House: Quick, God! Smite the evil witch! Dr. Lisa Cuddy: Are you sitting on evidence that your patient was sexually abused by her father? Dr. Gregory House: God, why have you forsaken me?

sacrament

New member
יותר טוב ממה שזכרתי אפילו../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

והמון תודה לך

Benjamin Turner

New member
אכן ../images/Emo13.gif

לא מדגדגת את קרסולה של רמתה של גל (כן, ניג'ס, "יש לך רמה"
), אבל משתדלת להדביק את הקצב במגבלות תקופת טרום-בחינות והיעדר פרקים

Hieros Gamos

New member
^^'

אז מה אם אני זוכרת את כל דיטוקס בע"פ, זה לא אומר שראיתי את זה יותר מדי פעמים, תפסיקו להסתכל עלי ככה *פרנואידית*

Benjamin Turner

New member
כן, טוב, גם אמא שלי ולמעשה רוב מי

שדואג לשלומי ולא מכור להאוס, אבל בקטנה

Hieros Gamos

New member
היי אני קטינה אני אמורה לגור אצל

ההורים שלי אבל הם למדו לפני איזה 4 התמכרויות שאין להם הרבה מה לעשות נגד זה ושלרוב זה נחלש קצת

למעלה