איזה קטע בהאוס הצחיק אתכם ממש?

lovely max

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo175.gif

צחקתי ממש כשהתברר שהתינוק שהכניס צעצועים לאף שלו פשוט שלח קבוצות להציל את החתול :) ואני צוחקת כשהוא יורד על צ'ייס. וכשהוא אומר דברים לא פוליטיקלי קורקט ברמות.

sacrament

New member
בבקשה

קמרון לא ממהרת לעבור את הבדיקת איידס אז האוס בא ואומר לה- קמרון, אני אוהב אותך היא פוערת פה גדול, ואז הוא ישר מכניס לה משהו כזה לפה שלוקח לה רוק ואומר- תקבלי את התוצאות מחר (או משהו כזה)

randomguy

New member
קמרון עושה פרצוף המום ../images/Emo12.gif והלסת

התחתונה שלה יורדת, כך היא נשארת ללא תזוזה עם פה פתוח במשך שנייה שהאוס מנצל לאסוף רוק שלה בעזרת מקל כזה

neurotica

New member
אה, נכון נכון ../images/Emo6.gif

זה באמת היה אחד הקטעים הטובים! :] תודה על הפירוט.

יש הרבה ../images/Emo6.gif

ובנוסף לכל הדברים שכבר אמרו פה, אז אזכיר את הקטע שבו האוס מנגן את Baba O'Riley [או איך שלא קוראים לזה] על השולחן כאילו זה פסנתר, ועושה פרצופים ממש ממש מצחיקים
ראיתי את זה מליוני פעמים וזה עדיין מצחיק אותי כל פעם מחדש
הנה הקטע למי שרוצה - http://www.youtube.com/watch?v=MGefu67_LLY

Koki Girl1

New member
כן ממש נקרעתי כשראיתי את זה

בפעם הראשונה
וזה עדיין מצחיק הוא כזה מאמי !! תודה

שיפ1

New member
מהפרק השני אני חושבת,

האוס מתפלא שצ'ייס "תיקל" את הילד שרצהלקפוץ מהגג, ולא פורמן, ופורמן אומר: אני אמנם שחור, אבל הוא היה יותר קרוב.

randomguy

New member
כן זה מהפרק השני של העונה הראשונה

ופורמן נאלץ לתרץ להאוס למה דווקא צ'ייס עשה את התיקול (בסגנון הפוטבול האמריקאי). היה מצחיק!

Tal2012

New member
הקטע עם הויקודין

כשפורמן מציע להאוס לפתוח את הקופסא ואז האוס אומר " Yeah, right, like you're gonna bring it back "
כאן

randomguy

New member
../images/Emo6.gif מעניין שלפעמים יש להאוס בקבוק

של ויקודין שנפתח בקלות ולפעמים בקושי, וזה מזכיר לי עוד משפט מצחיק, כשהאוס לא מצליח פעם לפתוח את הבקבוק, הוא נותן אותו לווילסון ואז ווילסון פותח בקלות והאוס אומר "אני שחררתי את זה!" ווויסון עונה: "אני פתחתי את זה!!!"

randomguy

New member
כן ../images/Emo13.gif אני לא זוכר אבל איזה פרק

בדיוק של העונה השנייה.

randomguy

New member
משפט של קארלי שאני מת עליו...

בפרק קונטרול, בהתחלה, קארלי עונה לטלפון ואומרת משהו כמו: "
we already did the pre-call, is this the post-pre-call call"

randomguy

New member
בעצם זה לא היה ממש מצחיק, בטקסט

זה בטח לא ממש מצחיק, אבל הביצוע היה מעולה, איך שקארלי אומרת את זה.

pink panther 8

New member
2x16 -סצנה אם המקל שנשבר...

לא יודעת אם כתבו את זה כבר כי לא היה לי כוח לעבור על כל ההודעות אבל אם רשמו את זה כבר אז סורי... הצסנה בפרק 2X16 שהאוס מציק לווילסון כל הזמן ועושה לו מתיחות טיפשיות שמתאימות לילדים בקולג'... אז ווילסון מחזיר לו ובגדול זה קטע שאני פשוט רואה ורואה ורואה ולא מפסיקה לצחוק.... ווילסון חותך להאוס את המקל עד החצי ובסוף הפרק האוס פשוט נופל על הרצפה חחחחחחחחחחחחחחחחח קטע גדול!!!פשוט ענק!!!!

למעלה