איך אתם/ן מתארים/ות את הבן/בת זוג האידאליים?

• פותח הנושא Larik
  • פורסם בתאריך
דווקא יש טעם

אולי גולשת פה מישהי סמויה שאחרי מה שכתבת תכתוב לך מסר עם המילים
אני כזאת וכו

אני כותבת רשימה כזאת פה רק כדי לחדד לעצמי דברים בראש
כי תאמת כבר מזמן לא בדקתי רשימת מכולת.

Berethor

New member
גולשת סמויה?

עזבי הניסיון עם סמויים כאן מראה שרוב הסיכויים שזאת סתם מישהי שתנסה לאנוס אותי
. בכל אופן יש משהו במה שאת אומרת, אבל אני לא כזה אופטימי. חוץ מזה אותה אישה אידאלית, כבר הייתה יכולה לקרוא גם הודעות אחרות שלי ולהבין את האידאולוגיה שלי, האמנות והידע במגוון תחומים, ובגלל שאידאלית אצלי זה גם חכמה, אז היא הייתה מספיק חכמה להרכיב לפי זה פרופיל חלקי שלי ולפי זה גם מה אני אוהב או לא אוהב. בכל מקרה כבר נתתי רשימה בגדול של מזה אידאלית, אם היה קורה נס והייתי באמת מכיר אחת כזאת אז למה לא, אבל עד אז "its too good to be true". בכל מקרה לא משנה אני יכול להסתדר לא רק עם מישהי שאידאלית מבחינתי אלא גם אם מישהי שמספיק טובה מבחינתי, זה כמו שאדם עורך סקר שוק ומתלבט בין כמה אופציות ומה מהן יותר טובה בשבילו(בהנחה שלא הכל שם גרוע בשבילו) הוא לא דווקא מחפש מושלם שרוב הסיכויים שלא ימצא, בזוגיות זה אפילו יותר רלוונטי לדעתי.

חבל. אמנם הפסקתי לעשן

אבל נשארתי שוטה.
חוץ מז אני אוהב לשתות יין ומשקאות חריפים.
ואם אני רוצה אז את המוח אני יודע מה שתרצי היטב

בולשיט!!

מעניין אותי לדעת באמת איזה אופי יש לנשים מעשנות...

תוכל להאיר את עיניי?!

אין קשר בין עישון לאופי של אדם באשר הוא! אל תערבב את ״רשימת המכולת״ שלך,האישית,עם דברים לא רלוונטיים בעליל...

מחכה לקרוא את ההסבר שלך לקשר שקיים בין עישון לאופי.

Larik

New member
למען האמת יש קשר בין עישון לאופי

אני לא מדבר על סיגריה פה, סיגריה שם...

אני מדבר על משענים כבדים של חצי קופסא ומעלה ביום.
בדרך כלל אלה אנשים עם כושר גופני מאוד ירוד שלא מסוגלים לרוץ אפילו צעדים ספורים.
לא משנה כמה מסטיקים הם ילעסו, או כמה הם יצחצחו שיניים, עדיין יהיה להם ריח פה.
סביר להניח שגם יהיה להם קשה לשלוט בעצמם.
בכלמקרה, זה מה ראיתי אצל מעשנים כבדים.

למען האמת...

אתם מדברים שטויות!!

אין קשר לאנוכיות לא אנוכיות,אין קשר לשמן/רזה,אין קשר לעיניין של שליטה עצמית...

אין קשר לאופי של האדם!!

תיהיו בריאים!

Berethor

New member
דווקא יש קשר לאופי

כדי לעשות משהו שמזיק לך ולסובבים, כדי להיות מושפע מהלחץ החברתי שגורם לחלק מאנשים להתחיל לעשן, אם הוא מעשנים שלא אכפת להם לעשן ליד אנשים אחרים שזה מפריע להם ומזיק להם, זה גם מעיד על אנוכיות, בקיצור עישון מעיד לא מעט דברים על האופי, לרוב לא דברים טובים. חוץ מזה שזה מעיד דברים לא טובים על האופי וזה גם פוגע בגוף של המעשן ושל הסובבים שלו(אם הוא מאלו שמעשנים ליד אחרים), כך שעישון מעיד דברים גם על הגוף וגם על האופי, וגם זה מפריע ומזיק בפני עצמו. אגב אצל נשים עישון זה יותר גרוע מאשר גברים, משום שאם הם היו אמאות, זה יכול לפגוע בילדים גם בזמן הריון וגם לאחריו(אם היא בחוסר איכפתיות תעשן לידם או תעשן אפילו בזמן הריון וכידוע סיגריות זה סוג של סם, אז אפילו אם היא תרצה להפסיק עם זה, יהיה לה קשה.

חמוד1975

New member
הנה ההסבר

מהתרשמותי לאורך השנים יש קשר ישיר וברור בין עישון לבין אופי. לא קשור לבנים או בנות.
בהנחה שמדובר על אנשים בעלי אינטליגנציה סבירה ומעלה-
מי שמעשן הוא בהכרח אדם שבוחר להזיק לעצמו לאורך זמן במודע. תכונה זו בעייתית לכשעצמה, אבל גם מעידה בהרבה מקרים על חשיבה סלקטיבית (כלומר בחירה להדחיק תחומים מסויימים במחשבה), או חשיבה לטווח קצר בלבד.
פרט לכך, ידוע שהעישון הרבה פעמים נובע מהשפעה חברתית סביבתית ושאיפה לתדמית מסויימת.
זה אומר שאצל אותם אנשים שמעשנים מסיבה זו- להשפעה הסביבתית יש משקל מוגבר, שעלול גם להכריע לעיתים את השכל הישר. אפשר לקרוא לזה לא פעם "נגררים".

לא נעים להגיד, אבל אוכלוסיות שאצלן העישון נפוץ מאוד הם: חסרי השכלה, עבריינים, אנשים ממעמד סוציואקונומי נמוך, אנשי חיי לילה למיניהם, אמנים ושחקנים.
אז אין צורך לקפוץ, אני יודע וברור לי שלא כל מי שמעשן שייך לקבוצות אלו, וששייכות לחלקן (כמו אמנים ושחקנים ) לא מעידה בהכרח על משהו שלילי.
אבל ההכללה הזו בכ"ז מעידה על משהו- ככל שההשכלה והשכל הישר נוכחים יותר- העישון נפוץ פחות.
האנשים שלפחות אני רוצה שיהיו בסביבתי הם אנשים שאצלם כך הם פני הדברים.

Berethor

New member
היא לא באמת רוצה לשמוע תאמת, היא בהכחשה

אומנם היא בקשה הסבר, אבל היא לא באמת רוצה לשמוע אותו. בכל אופן מה שרשמתה פה נכון.

C l u e

New member
לא שאני שופטת פסילה אוטומטית על עישון,

אבל זה בולשיט, כל עניין ה"עישון מעיד על אופי". כלומר, כל אפיון חומרי שלנו מעיד גם על אופי מסוים. הדוגמה הכי בולטת שעולה לי לראש זה לראות אדם שמן ולקפוץ מיד למסקנות שהוא לא יודע לעמוד בפיתויים, לא בכושר, לא אכפת לו מעצמו וכו'. יכול להיות שזה נכון, אולי אפילו ברוב המקרים זה יהיה נכון, אבל לא תמיד, ולדעתי שווה לתת את הצ'אנס הזה ולהכיר את הבן אדם. אם אותו אדם אכן נושא את תכונות האופי האלה, והן באמת מאד מפריעות לך בבת הזוג, אין שום סיבה להמשיך. אבל מה אם זה לא המצב? אני אישית חושבת שהטעות הכי טראגית בחיים היא לפספס את האדם המושלם בשבילי בגלל פרט שולי (דת? מגדר? דעות פוליטיות?), לכן אני רוצה להאמין, וזאת השאיפה שלי, שאצליח לראות מעבר ואתן צ'אנס לכל מי שהוא בעל פוטנציאל להיות "האחד".

אני מרגישה צורך להבהיר: זה לגיטימי לחלוטין לדעתי לפסול על עישון כי עישון זה איכסה פיכסה. לי אישית קשה לקבל השלכה כל כך גורפת של תכונות ואופי על אדם שאתה עוד לא מכיר, ופה הבעיה שלי.

* גילוי נאות: הכותבת מעשנת קופסה ביום ונהנית מכל רגע.

Reyn

New member
זה שאת חושבת על דת או דעות פוליטיות

כ"דבר שולי", כבר מעיד משהו על האופי שלך.

C l u e

New member
נכון.

זה מעיד על זה שאני חושבת שהנושאים האלה מאוד שוליים בבחירת האנשים שמקיפים אותי (לא רק בני זוג), ושאני לא מוכנה לפספס אף אדם בגלל שהוא שם פתק אחר ממני בקלפי או נותן דין וחשבון לאל אחר מהאל שלי (מפלצת הספגטי). זה נראה לי מפגר לגמרי, וכן, גם שולי בהקשר הזה.

Reyn

New member
אעבור על חוק גודווין כדי לזרז את הפואנטה.

הייתי מתיידדת/יוצאת עם חבר במפלגה הנאצית?

למעלה