איך אתם/ן מתארים/ות את הבן/בת זוג האידאליים?

• פותח הנושא Larik
  • פורסם בתאריך

C l u e

New member
מניחה שלא, אבל הייתי יוצאת (ויצאתי) עם מוסלמי

מספיק קיצוני בשבילך בשביל להבהיר את הנקודה?

Reyn

New member
בדיוק ההפך, אם כבר.

זה רק מדגיש שאפשר להסתדר עם אנשים מרקע שונה כל עוד תפיסת העולם דומה. הרי לא היית יוצאת עם אחד כזה: http://doctorbulldog.files.wordpress.com/2008/08/krekar.jpg

גם אני הייתי יוצא עם בחורה מדת אחרת, אבל רק אתאיסטית, בדיוק מאותה סיבה שלא הייתי יוצא עם יהודיה דתיה.

Berethor

New member
לדעתי זה מספיק קיצוני

Berethor

New member
זה לא חוכמה

בהתחשב בכך שגם אתה מעשן. אם לא הייתה מעשן הייתה מבין למה זה turn off כזה.

Berethor

New member
כבר השלמתי עם כך שאני לא ימצא אידאלי

בעבר רציתי בת זוג אידאלית, וזה אחת הסיבות שנשארתי לבד. אני עדיין נשארתי מספיק בררן ולא לוקח כל מה שאני מוצא, אבל אני גם לא מצפה למצוא מישהי מושלמת מבחינתי, מספיק לי שתהיה מספיק טובה ומתאימה מבחינתי. יותר גרוע מלהיות לבד בגלל חיפוש אחרי 'מושלם', זה להרוס זוגיות קיימת בגלל זה, משהו שאני באופן אישי לא הייתי עושה, אני לא טיפוס רודף בצע בשום תחום בחיים, אני צנוע, כל עוד יש לי מספיק, אני לא צריך יותר. לחיפושים האין סופיים האלה אחרי מושלם אין סוף, זה רק מביע לפגיעה עצמית או פגיעה באחרים. יש לי רשימה בראש בעיקר, של דברים מסוימים שהם כמעט או לחלוטין פסילה על הסף של בחורה, כמו למשל הייתי פוסל על הסף מישהי עם אופי סטוצרי או/ו בוגדני, כי חשוב לי נאמנות ומונוגמיה בקשר רציני.

דברים אחרים מהווים פלוסים או מינוסים עבורי, שאפשר לחיות איתם, במקרה הזה אני פשוט קובע אם יש יותר פלוסים או מינוסים מבחינתי, ולפי זה כמה התאמה יש וכמה טובה או רעה היא עבורי. כמובן שיש פלוסים יותר גדולים או מינוסים יותר גדולים. דוגמה למינוס בשבילי זה למשל בחורה שיש לה תחביבים שונים לגמרי משלי, ושהתחביבים שלי לא מעניינים אותה ושלה לא מעניינים אותי, דוגמה לפלוס זה המקרה ההפוך. יש רשימה שלמה של פלוסים ומינוסים בדרגות שונות, אני לא יפרט הכל כאן, אין גם טעם וגם לא שזה רשום לי על דף, חוץ מזה חלק מזה לא יפה לרשום חלק מזה בפורום. בת זוג אידאלית בגדול זה קל מאוד לדעתי, יפה, חכמה, חזקה, עם אישיות דומה לשלי כמו השקפות עולם דומות ותחביבים דומים, טובה בתור ידידה וגם בתור מאהבת, וגם בתור אמא אם היו לנו ילדים. בכל אופן אני לא באמת מצפה למצוא מישהי שתענה למודל המושלם, מה גם שאני לא מושלם, אני לא ידרוש ממנה יותר משאני ידרוש מעצמי. יש לי גם חוש שיפוט והגינות מפותח, אני מעדיף שזאת תהיה מישהי שלא הרבה מעל או מתחת לליגה שלי, מישהי שפחות או יותר כמוני זה מספיק לי וגם זה הכי הוגן, שוויוני ומתאים לדעתי.

זה קצת עצוב ש

שנדמה לי
אולי רק נדמה לי...
אך חושבת שבני אנוש מחפשים ממש "כפיל" שלהם בזוגיות
אני בכוונה מקצינה את זה

פשוט ככה נראה מההודעות של כולנו כולל שלי

מצד שני אוי לי
היום מצאתי תשובה לעצמי שחיפשתי
ככה שתודה לך שנתת לי השראה

מצד שני=אני ממששש לא הייתי רוצה למצוא כפיל כמוני

כמוני יש רק אחת כפרה עליי

ככה שאאוריקה!
הבנתי שצריך לחפש השקפות דומות אך ממש לא מישהו כמוני שבעל 100% השקפות כמו שלי.

וואו זה מדהים

היום הייתי באופן מיקרי לחלוטין בערב שבו היתה הרצאה על זוגיות
המרצה שילבה הומור עם הזוגיות.
ובעצם כשחשבתי שאני באה למופע הומור-מצאתי את עצמי על צחוקים על זוגיות וסקס

מה שהיא אמרה זה: בנזוג מתאים יש בחנות נעליים =זוג מתאים בול

האמת אני ממש לא יודעת מה אני רוצה בזוגיות שלי
אך אני יודעת מה אני לא רוצה
למשל אם בנזוג יצעק אליי במריבה =זה יהיה היום האחרון שהוא יראה אותי.
יש הזדמנות שניה אך לא בכל דבר!

מאמינה שאם אפילו יש ריב וויכוח צריך לעשות זאת בשקט כמו משא ומתן ולדון על זה.

ובכלל חושבת שזוגיות מושלמת זה בלי מריבות
לכבד אחד את השני
המון אמפטיה ותקשורת
וכשאני אומרת תקשורת אז לדבר על כל דבר שמפריע אפילו דבר קטן
ולא בקטע של ביקורת /"ביקורת בונה" אלא של מה שמפריע לנו לדבר

כי בחוסר תקשורת
זה כמו ניפוח בלון
לאט לאט מנפחים מנפחים {פה ניפוח=לשמור דברים בבטן ולא לדבר עליהם}
עד שהבלון מתפוצץ.

טוב צק ליסט שלי:
אדם שיודע להקשיב
אמפטיה וטוב לב
שאוהב חיות וגם את הזולת.
מכבד את הזולת ובעל ראש פתוח לעדות ומנהגים אחרים ששונים משלו.
חבר הכי טוב שלי ;כזה שאוכל לדבר איתו שעות ולא לקבל כאב ראש מעצמי או ממנו

אחד שיודע שאגו יכול להרוס את החיים ונשתדל להפחיתו.
אחד שיודע שהמילה להתפשר בזוגיות זה דבר אחד הכי חשובים. אך גם פה לא תמיד להתפשר אלא למצוא את האיזון.
למשל כשיש שישבת אז להתפשר בקטע של העדפה לבילוי שבועי שיתאים ל2 הצדדים.
אחד שאוהב אותי ואוהב ילדים

אדם שארגיש שיהיה אבא טוב לילדים שלנו.
אמין וכנה אדם שתמיד יבטח בי ובדבריי ואני אבטח בו.
אדם שעוזר לזולת וכמובן שעוזר בבית.
אדם בעל ראש פתוח לכך שאישה בימנו שכמוני לא תהיה עקרת בית
ושיתפשר על הכנסת עוזרת בית + מבשלת
כי אני לא מתכוונת לבשל כל השבוע
וניקיון זה לא אני.
אין כמו בית נקי אך לזה יש עוזרת בית שנשלם לה היטב.

עוד!?!

התעייפתי מהכתיבה

בלי לריב? באמת?!

איך אפשר? איפה הכיף בלי זה? חח

ועכשיו קצת רצינות..
בני אדם מטבעם בעלי אמוציות! אי אפשר תמיד תמיד לשלוט בעצבים ובכעס... (פשוט זה הרגיש מהכתיבה שלך שלקחת את זה ממש לקטע הקיצוני, ואולי טעיתי ולא פירשתי נכון את הכתוב?)
אני מטבעי בן אדם רגוע ושליו יחסית, אבל עם האנשים הקרובים באמת באמת וכשיש דברים שחשובים לי אז יוצא שאני מתעצבנת, ואף מעיזה להרים את קולי!

ובמידה נורמטיבית לא רואה בזה דבר פסול!

אחרי זה עושים סולחה ומדברים על העניין...- כמובן שאידיאלי למנוע זאת כמו שאמרת וליישב את העניין ברוגע לפני, אבל קורה ולא מצליחים לדבר בקול מתון כשעצבניים..

Berethor

New member
כן כל עוד לא הולכים עם זה רחוק מדיי

ללא סיבה. אם יש משהו שאני לא סובל זה אנשים שנסחפים בגלל ריב על משהו קטן ועושים מזה ריב גדול, למרות שזה לא אמור להיות. זה מסוג הטיפוסים שאני הכי לא מסתדר איתם, אני מרגיש שהם יותר מדיי חמומי מוח בשבילי, מה גם שבשלב מסויים גם לי נשבר מהם ואם כבר הם רוצים ריב גדול אז יהיה ריב גדול.

יום אחד

אני כן אצליח לנתב את האמוציות לכיוונים טובים
ולא לכעסים מיותרים
ולא על חשבון המשפחה.

חושבת שלפעמים אני חמומת מוח בארון

מצד עדינה
מצד שני יש דברים מסויימים ולא רבים שבגללם יש לי פתיל קצר

יום אחד אצליח בלנתב זאת
למעשה כבר עכשיו עובדת על זה

Berethor

New member
אל תחשבי שלא שמנו לב לזה

החממות מוח שלך פה באה לביטוי במיוחד שהגזמת עם הנושאים המיניים וממש שיגעת פה אנשים עם זה, אבל גם בדברים אחרים. באמת עדיף שתשלטי ותנתבי את האמוציות שלך לכוונות טובים, כמו את האמוציות המיניות לבן זוג ולא לכל העולם ואשתו..

למעלה