איך היה השבוע שלי?

galiaS

New member
../images/Emo24.gif שולחת לך את כל האנרגיות

החיוביות שאני מסוגלת להפיק ומקווה שממש בקרוב זה יהיה מאחוריכם.

yaelia

New member
לא נראה לי שזאת הדחקה

נראה לי שזה גיוס משאבים גופניים ונפשיים להתמודד עם המצב החדש והלא קל שנפל עליכם. אני חושבת שאת מתמודדת בגבורה ובדרך שבה את יודעת איך להתמודד. ובקשר לדמעות שלא באו, וואלה, בכיתי בשבילך ים (הורמונים עאלק).

ornaok

New member
ענבל../images/Emo24.gif

מאז אתמול בערב, שהתעדכנתי, עוד לא מצליחה להרגע. את יכולה להמשיך להיות חזקה, אני בוכה בשבילך
שחר ילדה מדהימה, וחזקה ומלאה בשמחת חיים, ואני בטוחה שהכל יעבור בשלום, והיא אפילו לא תזכור שום דבר מכל זה. בשבילה זה יהיה סיפור שאמא סיפרה לה. כמו שכתבתי לך אתמול, אם תצטרכי כל דבר, אם תרצי לדבר, אם תרצי חיבוק, חברה, שאשיג לך משהו - לא חשוב מה - אני פה. גם אם לא פה בפורום, אז פה טלפונית, פה מסנג'רית, פה SMSית. חושבת עליכם כל הזמן. אוהבת, אורנה.

אור100

New member
אין ספק ששחר תבריא

עם אמא כזאת נחושה שיהיה סוף שבוע וחג רגוע

משוש30

New member
אין לי מילים רק הרבה חיבוקים

תשמעי זה מצב של הלם וכל תגובה שלך לזה היא נורמלית. מקווה שזה יגמר בניתוח. מחבקת אתכם חזק חזק

בלינקה../images/Emo24.gif

אני מאתמול מנסה להגיב להודעה שלך ולא כל כך יודעת מה לכתוב... אז קודם כל, מאחלת לכם מכל הלב שהתקופה הקרובה תעבור מהר ובקלות ככל שאפשר. לילדים יש יכולת החלמה מופלאה, ונטייה לעבור טיפולים בצורה קלה יחסית (אין להם זמן להיות חולים. צריך לרוץ מהר לשחק...) שנית, אני עובדת במחלקה אונקולוגית-ילדים (לא בשניידר), אז אם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי לעזור אני אשמח מאד. את באמת מוזמנת לפנות אלי (כאן/במסר). ורעיון קטן שעובד מצוין אצלינו במחלקה- קנו לשחר ערכת רופא ותנו לה "לטפל" בכם ובבובות שלה. היות שרוב האלמנטים בערכת רופא קנויה לא נראים ממש כמו האמיתיים, אפשר לתגבר את הערכה במזרקים וציוד פשוט אחר שתשנוררו מהמרפאה. אמנם שחר ממש קטנטונת, אבל ילדים מאד אוהבים לחקות את מה שעושים להם. זה מאפשר להם לעבד קצת את החוויה, לחוש תחושת שליטה בתהליך וגם להוציא אגרסיות. ושוב
. תמשיכו להיות חזקים (נשמע שאתם כאלה), אבל תרשו לעצמכם גם להישען ולבקש עזרה כשצריך. מחכים לכם כאן לשמוע בשורות טובות.

עדי 5

New member
בלינקה היקרה../images/Emo24.gif

חיבוק ענק לך ולשחר שזכיתי להכיר מהיותה בת כמה חודשים. ברור שהיא תבריא, אתם תעזרו לה להתגבר ולהלחם במחלה וכמובן לנצח. תהיי חזקה מתוקה וטוב שאת בוכה ומוציאה את הרגשות האלה החוצה. שתפי כמה שאת צריכה אל תשמרי את הכאב בבטן. יהיה טוב יקירתי,פשוט חייב להיות ככה. נשיקות והרבה אהבה ממני אליכם

MASHY BOSTON

New member
הרבה ../images/Emo24.gif לך, לאבא ולשחר../images/Emo60.gif

ומחזיקים לכם את כל ה
שיש לנו.

../images/Emo24.gif

מחזיקה את כל האצבעות שבעולם שיעבור מהר ובקלות. חושבת עליכן המון ומחכה לבשורות משמחות בהקדם

Arfilit

New member
../images/Emo24.gif

שלחתי מסר ומוסיפה חיבוק גם פה. ברור שהיא תבריא - ועד אז - שולחת מחשבות חיוביות!

קרניר

New member
שולחת לך מליוני חיבוקים

שתעברו כבר את הימים האלה והכל יחזור לסורו. חושבת עליכם המון המון ועל שחר המקסימה. ובאמת באמת אם יש דרך כלשהי לעזור רק תגידי.

sipi1

New member
מתפללת להצלחת הניתוח ולהחלמה מלאה

התחושה הזו של ניתוק היא התגובה הכי נורמלית שיש. לפני הרבה שנים הבת שלי היתה מאושפזת במצב שרוב החולים לא מתאוששים ממנו, ואני לא הצלחתי לבכות. אפילו לא הפנמתי באיזה סיכון היא נמצאת. רק אחרי שהשלב הקריטי עבר והיא התחילה להחלים - פתאום קלטתי והכל התפרץ... מקווה שהניתוח שלכם יעבור בקלות, ושחר - עם כוחות הריפוי המופלאים של ילדה קטנה, עם הרפואה המתקדמת ועם האהבה והתפילות של כל הסובבים - תחלים במהירות ותשאיר את הפרק הזה מאחוריה.

אמברון

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אין לי מילים. רק המון המון חיבוקים
.

lulyK

New member
שבוע מגעיל.

כאילו אי אפשר לשים את האצבע על שום דבר נורא, אבל תופעת ההריון החד משמעית היחידה שלי כרגע היא דיכאון. אני מדוכאת, מפוחדת, מתחרטת, מה שלא תרצו.

אוי...../images/Emo24.gif

יעזור אם אגיד שזה הורמונלי לחלוטין? ההריון הזה דוקא נשמע כל-כך נכון ורצוי ובזמן בשבילך. עוד מעט יגיעו השבועות השמחים.

galiaS

New member
../images/Emo25.gif

שבוע הבא תרגישי כל כך יותר טוב, תראי.

למעלה