אימוץ מחו"ל

אני מתייחסת כמובן לכך

שפרט לתשלום עבור שירותים בארץ העמותה משלמת [מכספי ההורים] לנותני שירותים בארץ היעד. האם יש התחשבות בכך שגובה המשכורות לעובד שם שונה? אני לא בטוחה.

KallaGLP

New member
קשה לדון בכך

אלא אם כן ידוע כמה משלמים לכל עובד שם. כמו כן, יש לקחת בחשבון שהיות שהם לא מקבלים שכר חודשי קבוע, אלא רק כשיש אימוצים ספציפיים (אני מניחה), נשאלת השאלה באיזו תדירות הם מקבלים שכר ולכמה זמן הוא אמור להספיק. אני מניחה שגם קשה מאוד להעריך את כמות העבודה המתבצעת שם מול בית הילדים והגורמים השונים גם בזמן שאין שם מאמצים בפועל ואת ההוצאות שיש לעובדים שם הקשורות לעבודתם. כמו כן, כמה מכל הכספים באמת הולכים על משכורות וכמה עם הוצאות שונות כגון טיסות, נסיעות, רופאים, מסמכים, התנהלות מול הרשויות וכו'. כל עוד אין מידע על לאן בדיוק הולך הכסף ואיך הוא מתחלק ולמה, אישית אני נגד לעסוק בספקולציות. אני מניחה שמי שחשוב לו לדעת בדיוק צריך לפנות לפיקוח על העמותות ולנסות לברר שם.

את מדברת על התקופה הנוכחית בה יש קביעת תשלום?

למיטב הבנתי נושא קביעת התשלום האחיד בפיקוח הממשלה היה על מנת למנוע מצבים של תשלומי אקסטרה
זו הפעם הראשונה שאני שומעת על תשלום נוסף בנסיבות שאת מתארת

KallaGLP

New member
בואי נשמע פרטים באיזו עמותה ישראלית זה היה

ובאיזו מדינה. זו טענה חמורה מכדי לעבור עליה לסדר היום. מי שכותב דברים כאלה צריך לספק הוכחות.

סביון1

New member
מי שכותב דברים כאלה מסתתר מאחורי ניק כדי שלא

יצטרך לתת דין וחשבון על מה שכתב.

אני לא אומרת שהכל דבש וחלב אבל מכאן ועד לכתוב כאלה דברים.. אני חושבת שאם הגברת לא מספקת הוכחות הדברים צריכים להמחק. היא מכפישה את עולם האימוץ! בחיים לא שמעתי על אקסטרות בכאלה סכומים ואף לא בהרבה פחות. ובחיים לא שמעתי על תשלום אקסטרה בשום סכום שהוא, שמיועד לתת לך את הילד "עם הנתונים הכי טובים" או "זרוז במציאת ילד". שמעתי על אקסטרות לזרוז הליכים כמו קידום מועד משפט או זרוז הוצאת דרכון אבל איפה זה ואיפה הטענות שלה, שלדעתי הן חסרות בסיס במציאות לחלוטין.

אם מישהו אכן עשה זאת הוא עבר על החוק והעמותה שלו רמסה את החוק והסתכנה בסגירתה על ידי רשויות החוק במדינה. אני תוהה איזו עמותה ישראלית תסתכן בכך. הרי בדיוק כדי למנוע דברים כאלה קם חוק העמותות.

KallaGLP

New member

דריה, את מדווחת פה על פשע, מן החמורים שיש

אנא, דווחתי עליו מייד למשטרה עם שמות לוקחי האקסטרות האלו. זהו סחר בילדים, והוא אסור על פי חוק במדינות מתוקנות כמו גם במדינות פחות מתוקנות. אם יש עמותה ישראלית הסוחרת בילדים כפי שאת מתארת (תשלום עשרת אלפים דולר תמורת ילד בעל נתונים ספציפיים), על אנשיה לשבת מאחורי סורג ובריח.

לעומת זאת, אם זו שוב אחד מפתוחי העלילות שלך לפשעים עליהם קראת היכנשהו, זכרי שיש רק שתי עמותות פעילות כיום בישראל ומה שאת כותבת עליהן הוא הוצאת דיבה מפורשת.

Daria34

New member
שום עלילות,ותרגעי בבקשה...ואין מצב

שאני יוכיח לך מי...ולא קראתי על זה..ואני לא רוצה להלשין על אף אחד רק ציינתי שזה מה שגורם
לאימוץ בינלאומי להצתמצם בגלל שאנשים עוברים על החוק.
אין לי מושג על איזה עמותות מדובר דרך אגב...

אינך רוצה להלשין על סחר בילדים?!?!?!

זו חובה חוקית, מלבד חובה מוסרית, לדווח למשטרה על פשיעה שכזו. אם אינך מעלילה, את עוברת על החוק בכך שאינך מדווחת עליו.

Daria34

New member
תירגעי בבקשה שוב...כן תתפלאי ...לא רוצה

להלשין..את באמת רוצה שאני אדווח על דברים שהתגלו לי ??
לא מעונינת לדפוק אף אחד...פשוט טוענת שאנשים בזה שהם לא ישרים
דופקים אחרים....
הלוואי והיית יודעת על כמה דברים שתקתי בחיי.....
ושוב אין לי מושג מי העמותה המדוברת כי לא שאלתי....מי הם.....

KallaGLP

New member
לא רוצה להלשין או לא יודעת על מי להלשין?

את אולי שותקת הרבה בחייך, אבל לא בפורום הזה. פה את פשוט שופכת כל מה ששמעת או נדמה לך ששמעת, ללא שום בדיקות והוכחות. וכמה שהשמועה יותר מלוכלכת - יותר טוב. אם זה נקרא אצלך לשתוק, אז זו בהחלט הגדרה חדשה ומקורית של המושג הזה.

Daria34

New member
קאלה,שבי בשקט כי מי היה נותן לך לאמץ בכלל

מזל שהיה לך כסף לאימוץ בחו"ל אחרי שני תינוקות בבית...כי נולדו במין הלא נכון.
את כתבת על זה בעצמך אז לא לצעוק בבקשה.

KallaGLP

New member
אגב, החסרת כמה פרטים.

את אלה שהיו מהמין הלא נכון הטבעתי בים ואחר כך שיחדתי את המשטרה ואת כל הגורמים השונים ב-100,000 דולר כל אחד שיתעלמו מזה ויתנו לי לאמץ בחו"ל. ואת הרביעית בכלל קניתי ישירות תמורת המון כסף, בלי לעבור בכלל דרך העמותה, ולכולם סיפרתי שילדתי אותה. אני טיפוס קרימינלי ובמקום להתעסק בסכומי שוחד קטנים ועלובים של כמה אלפי דולרים מסכנים, אני מציעה שתעברי ישר לטפל בי.
תודה על הבידור לקראת סוף השבוע.

בודאי שאני רוצה שתדווחי!

מי לא רוצה שפשעים בסדר גודל שכזה ידווחו? אסור לתת יד לסחר בילדים ואי דיווח היא נתינת יד.

משתפרת

New member
אמינות

יש עמותה, דריה שמעה עליה אבל היא לא יודעת מי זו. היא שמעה שאם משלמים לה עוד 10000 דולר העמותה מארגנת אימוץ מהיר יותר ושל ילד מוצלח יותר. שוב, איזו עמותה? היא לא יודעת. היא שמעה ש...
ממש "אמין".
לטעמי- גובל בהוצאת דיבה.

למעלה