אין טרנסימות באולימפיאדה

sha na na revol

New member
אגב,

אני עושה הפרדה בין פאנק (וכן, שייקספיר הוא גם כן פאנקי משהו, מולייר אני קצת לא מיודע) למוזיקה מגויסת, אבל אין לי כוח להיכנס לזה (נו, אלא אם תתעקשי.)

ליטל ו

New member
אמרת שאין לך כוח להכנס לזה!

בן אדם, אני לא נוטה לשבת שעות ולשקול פירושים אפשריים להודעות בפורום.

*מזדהה* :)

ג'ואן באאז (
) (לב גם לבוב, למרות שהוא טען שכתב שירי מחאה כי זה היה פופולארי בזמנו..) *פטי סמית'...
* *X RAY SPEX !!!!* (גם נינה סימון ובילי הולידיי הביאו כמה דברי מחאה:) מאירה אשר...(טוב, האלבום הראשון שלה..) טוב, גם פעם ממש אהבתי את ג'ון לנון....ועדיין. :) למרות שבמבט לאחור הוא היה *נורא* נאיבי ואגו טריפי...

אורי 0

New member
חמוד/ה../images/Emo23.gif

באמת אני לא יודע עליך שומדבר. אולי נתוודע?

ליטל ו

New member
נורא נאיבי,

ונורא אגוטריפי, ומקסים... :) ילד יפה (פנימית) :) ושיהיה לך ברור שבגללך התחלתי להקשיב (לאיטי) ל X Ray Spex :)

../images/Emo12.gif../images/Emo23.gif

(בגללי?? זה מכוון אליי..? אם אכן, אז ווואו!! יש כל כך סיבה לקיום שלי כרגע!!!:) (מתי הזכרתי אותן? אני כבר לא זוכרת....) (ובקשר לג'ון, היה לי איתו משהו במשך שנים..:) ראיתי את imagine בנעוריי המוקדמים בערך 55 פעם...) (גם בכיתי בקטע שהוא נרצח, אבל נורא התעצבנתי כשהוא עזב את ג'וליאן... והלך להיות כוכב.) טוב, אני מצרפת ביקורת מהשרת העיוור, שמסבירה למה פולי היא מלכה, וצריך להעריץ אותה...

בסרט בסרט!! :)

כל פעם מחדש,כשעשו את הקטע הפסיכדלי מ-a day in life.... ממ..אבל בכיתי בזמן אמת כשג'וני קאש מת, אם זה עוזר..

אז אני דינוזאורית ברוחי :)

(האמת היא שג'וני קאש זה לא הרבה יותר זקן מג'ואן באאז ובוב דילן, אבל הוא לא מתקשר לפולק ולמהפכות,וכנראה שיוצאי ויאטנם שומעים אותו, אז זה פשוט מרגיש יותר זקן :)

ליטל ו

New member
בגללך התחלתי להקשיב לXRS, כן!

הזכרת אותן (נשים? באמת? הידד! D: ) בקומונה. וגם אני הלכתי לראות את Imagine, ובכיתי (אם כי אני לא זוכרת אם בסרט עצמו) - היתה לי חברה קרובה שלקחה את כל העניין עוד יותר קשה, וכל שנה ביום שבו הוא נרצח היה צריך להפגש וכו'... אבל כחלק מחוויית ההאזנה לקול השלום וכתיבת המכתבים העוד-יותר-תמימים-משלו בקשר לשלום וכו'... :)

בטח נשים :) נשים בנות 15 אז!!

(טוב, הכותבת-סולנית, והסקסופוניסטית, שהן בעצם אלו שנחשבות
)

ליטל ו

New member
כתבה -

מגניב :) אם כי *סרקזם* - בטח שמציקה לה. בדיוק אני. הכתבה הזאת לא מכוונת אלי. :)

זו *לא* היתה הכוונה.

(מקווה שאת יודעת) ואם הייתי פוגשת אותה בתיכון...קרוב לוודאי שהייתי מתעדת את קורותיה לביוגרפיה עתידית. ואם מישו סקרן מה עלה בגורלה, אז...היא התבגרה, והצטרפה להארי קרישנה!!! :) הוציאה עוד איזה אלבום בשנות ה-90', עם אותה רוח פאנק נשכנית, אך עם מקצבים הודיים וגונגים לרוב..

ליטל ו

New member
אל דאגה, סתם שיחקתי, לא התכוונתי :)

הה :) מצד אחד זה מפתיע, מצד שני זה דבילי לי שזה מפתיע אותי, כי זה כזה 'המסלול שצריך לעשות' כרוקרים :) גם נשמע פוטנציאלית מעניין. תודה! :)

sha na na revol

New member
...

Speak out, you got to speak out against the madness, you got to speak your mind, if you dare. But don't no don't now try to get yourself elected If you do you had better cut your hair. `Cause it appears to be a long, appears to be a long, appears to be a long, Time, such a long long long long time before the dawn. אחותי, בבקשה הסבירי לי את הגדולה

אורי 0

New member
כשתלך למאה הפגנות

נגד טרוף שנמשך ונמשך. וכשיהיה לך שער ארוך בתיכון, תבין...

למעלה