אין טרנסימות באולימפיאדה

DrSnoop

New member
אמינם

אני לא חושבת שאמינם מגוייס למטרה כל שהיא. אני פשוט קראתי את המילים של השירים באלבום הראשון והשני שלו, וההתבטאויות שלו שם הן מאוד קיצוניות ברמת האלימות והשנאה כלפי נשים ואלימות בכלל. אני לחלוטין נגד צנזורה. אני פשוט בוחרת או לפחות מנסה לא לקחת חלק בדברים שנוגדים את השקפת העולם שלי. ויש בי איזה שהוא ניוץ תקווה שאם יותר אנשים יעשו ת זה, שוב, כבחירה אישית ולא מתוך הגבלת האחר, משהו בעולם הזה יוכל להשתנות.

אפרופו שירים בעייתיים

יש את eamon - dont want you back למה אומרים שזה שיר שמשפיל נשים וכאלה? (fuck you bitch...?) יש למישהו את הליריקס של זה?

sha na na revol

New member
לשיר הזה התכוונתי!

ושוב, להתרגש מכל גיבוב זה טיפה בולשיט. מקסימום אל תאהבו אותם, אני ממש לא מבזבז זמן על דברים שאני שונא.

הנה המילים

תשפוט בעצמך: בחור מסכן עם לב שבור או בנזונה עם פה מטונף שנהנה להשפיל את חברה שלו לשעבר? eamon - dont want you back

sha na na revol

New member
את יודעת מה היה אירוני?

שהיתה למעלה פרבסומת של איזה Humanitarian aid

ליטל ו

New member
אוו! אוו!

זבוב בשרדונה שלך. שעקרונית, לא, זה לא. אבל אם, נגיד, ניסית להשיג את השרדונה הזה נורא, כי הטקילה (?) עם התולעים היתה מגעילה בעיניך, זה כן היה.

אורי 0

New member
על זה כל הרעש?

נו, הוא אהב מישהי, היא מצצה למישהו אחר, הוא פגוע קצת כועס, וקורא לה פעם אחת Bitch. נובמת?

אורי 0

New member
בררר....

איתרתי וקראתי... השאלה היא אם זה כאילו מזדהה עם הדובר, או מהווה אזהרה מפני קנאים כאלה (כמו Run Like Hell של פינקפלויד)? זה תלוי בביצוע - "היי ג'ו" של ג'ימי הנדריקס מעברי מסר ברור: יכול להיות שג'ו הוא לא הבנאדם הכי סימפטי שאתם מכירים, אבל הוא גבר-גבר. ואני כבר לא מדבר על Good morning, little scool girl, שמבוצע כ"כ טוב בתקליט הראשון של הדד, והוא ממש מצמרר...

ליטל ו

New member
הרבבבה-הרבה שירים מטרידים :)

Run for your life - לנון אמר, שנים אחר כך, שהוא ממש מצטער עליו. אבל זה לא אומר שום דבר. הימור אישי - נראה לי סביר שהם לא נורא דאגו, בימים המוקדמים, למה בדיוק השירים שלהם אומרים, וגם היו פחות מגובשים עם עצמם על המשמעויות החברתיות, פוליטיות וכו'. אבל באותה מידה יכול להיות שלנון לא זכר באיזו רוח השיר נכתב ו/או פשוט קפץ להתנצלות כשזה נראה לו הדבר הנכון לעשות באותו רגע. או משהו אחר. *מושכת כתף* :)

אורי 0

New member
אם חושבים על לנון של Backbeat

השיר הזה דווקא די מסתדר (ואל תגידי לי שלא ראית!).

למעלה