אין טרנסימות באולימפיאדה

ליטל ו

New member
אני חושת שאכן לא ראיתי.

עדיין לא התגברתי על Two of Us. סרט כל כך גרוע וכל כך... נו, ג'ון ופול לא היו יכולים להתנשק כבר וזהו? שאני לא אצטרך לחשוב על זה כעל הסרט עם המתח המיני הלא ממומש? וכן, בסדר, הם התנשקו, אבל לא, זה ממש לא נחשב. רמת הנשיקה מול רמת המתח המיני - פשוט לא.

אורי 0

New member
בקביט. מספר את סיפורו של

סטיוארט סת'קליף, ה"חיפושית החמישית" שמת מגידול במוח, זמן קצר אחרי שהלהקה חזרה מהמבורג לאנגליה. הסרט מציג את הביטלס בהמבורג ערב הפריצה הגדולה. והם נראים כמו חבורת שיכורים ממוצעת. ג'ון פותח כל הופעה במלים Ladies and Shweenies שזה כנראה איזושהי מלה לאבר המסוים. דווקא סרט טוב, בס"ה.

ליטל ו

New member
איק!

וגם - סבבה :) אני אוהבת דבירם מהסוג הזה :) (כלומר - איק על הגידול, אוהבת דברים כמו איזושהי פאנקיות, וחוסר מושלמות מסויים בסיפורים מהסוג הזה).

אורי 0

New member
יש אומרים שהגידול נוצר

אחרי שלנון בעט לו בראש במהלך קטטה (במהלך הופעה? חזרה? אני כבר לא זוכר). אבל את יודעת, מיתוסים חיפושיתיים - נא לקחת בערבון מוגבל. שמעת פעם את התכנית "פול מקרטני מת?" מכירה את זה? אני זוכר חבר שלי בכתה ו (76-77) מדבר על זה בחצי-רצינות.

sha na na revol

New member
ה-2 סנט שלי

כיאה לחבורה בריטית אם טיפת חוש הומור, יכול להיות שזה אישזהו טוויסט על הערה צינית שמישהו מהם אמר פעם. כמו שמעריב לנוער וסמאש היטס היו עושים פעם כותרת על כל שטות שבלר-אואזיס\פאלפ אומרים. פחד.

sha na na revol

New member
מה עם stay with me של הfaces?

סתם גירד לי להזכיר את זה כמה זמן. אהבתי את מה שידידה שלי עשתה מזה. לדעתה מדובר ב'פתק אזהרה לכאלו שהולכות להיות one night stands,

sha na na revol

New member
טוב אמרתי כבר

שלא אני רואה את זה ככה. אני ניחשתי שמדובר מקטע מתוך המדריך 'איך להיות מארח טוב ולרכוש חברים לחיים' לפני שהוצג לפני ההסבר. השיר הסליזי הכי חמוד שאני מכיר. אני מנסה לראות את הגבולות של אנשים. אז דלילה של טום ג'ונס?

ליטל ו

New member
אני בעיקרון מסכימה, אבל יותר מסכימה

עם הדעה ההפוכה... כלומר - כשהצעקות נגד אמינם (ומאיר אריאל, אגב, וכו') הפכו ל"שצריך להשתיק אותו", הייתי צריכה לבחור בין הכבוד שלי לאמנות ולחופש הביטוי, בין הכבוד שלי למטרות פוליטיות/חברתיות הנ"ל שאני עומדת מאחוריהן, וגם לדברים כמו רגשותי האישיים שעלולים להיפגע וכו'. לא יודעת, הגבול בין "אני לא אשלם לו, לא אקנה את הדיסק שלו", לבין "אנחנו נעשה חרם צרכנים על חברת התקליטים שלו בדרישה שהם לא יחתימו אותו/ישימו אותו על אש קטנה/ישלו רק קצת ממילות השירים שלו כדי להתאים אותן לקהל יותר רחב/משפחתי" מאד דק. וזה מפחיד אותי. אז אני יושבת באמצע, אבל ככלל נוטה לצד חוסר הצנזורה. חוץ מזה, אמינם הוא אוחצ'ה קטנה (לא שיש לי מושג מה נטיותיו) שחי מזה שהוא מעצבן אנשים. מאד פרווה *טופחת על ראשו בפטרוניות*. כמו הילדים הקטנים והחמודים שצועקים שהם אנרכיסטים -נו, זה חמוד... LOL הוא בדיוק כמו מרלין מנסון, רק הפוך, (ורק שאת מנסון אני יותר מכבדת - יש אנטיליגנציה וחשיבה!). צריל להסליש אותם ביחד :)

sha na na revol

New member
כ"כ נכון-

לגבי עניין האוחצ'ה

אורי 0

New member
האם השקפת העולם של ואגנר

משתקפת ביצירתו? הוא חשב שכן, גם הנאצים בהחלט חשבו כך. והיצירה שלו באמת בומבסטית ומיתולוגית, אופרות ארוכות כאלה. דווקא חשבתי שחובבותי המיתולוגיה והגותיקה פה נורא יכולותים להתחבר לזה, אמכי ממקום אחר, פחות של רצינות תהומית אולי. לאן הולך הכסף מדיסקים של ואגנר? אני מניח שהוא בקושי מממן את ההפקות.

ליטל ו

New member
וצדקת :)

הוא אחד ממי שהאזנתי להם בתקופה שניסיתי להאזין למוסיקה בזמן הכתיבה.

sha na na revol

New member
אני אוהב אותך יותר בימים אלה

באמת שאני לומד עליך דברים... יש לי תחום עניין בלייבג'ורנל שנקרא 'diversity within self' ונראה לי שאתה מוכיח את זה יפה.

דווקא לא במובן שאני הולכת

להחרים אותו עכשיו :) הוא סתם יצא גועלי מתנשא ואטום.(זה לא כאילו שהוא מקדם אילושהם רעיונות בעולם שאני סולדת מהם בצורה קיצונית...) אני לא עושה בדיקת אישיות מדוקדקת לכל יוצר. לא מאוד אכפת לי.. (אבל בכל זאת מבאס לשמוע התבטאויות כאלו..) (כי מוסיקה זו חוויה נורא אינטנסיבית+אינטימית אצלי. וכשאני אוהבת, אז אני *אוהבת*) אבל מאידך....אני למשל מאוד אוהבת את ערן צור, אך כשהוא מופיע עם יובל מסנר (שהורשע באונס כידוע) קרוב לודאי שלא אלך. (לא הצהרה אידאולוגית,כי שוב,זה לא שהבן אדם מקדם איזשהו רעיון במוסיקה או בחייו..... אבל זה דבר שיותר מדי צורם לי אישית.
)

חחחח שוב הפיסקה הזאת??!!

"הוועד ציין, כי גברים ששינו את מינם לנקבה עשויים להגיע לתחרויות האולימפיות עם יתרון כוח משמעותי על פני המתחרות הנשים מלידה. רמות גבוהות של הורמוני המין הגבריים, וטסטוסטרון בפרט, כמו גם מבנה גופן השונה ויחסי מסת השומן / שריר השונים, עשויים לתת לטרנסקסואלים M2F יתרון כוח על פני מתעמלות נקבות מלידה. הם ציינו עוד, כי יתרון זה נבלם בחלקו עקב טיפולים הורמונליים האמורים להפחית את רמת הטסטוסטרון בגוף, כך שיושג איזון כמעט מלא בין מתעמלות שהן נקבות מלידה, לבין טרנסקסואלים." ראיתי אותה גם בכתבות קודמות על הנושא הזה. אני לא מבינה, הם קובעים עובדה ואז סותרים את עצמם באותה פיסקה.

DarlingAdam

New member
"נבלם בחלקו", "איזון כמעט מלא".

נראה שהם פשוט לא חושבים שזה מספיק.

למעלה