"אין לך מקום"-הקליפ..

yotem 17

New member
צודקת../images/Emo83.gif

יש מין חשיבה כזאת שישר כל הומו שונא את החרדים, ולהפך, וזה ממש לא ככה. אין לי בעיה עם הדת, אבא שלי בא מבית דתי, יש לי סבתא ומשפחה דתייה, ואני מכבד את זה. למה? כי הם עושים את מה שטוב להם, ואני עושה את מה שטוב לי, ועדיין אנחנו שומרים על אחלה יחסים. מהסיבה הפשוטה שכל אחד מבין שכפייה זה לא משהו טוב לאף אחד, ושכל אחד יעשה מה שהוא מאמין בו. ואני לא מאלה שמתנגדים נחרצות לדת, אני דווקא אוהב הרבה דברים בה למען האמת. מה שכן, אני לא מוכן לתת לאמונה של מישהו אחר לקחת את האמונה והחופש שלי. בגלל שמישהו אחר רוצה להאמין- למה שאני לא אדבוק במה שאני מאמין ורוצה בו? אנחנו בשנת 2007...אנשים צריכים להתחיל להבין שהגיע הזמן שיהיה פה כבר מצב שכל הקבוצות למיניהן יוכלו להתקיים באופן נורמלי, ושקיום של קבוצה אחת הוא לא על החשבון של אחרת. ואני לא מוכן להיכנע לקטע הזה של הכפייה הדתית, ואני בהחלט לא מוכן ללכת ברחוב כשמישהו יעז להגיד לי דברים נוראיים כאלה כמו שאמרו לאותה אחת שהשתתפה במצעד. אני מבין מאיפה הדעה שלהם באה. אני לא אטום, ואני מבין מה המקורות של זה, ואת החינוך שהם קיבלו וכל זה. וואלה- אני אפילו מצליח לכבד את זה ברמה מסויימת. הם רוצים למחות? שיתנהגו כמו בני אדם. זה פשוט אבסורד שבמדינת ישראל של 2007, קבוצת מיעוט לוקחת לעצמה את החוק לידיים, שורפת כמה צמיגים ומקבלת מה שהיא רוצה. זה לא צריך להיות ככה, וזה אבסורד אם הדבר הזה יפגע גם השנה בקיום המצעד בירושלים.

תמיד יש לי מה לומר :)

והתכוונתי שאני לא בוחר צד(חופית vs החרדי) במקרה הספציפי
אגב אשמח לשמוע את דעתך בנושא :)

חחח באמת? נחמד לשמוע../images/Emo13.gif

אין לי יותר מדי מה לחדש... אני בעד פלורליזם, חופש ביטוי וכל שאר הזכויות שמגיעות לכל אדם באשר הוא דתי/חילוני/הומו/לסבית/חרדי/ערבי. לא חושבת שהיא הייתה צריכה לירוק (והאמת שזה גם לא ממש חוקי:X) כי ככה לא מתנהגים. אבל לא בגלל שהוא חרדי "וככה הוא חונך". תראה, זה נכון שככה חינכו אותם, אבל גם בתנ"ך יש ערכים שהם בוחרים להתעלם מהם. וזה בעיקר מה שמעצבן אותי בהם.. המוסר הכפול הזה. להגיד שזה חילול קודש לעשות מצעד גאווה בירושלים, וללכת ולדקור מישהו באותו מצעד. להגיד 'לא תרצח' ואז ללכת ולהגיד ללסבית שחבל שהנאצים [כן, אותם שונאי ישראל שרצחו 6 מיליון מהעם שלך רק בגלל היהדות שלהם] לא רצחו אותך... אני לא יכולה להבין את זה. וזה ממש מעבר לחינוך..זה התנהגות בסיסית של אדם שיכול להבין בעצמו שככה לא מדברים ומתנהגים לא משנה איזה רב אומר לכם אחרת. לכפייה הדתית אני לא אכנס בכלל

ב י ז י

New member
אני נופל לחור שחור, נופל נופל ולא נבלם.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): מחוץ לתחרות- אביב גפן - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אני לא המלך רק הליצן ואני צריך שתאהבו אותי כל הזמן" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: הייתי בים לשם שינוי, אין תנ"ך לזמן הקרוב? - מאכל השבוע: אוכל של אמא! - משהו שעשה לכם את השבוע: שהייתי בים לשם שינוי. יום שישי בבית. אתמול אצל נופר, היה מאוד כיף עד שלב מסויים. - משהו שהרס את השבוע: קצת עצבים בגלל תנ"ך וספרות - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תלמדו טוב לתנ"ך השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום חמישי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שנילך להופעה. שיילך טוב. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: יוני בלוך- התקף לב קטן -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: החיילת המעצבנת סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

עצור..הפנסים שלך

שורפים אותי השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):מי אלה?
- שיר השבוע (כללי):פנסים-שרון חזיז ועברי לידר - אלבום השבוע:עברי-יותר טוב כלום מכמעט.. - האדם שעשה לכם את השבוע:משה
צחר
|ואלה|
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לא עולה לי... - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) היו כל כך הרבה אני פשוט לא זוכרת - דבר שהשגתם השבוע:סופ"ש שיא הכיף - מאכל השבוע:טוסט ניו יורק
- משהו שעשה לכם את השבוע:כל הסופ"ש אצל משה - משהו שהרס את השבוע:אין!!! - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: *שעכשיו הבנתי למה הכינוי תחת של משה
*שמאיר היה דומה לעכבר *שטוסט ניו יורק באמת טעים *ושאני מאוהבת באנשי פתח תקווה\גני תקווה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:להתחיל ללמוד
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לסיים את הבגרויות כבר -שיר שפתחתם איתו את השבוע:אהבה דנה ברגר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אחיין שלי! סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):אין תמונות !

היא לא הבינה מה אנחנו, שלישייה..?

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): כל הסיפור שבמקרה הושמע אצל אלמוג. - שיר השבוע (כללי): -רק לנו-, כורש 11, אני שמה עלייך זין / שילה פרבר. - אלבום השבוע: אני חושבת שאין ספציפי. - האדם שעשה לכם את השבוע: עמרי, אלמוג וגילי. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "הכל הפוך, הכל מבולגן.", "וכשיתעורר, יצייר על הקירות- אות". "מספרים לי שטוב לך, קמה כל בוקר ומודה לי שעזבתי, גם אני כרגיל משתנה". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) עמרי בא לאלמוג מסופר: "די, אני נראה כמו במפגש פורום הראשון"
אוחנה [נראה לי]: "את לא מבינה מה יש להם.. והבנים לוקחים ת'בנות וזה.." זמי באה להגיד משהו ועמרי מקדים אותה: "אל תדאגי זמי, אותך תקח בת".
כעבור דקה-שתיים.. "אה זמי, יש לי מישהו לסדר לך." זמי: "מישהי?
" עמרי: "מישהו, מישהו
" אוחנה: "טראנס?"
! עמרי שם חימום באוטו.. אוחנה: "איזה כיף זה, חמימות כזאת.." עמרי: "לא לא, אבל זה כבר חמימות שורפת"
. - דבר שהשגתם השבוע: 3-, משמרת כפולה וששרדתי 4 ימים רצופים בעבודה. - מאכל השבוע: אורז של אלמוג
. - משהו שעשה לכם את השבוע: ראש העין ביום ראשון, אלמוג אלונה וליהיא באריאל בשני, עם מאשה בשלישי, הביקור אצל גילי+הנסיעה לעמרי+עמרי בא לאריאל ברביעי, חמישי ההופעה של שילה
וראש העין ויובל באריאל, שישי בראש העין ובפ"ת, ושבת..לישון. - משהו שהרס את השבוע: העבודה = מרים, שהודיעה לי שאני מפוטרת.. [אבל זה הסתדר
.], הנפילה, הצו גיוס.. שאכזבתי את עצמי. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: 1. "איזה סרט"
[עמרי כהן יבין]. 2. אחרי אמסטרדם, נמצא את האות. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לקבל תשובות כבר, לא להשבר בדיאטה, להתחיל הליכות, שנסע לעין-חרוד. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לקום, לעבור ת'מתכונת בספרות. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: "כורש 11", "לעורך התכנית", "שיר החניון" - שילה פרבר. "הולך לאיבוד" - אביב גפן. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ליאן. עמרי, נעמה, מור וטל. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

אם הארת את חיי, אז עכשיו תשלם על זה...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לפעמים. - שיר השבוע (כללי): אני שמה עליך זין, בוא כמו אורח, כורש 11 - שילה פרבר - אלבום השבוע: דיסק צרוב שהכנתי. - האדם שעשה לכם את השבוע: אלמוגורביץ' בעיקר. עמרי, זמי, ענבר. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "שיר סודי, כל עוד היית לצידי." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) עמרי: שימו לב שההומואים הכינו את המדורה!. וואי, לא היו יותר מידי צחוקים. - דבר שהשגתם השבוע:היה לי קצת שקט. - מאכל השבוע: האורז של אלמוג בשישי! חוצמזה,
, לחם קל, גבינה קלה, הכל קל... - משהו שעשה לכם את השבוע: שילה בתמונע. אין ספק. - משהו שהרס את השבוע: יום שישי. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: שימו לב לגבולות שלכם. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסופשבוע, הלוואי שניסע! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אעבור את המתכונת בספרות. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:הולך לאיבוד . -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:טלצ'. ללא ספק.וגם את מור. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

מתגעגעת חזרה יפה שלי...

הכל כל כך לחוץ, כל כך אינטנסיבי... אין לי זמן לנשום. אבל אנחנו עוד נתראה.

מתנות

New member
"בואי ודי. לא מנסה, לא מחכה יותר...."

מומלצי השבוע. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אם כבר. - שיר השבוע (כללי): אלון אבוטבול עם רומי אבולעפיה - בואי אליי - אלבום השבוע: זה שצרבתי לסבא, מלא בשירים של זמרות טובות - האדם שעשה לכם את השבוע: גלצ'וק - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "את כל הזמן בוכה, אפילו בשמחות...." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "את נראית כמו אלה של משהו... כמו... כמו דמות מיתולגית..." - דבר שהשגתם השבוע: נכנסתי לבכנרת, למדתי לקח חשוב, ביקור ביבנה, ויום עם אבא
- מאכל השבוע: פיצה האט
ולזניה יבנאית P: - משהו שעשה לכם את השבוע: הלילה והבוקר ביבנה, דברים מסויימים ביום חמישי, החיוכים של אמא, ואבא בעצם קיומו - משהו שהרס את השבוע: דברים מסויימים בחמישי ושישי, וכל הדמעות - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: פיצה האט זה אלוהי השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לחזור לכנרת. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאקבל את הפטור הנחוץ במהרה... ושאסע לפתוח תיק נבחן. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: "בואי אליי" בריפיט בראש כבר כמה ימים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: גלצ'ו וענברי ויובל (הי' הזו כל-כך דביקה כך שלא אוסיף לך הפעם) סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): הודגש באמצעות מדגישומטיק

Z A M i

New member
../images/Emo79.gifתגלה שאישתך היא גבר...../images/Emo79.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (כללי):becoming insane-infected
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"תגיד למטומטמת, שגם כשהיא נבזית, היא לא מעניינת".
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):אני מזה לא זוכרת. - דבר שהשגתם השבוע:מוכנות לקראת השנת שירות..ממש אבל. - מאכל השבוע:התפוחי אדמה בחדר אוכל שם..
, והאורז של אלמוגורביץ'. - משהו שעשה לכם את השבוע:סמינר בכפר גלים(ראשון,שני,שלישי),הנסיעה לעמרי+לבקר את גילי,הופעה של שילה
, ראש העין(חמישי ושישי),ובחורשה של גני תקווה. - משהו שהרס את השבוע: שה שה שה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תפסיקו לעשן. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לישון. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לעבור את המתכונת בספרות. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:שיר פרידה-שלמה ובן ארצי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:כרגע אנלא ממש משתוקקת לאפחד. בעצם,אולי לשיצי.

למעלה