|אישלגToday's McWeekend

mcfly danna

New member
don't wake me up..

baby i'm in love.. שיר השבוע של מקפליי: don't wake me up שיר השבוע לא של מקפליי: paramore- crushX3 להקת השבוע:מקפליי אלבום השבוע: RIOT! קליפ השבוע: Good enough של אוונסנס תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: "להיות ג'יין" משהו שהכעיס אתכם השבוע: כלום... משהו ששימח: החברות שלי והיומולדת של דאגי... משהו שעיצב: ששחכתי מה רציתי להגיד... ציטוט השבוע: ~אני וחברה שלי מתלבטות אם זה מישהו שקוראים לו גאי צ'רנה או מישהו אחר.." אני:"היי זה צ'רנה" אייזי:"לא, זה גאי" אני:"לא זה צ'רנה" אייזי:"לא, זה גאי" אני:"~חושבת~ היי זה לא אותו אחד?" ~שיחה מרתקת עם חברותי..~ אייזי:"זה היה כ"כ מצחיק, כשבעטתי לך בתחת עם האולסטאר.." אני:"~צוחקת~ ערבה:"דנה, זה לא היה מצחיק.." אני:"לא שמעתי, שמעתי תחת אז צחקתי..." ~משפט מחוכם~ אני:"תודה לאלוהים שברא את העוגיות, ואת השקולד, וברא אותי כדי שאני אוכל את העוגות והשוקולד.." מחוכם הא?! יש עוד מלא... מתנגן בראש / בפלייליסט: רונית רסטה- קיץ... "איזה כיף הקיץ בא..באבאבאבאבא.." תמונת השבוע: תתעמו מהכיעור...זה ב-11 בלילה ויש לי פרצוף של אוגר... שבוע טוב לכולם!

Simple Girl 182

New member
../images/Emo55.gifאומיידאש, איזו חמודה את! התמונה יצאה..

לך ממש ממש ממש מתוקה

mcfly danna

New member
טנקס...

יצאתי זוועה... לונורא..יש לי יותר יפה..אני אשים שבוע הבא...

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif "...'Cause We All Just Wanna be

‘Cause we all just wanna be big rockstars And live in hilltop houses driving fifteen cars The girls come easy and the drugs come cheap We’ll all stay skinny ‘cause we just won’t eat..." השיר הזה כ"כ נכון ><"
שיר השבוע של מקפליי:
TWYMMF. DWMU. ML [ותודה למיכל
]. Dougie Poynter - Danny's Gay (Live). XDD 5CIHH (US Version). Ignorance. V Feat. McFly - Chills In The Evening.
שיר השבוע לא של מקפליי:
Nickelback - Rockstar. ~חרישה~ Nickelback - How You Remind Me. Plain White T's - Hate (I Really Don't Like You). Plain White T's - Making A Memory. Seether - Fade Away. Seether - Given. Seether - Fake It. Seether Feat. Amy Lee - Broken.
MCR - Mama. ~חרישה~ Aerosmith - The Grind.
Aerosmith - Never Loved A Girl. Aerosmith - Sunshine. Aerosmith - Luv Lies. Aerosmith - Sedona Sunrise.
להקת השבוע:
ארוסמית'.
Seether. Mc.
אלבום השבוע:
לא ספציפיים. של הנ"ל ^.
קליפ השבוע:
Nsync - Bye Bye Bye. היה סופ"ש ג'סטין ב-MTV ><" אני חולה על הקליפ הזה
]. Nsync - I Want You Back. הקליפ הזה כ"כ גרוע שזה מצחיק XDD Kate Nash - Pumpkin Soup - http://uk.youtube.com/watch?v=VH2yvdGM7YA [קליפ חמוד ביותר]. הופעה חדשה, מלאה, אקוסטית ושווה ביותר של אבריל. וכמובן ה-UC&P החדש.
תוכנית הטלוויזיה/סרט השבוע:
: חברים. חיות פשע. בהפרעה. מתבגרים. שגעון המוסיקה. מלון בבילון. עשרת הגדולים של מק [
]. הופעה חיה של לד זפלין [
].
: אי.טי ><". מלחמת העולמות
. פנטום האופרה [הגעתי למסקנה שיש לי חולשה למחזות זמר, זה סוג של]. השטן לובשת פראדה. משתגעים על מרי.
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
האחמש"ית הקופה בעבודה. בע.
משהו ששימח+העציב השבוע:
--- זה העציב לא עיצב, אין מילה כזאת.
ציטוט השבוע:
*בהקשר מסוים* חברה שלי: אלכס, תרקדי ותגיעי שהרצפה עקומה, קפצי באנג'י בלי חבל... אני: מה זה? משפטי ערסיםלא מוצלחים? ~~~~~~~~~~~~~~~ חברה שלי בעבודה: היא לא רוצה לענות? אני יזמבר אותה! ידפוק לה סקר ב-22:00! ~~~~~~~~~~~~~~~ *באוטובוס* חברה 1: אם אני יכתוב את השם שלי על החופשי-חודשי של אמא שלי? אני: כן, ההורים שלה הקדימו את זמנה לפני 50 ומשהו שנה וקראו לה שני כי הם ידעו שזה יהיה שם פופולרי בשנות ה-2000. חברה 2: זה עוד סביר, הייתה לי ילדה בכיתה ד' שקראו לה מקריצה! אני: ולי הייתה ילדה שקראו לה מחבובה! חברה 2: ככה קוראים לסבתא שלי.
. ~~~~~~~~~~~~~~
מתנגן בראש/בפלייליסט
Kate Nash - Pumpkin Soup.
תמונת השבוע:
'ני [בתקווה שתפוז יעלה *קרוסינגפינגרס*
זה עם הצבע הורוד שכבר הספיק לדהות, וכן אני צריכה לעשות גבות
. ~יצא לי חרוז ><"~ ובוט, הפפיון לבקשתך
[למקרה שהתמונה לא תעלה אתן מוזמנות לצפות בה פה
http://img33.picoodle.com/img/img33/5/11/30/f_m_ab8c16b.jpg ]. סופ"ש נעים אווריבדי

m i c k e y 15

New member
אומגי!! BYE BYE BYE אני חורשת על זה עכשיו!

ממשמ אבל XDDD כאילו מקודם זה ירד לי וזה ופתאום אני רואה את זה אצלך.. ניקלבק
השיר HATE
מצחיק אותי משום מה חחח חברה שלי בעבודה: היא לא רוצה לענות? אני יזמבר אותה! ידפוק לה סקר ב-22:00!
השטן לובשת פראדה- אהבתי את הסרט הזה גם..אחלה סרט..חמוד ביותר

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif דיי זה כזה פופ איכותי! ><"

השטן לובשת פראדה זה כזה סרט גאוני למרות שהיא ממש מעצבנת אותי אנדריאה שהיא כזאת טיפשה בהתחלה ><" ראיתי את הסרט יותר מדי פעמים
וניקלבאק אכן

L D N

New member
../images/Emo215.gif Hugs Not Drugs! ../images/Emo3.gif../images/Emo98.gif

שיר השבוע של מקפליי: כל השירים בערך חחחח שיר השבוע לא של מקפליי: כל השירים של Scotty Vanity. בעיקר Let's Go To The Mall Neve - It's Not Over, Motor, Drift 50 Cent Feat. Justin Timberlake - Ayo Technology האלבום הראשון של בריטני חחח Timbaland Feat. One Republic - Apologize Cassidy - I'm A Hustla Akon - Belly Dancer Skins- Wild World Chenelle - I fell Inlove ith The DJ כמה שירים של הBSB Gym Class Heroes/Kids Of Crush High - 12th Period: Scandalous Scholastics התקווה 6 - אם אפגוש את אלוהים R. Kelly Feat. The Public Announcement - She's Got That Vibe [מי שזוכרת מחיי המוזיקה של מקפליי
]
Kobe - Little White Lies להקת השבוע: BSB, מקפליי [
], Scotty Vanity. אלבום השבוע: ה-GHשל מקפליי ואופס.. איי דיד איט אגיין של בריטני חחח קליפ השבוע: אמברלההההשל מקפליייייי
העיניים של דניייי
וגם.. אני מזהירה אתכן חחח -http://www.youtube.com/watch?v=ZJWT1udKNZE תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: דרייק וג'וש!!!!!! וזואי 101
משהו שהכעיס אתכם השבוע: חחח לא יודעת משהו ששימח: כל השיחות עם דנההה משהו שעיצב: לא היה ממש חחח ציטוט השבוע: .
ציטוט השנה:
YEAHYA!!!!!!
משיחות שלי ושל דנה: [עשיתי העתק הדבק מדנה
] דנה: "שני את יודעת ש-Gay God (אחד מהמיספייס למי שלא יודעת חח) אומר JK גם בחיים!? אני: "יופי, פשוט גם בשיחה פנים מול פנים אני חוסכת באותיות" XD אני: "דנה המיספייס של הופך למיספייס תומך בגייז" דנה: *צוחקת* אני: "טוב דנה, תצחקי, נראה אם תצחקי כשאת והלסבית שהוסיפה אותך תחליפו תמונות עירום" אחותי מגיחה לחדר שלי. התוצאות קשות. אני: "אחותי דוחפת לכלבה ת'זה של האייפוד לאף! איככ ! לא לאוזן, עדי ! ! ! עכשיו היא עושה החיאה לכלבה חיה !!! " אני מגיבה למשהו שדנה כתבה ל-Gay God במיספייס- "איך את אומרת לו love u sexy ואת את לא מצפה שכל הגייז יבואו כמו זבובים לדבש!?" דנה: "שני, את צריכה לכתוב ספר" אני: "ומה אני יכתוב בו!? אבד לדנה הקלח!?" XD אני: "דנה בואי נתרגם שירים של מקפליי לעיברית! יאללה- IWHU- אני רוצה להחזיק אותך" דנה: "לא ! זה כאילו אני רוצה שתהיה שלי .. " אני: "כן נו.. כאילו רכוש שלי..- משומשת במצב טוב שנת 92'" LOL דנה עונה על שאלון שאחת הבנות שמה פה אתמול- דנה: "שיר שנתקע לך בראש ..?" אני: "כמו עלה שנידף לו ברוחח .. " חחחחחחחחחחחחחחח מתנגן בראש / בפלייליסט: Boom boom boom boom של Vengaboys תמונת השבוע: סקסיייםםםםםם

loli kiss

New member
YeahYa ../images/Emo6.gif

אעאעאאע הקליפ
אני לא מאמינה- נדבקת ממני באובססיה ! XD אומאיגאד ושמת גם את Boom Boom Boom Boom
איזה שיחות הזויות היו לנו. גאד.

Simple Girl 182

New member
../images/Emo55.gif Apologize ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איך שחכתי לרשום את זה אצלי?!

O0NoNi0O

New member
שבת שלום כולם=]

שיר השבוע של מקפליי: אמ..walk in the sun שיר השבוע לא של מקפליי: ממ..smashing kelly של אמט וויליס
להקת השבוע:מקפליי
אלבום השבוע: אין. קליפ השבוע: גם איןO: תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: החופשה. משהו שהכעיס אתכם השבוע:אהמ..המורות, בגלל השביתה המחורבנת הזאת. משהו ששימח:הלכתי לבית הכנסת, סיימתי עם החוג, התחלתי ללמוד לעלייה לתורה, התחלתי ספר מהמם
, המליצו לי על מלא להקות חדשותP:. משהו שהעציב:שמתחיל לשעמם, שאני לא בכושר בכלל, שהשמנתי=\ ציטוט השבוע:~אני ואחותי מדברות עםדוד שלי על דייטים ובנות וזה..~ "אבל אם תבוא לך מישי לדייט עם מלא שפם ושיערות ברגליים, ממש מסכנה כזאת, מה תעשה?" דוד שלי:"מה אני נראה לך לשכת סעד?" אמא שלי:"לא היה לי כוח להישאר שם עוד שעתיים ולזמר איתם" דודה שלי:"כן! ועוד הם אשכנזים!!" חחח היא יצאה ממש מטומטמת, אחרי זה שנה צחקנו עליהXD מתנגן בראש / בפלייליסט:סמשינג קלי. תמונת השבוע:איןO: ~ מאכל השבוע:מאפינס מאגניבים כאלה בצורת לב עם ציפוי צבעוני כזהXD אני אשכרה אוכלת רוטב עכשיו! נמ..זה דיי משביע.

michalie XD

New member
MEE../images/Emo9.gif

שיר השבוע של מקפליי: McFly - Just My Luck Mcfly - Nothing Mcfly - The Heart Never Lies McFly- Please please mcfly-down_by_the_lake mcfly-transylvania mcfly-bubble_wrap mcfly-little_joanna McFly - All About You McFly - Sorry Is Not Good Enough McFly - Get Over You Mcfly - Baby's Coming Back MCFLY - Not alone. mcfly-she left me mcfly-hypnotise- שיר השבוע לא של מקפליי: כל הדיסק ה-2 וה-3 של מכר להקת/אלבום השבוע: מקפליי ומיי כמיקל רומנס קליפ השבוע: זה לא בדיוק קליפ אבל זה קורעע אותיייי http://www.youtube.com/watch?v=yQfAXp_X9EI&feature=related סרט/תוכנית השבוע: אממ... האי
משהו שהכעיס/שימח/העציב השבוע: הכעיס
/ העציב
: אממ... אני שבוע הבאא עוברתת ניתוח באוזן שזה אומר שאני לא יכולה לשמוע שבוע שלםם שירים ואני לא יכולה לעשות פעילות גופנית משהו כמו 3 שבועות וזההה אומרר שאסורר לי לרקודד וזה הכי מעצבןן בעולם. עוד משהו שיצבן/העציב.... ידיד שלי וחברה שלי חברים אז קיצור אני עוזרת לידיד שלי ב=ה=כ=ל אז אמרתי לוו מה אני חושבת על חברה שלי (למרות שדיי יצאתי כלבה מודה) אמרתי לו שהיא הדרדרה ובלהבלהבלה אז הוא לקח את זהה אישיי וקשהה וכמעטט הם נפרדוו בגללי והוא לא רצה לדברר איתיי אבל אם הוא באמת היה אוהב אותהה אז לא חשוב מה יגידו עליהה הוא תמיד יאהב אותהה והוא האשים אותי על זהה שהוא מתחיל לא לאהובב אותהה. משהוו ששימח אותי
: אמ... היום הולדת של דאגי וגילתיייי שיש ליייייי ילדדד בכיתהה שהואאא ממש דומהה לדנייי אניי מכנהה אותוו דני 2 זה ממש מפחידדד עד כמה שהוא דומהה לוו הוא כמו דני שהיה צעיר יותר והוא ממש ילדדד חמודדד. ציטוט השבוע: איןן לייי כרגיל מתנגן בראש/בפלייליטס: she left me -mcfly ולאטס דאנס תמונתת השבוע

O0NoNi0O

New member
תאנסי את דני 2!!

חח להרגיש כאילו זסה על אמתXD חח סתם תתעלמיXDDD למה את עוברת ניתוח? איפה? תראי בזה את הצד החיובי, לעבור ניתוח זה ממש ממש מגניב!! החלמה מהירה בובה
למה את לא יכולה לשמוע שירים?

michalie XD

New member
חח תודה../images/Emo24.gif ו...

אני עוברת ניתוחח באוזןן כי יש לי חור בעור הטוף מה שזה לא יהיה ואסור לשמוע שירים בגלל זה שבועעעעעע!!!!!!! שבועעע בלייי מקפליייייייייייייייייייי
אבל לא נוראאא נתגבר

Yu vi

New member
להלהלהלה. ../images/Emo13.gif../images/Emo85.gif

שיר השבוע של מקפליי: Don't wake me up
! Nothing Please please Umbrella The heart never lies Danny is Gay XD שיר השבוע לא של מקפליי: Better Than This- Busted מתנגן אצלי בלופים
She wants to be me- Busted Who's David- Busted 3am- Busted Loner In love- Busted Over now- Busted Why- Busted The call- Backstreet Boys Everyday i love you less and less- Kaiser Chiefs Teddy Picker- Arctic Monkeys *יש למישהי להביא לי אותו להורדה..?
* Party's Over- Son of dork Thunderbirds are go- Son of dork Up all night- Matt willis Hey kid- Matt willis Give 'em hell, Kid- My Chemical Romance You Raise Me Up- Westlife להקת השבוע: Busted
אלבום השבוע: A present for everyone- Busted
חרישוווווווות קליפ השבוע:
לא הפסקתי לצחוק ממנו בערך 10 דקות. http://www.youtube.com/watch?v=aL5hYYsgYMY&feature=related
זה כלכך מצחיק! ולא הוגן@!$@ שהילדה שם מתחילה לבכות ודני בא ומחבק אותה, איזה חמוד הוא :] אבל זה ממש מביך. XD http://www.youtube.com/watch?v=18Uw2aox2D8&feature=related
Matt Willis- Up all night
McFly- Umbrella
DDDDD: תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: תוכנית- בובות, האי. סרט- פוסידון |:. זה היה מפחיד. משהו שהכעיס אתכם השבוע: לאדעת. משהו ששימח: 95 בהיסטוריה ובאזרחות ^_^ למדתי בגיטרה THNL ועוד כמה שירים =] משהו שעיצב: בטוח היה משו אבל כשזה מגיע למקוויקנד אני תמיד שוכחת! ציטוט השבוע: אין. XD מתנגן בראש / בפלייליסט: Every day i love you less and less- Kaiser Chiefs השיר הכי מדבק שנתקלתי בו בחודשים האחרונים XD תמונת השבוע: יש שתיים =] ראשונה
מושלם33333333>

למעלה