להלהלה =]
שיר השבוע של מקפליי: איגנורס, דונט וויק מי אפ, איי'ל בי אוקי, אול אבאוט יו, איי וונה הולד יו =] שיר השבוע לא של מקפליי: Rascal Flatts - What Hurts the Most all the things she said - T.A.T.U Foo Fighters - The Pretender Coldplay - Talk Rihanna - Don't stop the music Aly & Aj - Potential break up song [
!!] Timbaland ft one republic- Apologize Soulja Boy - Crank That Lifehouse - You and me Nicole Scherzinger- Baby love להקת השבוע: מקפליי. אלבום השבוע: ממ וונדרלנד קליפ השבוע: אהבתן תקליפ המקורי של what hurts the most? זה גרם לכן להזיל דמעה? להצטמרר? חכו שתראו את מה ששני האנשים המוכשרים האלה הכינו!..
- טוב תאמת שהקליפ המקורי הרבה יותר טוב אבל בקטנה -
http://www.youtube.com/watch?v=FRI7AangPKY והנה הקליפ המקורי למי שרוצה לראות -
http://www.youtube.com/watch?v=uayGgzkakeQ תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: האי, סאות'פארק, אבא אמריקאי, לרכוב אל החופש, פיירט מאסטר-היה תפרק האחרון
, העונה השנייה של לא מדהימה..חחחחחחחחח משהו שהכעיס אתכם השבוע: אמא שלי הייתה דיי מעצבנת חח אבל כבר התרגלתי ככה ש..
משהו ששימח: יומולדת לדאגי!
וחוץ מזה..ממ אין משהו ספציפי. ממש טוב לי. ויש לי חבר והולך לנו מצויין, יאיי. 33>> משהו שעיצב: כל הריבים עם אמא.. והעובדה שאין לי שום אפשרות בעולם להגיד לדאגי מזל טוב.. חח זה אשכרה מכניס אותי לדיכאון.. כל כך בא לי שהוא פאקינג ידע מי אני XDD!!! ציטוט השבוע: ~רק לבנות שראו פיירט מאסטר~ ~שיחה עם ידיד~ Sharon XD אומר/ת: למה לבן מגיע לנצח?! אוקיי.. - בן הרבה יותר טוב ממנה בכל המשימות - בן חמוד ממנה - בן גולש -לבן יש להקה [!!] - בן הכי יפה שם, ובכלל - הוא היה הכי טוב בכל המשימות - הוא הכי חזק שם, וגם אמיץ - תמיד קפץ ראשון וזה -הוא מצחיק - הוא חכם, הצוות שלו היה פחות טוב והוא עדיין ניצח - יש לו לב טוב - הוא נתן ללואי 12 אלף בלי שאף אחד ידע על זה 3> מספיק טוב לך? XDD מתן אומר/ת: סבבה....עכשיו למה לכריסטה היה מגיע לנצח מתן אומר/ת: אבל זה מאוד ארוך..וזה הרבה יותר משכנע משלך מתן אומר/ת: קודם כל היא בלונדה מתן אומר/ת: עם שדיים מזויפים מתן אומר/ת: הסוף.... חחחחחחחחחחחחחח איזה דפוק. -לא זוכרת יותר חח ויש לי ציטוטים מרגשים לא מצחיקים אז לא משנה- מתנגן בראש / בפלייליסט: ברייק אפ סונג =] תמונת השבוע: כפרה עליו