|אישלגToday's McWeekend

L D N

New member
חחחחחח כע הוא חופר חופשיי

אבל לפחות לבנאדם יש ערכים ושיט כזה ותאכלס זה גורם לי הרבה יותר להעריך אנשים כאלה שכן אכפת להם מהבריאות של עצמם ושל אחרים. והוא יוצא גם עם צמחונים!! [אז יש ליסיכוי אם אני יהפוך לבן חחח] ועל הבתולים... Oh Well...

loli kiss

New member
כן וואי הוא כ"כ חופרר! XD

חלק זה דברים נכונים .. למשל כל הקטע של הצימחונות, הסיבות שבגללן הוא בחר להיות צימחוני נכונות, אין מה להגיד. העישון זה עוד משו שהוא צודק בו, לדעתי, כי אני ממש לא בעד העיניין. גם בקשר לאהבה הוא צודק, כל אחד אוהב ונימשך למי שהוא נועד לאהוב, אפחד לא יכול לשנות הומואים ולסביות ולשנוא אותם לא ממש יעזור חח למרות שאין לי שום קשר אליהם .. אבל אחר כך הוא כבר ניסחף עם עצמו ומתחיל ממש לחפור XD ולהגזים. טוב, נו.. זה לא משנה ת'עובדה שהוא סקסי

loli kiss

New member
איזה ממכר זה Bye Bye ../images/Emo6.gif

וכן שני אכן משעשעת XD בגלל זה אני סובלת אותה כל לילה בטלפון
חחחחחחחחחחחחחחחחח סתם.

Sharon Kez

New member
להלהלה =]

שיר השבוע של מקפליי: איגנורס, דונט וויק מי אפ, איי'ל בי אוקי, אול אבאוט יו, איי וונה הולד יו =] שיר השבוע לא של מקפליי: Rascal Flatts - What Hurts the Most all the things she said - T.A.T.U Foo Fighters - The Pretender Coldplay - Talk Rihanna - Don't stop the music Aly & Aj - Potential break up song [
!!] Timbaland ft one republic- Apologize Soulja Boy - Crank That Lifehouse - You and me Nicole Scherzinger- Baby love להקת השבוע: מקפליי. אלבום השבוע: ממ וונדרלנד קליפ השבוע: אהבתן תקליפ המקורי של what hurts the most? זה גרם לכן להזיל דמעה? להצטמרר? חכו שתראו את מה ששני האנשים המוכשרים האלה הכינו!..
- טוב תאמת שהקליפ המקורי הרבה יותר טוב אבל בקטנה - http://www.youtube.com/watch?v=FRI7AangPKY והנה הקליפ המקורי למי שרוצה לראות - http://www.youtube.com/watch?v=uayGgzkakeQ תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: האי, סאות'פארק, אבא אמריקאי, לרכוב אל החופש, פיירט מאסטר-היה תפרק האחרון
, העונה השנייה של לא מדהימה..חחחחחחחחח משהו שהכעיס אתכם השבוע: אמא שלי הייתה דיי מעצבנת חח אבל כבר התרגלתי ככה ש..
משהו ששימח: יומולדת לדאגי!
וחוץ מזה..ממ אין משהו ספציפי. ממש טוב לי. ויש לי חבר והולך לנו מצויין, יאיי. 33>> משהו שעיצב: כל הריבים עם אמא.. והעובדה שאין לי שום אפשרות בעולם להגיד לדאגי מזל טוב.. חח זה אשכרה מכניס אותי לדיכאון.. כל כך בא לי שהוא פאקינג ידע מי אני XDD!!! ציטוט השבוע: ~רק לבנות שראו פיירט מאסטר~ ~שיחה עם ידיד~ Sharon XD אומר/ת: למה לבן מגיע לנצח?! אוקיי.. - בן הרבה יותר טוב ממנה בכל המשימות - בן חמוד ממנה - בן גולש -לבן יש להקה [!!] - בן הכי יפה שם, ובכלל - הוא היה הכי טוב בכל המשימות - הוא הכי חזק שם, וגם אמיץ - תמיד קפץ ראשון וזה -הוא מצחיק - הוא חכם, הצוות שלו היה פחות טוב והוא עדיין ניצח - יש לו לב טוב - הוא נתן ללואי 12 אלף בלי שאף אחד ידע על זה 3> מספיק טוב לך? XDD מתן אומר/ת: סבבה....עכשיו למה לכריסטה היה מגיע לנצח מתן אומר/ת: אבל זה מאוד ארוך..וזה הרבה יותר משכנע משלך מתן אומר/ת: קודם כל היא בלונדה מתן אומר/ת: עם שדיים מזויפים מתן אומר/ת: הסוף.... חחחחחחחחחחחחחח איזה דפוק. -לא זוכרת יותר חח ויש לי ציטוטים מרגשים לא מצחיקים אז לא משנה- מתנגן בראש / בפלייליסט: ברייק אפ סונג =] תמונת השבוע: כפרה עליו

Sharon Kez

New member
והנה מה שהכנתי לדאגי <<:

יחד עם ברכה חופרת, וכבר מאתמול בלילה אני משתדלת לפרסם את זה כל פעם שזה יורד עמוד
נו טוב, יום הולדת זה רק פעם בשנה...חח

just orr

New member
חחח אהבתי D:

את כל הקטע עם הדגל וזה XDDD ושמת תמונות כאלה מהממות שלו

Sharon Kez

New member
אוו תודה../images/Emo23.gif אני מקווה שגם הוא אהב..

חחחחחחח כאילו שהוא ראה את זה XDD

just orr

New member
אולי הוא ראה ../images/Emo12.gif

אני מאודמאודמאודמאודמאוד מקווה שהוא ראה את זה. אבל ממש.
(טחח.. אשליות למיניהן ><")

loli kiss

New member
וואוו התמונה ../images/Emo99.gif>>

הידיד שלך ממש הצחיק אותי למרות שלא ראיתי פיירט מאסטר, אבל הבנתי שזה על אותו הקטע של הישרדות P: חח קיצר, אני חייבת להגיד שהרשימת שיכנוע של הידיד שלך "מאוד" משכנעת XD חחחחחחחחחחחחחחח איזה ראש יש לבנים
גאד. והשיר של Aly&AJ כ"כ ממכר ! הוא עבר חרישה מטורפת אצלי

Sharon Kez

New member
חחחחחח בדוגרי - זה כל מה שיש לבנים בראש.../images/Emo6.gif

כן האמת שאותו המפיק של הישרדות עשה את זה XDDD שמת לב שהתאומות האלה ששרות תשיר הן פשוט בול מרי קייט ואשלי?! חח זה בכוונה או משהו? 3>

loli kiss

New member
נכון ! הן באמת דומות למרי קייט ואשלי XD

אבל הן לא תאומות .. אחת בת 19 ואחת בת 16.. למרות שהן מזה נראות באותו גיל P: חח הפיירט מאסטר הזה זה בהוט או יס?! כי יש לי יס ורציתי לראות מזה
3>

Sharon Kez

New member
רציני הן נראות באותו הגיל../images/Emo2.gif

פיירט מאסטר זה בהוט, אבל זה מילא נגמר... [והבלונדיני שעליו חפרתי ניצח חחח כפרה עליו XD] הוספתי אותך למסנג'ר אגב, ואל תשאלי אותי איך, יש לי קשרים.

Sharon Kez

New member
XDDDD

אני מאוהבת בשיר הזה
למען האמת..כל שיר שיש בו את טימבלאנד הזה הופך ללהיט..גם אם הוא סתם ישב בקליפ על הכסא וישתה איזה בירה או משהו חחחחח

just orr

New member
../images/Emo2.gif איזה תמונה ../images/Emo99.gif

וואי הקליפ של What Hurts the Most ממש יפה!! ועצוב :( וגם הוידאו ששני האנשים עשו ממה יפה.. הם ערכו אותו ממש טוב חח יש מצב את שולחת לי את השיר הזה? ^^ ממש אהבתי אותו
אהבתי את הציטוט XD אפילו שלא ראיתי פיירט מאסטר
אוהבת

Sharon Kez

New member
חח שחושבים על זה, כולם יכולים להבין תציטוטXDD

בקשר לשיר.. No probs babe
אני אתחבר ואשלח לך.. 33> בואי למסן, לא דיברנו ש נ י םםםםםםםם [חח איך תמיד אנחנו אומרות את זה. אחרי פאקינג יומיים..] לאב יו.

just orr

New member
חח תמיד היומיים האלה נראים מזה ארוכים XD

חעח אני מחוברת

למעלה