|אישלגToday's McWeekend

McGirl For Life

New member
../images/Emo85.gif ../images/Emo26.gif שלי!! ../images/Emo9.gif ../images/Emo36.gif

קודם ל אני חייבת לפרוק את זה: אבא שלי סוף סוף נזכר להגיד לי שחבר של חבר שלו גר באנגליה ובא כל חודשיים לארץ!!!!! אז התחלתי לקפוץ כמו מטורפת ולצרוח ואבא שלי הסתכל עליי בצורה מוזרה ובקיצור הוא ביקש ממנו לקנות לי את הדיסקים את כולם!!!!!!!!!!!!!!!!! או לפחות את מה שהוא ימצא.... אני כל כך מאושרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ועכשיו למקויקנד:
שיר השבוע של מקפליי: Too Close For Comfort
שיר השבוע לא של מקפליי: Ronan Keating - Iris
להקת השבוע: מקפליי, ג"ש, לינקין פארק
אלבום השבוע: אין ><
קליפ השבוע: Vanilla Sky - Umbrella (Rihanna Cover) http://www.youtube.com/watch?v=TvC6VS4Np4U&feature=PlayList&p=02C7E3FED7B657C4&index=0&playnext=1
תוכנית הטלויזיה/ סרט השבוע: פטיטו, החיים היפים של זאק וקודי, נמלטים, לא מדהימה/ חופשיות על הבר
משהו שהכעיס השבוע: שראש1 הורידו את "להקת הפופ" מה"טופ 10", שחילקו שוב הקבצות במתמטיקה ואני שוב תקועה בא'2 בלי אנשים נורמאליים, שהעבירו אותי מקום בשיעור אנגלית בהקבצה התקועה א'2 [שוב] מאורה ליד מישהי מפחידה ומוזרה שלא מדברת ואם כבר אז יש לה קול של גבר, ילדה את מהפורום של גוד שארלוט.... היא ממש מעצבנת!!!
משהו ששימח השבוע: היומולדת של דאגילה החמדמד, הפסטיגל, החוג ג'אז שלי ששמו אותי בראש הריקוד וילדה שאני שונאת שמו מאחורה לרקוד קטע תקוע כי היא לא ידעה שיש 2 שיעורים במקום אחד [כי אפחד לא בקשר איתה ולא אמר לה חיחי] ואיחרה, שההורים שלי לא באו ליום הורים
משהו שהעציב השבוע: אמרולי שילד אחד מכיתה ט' בקומה....
ציטוט השבוע: וואי זה היה ממש מצחיק.... נסענו אני, אבא שלי, אמא שלי,חבר של ההורים שלי שנהג, ואח שלי באוטו ונתקענו בפקק בכביש מאוד צר, אז אבא שלי התיל לצעוק ולהשתגע כי כל הרכבים נתקעו ובאוטו שהיה מולינו היתה משפחה ערבית ושאבא שלי צעק אז הערבי באותו חשב שהוא צועק עליו .. הערבי: מה יש לך? למה אתה צועק עליי?! אבא שלי: ככה!!!!! הערבי: מה אתה צועק עליי בגלל שאני ערבי?? אבא שלי: כן!!!!!!!!!!!!!!! אני ואח שלי נשפכנו באוטו!!! ************************************ בשיעור ערבית- רננה [המורה]: אלי מה יש לך היום? אלי: יש לי... ספר!! יש לי... מחברת!!! יש לי... אותי!!! רננה: נו יופי!! סוף סוף!! אלי: אבל שיעורים אין לי!!! האהאהא וואי כמה צחקנו...
מתנגן בראש/בפלייליסט: All the Things She Said - t.A.T.u. http://www.youtube.com/watch?v=H9tuCKL3t3s מהפיק של בוט
תמונת השבוע:
-חפרתי-

מה אתה צועק עליי

בגלל שאני ערבי?? כן!!!!!!!!!!! אבא שלך בנאדם כנה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Yu vi

New member
חח אני מקווה שזה בסדר שאני אומרת אתזה../images/Emo85.gif

אבל שמתי לב שישלך מאומץ כמו שלי. חח מצטערת על הקטנוניות, פשוט זה נורא נורא מבלבל... וגם שמתי לב שישלך אותו ממש מעט זמן, ולי יש אותו כמעט שנה, אז להיפרד ממנו אני לא יכולה. =] אז קחי לתשומת ליבך שזה מבלבל, ואם את יכולה להחליף זה יהיה נחמד. :] ומצטערת שזה יצא קצת תוקף או משו. >< אבל זה רק כדי שיהיה יותר מסודר.

McGirl For Life

New member
לא שמתי לב... מצטערת..../images/Emo140.gif

נראה לי אני אחליף ל
מקווה שאין אותה לאפחד.....

loli kiss

New member
MINE ../images/Emo9.gif

וואי השבוע טס לי ! חח שיר השבוע של מקפליי: Don't Know Way (אני מזדהה איתו בטירוף
המיליםם) No Worries (שיר ניצחי מבחינתי
אפעם לא נמאס) שיר השבוע לא של מקפליי: בלינק 182- חרישה על כ-ל השירים (תודה למיקי
חח) N'Sync- Bye Bye Bye (בהשפעת ה-UC&P החדש P:) להקת השבוע: מקפליי
כמובן. ובלינק 182
אלבום השבוע: אני עדיין מחכה ל-GH.. אז.. אין ממש.. קליפ השבוע: 2 הפרקים של ה-UC&P החדש D: http://www.youtube.com/watch?v=lbpoExMyaVs&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=aqgJuJ8SEWw קליפ של ג'סטין בביצוע של השיר Summer Love שהוא כביכול לקוח מהופעה אבל הוא משודר בMTV כקליפ .. סוו .. http://www.youtube.com/watch?v=C8fsJflWuv4 ועוד קליפ של ג'סטין, הפעם בשיר ישן שלו- I'm Lovin' It- התאהבתי
http://www.youtube.com/watch?v=VhwiddtHVxs תוכנית הטלווזיה של השבוע: עקרות בית נואשות - ליגה ! ,הפמליה (מומלץ!!!), הלוחשת לרוחות, דרייק וגו'ש (עונה חדשה), זואי 101 (עונה חדשה), סופר נני ואמא מחליפה (האמריקאי, כן!?)- מעביר ת'זמן תאמינו לי P: סרט השבוע: הטיסה והשטן לובשת פראדה (בפעם המיליון שראיתי אותו- מ ד ה י ם
). משהו שהכעיס אתכם השבוע: סבתא שלי XD כרגיל. בן דוד שלי מארה"ב. אל תשאלו למה.
משהו ששימח: עדיין יש שביתה D: יומולדת לדאגיש
משהו שהעציב: אין ממש.. היה שבוע די שמח :) חח ציטוט השבוע: וואי יש המון משיחות שלי ושל שני בלילות XD אוקי נתחיל - אני: "שני את יודעת ש-Gay God (אחד מהמיספייס למי שלא יודעת חח) אומר JK גם בחיים!? שני: "יופי, פשוט גם בשיחה פנים מול פנים אני חוסכת באותיות" XD שני: "דנה המיספייס של הופך למיספייס תומך בגייז" אני: *צוחקת* שני: "טוב דנה, תצחקי, נראה אם תצחקי כשאת והלסבית שהוסיפה אותך תחליפו תמונות עירום"
~כן שני. ברור.~ אחותה של שני מגיחה לחדר שלה. התוצאות קשות. שני: "אחותי דוחפת לכלבה ת'זה של האייפוד לאף! איככ ! לא לאוזן, עדי ! ! ! עכשיו היא עושה החיאה לכלבה חיה !!! " ~נו טוב, הטימטום היה חייב לעבור ממישהו~ XD שני מגיבה למשהו שכתבתי ל-Gay God במיספייס- שני: "איך את אומרת לו love u sexy ואת את לא מצפה שכל הגייז יבואו כמו זבובים לדבש!?"
אני: "שני, את צריכה לכתוב ספר" שני: "ומה אני יכתוב בו!? אבד לדנה הקלח!?" XD שני: "דנה בואי נתרגם שירים של מקפליי לעיברית! יאללה- IWHU- אני רוצה להחזיק אותך" אני: "לא ! זה כאילו אני רוצה שתהיה שלי .. " שני: "כן נו.. כאילו רכוש שלי..- משומשת במצב טוב שנת 92'" LOL אני עונה על שאלון שאחת הבנות שמה פה אתמול- אני: "שיר שנתקע לך בראש .. " שני: "כמו עלה שנידף לו ברוחח .. " חחחחחחחחחחחחחחח ~שרוטה~ ולסיום, לכבוד יום הולדתו ה-20- ציטוט של דאגי במשחק in my pants על שמות של סרטים - "Free Willy- in my pants" חחחחחחחחחחחחח איי דאגיש.. מתנגן בראש/בפלייליסט: Vengaboys- Boom, Boom, Boom, Boom (אל תשאלו למה XD) "lets go to the mall you know we have it all, lets go" - שיר של איזה ילד מהמיספייס
קורע. תמונת השבוע: שקסיי
*אגב זה הפעם השניה שאני כותבת ת'חפירה הזאתי. למה!? כי תפוז-זבל
*

loli kiss

New member
MINE ../images/Emo9.gif

וואי השבוע טס לי ! חח שיר השבוע של מקפליי: Don't Know Way (אני מזדהה איתו בטירוף
המיליםם) No Worries (שיר ניצחי מבחינתי
אפעם לא נמאס) שיר השבוע לא של מקפליי: בלינק 182- חרישה על כ-ל השירים (תודה למיקי
חח) N'Sync- Bye Bye Bye (בהשפעת ה-UC&P החדש P:) להקת השבוע: מקפליי
כמובן. ובלינק 182
אלבום השבוע: אני עדיין מחכה ל-GH.. אז.. אין ממש.. קליפ השבוע: 2 הפרקים של ה-UC&P החדש D: http://www.youtube.com/watch?v=lbpoExMyaVs&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=aqgJuJ8SEWw קליפ של ג'סטין בביצוע של השיר Summer Love שהוא כביכול לקוח מהופעה אבל הוא משודר בMTV כקליפ .. סוו .. http://www.youtube.com/watch?v=C8fsJflWuv4 ועוד קליפ של ג'סטין, הפעם בשיר ישן שלו- I'm Lovin' It- התאהבתי
http://www.youtube.com/watch?v=VhwiddtHVxs תוכנית הטלווזיה של השבוע: עקרות בית נואשות - ליגה ! ,הפמליה (מומלץ!!!), הלוחשת לרוחות, דרייק וגו'ש (עונה חדשה), זואי 101 (עונה חדשה), סופר נני ואמא מחליפה (האמריקאי, כן!?)- מעביר ת'זמן תאמינו לי P: סרט השבוע: הטיסה והשטן לובשת פראדה (בפעם המיליון שראיתי אותו- מ ד ה י ם
). משהו שהכעיס אתכם השבוע: סבתא שלי XD כרגיל. בן דוד שלי מארה"ב. אל תשאלו למה.
משהו ששימח: עדיין יש שביתה D: יומולדת לדאגיש
משהו שהעציב: אין ממש.. היה שבוע די שמח :) חח ציטוט השבוע: וואי יש המון משיחות שלי ושל שני בלילות XD אוקי נתחיל - אני: "שני את יודעת ש-Gay God (אחד מהמיספייס למי שלא יודעת חח) אומר JK גם בחיים!? שני: "יופי, פשוט גם בשיחה פנים מול פנים אני חוסכת באותיות" XD שני: "דנה המיספייס של הופך למיספייס תומך בגייז" אני: *צוחקת* שני: "טוב דנה, תצחקי, נראה אם תצחקי כשאת והלסבית שהוסיפה אותך תחליפו תמונות עירום"
~כן שני. ברור.~ אחותה של שני מגיחה לחדר שלה. התוצאות קשות. שני: "אחותי דוחפת לכלבה ת'זה של האייפוד לאף! איככ ! לא לאוזן, עדי ! ! ! עכשיו היא עושה החיאה לכלבה חיה !!! " ~נו טוב, הטימטום היה חייב לעבור ממישהו~ XD שני מגיבה למשהו שכתבתי ל-Gay God במיספייס- שני: "איך את אומרת לו love u sexy ואת את לא מצפה שכל הגייז יבואו כמו זבובים לדבש!?"
אני: "שני, את צריכה לכתוב ספר" שני: "ומה אני יכתוב בו!? אבד לדנה הקלח!?" XD שני: "דנה בואי נתרגם שירים של מקפליי לעיברית! יאללה- IWHU- אני רוצה להחזיק אותך" אני: "לא ! זה כאילו אני רוצה שתהיה שלי .. " שני: "כן נו.. כאילו רכוש שלי..- משומשת במצב טוב שנת 92'" LOL אני עונה על שאלון שאחת הבנות שמה פה אתמול- אני: "שיר שנתקע לך בראש .. " שני: "כמו עלה שנידף לו ברוחח .. " חחחחחחחחחחחחחחח ~שרוטה~ ולסיום, לכבוד יום הולדתו ה-20- ציטוט של דאגי במשחק in my pants על שמות של סרטים - "Free Willy- in my pants" חחחחחחחחחחחחח איי דאגיש.. מתנגן בראש/בפלייליסט: Vengaboys- Boom, Boom, Boom, Boom (אל תשאלו למה XD) "lets go to the mall you know we have it all, lets go" - שיר של איזה ילד מהמיספייס
קורע. תמונת השבוע: שקסיי
*אגב זה הפעם השניה שאני כותבת ת'חפירה הזאתי. למה!? כי תפוז-זבל
*

loli kiss

New member
אררר תפוזבל ../images/Emo46.gif ועוד תמונה 3>

מאז שבוע שעבר מיקי שמה אותה במקוויקאנד שלה אני לא יכולה להפסיק לבהות בהה

loli kiss

New member
ארר תפוזבל ../images/Emo46.gif ועוד תמונה 3>

מאז שמיקי שמה אותה במקוויקאנד של שבוע שעבר, אני כל היום בוהה בה

loli kiss

New member
אררר תפזבל ../images/Emo46.gif ועוד תמונה 3>

מאז שמיקי שמה אותה במקוויקאנד של שבוע שעבר אני לא יכולה להפסיק לבהות בה

loli kiss

New member
אררררררררררררר אני יהרוג את תפוזבל ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

למה להראות שאתה לא שולח ואז להכפיל במיליון!?!?#@$%^&*)&$#@$~$!%#^Q$@&W%#*^&)

L D N

New member
../images/Emo215.gifYeahYaaaaa

אני יכולה להבין אותך lol סליחה, JK JK JK

Sharon Kez

New member
חחחחחחחחחחחחחח

גם אני חופרת על bye bye bye בהשפעת UCAP XDDD וואי שני הזאת הרגה אותי מצחוק
היא נשמעת ממש משעשעת XDDD במיוחד שני אלה - שני: "דנה המיספייס של הופך למיספייס תומך בגייז" אני: *צוחקת* שני: "טוב דנה, תצחקי, נראה אם תצחקי כשאת והלסבית שהוסיפה אותך תחליפו תמונות עירום" - שני מגיבה למשהו שכתבתי ל-Gay God במיספייס- שני: "איך את אומרת לו love u sexy ואת את לא מצפה שכל הגייז יבואו כמו זבובים לדבש!?" חחחחחחחחחחחחחחח מה יש לה עם הומואים? XD ממש צחקתי..

L D N

New member
../images/Emo215.gif חחח מודה באשמה ../images/Emo98.gif

נו דנה התאהבה במת'יו לאש הזה [Gay God]שהוא סקסי בטירוףףףףףף.
אבל מלא הומואים ולסבית אחת הוסיפו אותה למייספייס אז זה ממש שיעשע אותי lol

loli kiss

New member
שני י'קופיף זה לא אשמתי XD

זה הם הוסיפו אותי :S חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Sharon Kez

New member
חחחח אוי, לא ידעתי שאת בפורום,

אם הייתי יודעת הייתי מדברת ישירות ולא אומרת 'שני הזאת', סורי XDDDDD חחחחחחחח מת'יו לאש הזה באמת סקסי, אבל קלטתן מה הוא כתב? עלק הוא עושה בבלוג שלו שאלון שכל מי שרוצה לצאת איתו ממלא XD וכותב כל מיני 'בלה בלה אני יוצא רק עם טבעונים, בלה בלה רק לא מעשנים, בלה בלה תשמרו על הבתולים שלכם בנים ובנות..' XD

למעלה