איתי פרל ב-
אנשים

purple floyd

New member
../images/Emo31.gif

אני ועוד כמה בנות פה שייכות לפורום הזה כמוך, ותאמיני או לא הפורום הזה הוא גם פורום חברתי אז אם את לא רוצה לדבר על השרדות על סקינס או על 'שמקסי מקסי' אף אחד לא מכריח אותך לכתוב הודעה צבעונית ונוצצת.

purple floyd

New member
ד"א מצחיק שאת אומרת,

שדברים צריכים להפסיק להיות 'חופרניים מידי'. ג'אס סיינג.

butbut

New member
../images/Emo126.gifריילי? לא נראה לי שאמרתי שהכול צריך

להיפסק? אני לא מבינה למה את מכניסה לי מילים לפה? למה את לא יכולה לקרוא את זה מההתחלה עד הסוף ולהבין שהתכוונתי לזה שאני בעד חפרנות אבל עד גבול הטעם הטוב.

rox love BSM

New member
או קיי אבל שוב>גבול הטעם הטוב שלך

זה לא גבול של מישהו אחר!! ואת לא יכולה לקבוע למישהו מתי הגבול שלו..

butbut

New member
../images/Emo126.gifגם לא באתי לקבוע! אני העתי את דעתי

לא מעניין אותי מה אתן כותבות אני הולך בדעה שלי. מתי תבינו שאפשר גם לקבל דעה של מישהו אחר? כאילו מתי פאקינג אמרתי שאכפת לי מה אתן כותבות? אף פעם.1 רק עכשיו כשזה הגיע לרמה כזאת זה כן הפריע לי:]

butbut

New member
../images/Emo126.gifאממ...עצם זה שהגבתן-מראה שזה הפריע

נקודה. עכשיו סטרת את עצמך. :]

sweet shir

New member
וואי, כלכך כלכך נכון!! משפט חזק

כאילו בכלליות. (עזבי, אני מוזרהXD) ישלך מסן? D:

Yu vi

New member
../images/Emo45.gifכנ"ל לגביי התגובה של שיר. :/../images/Emo85.gif

לא ממש ברור לי מה הבעיה שנדבר פה על סקינס או הישרדות וכל זה. כמו שכל אחת מבקשת פה חיבוקים ומדברת על החיים שלה ועל הבעיות שלה, מבחינתנו אלה החיים שלנו שלא קשורים למקפליי. אז לא ממש ברור לי מה ההבדל :/

butbut

New member
../images/Emo126.gif../images/Emo31.gifתקשיבי, אני אכתוב איזו הודעה שאני

רוצה- דבר ראשון. זה פורום חברתי-כמו שאמרת. ואם לא הבנת-גם אני רואה סקינס. אז אין לך מה לחשוב שאני יורדת על זה. דבר שני-כתבתי שמישהו מכריח אותי לכתבו הודעות "נוצצות"? לא-תודה. כתבתי שהפורום הזה לא חברתי?-לא. כתבתי שאתן לא שייכות לפורום?-לא! כתבתי שאני אל רוצה לדבר על הישרדות וסקינס?-לא! אז לא להכניס לי מילים לפה-תודה.

purple floyd

New member
אמרת שבגלל שמדברים על נושאים שהם לא

התחת של דני, בנות פאקינג עוזבות את הפורום! אניוואי, כמו שאת כותבת איזה הודעה שאת רוצה, אני יכתוב איזה הודעה שאני רוצה. אחלה?

sweet shir

New member
אל תתכחשי למה שכתבת ../images/Emo4.gif

את כתבת בפירוש שכל הדיבורים על "הישרדות" ו"סקינס" לא מעניינים אותך, שהפורום נהיה משעמם בגלל זה, ושאת רוצה לעזוב את הפורום. וגם, שאת פותחת את דבריך ב: "לא מעניין לי ת'סבתא מה מפריע", זה מזלזל ופוגע - אל תתפלאי אם בנות כאן יבואו בטון תקיף. יחס גורר יחס.

butbut

New member
../images/Emo126.gifמתי כתבתי שלא מעניין אותי הישרדות וסקינס

אה? מי את בכלל שתבואי ותאמרי לי שאמרתי את זה?<אל תכניסי לי מילים לפה. תודה=]

sweet shir

New member
ושוב, אחרי שאת כותבת תגובה כזאתי, את מצפה

שאני אתייחס אליך בכבוד?
ואת יכולה לראות שכל מה שאני כתבתי היה לא בניסיון לפגוע או להעליב. אלא לפרוק באמת מה שיושב לי על הלב. וואטאבר. נמאס לי. פשוט נמאס.

Sharon Kez

New member
תקשיבי את רצינית?

תודה לאל אני לא חושבת שאף אחת מהבנות פה מוגבלת, ושוב זה לא להכניס לך מילים לפה זה לקרוא בין השורות!!! כשאת עושה מגילה של מה שמפריע לך בפורום ושמה שורה מעל זה שכל הנושאים פה הם על סקינס "שמשעמם אותך" והישרדות את : שלום-אני חדשה"\ "חדשדושה!!!!"\ "תגידו מקפליי הומואים?"\ "אפשר להצטרף?\ תקבלו אותי?"\ "אמאל'ה, לא ידעתי שלמקפליי יש הרבה מעריצות"... זה דיי ברור שלא בדיוק התכוונת בדיוק להחמיא לאותן הסדרות. אז בבקשה, תני לנו קצת ריספקט, לא נולדנו אתמול.

butbut

New member
../images/Emo126.gifחבל שלא הבנת אותי טוב- זאת כבר בעיה שלך

אני כן אוהבת סקינס. נקודה. ותגדירי בבקשה ה זה "בין השורות" בשבילך. כי לקחת את המושג הזה למקום אחר בכלל.

Sharon Kez

New member
אבל למה נראה לך שאת יכולה

"לכתוב איזה הודעה שבא לך" בזמן שכשבנות אחרות עושות את זה זה כביכול "מוריד את הרמה של הפורום" ושבגלל שאותך לא מעניין "מקסי שמקסי" הן לא אמורות לעשות את זה? כאילו, תשתדלי לא להפגע אבל למה את חושבת שזה מעניין אותן בכלל אם אכפת לך ממקסי או לא? כאילו פשוט תתמודדי. ואף אחד לא מכניס לך מילים לפה, זה נקרא לקרוא בין השורות.

למעלה