איתי פרל ב-
אנשים

butbut

New member
../images/Emo126.gifהזהו שאין כלום בין השורות-חבל

וזה נקרא טמטום המ שאת אומרת. באמת אני לא באה להעליב או משהו-אבל את חושבת שאת יודעת יותר טוב מכולם גם כן?כתבתי כבר מליון פעם שאני כן אוהבת את מקסי וכן אוהבת סקינס. אז לה לחפור שאני לא?

talosh1234

New member
לאא יודעת אם אני מבכימה איתך בהכל אבל...

באמת הפורום נהייה נורא ייבש , אבל זה בגלל שבנתיים איין חדשות על מקפליי ... וגם אני מעדיפה לדבר או איך שאני לא יקרא לזה עם ה"וותיקות" כי גם אני "וותיקה" - בערך
זה הפורום הכיי כיףיי פהה .. הכי כיף לי להיות פהה בגלל חלק מהבנות
אני באמת לא יודעת למה את כ"כ מתעצבנתת ... אולי פשוט תסננתי .. אבל בסדר, זכותך להתעצבן .. ואני מכבדת אותך קיצ' אני ממש מסכימה בנתיים על רמת היובש X=

talosh1234

New member
דאמממ אני כותבתת מהר XD

טעויות XD מבכימה = מסכימה * כייףי= כייפי* תסננתי=תסנני *

butbut

New member
../images/Emo126.gif../images/Emo24.gifאני יודעת חח../images/Emo9.gif

אממ..לא התעצבנתי. דווקא סתם הבעתי את דעתי=]

sweet shir

New member
אמ, אני חושבת שאת לא הבנת.

מה שניסו להגיד לך זה שאם את מציפה, את לא יכולה להגיד לבנות אחרות שמציפות שמה שהן עושות זה לא בסדר. כי זוהי צביעות. הפורום הזה, מצטערת מאוד להגיד, מגעיל בעיניי כבר מלפני המון זמן. המון. אבל מה לעשות, מסתגלים. להגיד שלא חשבתי לעזוב יהיה שקר. אני נשארת רק בגלל שיש כאן בנות שחברות שלי, ושאני אוהבת אותן. בשיא הרצינות - הסיבה היחידה. אז סורי בת-אל, זה לא הפורום של אמא שלך. פורום הוא מקום ציבורי. ואם אנחנו רוצות לדבר כאן על סקינס והישרדות אנחנו נדבר, ואת לא חייבת לקרוא. לא רוצה להישאר בפורום? אל תשארי. אף אחד לא מכריח אותך. אגב, אני לא אומרת שום דבר פה בנימה עצבנית או רעה. באממממממממת שלא, אני נשבעת. זה פשוט אני מנסה להיות כנה.
(ברצינות, אם פגעתי בך או משהו אני מצטערת.)

sweet shir

New member
לודעת להסביר... פשוט ככה. וזה משהו שאני חושבת

כבר הרבה זמן, פשוט לא חשבתי שזה ראוי לכתוב אותו בפורום. עכשיו שבת-אל כתבה את זה הייתי חייבת לכתוב גם, אני לא אשקר. ויש תקופות שזה כן מגעיל ברמה של לעזוב. לרוב לא, סתם עצבון כזה שעוברים אותו. (אגב, את מהבנות שאני אוהבת.
).

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאוקיי אז ככה,

אני לא תוקפת או באה להעליב או לאיודעת מה, אבל אני לא חושבת שכל אחת פה צריכה לתת דין וחשבון אחת לשניה מה היא רוצה לכתוב ואם זה יהיה חופר או לא. כרגע מקפליי לא עושים כלום, אז מדברים קצת.. מה לעשות, זה גם פורום חברתי ומותר לדבר על מה שרוצים וכשמקפליי יתחילו לעשות דברים ויותר יתחילו לעשות מוזיקה נדבר עליהם ופחות חברתי יהיה על גבי הפורום. את יכולה גם להתחיל לפתח שיחה על המיתון באינדונזיה או אנעארף, אני לא חושבת שאני צריכה לשאול אותך אם אני יכולה לדבר על הישרדות ~נעם
!~, סקינס או וואטאבר. מי שרוצה משתתפת בשיחה ומי שלא שיהיה לה בכיף. בתכלס לא הבנתי על מה את באה להתלונן.. לא מעניין לך פה? את לא חייבת להגיב על כל דבר. הבנות פה אוהבות אחת את השניה וכיף להן לדבר פה אז מי אתן שתבואו ותגידו להן לא לעשות את זה סופש נעים [:

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif כאפוש3>

תיודעת, את תיהיי שידוך מה זה טוב לג'סטין בעונה ה-1. שניכם כאפות XDDDD באסה שהוא גיי.
(לא קשורה זו אניD:)

rox love BSM

New member
../images/Emo45.gif זהו,כאילו אם לא הייתה את ההערה הזו

על ההצפות שלה אתמול(שהאמת אני לא מבינה מהזה משנה זה פורום חופשי וכל אחת יכולה לכתוב כמה שבא לה) אז אני לא חושבת שההודעה הזו(של בת-אל) הייתה נפתחת...

Sharon Kez

New member
../images/Emo31.gif תראי...

"אז ככה- לא מעניין לי ת'סבתא מה מפריע, כול עוד אני יודעת שזה לא מנוגד לחוקים ולא מטומטם" סתם שאלה, אם לך לא מעניין תסבתא מה מפריע לנו - לבנות אחרות, למה שלנו יפריע אם את לא אוהבת דיבורים על סקינס או הישרדות? כמו שאני בטוחה ששמת לב, לא מעט מהשיחות שלך בפורום הן לא הכי קשורות למקפליי, ובכלל, אני מקווה שלא תקחי את זה יותר מידי אישית כי הרי את בעצמך כתבת לא מעט פעמים "אני החופרת הכי גדולה פה" ודברים בסגנון - אז בינינו, אם את מודעת לזה, איך את יכולה להגיד לבנות אחרות על מה כן לחפור ועל מה לא? "מקסי שמקסי" כן מעניין אותנו וכן גם הישרדות, ואם זה לא לטעמך את לא חייבת לקרוא בסך הכל. הרמה של הבנות יורדת? נשמע לי משפט סנובי ומתנשא, במיוחד לאור העובדה שכשאת הצטרפת לפורום אני ועוד רבות כבר היינו פה, זה לא שאת מי-יודע-מה ותיקה ולהגיד משפט כזה לא נראה לי ממש במקום.. פשוט תחשבי קצת על עצמך לפני שאת באה בטענות לבנות בפורום.... זה סתם בקטע של חומר למחשבה, אל תיקחי את זה לכיוונים אישיים...

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif100%../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

שרון תעשי לי ילדדדדדד

למעלה