"ואני לא ממש מוצאת בזה עניין..כאילו סקינס- טוב, בהתחלה זה היה חמוד.אבל אחרי שראיתי כבר את כ-ו-ל מה שאפשר לראות עליהם זה שיעמם אותי...[כן כן מקסי שמקסי]..." וזה לא להכניס לך מילים לפה זה לצוטט מההודעה שלך.
../images/Emo126.gifשנייה, עכשיו גם אסור לכתוב "נקודה"?
חח...נו, לא סטרתי את עצמי. אמרתי שאנ אוהתב אותם- ושאני דמברת עליהם..אבל שדיברתי עליהם מספיק. כאילו אני עצמי זה לא שכתבתי "סתיו שיר שרון וכול החבורה הזאת שאוהבתא ת סקינס"...קאפיש?
היא דיי הייתה בצרות ואגב, גם ככה אני "סתם מדברת שטויות ומנסה לריב איתך בכוח" לא? גם ככה הדעה שלי לגמרי לא משנה כי כל מה שכולן פה עושות זה "להכניס לך מילים לפה" ואני לגמרי לא צריכה לקרוא בין השורות כי זה הכל "פרי דימיוני" לא? אז באמת שכבר אני לא חושבת שיש לי מה להפסיד בלהגיד לך מה אני חושבת. שיהיה לך ברור שזו את גררת את זה.
../images/Emo126.gifלא- אמרתי שיש לכן שיחות על סקינס
ולפעמים גם אני משתתפת- אלב יש שיחות שאני לא וזה.ו ולמעלה כתבתי שלפי דעתי זה נהיה נושא מרכזי. איפה את שומעת כאן שאני שונאת.? נאמ, בבגרות בספרות-תיזכרי את המושג "הקצנה" זה בדיוק בשבילכן
פיספסתי משהו ? אמרת שזה נושא מרכזי אבל אמרת שגם נאמס לך מזה. שימי לב למה שאני כותבת ואל תכניסי לי מילים לפה ! אממ תודה, לבגרות בספרות אני לא צריכה עזרה בכלל, אבל יש נושאים מרתקים אחרים שכן, מוזמנת לעזור.