איתי פרל ב-
אנשים

N e r d y

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif סתיו../images/Emo99.gif

Yu vi

New member
בוודאי שאפשר קפרות../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

סתיו תעשי לי ילד ואהיה עפר לרגלייך

O0NoNi0O

New member
אפשר להגיד מה באמת מפריע בפורום?

לפחות לי? תראו, פעם לפני שנים רבות היה פה פורום עם מלא מלא בנות שבאמת, תסתכלו בארכיון, זה היהפורום פצצתי, בתור ילדה קטנה ומושפעת הייתי נהנת להיכנס [שקט זה היה בכיתה ו'] לפורום ולכתוב את דעתי הטיפשית. ואז הגיעה תקופה שהבנות הותיקות גדלו, התגייסו, אנערפה ועזבו את הפורום ובא גל עצום של בנות. ושאני אומרת עצום זה אומר איזה 2-3 הודעות 'חדשה' שנפתחות ביום. וזה היה הכי כיף הבארץ, הינה מכירים את מקפליי חוץ מפליטות של באסטד והכול היה יפה. ואז התחילו לבקש חיבוקים, ואז ממש אהבתי את זה וחשבתי שזה הכי טוב בעולם שמעבר לפורום של להקה מדהימה זה פורום עם בנות מדהימות שמבזבזות את הזמן שלהן על מנת לעזור לבנות אחרות. אבללל, זה כבר התחיל להיות מוגזם. כול שרשור תפוז מפוצץ בחיבוקים על הדברים הכי קטנים כמו 'איבדתי טבלת צבעים לבלוג' סתם לא
, אבל דברים קטנים שהופכים את הפורום לשיטחי, שכול מה שיש בו זה חיבוקים אחת לשניה. למרות שבהודעות אחרות הבנות שביקשו חיבוק שרשור למטה נשמעות אחלה-בחלה עם קצפת למעלה. וזה הפך את הפורום למוצף, אבל הבלגנו לכול פורום יש תקופות מוזרות ולאט לאט זה עובר. אבללל, עכשיו התיחיל עידן ה'מושי והסימני קריאה וחיצים' כול הודעה נראית ככה:"
|ימינה||שמאלה|
שניצל, פירה, חציל, חריימה של סבתא, סלט פירות,שמפו ומרכך עם אקסטרה לחות, כפרעלייך, אפשר חיבוק-בטח שניצל עם סומסום קחי חיבוק" ולא כיף לי ולעוד כמה בנות להיכנס לפורום שמפוצץ בהודעות כאלה ואפילו הודעות שכן קשורות לפורום פשוט לא נעים לקרוא. אנחנו [אני כותבת אנחנו כי אם אני רוצה או לא, אני חלק מהפורום ואני חלק מהתהליך] נשמעות מהצד כמו פאקצות שכול היום חותכות ורידים עם מזלג. באמת. כול ההודעות פשוט רדודות והבנות פה חכמות, הן לא טיפשות ואני מתה עליכן אחת אחת. אבל זה מעצבן תדפדפו בשבועיים +- האחרונים ותראו שכול ההודעות זה צומי. כול בת מנסה שיקראו את ההודעה שלה וכותבת המון סימני קריאה של תפוז והמון סימני שאלה של תפוז, והמון חיצים סגולים כאלה שנורא מפריעים כי הם מסרבלים את הדף. ומפוצץ בהדגשות. ופשוט לא כיף להיכנס. אם הייתי נכנסת לפורום עם תוכן הודעות כמו פה הייתי ממש לא מתחברת, אבל מאחר שאני כבר כאן ומקפליי וחלק מהבנות כאן חברות שלי אני מבליגה. וחבל שזה ככה פעם הפורום היה מקום מקסים. באמת. וזה לא בקטע של להעליב, זה בקטע של לשפר, ואני בטוחה שזאת הייתה הכוונה של בת-אל, לשפר ולהביע דעה, וזה טוב כי אם לא היו בנות שכן עושות את זה הפורום היה נשאר כמו שהוא והפורום הזה צריך רפורמה רצינית. וכאילו, אני בן אדם שאומר דברים ואני חסרת טאקט ובסופו של דבר הייתי צריכה להגיד את זה כך שאני יודעת שזה אומר שאולי םגעתי בבנות [וזאת לא הייתה הכוונה אני מתה עליכן
] אבל לפעמים צריך להגיד את האמת כדי שיהיה שינוי. והבנות פה הן אחלה בנות, צריך שינוי.

butbut

New member
../images/Emo126.gifמעולה- לפחות הבנת שבאתי רק לשפר ולהביע

דעה לעומת בנות אחרות. אני חושבת שאת טועה- כי בעצם כול הסימני קיאה והחצים-זה לאו דווקא כדי שייכנסו ויהיה ל"צומי". ואני אומרת לך מראש שזה היה ככה גם לפני שנה- ולפניי שנתיים ואפילו לפני שלוש. ופעם היו תקופות יותר ארוכות שהפורום היה לגמרי יבש! זה לא שפעם היה לנו "כייף" תמיד להיכנס. פשוט עכשיו הכול נהיה גרוע יותר. לא מעניין אותי מי כותבת "מושי", ומי כותב מה שבא לו. מעניין אותי התת רמה שזה נהיה. אבל טוב אני פוחדת כבר לתמצת את עצמי כדי שלא יתחילו "לקרוא לי בין השורות" . שאני לא מצא את עצמי בטעות רבה עם המנהל של תפוז אנשים. נאמ,ניחא. לא שווה את זה.

טוב, אז ככה- הנה דעתי, ובת-אל מוזמנת לקרוא:

קודם כל זה פורום ולכל אחד מותר להגיד מה שבא לו. אם בא לי לכתוב ולקשקש על דן מנו או הואבר מסקינס- זה מה שאני אעשה. כל עוד אני משרשרת את זה למקום הנכון- אין סיבה שלא יותר לי לכתוב את מה שאני רוצה. דבר שני- יש בפורום הזה ילדות בנות 11,12 אז מה לעשות שלפעמים מתפספסת להן הודעה, וגם לא בהכרח הקטנות הן אלה שמתפספסות להן ההודעות, זה קורה ואין טעם בהתנפלות המונית על כל מישהי שבטעות שרשרה לא נכון. תודה לאל יש מנהלת (שמגיעה לפה בסופ"שים, אבל היא עדיין פה!) שמפקחת (XD) על ענייני הפורום כשיש לה זמן. כל אחת יכולה פשוט לקחת על עצמה לנסות ולהשתדל בעניין השרשורים ולנסות לשרשר למקום הנכון. דבר שלישי, מקפליי לא בפעילות מלאה ואת לא רוצה שהפורום ימות לחלוטין כשהם נהנים להם באוזי, נכון? בנוסף כחלק מהמאמץ המלחמתי (XD) להביא את מקפליי לארץ- אז אנחנו צריכים כמה שיותר מעריצים, שלא לדבר על זה שכמה מהאנשים שהכי חופרים פה הם חברים שלך (ואני מדברת על חברים באופן כללי, ולא ספציפית על מישהו). רביעית- אם בא לך לעזוב ת'פורום כי יש פה שטויות- את מוזמנת, המון אנשים כבר עשו את זה; אם את חושבת שזה מאיים על מישהו- את ממש טועה, ואם את חושבת שהאנשים הבוגרים שבינינו (אלה שכבר בקושי כאן) הם מעריצי ההארדקור האמיתיים של מקפליי, אז יכול להיות שאת צודקת... לא, את טועה. כולם פה אוהבים את מקפליי וכל אחד אוהב אותם בצורה שונה וזו לא תחרות של 'מי הכי אוהב את מקפליי'. ודבר חמישי ואחרון, וואלה, יש הודעות שגם לי נראה שאין להן מקום בפורום ו-וואלה, לפעמים יש פה מה זה שטויות, אבל תני לי להזכיר לך ולכולם שככה נראית החברה שלנו היום ואין מה להתלונן בקשר לזה. בנוסף הוזכרו הודעות 'מושי' ו'חיבוק' שאני רק רוצה להזכיר לך ולכל הפורום- יש פה אנשים שתופסים מכם ת'חברים הכי טובים שלהם אז לפעמים, כשמבקשים מכם חיבוק, זה לא רק 'צומי' אלא יש בזה חלק של אמת. -ויש גם נ.ב: בת-אל, זה יפה שכתבת הודעת שבה עשית פליים לכולם וכתבת בה שלא מעניין אותך מה יגיבו.

butbut

New member
../images/Emo126.gifתודה../images/Emo9.gif

אז את אומרת שזה טוב שכתבי של מעניין אותי מה יגיבו? כי לי זה כן היה חשוב להבהיר שלא מעניין אותי אם יקטלו אותי ואם יסכימו איתי-אני בסך הכול מביעה דעה. והן כנראה שכחו את זה. ממש לא אכפת לי שאנשים כאן מדברים על דברים אחירם. למה אף אחת עדיין לא קלטה שאני בסך הכול הערתי שהנושאים העיקרייים בפורום נהיו סקינס וזה... אבל ממש=לא=כתבתי=אם=זה=לרוחי=או=לא!!! לא באמת מעניין אותי מה אתן אוכלות כמו שלא מעניין אותי מה אתן כותבות-נ=ק=ו=ד=ה!. וכן, יש לי כאן חבורת טובות, ואני כן אוהבת כאן כמה בנות. אבל אני חושבת שהדיון הזה רק הראה לי כמה אנשים צבועים. נקודה. אני לא משנה את היחס לשי לגבי אף אחת כאן- לא שיר לא בריל ולא סתיו כי מלכתכילה לא היה לי שום בעיה איתן-ועדיין אין לי. אני בעד דעות-אני אוהבת תגובות- אני אוהבת דיונים-וזהו. זה שהן הרחיקו לכת-זכותכן.

תראי,

את לא יכולה להגיד משהו ולהכחיש את זה. את כתבת את זה כי זה הפריע לך או דגדג לך או מה שזה לא יהיה- כי אחרת לא הייתה לך סיבה לכתוב את זה. תשמעי, אני לא רואה ולא מכירה את סקינס- אז אני פשוט לא מתייחסת למה שנכתב - כי אני לא יודעת במה מדובר וכי זה לא הכי מעניין אותי. חוצמזה- אין מה לעשות מקפליי שובתים. עד שהם לא חוזרים לפעילות מלאה //אין\\ על מה לדבר בכל מקרה. כמה כבר אפשר לחרוש את אותם נושאים? אז מדברים על סקינס, על פיקים ועל כל מיני דברים אחרים... הדיון הזה הוא שנוי במחלוקת ואחת הסיבות היא, תסלחי לי, שאת לא יכולה לכתוב הערה כזו ולחשוב שכולם יעברו לסדר היום- כי ההודעה שלך עושה גלים. בכל מקרה- אני חושבת שהגיע הזמן לסיים את הדיון בכל העסק הזה - ולשכוח ממנו. עד כמה שהוא עשה גלים, זה לא היה עד כדי כך חשוב. יומטוב.

butbut

New member
../images/Emo126.gifאת חושבת שאני טיפשה? אני מראש ידעתי

שיגיבו לי ככה. יש ברוך השם ראש-ואני יודעת להפעיל אותו נהדר. אני כתבתי דברים ברורים, וזהו. זה שכתבתי שכבר לי אישית נמאס מלהתעניין בסקינס[לא סוטר את זה שאני אוהבת לראות את זה], לא אומר שמעניין אותי מה קורה לגבי הבנות האחרון בפורום. שוב, ואני בכוונה מדגישה את זה אני הערתי רק שזה נהפך לנושא מרכזי-נקודה. לא הוספתי אם זה מעניין מישהו או לאף וגם לא הוספתי אם זה ממש מפריע לי או לא. וזהו. אל תעשו צונאמי משתי טיפות. כבר אמרתי- ואני אגיד שוב, בבגרות בספרות יש את המושג "הגזמה" אני מקווה שכולן יקבלוא על הגדרה של המושג הזה את כול הנקודות- כי כולן כאן מעולות בזה. נקודה-סוף דיון.

באמת שכבר נמאס לי מהדיון הזה.

את שמה לב שכל מי שרשמה דעה אחרת משלך, את חשבת שהיא נגדך? ואם אנשים קוראים בין השורות, את יכולה להסביר להם למה התכוונת, את לא חייבת לתקוף. אני כבר שאלתי אותך קודם למה את מתכוונת, ולא ענית לי, אז איך את מצפה שנבין אותך? וכשאת כותבת שלא מעניין אותך ההודעות שלנו, אז כן, זה יעורר תגובות תוקפניות, כי זה מרגיש כאילו את מזלזלת בנו ומההתחלה לא אכפת לך מה הדעה שלנו על הנושא. וזו הייתה ההודעה האחרונה שלי בדיון הזה.

butbut

New member
../images/Emo126.gifווטאבר-אני בטוחה שאת חושבת עלי עכשיו

שאני ילדה מגעילה-אין לך מה להתכחש ולא אכפת לי לאן הדיון הזה התגלגל. עצם זה שאנשים כאן קראו את ה שכתבתי וזה הפריע משנה לי. וזהו. תודה על התגובות, ובאמת, כמו שאמרתי בהתחלה, לא באתי בתור "מפלצת" בתי בתור אחת שרוצה לשפר. לא מעניין אותי אם שאפת את הרעיון שאני הרעה בסיפור הזה, לא מעניין אותי פשוט. מה שכן עניין אותי זה הדעות שלך. ועכשיו הן נהיו קצת יותר מידי תוקפניות? לא יודעת- אני לא תקפתי אותך. אז די להסיק מסקנות. תהפכו אותי לכלבה- לא מעניין אותי. אני יודעת שמי שמדברת איתי יודעת שאני לא. אז ווטאבר. סוף דיון.

זה ממש לא ככה.

הדעות שלי נהיו יותר תוקפניות כי ממש עצבן אותי שאת חושבת שלאנשים שהגיבו בדעה מנוגדת לשלך אין דעות משלהם ושהם רק כותבים את ההודעות שלהם כדי להגן על חברים שלהם. גם אותי עניין לשמוע למה את חושבת את כל מה שכתבת בהודעה הראשונה, ולצערי אני כנראה לא כבר לא אבין את זה בדיון הזה. אני ממש לא חושבת שאת ילדה מגעילה, אני פשוט חושבת שהדיון הזה התנהל בצורה גרועה. את זה באמת הייתי חייבת לכתוב כי אני לא רוצה שתחשבי שאני שונאת אותך או משהו, אבל מבחינתי הדיון נגמר.

butbut

New member
../images/Emo126.gifאני מניחה שכן-שיהיה, במילא דיון

נורמאלי לא ייצא מזה. דעות שונות-מריבות קטנוניות. לא נראה לי שהוא היה יכול להתנהל בצורה אחרת.

גילולית

New member
../images/Emo205.gifיש לי כמה דברים,

1. בנוגע לסימני קריאה וחצים, גם אני עוש את זה וכנראה שזה העביר רושם מוטעה- זה ממש לא בשביל שאנדים יקראו את ההודעות שלי יותר או בשביל צומי, אני לגמריי ההפך מילדה של צופמי, זה סתם בשביל לעשות את התגובה יותר צבעונית ופחות יבשה, 2.בנוגע לחיבוקים- אולי זה לא באמת דברים קטנים, אולי לנו זה נראה שולי ולמי ששולחת זה ביג דיל, אי אפשר לשפוט. זה לא דבר רע לדעתי, כי יש פורומים מגעילים שהם מדברים אך ורק על הנושא של הפורום, בלי צחורים וחברויות ולנו יש פורום חברותי ומקבל, שזה טוב לדעתי שהבנות של הפורום מרגישות כאילו זה המקום בו הן יכולות לפרוק, כי אנחנו נעזור, לעומת פואומים אחרים שהיו אומרים להם שזה לא מתקשר לנושא וזהו. 3.מפו, מרכך, חריימה, וכו'- אני לא יודעת אם זה קשור לזה, אבל גם אם לא אני נותנת אותנו כדוגמה- יש לי לדנה ולנועה שמות חיבה כאלו ואחרים הכוללים מאכלים XD, כן. זה שאנחנו חברות וקוראות אחת לשניה בשמות חיבה כי אנחנו חברות לא אומר שזה דבר רע. זה כמו ש..לא יועת..מיקי קוראת לסיוון ואנסי ולבת- אל קוראים בוט. שמות חיבה, רק שבמקרה השמות חיבה שלנו זה חריימה יפני, חומוס סקוטי ולחוח אלבני. לדעתי, זה לא דבר רע שמות חיבה...זה הכל
אני בכוונה אמרתי לדעתי הרבה פעמים כדי להדגיש שזאת דעתי שלי בלבד וה שאני חושבת. אני גם אוהבת פה את כל הבנות בפורום, ולא באה לריב אז..רק אמרתי

למעלה