טוב, אז ככה- הנה דעתי, ובת-אל מוזמנת לקרוא:
קודם כל זה פורום ולכל אחד מותר להגיד מה שבא לו. אם בא לי לכתוב ולקשקש על דן מנו או הואבר מסקינס- זה מה שאני אעשה. כל עוד אני משרשרת את זה למקום הנכון- אין סיבה שלא יותר לי לכתוב את מה שאני רוצה. דבר שני- יש בפורום הזה ילדות בנות 11,12 אז מה לעשות שלפעמים מתפספסת להן הודעה, וגם לא בהכרח הקטנות הן אלה שמתפספסות להן ההודעות, זה קורה ואין טעם בהתנפלות המונית על כל מישהי שבטעות שרשרה לא נכון. תודה לאל יש מנהלת (שמגיעה לפה בסופ"שים, אבל היא עדיין פה!) שמפקחת (XD) על ענייני הפורום כשיש לה זמן. כל אחת יכולה פשוט לקחת על עצמה לנסות ולהשתדל בעניין השרשורים ולנסות לשרשר למקום הנכון. דבר שלישי, מקפליי לא בפעילות מלאה ואת לא רוצה שהפורום ימות לחלוטין כשהם נהנים להם באוזי, נכון? בנוסף כחלק מהמאמץ המלחמתי (XD) להביא את מקפליי לארץ- אז אנחנו צריכים כמה שיותר מעריצים, שלא לדבר על זה שכמה מהאנשים שהכי חופרים פה הם חברים שלך (ואני מדברת על חברים באופן כללי, ולא ספציפית על מישהו). רביעית- אם בא לך לעזוב ת'פורום כי יש פה שטויות- את מוזמנת, המון אנשים כבר עשו את זה; אם את חושבת שזה מאיים על מישהו- את ממש טועה, ואם את חושבת שהאנשים הבוגרים שבינינו (אלה שכבר בקושי כאן) הם מעריצי ההארדקור האמיתיים של מקפליי, אז יכול להיות שאת צודקת... לא, את טועה. כולם פה אוהבים את מקפליי וכל אחד אוהב אותם בצורה שונה וזו לא תחרות של 'מי הכי אוהב את מקפליי'. ודבר חמישי ואחרון, וואלה, יש הודעות שגם לי נראה שאין להן מקום בפורום ו-וואלה, לפעמים יש פה מה זה שטויות, אבל תני לי להזכיר לך ולכולם שככה נראית החברה שלנו היום ואין מה להתלונן בקשר לזה. בנוסף הוזכרו הודעות 'מושי' ו'חיבוק' שאני רק רוצה להזכיר לך ולכל הפורום- יש פה אנשים שתופסים מכם ת'חברים הכי טובים שלהם אז לפעמים, כשמבקשים מכם חיבוק, זה לא רק 'צומי' אלא יש בזה חלק של אמת. -ויש גם נ.ב: בת-אל, זה יפה שכתבת הודעת שבה עשית פליים לכולם וכתבת בה שלא מעניין אותך מה יגיבו.