איתי פרל ב-
אנשים

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gif../images/Emo124.gifבנות, כל הדיון הזה הוא

סתירה אחת גדולה
כאילו בתכלס

butbut

New member
../images/Emo126.gifלא יודעת מה איתך- אני למדתי ממנו

המון כאן לדבי כול מי שהגיבה. לפי דעתי זה היה נחוץ ביותר. וסטירה? תגדירי סטירה.

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאה? זה.....

זה כזה שאת מרימה את כף היד שלך.. ומניפה אותה חזק על הלחי של כל מי שבא לך לכסח לו ת'צורה באותו רגע
סתם סתם
הבנתי למה התכוונת- לסתירה.. יעני שהדיון הזה הוא בעצמו לא קשור למקפליי והפך לשרשור מפלצתי ביותר עם דעות חלוקות ביותר וויכוחים ארוכים ביותר. בזמן שהדיון הזה הוא על להפחית בכאלה דיונים שלא קשורים למקפליי ולא לעשות יותר מדיי שרשורים מפלצתיים שכאלה. שגוררים לעלבונות לחלק וזה.

sweet shir

New member
לא אמרתי שהפורום היה מגעיל ../images/Emo12.gif

אמרתי שהוא נהייה מגעיל. XD להפך, אני זוכרת שהייתי כאן בהתחלה הצטרפתי רק כי חברה שלי אמרה לי שהבנות כאן ממש חמודות ונחמדות.
ולגבי הזה של תעשה לי ילד... פספסת את השרשורים שהיו לך רק לא מזמן עם סיון?
כאילו באמת שזה לא מפריע לי, בכיף... אבל סתם לדעת. XD ואני ממש ממש ממש מסכימה איתך עם החלק האחרון :)

butbut

New member
../images/Emo126.gifאמ, אני לא חושבת שחסר כאן בנות נחמדות

וחמודות. ולא שאת לא חושבת-אני מסכימה איתך שנהייה רגיל- אם את כאן כבר הרבה כדי לראות את מה שבאמת קרה כאן.

sweet shir

New member
אני לא חושבת שחסר כאן. יש מספיק ברוך השם :)

רק נתתי דוגמא למיקי למה היא לא הבינה אותי נכון. אני בפורום הזה כבר שנה וחצי פחות או יותר. היו תקופות שהייתי יותר והיו תקופות שהייתי פחות. ישנם תקופות שאני חושבת שהפורום "מגעיל". לא תמיד. זה הכל.

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחחחחחחחח

השרשור שהיה לי עם סיוון זה סתם היה בצחוק וזה ושמנו תמוונת וכלאה... אבל אני עוד זוכרת שהיו כאן בנות שהתכוונו לזה ברצינות וממש נכנסו לזה. אני לא ממש אומרת "דני תעשה לי ילד וכך וכך" אולי אמרת פעם אחת XD ---- חשבתי שקראתי שאמרת שהוא היה מגעיל XDD

sweet shir

New member
אני יודעת חחחחחחחח אבל עדיין ../images/Emo6.gif

שוב - זה לא מפריע לי!! XDDDD D: כן, אני גם זוכרת. אני מקווה שאני לא הייתי ככה פעם, אני כבר לא זוכרת. פעם הייתי ממש מציקה ומעצבנת (שהייתי בהתחלה בפורוםXD). בטח כולם שנאו אותי חהחה. אל תגיבי!! אני לא רוצה לדעת אם באמת שנאו אותי XDDD חחחחח כן, הבנתי שלא קראת נכון

ענבז

New member
../images/Emo108.gif בנות כנסו ועכשיו ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בתאל בסה"F שמה לב למשהו שקורה פה כבר כמה זמן, ואני מדברת כמישהי שהייתי בפורום הזה כמעט שנה (לא יותר ולא פחות) . אחד הדבריםה עיקריים שהיא כתבה היה שבנות פוגעות אחת בשניה ואתן , תוך כדי לרדת עליה ולהציץ בתגובות שמפרשות באופן כמעט הפוך את מה שהיא כתבה, אומרות שאתן לא יורדות על בנות אחרות. אז כן, לדבר אחת אל השניה ככה הוא בעייני כן סוג של ירידה ברמה של הפורום. זה לא שהאנשים ירדו ברמה, באמת שכולן פה מקסימות ואני באמת באמת אהובת את הפורום הזה. וזה כיף - לדעת שאם תצטרכי שיר ולא צליחי להוריד תמיד תהיה מישהי שתעזור לך, לדעת שאם אין מישהו לדבר אז אפשר לדבר עם אנשים כמאן. אבל שי פה הערות שכל כך פוגעות, אותי מכעיס במיוחד הנושא של "סדר בשרשורים" פאק אתן קוטלות פה בנות על ימין ועל שמאל~ אז יש מישהי חדשה והיא עוד אל ידועת איך לשרשר< so what!?? וזה הקטע שהכי מפריע לי. סה"כ אני יודעת שהתגובה שכתבתי טובה ובסדר, אבל בטח אתן "תקרא בין השורות " ובסוף יצא שאני שונאת את הפורום ורוצה להרוג אאת כל מי שנמצא בו . 3>

butbut

New member
../images/Emo126.gifטנקס ענבר=] אני חושבת שעכשיו קלעת בול

אני פשוט יצוטט אותך וזה בדיוק מה שניסיתי לומר במשך כול השרשור הזה:
"בתאל בסה"F שמה לב למשהו שקורה פה כבר כמה זמן"
אחד הדבריםה עיקריים שהיא כתבה היה שבנות פוגעות אחת בשניה ואתן , תוך כדי לרדת עליה ולהציץ בתגובות שמפרשות באופן כמעט הפוך את מה שהיא כתבה, אומרות שאתן לא יורדות על בנות אחרות.
"אבל בטח אתן "תקרא בין השורות " ובסוף יצא שאני שונאת את הפורום ורוצה להרוג אאת כל מי שנמצא בו ". את ראית את כול השרשור הזה מהצד- ואפילו בלי להשתתף בו קלטת מה קורה. כנראה זה ככה -אנשים מחפשים בך את מה שעשית לא טוב ומנסים להוציא אותך אשמה ורוצחת מבלי נשהם שמים לב! בסך הכול רוב הזמן שאני ילדה נחמדה ואני מתה על כולן-אין לי שמץ איך הדיון הזה הגיע לכך שאני הרעה כאן. אבל בסדר-תיזהרי בהודעות שלך- שלא יוציאו גם אותך "אחת רעה", בגלל שהם חופשרות בין השורות-שאין כזה דבר, אגב. כי השורות כאן מסודרות מאוד. לחפש בין השורות משמעו שלבןן אדם אין עוד מה לרדת על האחר- אבל הוא חייב בשביל הכבוד שלו! אז הוא מחפש דברים. אני את שלי אמרתי-כול אחת שתוציא אותי מה שבא לה..כלבה, חמודה,חרא,מותק...לא אכפת לי. אני את שלי אמרתי

kelly7i

New member
גם אותי עצבנו פה הרבה דברים בזמן האחרון../images/Emo71.gif

אבל אני כן מקווה שהפורום ישתנה. שיהיה יותר נחמד פה, פעם היה הרבה יותר מהנה, לא בגלל מקפליי או משו- פשוט בגלל דרך ההתנהלות של הדברים! ו"שירשורים חופרניים מידי"? אז אולי לא צריך להגיב כל שניה עוד ועוד הודעה, והלגיד עוד ועוד משו, כאילו אנחנו במלחמה "מי-סיים-את-החפירה-עם-התגובה-שלו-האחרונה". ויצא לי גם לראות פה הרבה פעמים כל כך הרבה חוסר נחמדות בין האנשים פה. כאילו מה אנחנו? לאן נעלם כל החברות בין כולם שהייתה פה? עכשיו כל משו שמישו אומר לוקחים אותו רחוק מידי ומתחילים לצאת עליו כאילו הוא היה אויב! פעם הייתה פה את אחת האווירות החברתיות והחמות שיצא לי להכיר.

butbut

New member
../images/Emo126.gifאני חייבת להגיב לך-בלי קשר למילה אחרונה

אני כן מצידקה אותך. אני לא חושבת שאני אויב או שהן אויב- אבל זה מה שקרה. אני לא מכירה אותן ככאלו בכול ההיסטוריה של הפורום- ובחיים שלי עוד לא נתקלתי בשרשור יוצר מציק סלש מוזר סלש אמיתי מזה, למען האמת. וזהו. אין לי מה להוסיף.

sweet shir

New member
הכוונה היא שזה השרשור הכי אמיתי שראית פה

בפורום? כי אם כן אני מסכימה איתך לחלוטין. כולן כתבו את כל מה שמציק להן ו"הורידו הכל מהלב". יכול להיות שזה יועיל באיזשהו מקום.

N e r d y

New member
../images/Emo26.gifאני מגיבה להכל בהודעה אחת ../images/Emo26.gif

אז ככה באמת שלא הבנתי מה ניסית להגיד בהודעה שלך, עברתי עכשיו על כל ההודעות (באמת על כולן) ולא הצלחתי להבין. הדבר היחיד שהבנתי היה הקטע של ההעלבות בגלל שכל מה שכתבת בהודעה הראשונה, אח"כ איכשהו סתרת את עצמך שנוגע לזה וכאילו לא התכוונת למה שאמרת.. אני מדברת על סקינס, הישרדות, חדשה, כל השירשורים המפלצתיים והכל.. הקטע של ההעלבות- באמת שלא הבנתי גם, כאילו הבנתי מהדברים שלך שזה מעצבן שיש בנות שמעליבות ופוגעות אבל אני (ואני נכנסת הרבה לפורום גם אם אני לא מגיבה) בחיים שלי לא ראיתי פה הודעה מעליבה ופוגעת (חוץ משירשור ההומואים אתמול, ואנשים שנכנסים לפה כדי לרדת על מקפליי). יש בנות שמדברות בינהן בציניות ואולי זה מה שחשבת להעלבה? אני מניחה שלא כי לא נראה לי שלא מבינים פה ציניות, ובאמת שבפורום הזה, לעומת הרבה פורומים אחרים, לא ראיתי שמץ של העלבה. בקשר לסקינס הישרדות והשירשורים המפלצתיים- אני לא אתחיל להגיד עכשיו מי כן חופרת ומי לא כי אני מניחה שכל אחת יודעת בעצמה מתי היא מציפה שירשורים, אבל באמת שזה לא משנה. כאילו יופי יש בנות שמציפות שירשורים בדברים לא קשורים ואוקי, גם אותי זה מעצבן לפעמים אבל מצד שני גם אני לפעמים משתתפת בשירשורים מפלצתיים. אז כשאני רואה שירשור שממש מעצבן אותי אני חושבות "אוך איזה עצבים איתן" אפילו מתלוננת למישו (מקביצ'ס אילאביו) אבל יופי לי, אז זה מעצבן אותי, אין מה לעשות אני מבליגה אחר כך ולא כותבת שום דבר שנוגע לזה. אני לא יכולה להגיד לבנות מתי להפסיק את השירשורים האלה כי כל אחת (כמו שרוקס אמרה) רואה את הגבול במקום אחר. וגם אם אני בעצמי משתתפת בשירשורים כאלה ואחר כך אני רואה שירשור שמעצבן אותי אני לא יכולה לבוא ולהגיד לבנות שזה מעצבן אותי, אני עוברת הלאה אין מה לעשות, זה מקום ציבורי וכמו בכל מקום ציבורי ואני לא קובעת את החוקים, יש דברים שיעצבנו אותי ויש דברים שלא. ~אוקי ממש חפרתי אבל חשוב לי להגיד את מה שאני חושבת, אבל אני אצמצם~ רוקסן- מסכימה איתך בכל מה שאמרת, ניסחת את זה בצורה טובה לדעתי
screaming pittas (הלוואי והייתי יודעת איך קוראים לך
)- גם מסכימה בהכל :] שירסתיואריאלשרוןיובלאורטל- נו אתן יודעות, מסכימה בהכל.. מיקי- גם צודקת, במיוחד בקטע שכולן סותרות את עצמן אבל בכל הקטע של ילדות שכותבות "דאגוש כפרה תעשה לי ילד!!@!@!@!1!~" נכון זה מעצבן לפעמים, אבל אין מה לעשות לכל אחת יש את הדרך התבטאות שלה. אז כן זה פאקצי ומציק אבל יכול להיות שגם הודעות שלי מציקות לאנשים בדיוק אותו דבר.. בעע מה שניסיתי להגיד זה שלמרות שזה מציק אי אפשר לשפוט את זה כי זאת דרך התבטאות
אה וגמני הבנתי מההודעה שלך שה"חדשות" (בתור חדשה יחסית 7 חודשים זה לא חדשה אבל יחסית אליכן) בפורום גרמו בעצם לעזיבה של הותיקות, אבל הסברת את עצמך. מה שאני עדיין לא מבינה זה מה זה משנה? כאילו כשיו יש פה בנות אחרות ואלה שעזבו אז סבבה, אם זה בגלל הבנות החדשות שהצטרפו ולא טוב להן איתן אז אין מה לעשות... כאילו אני מניחה שזה לא מה שניסית להגיד נכון? אבל זה מה שהבנתי, יש מצב שזה בגלל שאני קצת דפוקה
נעם- נכון זה מציק שיש הודעות מוצפות באייקונים והכל, ואולי זה צומי אני לא יודעת וזה גם לא חשוב לי, אבל כל אחת (שוב) מתבטאת בדרך שלה. וכן זה מציק ואני מתעצבנת גם שאני רואה את זה ואומרת שזה מעצבן אותי לחברות במסן, אבל זה בסדר. כאילו אין מה לעשות עם זה וזה סבבה לגמריי, אני גם לא רוצה שאחרי הדיון הזה הבנות שכותבות ככה יתחילו לשנות את ההודעות שלהן כי זו זכותן להתבטא איך שהן רוצות, גם אם זה מציק (וכן גמלי). כל השאר מסכימה בהכל:] טל(? ככה קוראים לך נכון?, המלאכית בלבן)- צודקת לגמרי. טוב כאן תמה החפירה.

sweet shir

New member
מזדהה וממש מסכימה איתך. אבל ממש. :)

אולי יותר מכל מה שכתבו כאן.
אני ממש אוהבת אותך טל. :)

Charley XD

New member
וואו יפפה ניסחת

חח אני מסכימה עם כל מי שהסכמת ואיתך
אוו ביצ'

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo45.gif זוף סוף מישהי שמסוגלת לומר הכל ../images/Emo6.gif

למעלה