../images/Emo26.gifאני מגיבה להכל בהודעה אחת ../images/Emo26.gif
אז ככה באמת שלא הבנתי מה ניסית להגיד בהודעה שלך, עברתי עכשיו על כל ההודעות (באמת על כולן) ולא הצלחתי להבין. הדבר היחיד שהבנתי היה הקטע של ההעלבות בגלל שכל מה שכתבת בהודעה הראשונה, אח"כ איכשהו סתרת את עצמך שנוגע לזה וכאילו לא התכוונת למה שאמרת.. אני מדברת על סקינס, הישרדות, חדשה, כל השירשורים המפלצתיים והכל.. הקטע של ההעלבות- באמת שלא הבנתי גם, כאילו הבנתי מהדברים שלך שזה מעצבן שיש בנות שמעליבות ופוגעות אבל אני (ואני נכנסת הרבה לפורום גם אם אני לא מגיבה) בחיים שלי לא ראיתי פה הודעה מעליבה ופוגעת (חוץ משירשור ההומואים אתמול, ואנשים שנכנסים לפה כדי לרדת על מקפליי). יש בנות שמדברות בינהן בציניות ואולי זה מה שחשבת להעלבה? אני מניחה שלא כי לא נראה לי שלא מבינים פה ציניות, ובאמת שבפורום הזה, לעומת הרבה פורומים אחרים, לא ראיתי שמץ של העלבה. בקשר לסקינס הישרדות והשירשורים המפלצתיים- אני לא אתחיל להגיד עכשיו מי כן חופרת ומי לא כי אני מניחה שכל אחת יודעת בעצמה מתי היא מציפה שירשורים, אבל באמת שזה לא משנה. כאילו יופי יש בנות שמציפות שירשורים בדברים לא קשורים ואוקי, גם אותי זה מעצבן לפעמים אבל מצד שני גם אני לפעמים משתתפת בשירשורים מפלצתיים. אז כשאני רואה שירשור שממש מעצבן אותי אני חושבות "אוך איזה עצבים איתן" אפילו מתלוננת למישו (מקביצ'ס אילאביו) אבל יופי לי, אז זה מעצבן אותי, אין מה לעשות אני מבליגה אחר כך ולא כותבת שום דבר שנוגע לזה. אני לא יכולה להגיד לבנות מתי להפסיק את השירשורים האלה כי כל אחת (כמו שרוקס אמרה) רואה את הגבול במקום אחר. וגם אם אני בעצמי משתתפת בשירשורים כאלה ואחר כך אני רואה שירשור שמעצבן אותי אני לא יכולה לבוא ולהגיד לבנות שזה מעצבן אותי, אני עוברת הלאה אין מה לעשות, זה מקום ציבורי וכמו בכל מקום ציבורי ואני לא קובעת את החוקים, יש דברים שיעצבנו אותי ויש דברים שלא. ~אוקי ממש חפרתי אבל חשוב לי להגיד את מה שאני חושבת, אבל אני אצמצם~ רוקסן- מסכימה איתך בכל מה שאמרת, ניסחת את זה בצורה טובה לדעתי
screaming pittas (הלוואי והייתי יודעת איך קוראים לך
)- גם מסכימה בהכל :] שירסתיואריאלשרוןיובלאורטל- נו אתן יודעות, מסכימה בהכל.. מיקי- גם צודקת, במיוחד בקטע שכולן סותרות את עצמן אבל בכל הקטע של ילדות שכותבות "דאגוש כפרה תעשה לי ילד!!@!@!@!1!~" נכון זה מעצבן לפעמים, אבל אין מה לעשות לכל אחת יש את הדרך התבטאות שלה. אז כן זה פאקצי ומציק אבל יכול להיות שגם הודעות שלי מציקות לאנשים בדיוק אותו דבר.. בעע מה שניסיתי להגיד זה שלמרות שזה מציק אי אפשר לשפוט את זה כי זאת דרך התבטאות
אה וגמני הבנתי מההודעה שלך שה"חדשות" (בתור חדשה יחסית 7 חודשים זה לא חדשה אבל יחסית אליכן) בפורום גרמו בעצם לעזיבה של הותיקות, אבל הסברת את עצמך. מה שאני עדיין לא מבינה זה מה זה משנה? כאילו כשיו יש פה בנות אחרות ואלה שעזבו אז סבבה, אם זה בגלל הבנות החדשות שהצטרפו ולא טוב להן איתן אז אין מה לעשות... כאילו אני מניחה שזה לא מה שניסית להגיד נכון? אבל זה מה שהבנתי, יש מצב שזה בגלל שאני קצת דפוקה
נעם- נכון זה מציק שיש הודעות מוצפות באייקונים והכל, ואולי זה צומי אני לא יודעת וזה גם לא חשוב לי, אבל כל אחת (שוב) מתבטאת בדרך שלה. וכן זה מציק ואני מתעצבנת גם שאני רואה את זה ואומרת שזה מעצבן אותי לחברות במסן, אבל זה בסדר. כאילו אין מה לעשות עם זה וזה סבבה לגמריי, אני גם לא רוצה שאחרי הדיון הזה הבנות שכותבות ככה יתחילו לשנות את ההודעות שלהן כי זו זכותן להתבטא איך שהן רוצות, גם אם זה מציק (וכן גמלי). כל השאר מסכימה בהכל:] טל(? ככה קוראים לך נכון?, המלאכית בלבן)- צודקת לגמרי. טוב כאן תמה החפירה.