איתי פרל ב-
אנשים

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif ושבת-אל עומדת לבד ו"מתעמתת"

מול כל הבנות שלא מסכימות איתה, אז...... ><"

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifדוגרי פוני, זה לא הוגן זה אחת מול 30!!!

*לאלאלאלאלא אל תצאו עלי גם אני לא אמרתי כלום!* XDDDDDD אבל ניראלי שטיפלה עברנו תגבול פה... =\

טוב אני לא חפור כי מספיק חפרו פה חחח ../images/Emo163.gif

אוקי אז ככה אני לא הולכת לדבר על כול מה שאמרת ובלה בלה אני רק הולכת לומר שלדעתי באמת הפורום הופך ליבש ועוד...ועובדה שאני פחות ופחות בפורום אני פחות ופחות כותבת קוראת ובהתחלה כתבתי דיי הרבה. לא יודעת מה גרם לזה אולי כול מה שאמרת ואולי דברים אחרים אני פשוט יודעת זה שדיי נמעס לי ל"קפוץ לבקר" חח ועכשיו בקטעים של כול התנפלויות בזמן האחרון והירידות זה באמת לא כול כך נעים להכנס לפורום כאילו זאתי שנכנסה לא מזמן וכתבה שמקפליי הומואים ומגעילים...אולי גם היא קצת הגזימה אבל מה שהלך פה [בשרשור] לדעתי לא היה כול כך נחמד וזה לא שאני אומרת שאסור לכן להביע את דעתכן אבל לא בצורה כול קיצונית ומעליבה. אני במקום את שנכנסה לפה לא הייתי חוזרת בחיים זהו זה מה שיש לי לומר [אולי יש לי יותר אבל אין לי כוח] ובקשה בלי להרוג אותי אני עוד צעירה ועוד לא פגשתי את מקפליי חח XDD

rox love BSM

New member
טוב מאד אננחו גם לא רוצות שתחזור..

ודברשני יש צורה לשאול דברים היא באה ב-מקפליי הומאוים?! איכס איזה דוחים!!למה הם עושים את זה,הם מתנשקים בשביל הכיף,תענו לי !!!!! כאילו אנחנו חייבות לה משהו. היא יכלה לשאול בדרך אחרת ואני ראיתי כמה הודעות ששאלו בצורה כזו ראיתי תמונות של דאגי והארי מתנשקים בלהבלהבלה ועליה לא התנפלו הסירו לה שזה פוטושופ. -ומה לעשות שהפורום יבש?,שמקפליי יחזרו לפעולה הוא לא יהיה יבש..

Dirty wings2

New member
O.k../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif

קצת נטשתי בזמן האחרון כי אין לי זמן לפורום. אבל אני חושבת שאתן רבות על סתם. אולי קצת נהיה פה יותר נושאים שלא קשורים למקפליי, אבל בצדק מה,הבנים עובדים על האלבום החדש,ואין בנתיים משהו חדש לגמרי, אני זוכרת שפעם היו מלא שירשורים של חדשות,אבל עכשיו יש בקושי כי אולי אין כלכך על מה לעדכן. לגבי מה שאמרת[בוט], אני חושבת שטיפה הגזמת. כי אחרי הכל מצטרפות לפה הרבה חדשות עכשיו,ולדעתי זה לגמרי טוב כי ככה הפורום ייגדל ויתפתח. ויש מצב שהרוב פה גולשות לנושאים אחרים וזה סבבה,לא הכל חייב להכיל מקפליי כאן, לדעתי קצת הקצנת בהודעה הזאת,למרות שיש חלק שאני די מסכימה. יש הרי שירשור שבועי,ומין הסתם שם מדברים על כל הדברים הלא קשורים למקפליי. אז כמו שמיקי אמרה,קחו את זה באיזי,חבל שתריבו סתם ככה.

OneStepCloser

New member
וטפ?! ../images/Emo4.gif

"יש שירשורים שיצאים מגבול הטעם הטוב, והם פשוט חייבים להפסיק להיות חופרניים מידי!@" גם את משתתפת בשירשורים כאלה \: אין לך זכות להגיד משהו לגבי זה...כאילו, בכלל
ואם את לא מקווה שהפורום ישתנה, לא מעניין אותך מי קוראת ומי לא ולא אכפת לך מה יגיבו לך על זה, אני לא מבינה למה בכלל פתחת ת'הודעה הזאת \: את מוכנה להגיד, בבקשה ממך, באופן חד וחלק: מה הפואנטה של כל הדבר הזה? רק כי את אוהבת דיונים? את רוצה שהפורום ישתנה? בשיא הרצינות, אני רוצה לדעת מה הפואנטה. אז את מוכנה בבקשה-בבקשה-בבקשה להגיד לי? פיס.

sweet shir

New member
"פיס" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את מזכירה לי

את תום XDDDDDDDDDDDDDD (אנג'ל יענו מהכיתהXDDDDD)

DesertRose7

New member
מצחיק שפעם בתקופה צצה הודעה כזאת

טוב, זה לא ממש מצחיק. אבל זה כן מופיע כל כמה זמן. אז נכון, אני לא פה הרבה ואני לא קשורה בגרוש אבל יש לי מה להגיד
קיצר.. מהניסיון שלי עם הפורום הזה ועם פורום באסטד בזמנו זה תמיד ככה. האנשים בסופו של דבר עם כמה שנרצה שהם ישארו - מתחלפים. אם זה בגלל שנמאס להם מהלהקה, מהאנשים או שסתם אין להם זמן. ואיכשהו נוצר מצב שתמיד ה"וותיקות" מרגישות שהפורום משתנה (מה שמן הסתם הגיוני) ומרגישות שהורסים להן את הפורום שלהן. תאמינו לי, הייתי בסרט הזה ואני יכולה להבין אותכן וגם אני ממש שנאתי את ההרגשה הזאת. אבל בתכלס - אין הרבה מה לעשות. אי אפשר להחזיק את הפורום במקום אחד עם כמו שהיינו רוצים. פשוט צריך לדעת איך לגרום לו להישאר איכותי בכל מצב שהוא נכנס אליו. גם במצבים שמקפליי בהפסקה ולא שומעים מהם ואין הרבה להתעסק בהם. זה בכל זאת פורום חברתי ובסופו של דבר למרות כל האהבה והכבוד למקפליי - אנשים פה בשביל אנשים אחרים וזה מה שמחזיק אותם פה. את זה אתם צריכים לחזק, את הקשרים עם האנשים - גם עם החדשים שאנחנו כל כך אוהבים לשלול בהתחלה. צריך את הסבלנות לאנשים החדשים שבקלות שוכחים שהם באו לכאן בשביל מקפליי ולא כדי להציק והם כנראה גם לא הכי בקיעים בחוקים. פשוט סבלנות להסביר וללמד אותם.. לי לא הייתה הרבה סבלנות בזמני ותראו לאן אני הגעתי..:- הרי הזמנים הכי קלים בפורום זה כשמקפליי מוציאים חומרים אבל זאת החוכמה, לדעת להחזיק אתהפורום גם כשאין. ואני מאמינה שיש פה אנשים שיודעים לעשות את זה
באמת שהיו לי תקופות יפות בפורום הזה ואני עדין נכנסת מדי פעם לבדוק מה הולך פה ומאושרת לראות איך הפורום הזה גדל ומוצף בהודעות ואנשים ושיש פה בנות עם קשרים ממש טובים. קיצר - חלאס חפירות, אני מקווה שתסתדרו ושהכל יהיה בסדר ותעברו הלאה כשאנשים מבינים מה צריך ללמוד מההודעה הזאת. כי בדרך כלל כשהיא באה זה לא כי רק בן אדם אחד חושב ככה.

נוי78

New member
../images/Emo207.gif הרגע השמיעו את מקפליי בערוץ 22!!!!!

חחח זה היה מוזר..אני רואה לתומי טלוויזיה ופתאום בערוץ 22 השמיעו את מקפליי בשיר You've got a friend חחח השמיעו את ההתחלה שטום שר,ואז זה היה חלש ברקע....ואז השמיעו את דני ואת טום בסיומת של השיר חחח מי עוד שמעה?

דנושש XD

New member
אני אני אני אני ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חחחחח אני באתי לסגור את הטלוויזיה שלי שהייתה במקרה על ערוץ 22 ופתאום אני שומעת את הקול של טום
זה היה מוזר שהם בחרו להשמיע את מקפליי ולא את המקור
(טוב לא כזה מוזר,כי זה יותר יפה בגירסאת מקפליי)

kelly7i

New member
../images/Emo2.gif מגניב!../images/Emo71.gif

מעניין אם יצא לי לתפוס את זה

Charley XD

New member
../images/Emo24.gif אוי סתיו ? מה יהיה גורלנו ?

את חושבת שנגיע לסין כי אנחנו כבר ממש בתת של התת ?
ומה יהיה עלי ??

baril

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

בואי לחתוך ורידים ];

O0NoNi0O

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

טוב נו, לפחות עכשיו הבנתי..לעומת פעמים קודמות.

למעלה