אלימות נגד נשים - של מי האשמה

Astroo

New member
אלימות נגד נשים - של מי האשמה

האם לדעתכם הנשים אשמות חלקית במקרי האלימות נגדן בכך שהן נמשכות יותר לזכרי אלפא אגרסיביים ואלימים ומתעלמות מגברים שקטים ומנומסים?

שאלה די קשה

רצח זו כמובן עבירה חמורה מאוד.

אף אחד מאיתנו לא יכול לדעת מה באמת קרה וקורה אצל בני זוג.
מה שזה לא יהיה, זה גם מתעצם במיוחד בתקופת החגים.
אני חושב שנשים לא מבינות את מידת העוצמה ההרסנית שיש להן כשהן מאיימות בפירוד או יוזמות פירוד ממש. הן לא תמיד מבינות שהן עצמן כל עולמו של בן הזוג ובעת פירוד או ניסיון לפירוד, בן הזוג ( הגבר ) באמת מאבד את הטעם לחייו. כלומר, זהו לא סתם אי שפיות זמני או התקף זעם זמני. מדובר במשהו הרבה יותר עמוק שקולע בדיוק מוחלט אל הגרעין השברירי שנמצא בנפשו של האיש.

לא כ"כ מבין את הדיבור על גברים מסוג אלפא או גברים מנומסים.

אני מבין שיש גברים שהם חלשים יותר מאחרים, גם אם למראית עין הם מתפקדים, עובדים, חייכניים וכיוב'. כאלה שגדלו ללא אבא וללא דמות אב מכל סוג. כאלה שהיו מוקפים רק בנשים כל חייהם, ובבגרותם הם מוקפים רק בנשים ובגברים אחרים הדומים להם.
זו למעשה סביבה רעילה לכל גבר, סביבה רעילה מתמדת, יומיומית. סביבה שבעת משבר נותנת את אותותיה במעשה נואש. לא מעשה של טירוף, אלא של ייאוש.

אני גם חושב שבעניין הזה, אין משקל לאישיות קרימינאלית מול אישיות של אדם שומר חוק.
גם הגבר הקרימינאלי ואולי אפילו האלים, לעתים אינם רצחניים בכלל.
לעתים אתה מגלה רוצחים שמעולם לא נחקרו במשטרה עד לרצח, חלקם אפילו שוטרים ואף קציני משטרה.

יתכן שאשרשר לעצמי עוד הודעה.

מה שמפריע לי באופן אישי -

מה שמפריע לי באופן אישי, זה שהדיבור בימינו לגבי נשים, זה דיבור כמו לגבי פרח מוגן, כמו לגבי משהו "מחוץ לתחום" משהו נפסד ואוסור בתכלית האיסור. כאילו שזה בסדר שיש מעשי רצח נגד גברים.... אבל רצח נגד נשים, זה כביכול פשע כפול ומכופל.
זה בדיוק מה שמפריע לי....
אני גם רושם את הדברים בטוקבקים, שלגברים נואשים או גברים על סף טירוף, אין שום כתובת לפנות אליה.
לנשים יש מוסדות וארגונים. יש להן "קו חם". יש טלפונים כמעט לכל נושא ובעיה נשית.
לגברים אין שום כתובת... ומכאן הייאוש.
אם אתה עומד לאבד גם את אשתך וגם את הילדה שלך וגם את המגורים בבית שלך וחוזר לנקודת ההתחלה כמו בתקופה שבה היית חייל או סטודנט מתחיל, אתה נמצא בבעיה אמתית. זה לא טירוף ולא התקף זעם ולא התפרצות של הצד האפל באישיות שלך. אתה בבעיה אמתית מאוד מאוד. וכנראה... שאין לך אף אחד שיעמוד לצדך. כנראה....
במצב כזה, אתה בקבוצת סיכון שבה אתה עלול בסיכוי גבוה לבצע מעשה נואש. בגלל שאתה אכן נואש, ואולי אף נואש בצדק.
&nbsp
רוח הזמן שלנו, הדיבור הפוליטיקלי קורקט, לא מכיר בגברים כקורבן לנשים. בשום אופן לא.
הרשויות שלנו מודעות למצב, ולא נוקפות אצבע.
אין שום מתן עזרה לגברים נואשים.

הדיבור על נשים, בעייתי מאוד מאוד

אני מאמין שבימינו לפחות, נשים הן המין החזק.
לא רק חזק, אלא אף מסוכן, עוין, אנטי חברתי ביחס לגברים.
זה לא אומר שהאישה חזקה יותר פיזית מהגבר וגם אין לך הצדקה לרצוח אף אישה. אבל כאמור, אנו חיים בעידן חדש. עידן שבו נשים הן אכן חזקות יותר מגברים מבחינה חברתית חוקית ומשפטית.
בימינו להיות גבר סטרייט, זה קצת דומה למצבו של היהודי בגרמניה בעידן הטרום נאצי ובעידן הנאצי.
אמנם עדיין אין תאי גאזים לגברים, אבל אם אתה גבר, אתה נמצא בעמדת חולשה מול האישה מכל היבט אפשרי.
אני חושב... שזה שלא מבין את זה, חי באשליה, לא מבין איפה הוא נמצא ולא מבין איפה הוא חי, זה אדם מסוכן בפוטנציאל. רק כשהוא מגיע לנקודת השבר הפרטית שלו, הוא לפתע הופך למסוכן מאוד, הופך למעשה לרוצח שלא הספיק לממש את זממו.
זהו ה RED PILL RAGE, או זעם הפיקחון, זעם שהוא כה גדול שהוא מעיף את השפיות שלך וכאמור הופך אותך לרוצח.

beatman

Member
לא הגזמת עם התקופה הנאצית ?

beatman

Member
אני זוכר נתקלתי בפרסומות של "זכויות הגבר במשפחה"

הארגון הזה קיים עוד ?
הבעיה שבאמת ע"פ הרוח הפוסט מודרנית שתוקפת את העולם המערבי ככלל ואת ישראל בפרט הגבר הוא רע והאישה היא תמיד קורבן.
יש לבטל את העיוות הזה ולבחון כל מקרה לגופו, בינתיים אני לא רואה ישועה מכיוון השלטון או ממעצבי דעת קהל חלופיים.

הישועה היא במודעות גברית

מה שקורה בעולם וגם בארץ, זו אפלית אנטי גברית הנסבה כביכול על רקע אפליה מתקנת, פערים ביולוגיים לטובת הגבר, ההלכה היהודית, הצורך בחיילים גברים לוחמים וכו'.
זו מלחמה אבודה לחלוטין.

הפיתרון עבור גברים רבים בעולם נסב על מודעות לגבי מצבם, תוך אימוץ ערכי הזרם MGTOW שתופס תאוצה ברשת.
יש המון גברים שלומדים עד כמה הם בסיכון כשהם עם אישה במיוחד בזוגיות, במגורים משותפים, ביחסי מין לא מוגנים, ובאבהות ביולוגית או בלתי ביולוגית.
אף אחד בעולם לא מזהיר אותם, מפני שגברים תמיד נתפסו ועדיין נתפסים בתור החולייה החזקה בחברה. כאמור.. זה כבר מזמן לא נכון.
גברים הם הפרה החולבת בחברה.

אם אתה גבר ער, RED PILL MAN, אתה כבר לא בסיכון.
אבל מי שלא תהיה, אתה לא יכול להחזיק בחבל בשתי קצותיו, אתה לא יכול להיות עם אישה בזוגיות מבלי לאכול אותה. זה בלתי אפשרי.

beatman

Member
נו באמת, לא כל הנשים פמיניסטיות מטורללות

וזוגיות זו המטרה בחיים.
האישה והגבר נוסדו על-מנת להשלים אחד את השניה ולהקים דור המשך.

אה... זאת המטרה...

רק שאין שום התאמה בין גברים לבין נשים.
ולא דיברתי על פמיניסטיות בכלל.
&nbsp
בימינו לפחות, כל אישה מסוכנת לכל גבר.
זאת רק שאלה של עיתוי עד שהסיכון יתממש.

קטעים איתך...

למה נשים רעות? רק לא מתאימות.

כנראה שנישאר חלוקים בדיעותינו בנושא הזה.

ביטמן, רשום לגביך שאתה רווק....
שיהיה רק בהצלחה.

beatman

Member
במובן הזה יש מן האמת

מי שלא נזהר מכלב זועם ונשכני, אמנם עצוב שנפגע, אך חלק מן האשמה עליו.

Feanor75

New member
שאלה טובה

נפוצים עד להחריד המקרים שהתייחסת אליהם, שבהם האישה חוטפת מטיפוס דומיננטי שהוא לעתים גם אלים או לפחות אגואיסט. במקרים אלה כמובן שאין לאישה שום זכות להתלונן, היא פשוט מקבלת את מה שהיא בישלה לעצמה. זה לא מונע מרבות מהן להשליך ולגדף את כל המין הגברי, לשכוח שלפני הגבר הפוגע היא דחתה 9 גברים שהיו מתייחסים אליה יפה, או לא דחתה אלא בכלל לא ראתה אותם.

lEchoesl

New member
אבל יש פה הרבה צביעות. גברים ונשים, יש להם מסננים לא דומים

בחורה רוצה להיות בטוחה ביום המחר ומי שיתן לה את זה, זה בחור עם כל מיני תכונות פעם זה היה יותר פיזי היום לא בהכרח. נכון, היא תפסול 9 בחורים, אבל רגע! אתה או גברים אחרים לא מססנים בחורות לפי מראה חיצוני? אם יש לך אפשרות להכיר מישהי יותר יפה אתה תסנן גם 9 בחורות טובות לפניה. אז חלאס עם הצביעות והבכיינות.

Feanor75

New member
צריך להבדיל

התייחסתי לנשים שנמשכו לטיפוסים שליליים. יופי לבד הוא לא תכונה שלילית, להיפך.
ומה שכתבת, אולי השלכת מעצמך או ממכרים שלך, זה לא תקף לגביי.
אדם שפועל בדפוסים חייתיים חי בעולם שדומה לעולם החיות, מלא בסבל.
&nbsp

lEchoesl

New member
אתה משקר לעצמך. אתה תעדיף בחורה יפה על פחות יפה אם תהיה לך

האפשרות. אז יוצא שגם לך יש דפוסים חייתים. והכול בסדר גמור כול עוד לא באים ואומרים שרק נשים מושפעות מדפוס חייתי ובוחרות גבר חזק. גם אתה מושפע מכך, רק שאתה לא מחפש חוזק באישה אלא יופי. ככה שזה תיקו גמור.

Feanor75

New member
בכלל לא

מה שמנחה אותי זה מי שהכי תתאים לי מבחינה רוחנית. היופי הוא חלק מזה אבל לא החשוב ביותר אלא הנשמה. מה היה מועיל לי להיות עם אישה שהיא רק יפה אם משעמם לי איתה או שהיא טרחנית או שנוכחותה בלתי נסבלת? זה טוב וגם חשוב להתנסות בזה בגיל צעיר יותר וכבר עברתי את זה לשמחתי.
צר לי עליך שאת עדיין תקועה בדפוסים האלה אבל מי יודע אולי פעם תתקדמי.
&nbsp

beatman

Member
אם נגיד תכיר מישהי שמתאימה לך רוחנית

אך תראה מאוד מוזנחת ולא מושכת לדוגמא, זה לא יזיז לך כלל ?

למעלה