אלימות נגד נשים - של מי האשמה

מישהו צריך ללחוש על אוזנו....

מישהו צריך ללחוש על אוזנו שכל שעליו לעשות, זה להתפטר ולהיות מובטל.
אבטלה ו/או שכר נמוך, לוחצים אצל האישה על הלחצן של הכסא מפלט. זה כמעט כמו אוטומט. כל רגשותיה נעלמים כלא היו.
תוך כמה חודשים, אותה אישה בכבודה ובעצמה הייתה מעיפה את בעלה.
&nbsp
במקרה כזה גם IEchoesl הייתה מצטרפת לקהל הנשים ומכריזה שזו זכותה של האישה לעזוב את בעלה בכל עת ומכל סיבה.

Astroo

New member
אבל יש להם רכוש

דירת פנטהאוז, חסכונות, כספי הפנסיה שלו.
אם היא תעזוב אותו, היא תקח את כל הרכוש וחצי מהפנסיה שלו.

שתיקח לבריאות...

חוק זה חוק... חצי בחצי....
נשים לעולם דואגות שבן הזוג יהיה יותר רווחי ויותר יצרני מהן ( עצמן ).
כך חלוקת הרכוש לעולם יוצאת רווחית יותר לאישה והפסדית לגבר.
לכן גם דיברתי על אבטלה. הנושא הזה מטיל אימה ממשית על נשים, ומכרסם ביצר המין שלהם באופן ישיר ( זה שונה מאוד מאצל גברים ).
אף אישה ללא מוכנה לתמוך כספית בבן זוגה.

החלק שנשים לא כ"כ מבינות זה שהמגדר הנשי הולך ומתחזק ללא הרף, וגברים באמת נעשים חלשים יותר מכל היבט אפשרי. זה אמתי מאוד.
סיכויי התעסוקה של גברים, הולכים ופוחתים. כך גם רווחיות התעסוקה.
לאט לאט יוצא שגברים הולכים ונעשים חסרי יתרון מול נשים. השיוויון הרכושי / תעסוקתי, הולך ונעשה יותר ויותר שיוויוני. וזה כבר בעיה עבור נשים... מפני שנשים שונאות שיוויון בזוגיות עצמה, ושואפות לעולם לפערים מהותיים בזוגיות. בדיוק הפוך משאיפתן למציאות הלא זוגיות.
הן לעולם מתעשרות מכל זוגיות. זה חוק בל יעבור.
הקיצור- יותר ויותר נשים נותרות בודדות, מתקשות למצוא בן זוג לפי דירושתיהן. רוצות להתפשר, אבל לא מסוגלות נפשית להתפשר בשום אופן.
הגברים היותר נחשקים כבר תפוסים או שהם מעדיפים בחורות יותר יפות / צעירות.

תאר לך את המצב האוטופי של נשים.
מצב שבו כל הכסף והרכוש ביקום עובר אל ידן של הנשים.
מה הן תעשינה בדיוק עם כל הכסף והרכוש?
הן לא תוכלנה למצוא זוגיות אמתית... זה קשור לטבע הנשי שחייב להביט אל בן הזוג מלמטה ( תרתי משמע ), גם מבחינה רכושית, כספית.
זוהי גם נקמתו המתוקה של הפמיניזם, שהוא מדלג כליל מעל טבעה של האישה, מתעלם, מפנה עורף ליצרים הביולוגיים של האישה.
ככל שהאישה מטפסת מעלה, כך היא בודדה יותר, חסרת כל זוגיות, אומללה, חייבת לעבוד ולעבוד ולעבוד... עד פרישה או עד מוות. מה שבא קודם.
נדמה לה שהתואר המצ'וקמק שלה במשפטים מטיל אימה על בן זוגה הפוטנציאלי....
היא אפילו לא מבינה מה הכה בה...
נדמה לה שרק אין לה מזל...

רציתי רק להגיד -

רציתי רק להגיד לך שתגובות נשיות מהסוג שרשמת כאן, הן חלק מהבעיה.
הבעיה היא שנשים מכחישות כל הזמן את הטבע הנשי, את המאפיינים הנשיים, את ההתנהגות הנשית, את הצד האפל של הנשיות.
כך יוצא שגברים מפתחים את אותה קונספציה כוזבת לגבי נשים.
זה מאוד חשוב שגברים יידעו עד כמה קשר זוגי עם אישה עלול להיות מסוכן להם עצמם. מאוד מאוד חשוב כדי למנוע את הרצח הבא.
&nbsp
באופן אישי, אני לא מאמין שהחברה הולכת בכיוון של לדאוג לגברים, לתדרך גברים בעניין הסכנות הצפונות להם מפני קריסה תחת אהבה נכזבת ופירוק הזוגיות.
לכן..... את הולכת לשמוע בחיים שלך על עוד המון המון נשים אחרות שתירצחנה בידי בני זוגן.
ממש כעת הן תחת החופה, מצטלמות עם חיוכים.

lEchoesl

New member
"חלק מהבעיה" זה לא אני. אני חושבת שאתה צריך טיפול פסיכולוגי

כי כול מה שאתה עושה בשרשור הזה זה להגיד כמה נשים הן שטן וכמה גברים הם קורבן. יש מצב שעברת משהו עם מישהי, אבל בחייך? להשליך את המסקנות למקרה שלך על העולם ואשתו זה כבר פגיעה בתפיסה.

אתה מאשים ברצח של אישה את האישה עצמה! כאילו סוג של הגבר הוא קורבן ולא האישה. כאילו בגללה הוא רצח אותה. זה שטויות במיץ עגבניות! הוא רצח אותה כי הוא אלים, מלא אגו [בלי קשר לאישה, אני די בטוחה אם החבר שלו היה פוגע בו במילה או במעשה יש מצב גדול מאוד שהוא היה מתפוצץ עליו, כי לבחור הזה יש בעיות אגו בלי קשר לנשים! ואתה מסרב להבין את זה]. מה הקשר לאישה? אם אתה לא יודע לשלוט בעצבים שלך וכעס זה כבר אבחנה פסיכיאטרית, לך לרופא טפל בעצמך ותפסיק להאשים את כול העולם ואישתו ובעיקר את אישתו, באלימות שלך ובדרך שאתה פותר בעיות.

גברים עלולים ליפול קורבן לקונספציה של עצמם

ולא האשמתי נשים בשום דבר.

יתכן שאת צודקת שהבחור הזה בעל בעיות אישיות... אבל זהו הבחור שהמנוחה בחרה בו מכל העולם שיהיה בעלה. זה בטח אומר גם עליה משהו.

אני עדיין חושב שגברים מגיעים לזוגיות מתוך חוסר הבנה וחוסר מודעות לגבי כל הסיכונים הקיימים.
אני עדיין חושב שגם אם מספר הנשים הנרצחות יוכפל וישולש גם אז הגבר המעורער, הנואש, זה שעל סף קריסה, לא ימצא שום כתובת לפניית חירום, שום אוזן קשבת, שום אמפתיה מאת המאזין או מדעת הקהל. זה בדיוק המניע שדוחף את הגבר למעשים נואשים ואף מטורפים.

החברה, הציבור, דעת הקהל בנויים לתת הזדהות ואמפתיה רק לנשים.
בעיני הציבור, נשים הן מלאכיות קטנות, שה תמים.
גברים הם כביכול התגלמות הרוע, התגלמות החזירות, גברים הם כביכול בהמיים, רצחניים, אלימים, שטופי זימה ומטרידים מיניים.

lEchoesl

New member
מי הכניס לך את זה לראש? אנחנו מדברים על סיכויים. לגברים יש

יותר סיכוי להרביץ ולהטריד מינית נשים מאשר להיפך. זאת עובדה. יש יותר רוצחים בהיסטוריה שהם גברים. כמה נשים שהרגו בחיים שלהם יותר מבן אדם אחד אתה מכיר? 1, 2 בכול העולם? ועכשיו תפתח את ויקי ותבדוק כמה יש גברים כאלה. התשובה אלפים ויותר. לגברים יש יותר אגו מנשים וגם זאת עובדה. אם מישהו יגיד לי שאני לא מספיק טובה במיטה אני לא אמות ואמשיך לחיות גם עם אפגע, אבל זה יעבור לי. אם מישהי תגיד לגבר שהוא לא מספיק טוב במיטה הגבר יעלב קשות ולא ישכח את האמירה הזאת בחיים. למה? האגו. אף אחד לא מלאך, אבל משום מה גברים פושעים יותר מנשים בכול היבט, במכירת סמים, בגניבות, בפריצות לבתים, ברצח, באונס, בתעללות מינית בילדים, בהכול חוץ מבעיסוק בזנות שזה באופן מסורתי לצערי הרב נחשב למשהו שהוא יותר נשי.

לכן הם זקוקים ליותר עזרה, יותר אמפתיה

גברים נולדו לקבוצת סיכון גדולה מאוד.
כמו שאמרת, הם בעלי סיכוי גבוה לעבור על החוק, להטריד מינית, לשבת בכלא, להיפגע נפשית, להיות אלימים יותר מנשים ( בדר"כ ).
לכן הם זקוקים לעזרה יותר מנשים.
הם לא ראויים להיות אסקופה נדרסת, אלא לקבל יותר עזרה, יותר עידוד, יותר אוזן קשבת, הם זקוקים לכתובת חירום לפניות, מן "קו חם לגבר הנואש".
הם זקוקים לעזרה כדי להתגבר על התמכרויות מכל סוג, ובכלל זה גם התמכרות לאישה מסוימת.

לאישה שעובדת בזנות ( למשל ) יש לאן לפנות, כי החברה מבינה שהאישה שעוסקת בזה, לא באמת בחרה בעיסוק שלה, אלא נפלה אליו. זאת גם כשהאישה טוענת בריש גלי שהיא בחרה במקצוע הזה מכל המקצועות בעולם. כלומר, מפקיעים מהאישה כל בחירה רעה או לא מוסרית. האישה כביכול חסרת כל רוע או אי מוסריות.

לא כך כשמדובר בגברים.... בדיוק הפוך.
כמו שאמרתי, גברים מייצגים את התגלמות הרוע בעולם.
הם בזויים, מטונפים, נבזיים. כך מעידים עליהם בתי הכלא, בתי המשפט, העיתונות.
הם לא ראויים לשום שיקום.
הם ראויים רק לבית קברות.

אני דורש ממך הבנה לגבי שנאת הגברים השוררת בחברה.
כנראה שזו משימה בלתי אפשרית.

גבר מפוקח, חייב להבין שהוא עצמו הפרס ( ולא האישה )

גם כשהוא מובטל, גם כשהוא עובד בשכר נמוך.
הגבר בכבודו ובעצמו, הוא הפרס.
הוא זה שמביא את הכסף הביתה, חוסך כסף בבנק, חוסך כסף על עצמו כדי שיהיה כסף בבנק ליום חירום.
גם אם משנוררים אותו, מוציאים ממנו כספים בתביעות כאלה וכאלה, הגבר הוא לעולם הפרס. הוא המקור לכסף, לשפע, לחברה, למדע, לתגליות ההיסטוריות, לתשתיות שונות שיש בעולם ( בניינים, כבישים, אינטרנט, טלפוניה ).
אם אתה גבר, אך ורק אתה, הפרס.
נשים באות והלכות, ויש לקבל זאת שרצונן הוא ברכוש ובכסף ( בלבד ). זאת יחדיו עם הרעיון שנשים לא באמת מבינות את מהלך העניינים בחברה. הן רק אשפיות בעיצוב דעת הקהל, בדיבור על קיפוח תמידי ונצחי שנמשך כבר אלפי שנים.
&nbsp
את כל אלו, הגבר הרצחני כנראה לא מבין.
נדמה לו שהאישה היא הפרס ( ולא הוא עצמו ).
פירוד מן האישה זה סוף העולם עבורו, מפני שהוא איבד את הפרס שבו הוא כביכול זכה. סוף העולם הגיע עבורו....
ולך תסביר לגברים כאלה שהם בכבודם ובעצמם ,הם הפרס לאנושות....
הם פשוט לא מקבלים את זה.
זהו מקור הסכנה.

lEchoesl

New member
מה זה מכול סיבה? אישה שסובלת עם הגבר שלצידה שתקום ותלך

לא הבנתי למה אתה מצפה? שתהיה קורבן? אם אין רגשות כלפי אדם אישה או גבר זה ממש לא משנה! אז אתה מציע לסבול? אין כזה דבר אהבה עד הקבר, זה רק בסרטים יש, ומעט מאוד אנשים יכולים להישאר נאמנים לרגש שלהם עד הקבר. אנחנו לא חיים בחברה דתית וגם לא בפקיסטן איפה שאין לך זכות להתגרש כמעט אלא אם כן תפסת את בעלך עם מישהי אחרת במיטה. לא הבנתי מה אתה מציע בדיוק. כלומר אם לא תפסתי את הבן זוג שלי במיטה עם מישהי אחרת והוא לא בוגד בי אף פעם, אבל אין לי יותר כלפיו רגש אני צריכה להתייסר עד הקבר? למה מגיע לי הסטרס הזה? למה למישהו מגיע הסטרס הזה גבר או אישה?
&nbsp
ולאסטרו, על כול דוגמא כזאת אני יכולה להביא דוגמא נגדית. מה עם החולה נפש הזה שרצח את שלושת ילדיו [נראה לי בפרדס חנה] כי הם היו בגירושים או התכוונו להתגרש? מה עם האבא שלקח את הילדים שלו לקומה המי יודע מה וזרק אותם משם ואז קפץ בעצמו? זה לא נקמה? למה זה תורם בדיוק? זה שיא ההוגנות! מה עם בעלים שמאיימים על הנשים שלהם שאם הם ילכו מהם הם ימצאו אותם בפינה חשוכה וירצחו אותן? אתה בכלל יודע כמה נשים אחרי גירושים מתחמקות בכול מיני ארגונים לנשים עם הילדים שלהם, כי מפחדות על החיים שלהן?

מה שאני הייתי מצפה, זה למוסד גירושין עם אשמה

ממה כמו שחלק מהחוזים של האנושות מגובים בקנסות יציאה.
ממש כמו שבעל מתחייב לכתובת האישה למקרה עתידי שבו הוא ( הבעל ) מסלק את האישה בשרירות לב וללא הצדקה.
ממש כמו שבחלק ממקומות העבודה, האיש מתחייב לעבוד תקופת מינימום כדי להחזיר את ההשקעה שהושקעה בו.
כך גם אני מצפה למוסד נישואין שנותן הגנה קניינית למען הצד הננטש.
&nbsp
יחד עם זאת, אני ממש לא מאמין שזה ימנע לחלוטין את מקרי הרצח הנסבים על נטישה האישה את בעלה.
אחד שרוצח ומנסה להתאבד... זה אבוד.

זה בדיוק הפער בקונספציות

ואת רואה שהגבר שמתפקח מהקונספציה, הופך לרצחני וגם לאובדני.
את רואה את זה במו עינייך, וזה קורא בתדירות קבועה מדי שנה.
בחלק מהמקרים, הגבר הגרוש הופך לפרה חולבת, מקור מימון, זאת כשהוא לעתים חסר עבודה, חסר קורת גג.
אין לו למי לפנות במקרה חירום.
משהו חייב לצאת מזה בסוף (!)

beatman

Member
אכן, תשלום מזונות למשל

אם הנשים כיום עובדות ומרוויחות כמו גברים, אין סיבה שהגבר ימשיך לפרנס אם בני זוג מתגרשים.

lEchoesl

New member
WTF? גם אם הגבר מקבל את אותה המשכורת כמו האישה הוא

חייב לשלם לילדים שלו מזונות. זה ממש לא פייר שהאישה רק מההכנסות שלה תגדל את הילד. גם האבא חייב לקחת אחריות על הילד שלו ולהשתתף כלכלית. זה ממש הזוי מה שאמרת עכשיו. בוא תחליף את המילים "ימשיך לפרנס" למילים "ידאג כלכלית לילד [וכאן הדגש יל הילד, כי גם הוא היה מעורב ביצירת הילד] שלו". הוא משלם לא לאימא, אלא לילד שלו. מי שלא משלם חסר אחריות וזה בכלל לא משנה אם יש לו כבף או לא. שניכם הולדתם אותו ושניכם חייבים לקחת אחריות כלכלית עליו. אין פה אפילו ויכוח. מאוד מופתעת ממך.

beatman

Member
זה גם לא פייר שזוג יתגרש ויגרום סבל לילדיו

אם זוג מתגרש וכל אחד בונה משפחה חדשה, מדוע הגבר צריך לשלם מזונות גם לילדיו שחיים במשפחה אחרת ?
הילד בהחלט שייך לשני הוריו, לכן יש לבטל את חזקת הגיל הרך ולהפסיק לאסור על אבות לראות את ילדיו.
הביה היא שיש נשים רעות שחולבות את גרושיהן והכסף הולך לאישה ולא בדיוק לילד.

beatman

Member
כלומר מבבחינתך אין דבר כזה אהבה לכל החיים כלפי מישהו

ולכן בעצם כל אחד ואחת צריכים להתגרש ברגע שיחליטו שהצד השני לא מושך יותר ?

&nbsp
ההבדל ה'קטן' שבדוגמאות שנתת מדובר בפשע ברור, לעומת זאת אישה יכולה לפגוע בבעלה בצורה חוקית, כאשר החוק לטובתה במקרים שאסטרו תיאר.

lEchoesl

New member
לא אמרתי שאין. אמרתי שזה נדיר בעולמנו לחיות 50 שנה עם אותו/ה

אחד/ת. זה יכול להיות רק במקרה נדיר מאוד או במקרים שיש הגבלות על גירושים למרות שמשהו התפקשש ביחסים.

למה אתה מופתע? אם אתה מתעורר עם אישתך שלא מושכת אותך יותר, תשאר איתה? כמה באמת גברים ישארו עם אישה שלא מושכת אותן יותר? זה כנראה יקרא רק אם לגבר אין ביקוש בשוק או שהוא יתחיל להמציא לעצמו: "אני אשאר בגלל הילדים" אבל זה שקר וגם זה בדרך כלל נובע בגלל שאין לו ביקוש. אם יש לו סיכוי למצוא זוגיות חדשה הוא לא יחשוב פעמיים. זאת האמת. אבל לא ברור לי למה אם גבר עושה את זה אז וואלה הכול סבבה, אבל אם האישה פתאום מרגישה שזה לא זה ועוזבת [וזה זכותה המלאה] פתאום היא שברה את הזוגיות, פתאום היא שטן, פתאום היא לא בסדר.

חוץ מזה, לגברים בזוגיות יש נטייה לבגוד יותר בנשים שלהם מאשר לנשים. זה נכון גם בגלל שיש להם יצר מיני גדול יותר [לרוב, אם הגבר בריא כמובן] מהאישה, זה קורה כי הם לא מפחדים על הגוף שלהם וגם משהו ספונטני זה זורם להם, כי גם אם מישהי תכנס בטעות להיריון זה לא יהיה קשור אליהם ישירות, כי התינוק לא יתפתח בגוף שלהם. זה למה יותר גברים בוגדים בנשים שלהן בחו"ל באופן ספונטני. אישה הרבה פחות ספונטנית, כי תמיד יש חשש להיריון לא מתוכנן עם גבר שהוא לא בן הזוג שלה, כי היא תביא את הבטן הזאת לבית שלה בסופו של יום. גבר לא, הוא ישאיר את האישה ההריונית אלפי קילומטרים מאחוריו לפעמים אפילו בלי לדעת שהיא בהיריון ממנו.

זה הפך לנדיר, בגלל יוזמות הגירושין הנשיות

זוגות מתגרשים בגלל שהאישה מרגישה שהקשר לא עובד בשבילה.
&nbsp
לגברים אין בעיה להישאר עם אישה שלא מושכת אותם מינית.
לא חייבים להתגרש זה וגברים אכן לא יוזמים גירושים בשביל עניינים כאלה.
הם נשארים עם האישה, ומקסימום מחפשים משהו בחוץ ( וזו זכותם ).
&nbsp
נישואים וגירושים בימינו זה בדיחה עצובה.

lEchoesl

New member
חחחחחחחחח! איזה היגיון מעוות! כלומר להיתגרש זה מעשה

שטני [שכמובן נענשה רק ביוזמת האישה לדעתך], אבל לחיות עם אישה ולבגוד בה זה שיא המוסריות! בוא אני אגיד לך למה גברים מפחדים להתגרש. ממש לא בגלל שהם טובים ומלאכים ומכבדים את האישה, אלא בגלל שהם חסרי עמוד השידרה, פחדנים וכמובן לא רוצים לפרק תא משפחתי ולהיות אחראים על הילדים שלהם בלי לקבל סקס וגם כי זה גורר חילוקי נכסים [והוא אם הוא אבא מסור הוא לא ישאיר את ילדיו בלי כורת בית], אבל מכיוון שרבים מפחדים מזה, מהאחריות הזאת הם מעדיפים להישאר בתא המשפחתי ומקסימום לחפש במקביל מישהי שתמשוך אותו מינית.

למעלה