הישועה ( כאמור ) נסבה רק על מודעות
אני יותר בעניין של הבנה, להבין את הנושא. אני לא בענייני זכויות ולא בענייני צדק.
לא מאשים נשים בשום דבר.
אני מעוניין לצפות את העתיד הפרטי שלי תוך צפי הסיכון לגבי עצמי, ביטול הסיכון לגבי עצמי.
יתכן שאת צודקת בעניין של גברים חסרי ביטחון עצמי וכבוד עצמי ( אז מה זה אומר לי? ). מה גם שבחלק מהמקרים הם מעוניינים למות, להתאבד. וזה בהחלט מחזק את העניין של גברים רעועים בנפשם.
אבל גברים רבים רעועים בנפשם.... מדובר במאות אלפים רק בארץ.
כמו שציינתי קודם, תמיד יש ברירה לכל גבר. הברירה היא שלא להיכנס לזוגיות, שלא להיכנע למיניות שלך ( שלך הגבר ).
להיות כך, כפי שאתה.
לא להכניס אישה הביתה.
כך אתה לעולם לא צריך להתמודד עם זכויותיה של האישה. כך אתה מוגן מפני נטישה / גירושין / פירוד.
הפיתרון המוחלט, נסב אך ורק על מודעות לגבי הסיכון, והסיכון בזוגיות אכן קיים, קיים ובגדול. במיוחד אם אתה ( הגבר ) מגיע לזוגיות מרקע משפחתי בעייתי / נפש רעועה / הפרעת אישיות, בדידות חברתית, או שאתה גבר לא אטרקטיבי שנכנס לזוגיות באמונה שאתה כל עולמה של בת זוגתך ( שזו קונספציה כוזבת ).
אם למישהו בחברה באמת היה אכפת, אז הוא היה דואג להעביר את המסר לנוער בסיכון, לגברים בסיכון, או לדעת הקהל הגברית. אבל זה לא קורה, מפני שבאמת לאף אחד בעולם לא אכפת מגברים. אי האכפתיות הזאת שוררות לאורך כל הדרך כולה, לכן גם תופעת הרצחנות נגד נשים, כנראה תימשך גם בשנה הבאה, וכן הלאה ללא גבול.