אלימות נגד נשים - של מי האשמה

Feanor75

New member
בלתי אפשרי

הפנימיות משתקפת גם בחיצוניות, הזנחה חיצונית משקפת בעיה רוחנית.

lEchoesl

New member
איזה שטויות! אימא תרזה בלשון המעטה לא משהו בכלל ואומרים

שעשתה הרבה מעשים טובים למען האנשים. חוץ מזה, תכתוב בגוגל חיפוש beautiful female criminals ותמצא שם נשים שנראות יפה מבחוץ, אבל הן רוצחות, או הסתבכו בשוד שגרתי או שוד בארגונים, שחיתות, התעללות בילדים והרבה הרבה.

Feanor75

New member
את ממהרת לשלול ולבטל דברים שאין לך בהם שום הבנה

לא הכרתי אישית את אמא תרזה, לא יודע איך נראתה.
לא כל איש קדוש הוא דווקא יפה, אבל המראה החיצוני משקף את הפנימיות בצורה מדויקת צריך רק לדעת לקרוא את זה, זה נקרא חוכמת הפרצוף. יש באמת פושעים שנראים כאילו יפים חיצונית אבל מי שרגיש מספיק ישר מזהה בהם את הדמון או החיה, היופי שלהם הוא מסוג שונה. מה שגוגל נותן בחיפוש פושעות יפהפיות כמו שהצעת זה דוגמא טובה, עברתי על הפרצופים האלה וברובם זיהית את הרוע, בחלק לא אבל כאלה שרגישים יותר ממני יכולים לזהות, ויש גם דברים שלא עוברים במסך.
בעוד כמה אלפי שנים גם זה כבר לא יתאפשר, הכל יהיה גלוי וברור וכולם יוכלו לזהות.
&nbsp
אני לא יודע מה קרה לך שהתחלת לכתוב דברים מטומטמים.

beatman

Member
גם נכון

אישה לא יפה, או כזאת שמזניחה עצמה ולא מנצלת את פוטנציאל היופי שבה פשוט לא מושכת.

lEchoesl

New member
אתה קצת הרבה מגזים. שום דבר בעולם לא נותן את הזכות לרצוח

מישהו. באותה המידה אני יכולה לטעון שמי שיוצא עם בחורה יפה מדי שלא יתלונן שהיא תבגוד בו ביום מן הימים כי ודאי יש לה הרבה הצעות ומחזרים גם כשהיא נשואה +.
חוץ מזה, בוא רגע נגדיר זכר אלפא. סיימנו את עידן הציידים כבר מזמן, במאה ה-21 זכר אלפא זה לא אותו זכר לפני אלף שנה ואפילו לא לפני 20 שנה. היום זכר אלפא זה אחד כמו ביבי נתניהו ולמה לא נראה לי שהוא אלים או ירצח מישהו.

Astroo

New member
כל אישה יכולה לבגוד

בלי קשר למראה החיצוני שלה. היה לי פעם קשר עם בחורה לא יפה במיוחד, שסיפרה לי שנפרדה מהחבר שלה, אבל בסוף התברר שלא נפרדה ולא נעליים. הם ממש היו ידועים בציבור והיא היתה בוגדת בו איתי.
לגבי זכר אלפא, לא, התכוונתי ממש לטיפוס עם המון הורמון זכרי שהוא אגרסיבי וברוטלי. זה הטיפוס שרוב הנשים נמשכות אליו, רק שחלקן מספיק חכמות או לא מספיק מושכות כדי להתפשר בסופו של דבר על חנון שמרוויח טוב.

ולא טענתי שזה נותן למישהו זכות לרצוח, חס וחלילה. רק טענתי שיש כאן "אשם תורם" מצד האישה, שהיא חשבה עם איבר המין שלה במקום עם הראש כשבחרה בן זוג.

lEchoesl

New member
אותו הדבר אפשר להגיד גם הגבר. כול גבר יכול להתעצבן יום אחד

בגלל משהו שקשור או לא קשור לבת הזוג שלו ולרצוח אותה. אבל אתה מבין טוב מאוד למה התכוונתי. הסיכוי שבחורה פחות נאה תבגוד יהיה הרבה יותר נמוך מהסיכוי של בחורה נאה שיכולה להתפתות בגלל הצעות מהצדדים. בחורה לא נאה במיוחד תשמור על הקשר שלה עם הבחור יותר בקנאות, יותר בתשומת לב ולא תסתכן וגם כי לא יציעו לה להסתכן. היגיון פשוט.

Astroo

New member
להיפך, לדעתי יש יותר סיכוי

שאישה ממוצעת ומטה תבגוד. כי ייתכן שיש לה כעסים כאלה ואחרים על המין השני מגיל ההתבגרות, או חוסר בטחון שגורם לצורך תמידי להוכיח לעצמה שיש גברים אחרים שנמשכים אליה ושבעלה לא עושה לה טובה.
&nbsp
לגבי הגברים, יש קורלציה ברורה בין רמת הטסטוסטרון בדם לבין רמת האגרסיביות. נשים נמשכות לטיפוסים היפר-גבריים שיש להם רמה גבוהה במיוחד של טסטוסטרון, לכן נוטים יותר לאלימות. זה גם מתבטא בתכונות חיצוניות שמושכות נשים ושמשקפות רמה גבוהה של טסטוסטרון: זקן שופע, סנטר מרובע, כתפיים רחבות, קול נמוך, חזה שעיר.

lEchoesl

New member
איך בדיוק? זה עניין של ביקוש והיצע פשוט. אם אתה לא אטרקטיבי

הסיכויים שהביקוש עליך יהיה גבוה און אפילו סביר הוא נמוך. אז לא הבנתי איך בחורה לא נאה מספיק יכולה לבגוד בבעלה עם מישהו [עכשיו, השאלה היא עם מי. לא נראה לי שבחורה כזאת תעלה את הביטחון שלה עם תבגוד עם מישהו נואש כמוהה שמוכן לחזר אחריה או לנהל קשרי סקס רק כי הוא בעצמו לא משהו מסיבות כאלה ואחרות]. גם אם זה קורה זה בטוח יוצא מהכלל.
&nbsp

Astroo

New member
יש ביקוש כמעט לכל אישה

חוץ מאולי כאלה שסובלות מהשמנה חולנית או נכות קשה. אני מכיר מישהי שנראית אולי 3 בסולם של 10, עם שיניים רקובות ועקומות, אף גדול, עור פנים מצולק מחצ'קונים שהיו לה בגיל ההתבגרות, נמוכה, לא משכילה, בעלת קול גס, גרושה עם ילד. היתרונות היחידים שלה הם שהיא לא שמנה וחייכנית. אז יש לה ביקוש ער והיא בוחרת גברים בפינצטה. כמובן גם הגברים שמעוניינים בה לא איכותיים במיוחד, אבל עדיין...

זה מצער שגברים לא מכבדים את עצמם

רוב הגברים אם לא כולם, אכן ייצאו ויוצאים עם נשים מכוערות שמוכנות לצאת איתם.
זה מאוד מצער שלכל אישה אכן יש ביקוש.
זה מאוד מצער שלרוב הגברים אין תקן מינמום לזוגיות זמנית או קבועה.

Astroo

New member
אין להם הרבה ברירה

בחברה המערבית היום, 80 אחוז מהנשים מקיימות יחסי מין עם 20 אחוז מהגברים. מישהי שנראית, נניח, 5 מתוך 10, תעדיף לשכב עם גבר שנראה 8 מתוך 10, גם אם לאותו גבר יש במקביל עוד כמה נשים כמוה, מאשר להיות בת זוג יחידה של מישהו שהוא 5 מתוך 10.

שאלה של אישיות כנראה...

אין לי ויכוח עם הטיעונים שלך למעט העניין של היעדר ברירה.
תמיד יש ברירה.
הברירה היא להיות ללא אישה, ללא זוגיות, ובוודאי שלא להתחתן ולא לחיות עם אישה.
אם אתה בחור לא הכי אטרקטיבי ולא הכי פופולארי בקרב נשים, עליך לקבל את עצמך כפי שאתה, להעריך, לכבד ולאהוב את עצמך ולא להתפשר על בחורה מכוערת או לא אקטרקטיבית.
מי שמתפשר על בחורה שהוא לא באמת נמשך אליה, לא באמת רוצה בה, בעיניי לפחות, זה גבר שנכנע לתכתיב הביולוגי שלו שפועל נגדו.
נשים לא פועלות כך.... גם לא נשים מכוערות.

Astroo

New member
לא מסכים

גבר הטרוסקסואלי צריך לממש את המיניות שלו. זה לא אומר שצריך לקפוץ על כל אישה שמסכימה, אבל גם לא להיות בררן יותר מדי, כדי לא להישאר בתול לכל החיים.

רצונך, כבודך

אבל צריך גם לאמר שיש גם גברים סטרייטים רבים שמבינים שמימוש המיניות עולה להם משהו.
זה לא חינם. זה בהחלט עולה משהו, גם כספית וגם רגשית.
גברים כאלה קוראים לעצמם MGTOW ויש על כך וויקי גם ברוסית.

יש גם עניין של גיל.
ככל שאתה מתבגר, אתה מגלה שהגוף שלך דורש פחות ופחות מין, כך בהתמדה.
ההורמונים עושים את שלהם ( גם אצל נשים זה כך ).

חוץ מזה, אני לא מוצא את העניין של "בתול" כקללה, אלא אם מדובר במצב שבו אתה משתוקק לאישה ואתה לא מקבל את מבוקשך.
אבל לכשעצמו, אין בזה שום דבר רע, פסול, נפסד.

לא יודע אם בגידה זה העניין

לא יודע איך הגעת לנושא הבגידה...
נשים שוברות את הזוגיות, ככה זה בדר"כ. זה מה שנשים עושות על דרך קבע, הן מסיימות זוגיות והן עושות זאת לעתים על אפו ועל חמתו של בן הזוג ובנחישות תהומית, כקורבן מקופח ואומלל, מתוך סבל ומצוקה שאינם תמיד ברורים לגברים. אבל הן אכן חשות קיפוח תמידי, הזנחה תמידית, ומעל לכל הן בנויות להרגיש ש"הקשר לא עובד". לגישתי, זה ביולוגי עבור כל אישה להרגיש ככה, בכל פינה ביקום, בכל נקודת זמן.
הייתי אומר שאם את אישה בזוגיות, זו רק שאלה זמן עד שתרגישי שהקשר "לא עובד" עבורך. זה רגש חובה שחייב לקום לעולם בכל זוגיות.
כך גם לגישתי בעניין הקורבן רצח האחרון, עם מיכל סלה. היא דיברה בגלוי על כך שאינה מרוצה בחיי הנישואין שלה.
בעלה, שהיה נטול כל הרשעה קודמת וכל עבר אלים מכל סוג, הפך לרצחני. דבריה של אשתו התנגשו עם תפיסת עולמו, שנישואים זה לעד, נישואים ואהבה הולכים יד ביד, שנישואים זה מסגרת שאפשר לסמוך ולהישען עליה כמשענת רגשית, כביטחון לחיים.
הקונספציה הכוזבת והילדותית הזאת התפוצצה לו בפרצוף, והוא לא עמד בזה.
גם איבד את רצונו לחיות...
https://www.mako.co.il/news-law/2019_q4/Article-a51151f5870cd61027.htm

lEchoesl

New member
זכותה של כול אישה להחליט אם מתאים לה להמשיך יחסים או לא כמו

שזכותו של כול גבר. זה שגברים נפגעים מזה קשות בגלל תסביכי אגו וקנאות [מה שרק מוכיח שלאותם האנשים אין כבוד עצמי וביטחון עצמי] זה כבר סיפור אחר.
נישואים זה דבר מורכב וזכותה לפרק את החבילה אם היא לא רוצה, היא לא חייבת לסבול. אף אחד לא חייב לסבול.

הישועה ( כאמור ) נסבה רק על מודעות

אני יותר בעניין של הבנה, להבין את הנושא. אני לא בענייני זכויות ולא בענייני צדק.
לא מאשים נשים בשום דבר.
אני מעוניין לצפות את העתיד הפרטי שלי תוך צפי הסיכון לגבי עצמי, ביטול הסיכון לגבי עצמי.

יתכן שאת צודקת בעניין של גברים חסרי ביטחון עצמי וכבוד עצמי ( אז מה זה אומר לי? ). מה גם שבחלק מהמקרים הם מעוניינים למות, להתאבד. וזה בהחלט מחזק את העניין של גברים רעועים בנפשם.
אבל גברים רבים רעועים בנפשם.... מדובר במאות אלפים רק בארץ.

כמו שציינתי קודם, תמיד יש ברירה לכל גבר. הברירה היא שלא להיכנס לזוגיות, שלא להיכנע למיניות שלך ( שלך הגבר ).
להיות כך, כפי שאתה.
לא להכניס אישה הביתה.
כך אתה לעולם לא צריך להתמודד עם זכויותיה של האישה. כך אתה מוגן מפני נטישה / גירושין / פירוד.

הפיתרון המוחלט, נסב אך ורק על מודעות לגבי הסיכון, והסיכון בזוגיות אכן קיים, קיים ובגדול. במיוחד אם אתה ( הגבר ) מגיע לזוגיות מרקע משפחתי בעייתי / נפש רעועה / הפרעת אישיות, בדידות חברתית, או שאתה גבר לא אטרקטיבי שנכנס לזוגיות באמונה שאתה כל עולמה של בת זוגתך ( שזו קונספציה כוזבת ).
אם למישהו בחברה באמת היה אכפת, אז הוא היה דואג להעביר את המסר לנוער בסיכון, לגברים בסיכון, או לדעת הקהל הגברית. אבל זה לא קורה, מפני שבאמת לאף אחד בעולם לא אכפת מגברים. אי האכפתיות הזאת שוררות לאורך כל הדרך כולה, לכן גם תופעת הרצחנות נגד נשים, כנראה תימשך גם בשנה הבאה, וכן הלאה ללא גבול.

Astroo

New member
זכותה של אישה אבל לא זכותו של גבר

עבדתי עם בחור (מנהל בהיי טק) שאשתו היתה עורכת דין. היא הזהירה אותו שאם הוא יחליט להתגרש ממנו, היא תדאג לקחת ממנו את כל רכושו, לא רק את החצי שלה. לכן הוא פחד ממנה פחד מוות.
חבר נוסף שלי הודיע לאשתו שבכוונתו להיפרד ממנה. בתגובה היא הגישה עליו תלונת שווא במשטרה על אלימות והשיגה צו הרחקה, כך שהוא לא יכול להתקרב לדירה של עצמו ולראות את בתו. מדובר בחנון שמעולם לא פגע הזבוב.

למעלה