אם אני לא טועה, היום אמור לצאת הוידאו החדש

Super Alonit

New member
זה חזק!../images/Emo6.gif

המבטים שלו פדופילים לאללה והוא גם מנצל את הקליפ כדי להפטר מרוב פרטי הלבוש שלו...

The Cat Woman

New member
טוב... אנט ממש כונפה

עדיף כבר איך שטאריה רוקדת, מה זה?! ומה היא לובשת דאמט?! השיר עצמו סבבה, קצת פופי אבל סבבה.... וסביב כל האווירה המלאכית הזאת... פתאום לראות את אנט לבושה כמו אימואית ורוקדת כמו איזה רקדנית הולה- זה מרגיז
ומה העניין עם כל החיוכים האלה?! יוקה
כהרגלו פשוט מדהים... נותן בראש! אפילו אמפו נהיה מטורף!!!
כל הכבוד אמפו!!! תומאס שם כזה גרררררררר, פתאום לא שמים לב לשיער השרוף הזה שנהיה לו פתאום... ואגב- הקליפ הזה- אפשר לומר שכבר ראיתי אותו, הרי פרסמתי פה לפני כמה זמן making the video של אמרנת' אז עבורי לפחות- ועבור מי שטרח להיכנס לקישור ולראות- זו לא הייתה הפתעה גדולה. בסה"כ מושקע. כל הכבוד נייטוויש! (שיהיה ברור- אנט עדיין לא מוצאת חן בעיני
)

תראה לי קליפ פופ אחד שנראה ככה. 0.0

זה ממש לא פופ... פופ זה בחורות חצי ערומות שמקפצצות להן :S (רגע? אז זה הופך את תומאס לכוסית של הלהקה?
)

TheImpactBoy

New member
בחורות חצי ערומות זה מוזיקה שחורה,

יש מליון אמנים עם קליפים באותו נוסח.. אין פה את המגע האישי של נייטוויש... כבר ווית'ין יותר כבדים

TheImpactBoy

New member
את יכולה לדפדף בדיסקוגרפיה,

של מדונה, אלטון ג'ון, אבנסנס, קיילי מינו וכו' זה כבר לא נראה מטאל... גג "מיי קימיקל רומאנס"

ראיתי מספיק MTV בחיים שלי. שום דבר לא מתקרב

אפילו לרמה של נייטוויש. במיוחד לא MCR. מספיק רק שתציץ בליריקה שלהם, השטויות שהם מיבבים, הקליפים הילדותיים.. נייטוויש הרבה יותר טובים. אין בכלל מקום להשוואה.

TheImpactBoy

New member
דיברתי על הקליפ.

ברור שהליריקה יותר איכותית, למרות שירדה ברמת בכמה דרגות משמעויות.

כמעט ואין קליפים סיפוריים בפופ.

מקסימום סיפורי אהבה/בגידה מאוד מאוד שיטחיים. בפופ שמים את הדגש על איך שהזמר/ת נראים. יש כמה מקרים יוצאי דופן, אבל ב90% מהזמן סתם רואים את הבנות רוקדות ולא הרבה מעבר.

TheImpactBoy

New member
שטויות,

לכי לפורום MTV ותבקשי קישורים לקליפים עם עלילות שזכו בגראמי ובטקסים פופלריים אחרים ותראי עד כמה זה נפוץ.

"יש כמה מקרים יוצאי דופן" דילגת על החלק הזה?

ותפתח MTV, אני בספק אם תראה אפילו קליפ אחד כזה אחרי שעה צפייה. ואני יודעת, ביסודי הייתי חורשת על הMTV.

למעלה