אם אני לא טועה, היום אמור לצאת הוידאו החדש

אוי קליפ ענק! ^^

אהבתי את הקטע של המלאכית, באמת תהיתי איך הם יעשו את זה, ויצא להם ממש טוב ^^ אנט נורא חמודה, רק היא צריכה למצוא מישהו שילמד אותה איך להתלבש>< ותומאס
|מזילריר|

היויו

New member
איזה קטע ?שהיא עפה בסוף??

נמנמנמנמ.... אנימציית מחשב
לא כזה מסובך, זה רק הלבשה...

לא, לא..

כל הקטע, זה מבוסס על ציור פיני נורא מפורסם, שרואים בו מלאך פצוע ושני אנשים סוחבים אותו. הביצוע היה ממש יפה, והמלאכית כזאת חמודה :]

היויו

New member
../images/Emo207.gif לא קשור. סתם רציתי להשוויץ

בבנות שלי.צילמתי אותן אתמול והן היו כאלו חמודות שלא יכולתי להתאפק. אז קבלו את מור (הגדולה בת 3.5 ) ועדי (הקטנה,בת 8 חודשים)

היויו

New member
המממ... עבודה...

מה עוד שזה בדיוק כשאני מחליף עבודה, כך שצריך לגרום רושם ראשוני טוב על המעסיק החדש שלי וזה פה בדרום עכשיו ולא במרכז יותר... מה שכן, לקראת סוף החודש אני כנראה אסע עם מור (הגדולה) ונעשה לנו איזה יום כיף בת"א. אני מתאר לעצמי שביום חמישי האחרון של החודש, שזה ה-30 או משהו כזה. אז אם מישהו יהיה בעזריאלי, אין לי בעיה להפגש אתכם
מעבר לזה - סורי חבר'ה, אבל אני אראה אתכם רק בהופעה

lacrimosa girl

New member
איזה קוקיות ../images/Emo99.gif

ואם אני אומרת את זה על ילדים מתחת לגיל 13 כנראה שהן באמת חמודות
המשפחה שלכם נראית כ"כ שמחה

r e a d e r

New member
אני לא יודע למה כולם כל כך נגד

אני מבסוט על השיר מאוד, עשוי מצויין, קליפ חמוד, הם מספרים סיפור, יותר טוב מכמה וכמה נסיונות של להקות אחרות, אני מת על אנט, היא חמודה רצח, אנשים סתם נוטרים טינה על זה שזו לא טאריה, תנו למתוקה הזאת הזדמנות... לגבי הבגדים- אין לי שום דבר נגד לגבי הריקוד- עניין של טעם, אני למשל חושב ששרון דן אדל (סולנית WITHIN) היא ואוו (בהיעד הגדרה מוצלחת יותר) אבל היא לא רוקדת יפה בעיניי- ופה רואים שאנט נהנית לעשות מה שהיא עושה וזה הופך את זה ליפה ומוצלח בעיני. הקליפ כן גרם לי לאהוב את השיר יותר, מי ייתן ותהיה פה יום אחד תחנת רדיו רצינית בה נוכל לשמוע שירים כאלה כל הזמן. חוץ מזה- אני אכין עכשיו טבלאת ייאוש עד ההופעה. (כי עד השחרור כבר יש לי. 7 חודשים, 8 ימים, 15 שעות ו-50 דקות)

Itay Simons

New member
אני לא נגד או משהו..

ז"א- אמראנת' הוא דווקא אחד השירים האהובים עליי מהאלבום החדש, אבל לדעתי הקליפ מכוער.

r e a d e r

New member
חוצמזה שאני חושב שאני מכיר את הציור המפורסם..

אם אני לא טועה הוא מתקשר לסיפור הקצר (שלומדים עד היום בשיעורי ספרות) "איש זקן מאוד עם כנפיים עצומות", לא? ציטוט שאני זוכר: (האשה מהזוג שאסף את המלאך לביתו) :"אוף אני כבר לא יכולה לחיות בגיהנום המלא מלאכים הזה"

מסכימה איתך

לגבי הרדיו! חייבים כבר לעשות משהו בנידון לא כל כך אהבתי איך שהיא שרה.. זה.. מוזר... והיא לובשת בגדים מוזרים חח אני מקווה שהם לא יחליטו לבטל או משהו...

למעלה