יש לציין שגם לא ממש משנה אם הן/הם שרים טוב =\
פ פונצית גירל האמיתית New member 14/8/07 #177 את רוצה להגיד לי בכנות שאת אוהבת את הליריקה שלהם? :S עזבי את המוזיקה, את זה עוד אני יכולה להבין, עניין של טעם וכאלה... אבל הליריקה נשמעת כמו משהו שילד בכיתה ג' כתב><
את רוצה להגיד לי בכנות שאת אוהבת את הליריקה שלהם? :S עזבי את המוזיקה, את זה עוד אני יכולה להבין, עניין של טעם וכאלה... אבל הליריקה נשמעת כמו משהו שילד בכיתה ג' כתב><
C Cry For The Moon New member 14/8/07 #178 את יודעת לא כולם צריכים כמו תומאס להתחכם ולחפור בליריקה.... עזבי את איימ נוט אוקיי תראי את הליריקה של שירים אחרים... בפורום MCR עשו ניתוחים שלמים לשירים...
את יודעת לא כולם צריכים כמו תומאס להתחכם ולחפור בליריקה.... עזבי את איימ נוט אוקיי תראי את הליריקה של שירים אחרים... בפורום MCR עשו ניתוחים שלמים לשירים...
T TheImpactBoy New member 12/8/07 #100 זה פשוט, נוצץ, חייכני, נורא ברור בלי מחשבה, חברותי לכל צופה, ילדותי, אופנתי...
T TheImpactBoy New member 12/8/07 #110 זה הקליפים של שנות ה2000... בנות ה90 היו קליפים מדהימים...(מייקל ג'קסון )
R red violin New member 12/8/07 #112 בשנות ה90 הייתי בת 5 >< אבל הפופ אכן היה יותר טוב [לפחות מה שאח שלי שמע]
ש ש נ י1 New member 11/8/07 #41 הריקודים של טאריה לא עדיפים על כלום../images/Emo3.gif לא באמת, היא תמיד נראתה כאילו נתפס לה הגב ודיי שיעשע אותי... אבל היא עדיין שרה יותר יפה
הריקודים של טאריה לא עדיפים על כלום../images/Emo3.gif לא באמת, היא תמיד נראתה כאילו נתפס לה הגב ודיי שיעשע אותי... אבל היא עדיין שרה יותר יפה
F Freedom Shepherd New member 12/8/07 #91 הלבוש של אנט זה הבעיה?! אולי החוסר-לבוש של התומאס הזה?! נראה לי אני בהופעה מלחים לו את החולצה ואת הבגדים שלא יווצר מצב ששום דבר יבצבץ משם. אוקיי שילוב השורה בץבץ עם תומאס עושה לי בחילה.
הלבוש של אנט זה הבעיה?! אולי החוסר-לבוש של התומאס הזה?! נראה לי אני בהופעה מלחים לו את החולצה ואת הבגדים שלא יווצר מצב ששום דבר יבצבץ משם. אוקיי שילוב השורה בץבץ עם תומאס עושה לי בחילה.
פ פונצית גירל האמיתית New member 12/8/07 #106 אתה היחידי שזה מפריע לו../images/Emo3.gif ואם רק תנסה אנחנו נלחים אותך לכיסא
L lacrimosa girl New member 12/8/07 #127 XDDDD../images/Emo45.gif ../images/Emo11.gif כמה שיותר תומאס בחוץ- יותר טוב
F Freedom Shepherd New member 12/8/07 #131 לא נכון! זה מפריע לעוד! נכון איתי? שיט דוגמא לא טובה. נכון ג'ים? נכון עידן? רסקיו? בכלל אני חושב שהוא בטריפ יש לו הדבנגינג שלא קשור לקצב! בכל השירים!
לא נכון! זה מפריע לעוד! נכון איתי? שיט דוגמא לא טובה. נכון ג'ים? נכון עידן? רסקיו? בכלל אני חושב שהוא בטריפ יש לו הדבנגינג שלא קשור לקצב! בכל השירים!