אם היו נותנים לכם מקל נדודים וכרטיס

אש אש

New member
נו אל תיהיי כזו שרונה,סיניי

עצירה בעין גדי,באילת ויאללה עוד טיפ טיפה לסיניי.

שילה1

New member
לקובה,קוסטה ריקה-ומאריכה את

השהות לחודשיים,ללא כל ספק. מקנחת ב,ארץ האש" בארגנטינה,וחוזרת דרך אורוגוואי. ככה,וממש לא אחרת. ואם לא תגיע החסידה,והמקל גם לא-או אז גם אממש את חלומי. ואתם עוד תראו1 ושבוע?את ממש קמצנית!

שילה אל תכעסי עלי קוסטה ריקה

היא המקום הכי שנוא עלי בכל העולם כולו לדעתי זו ארץ חלולה ושלא ידברו איתי על יערות הגשם כי גרתי בתוך היער אבל האנשים הכל חלול ארגנטיה ואווגוואי נשמעות אדירות את מקבלת ארכה של שבוע נוסף

שילה1

New member
בקוסטה ריקה לא הייתי,או אם לתקן-טרם

השאר? אוך אוך אוך..מה אומר ומה אדבר ?חרשתי ,ולא פעם אחת,אבל התיאבון עוד גדול. תודה על הארכה. והכרטיס?

אני ממליצה בפני לוותר על קוסטה ריקה

ואני יודעת שאני ממש לא פופולארית אבל קוסטה ריקה היתה המפגש הראשון שלי עם דרומה לארצות הברית הייתי שם 10 ימים ולמרות שראיתי המון גולשי גלים עוצרי נשימה והמון תוכים (ענקיים ממש על החלון) וגרתי במלון שיש בחדר רק חלונות כי הוא בתוך היעד והצפורים והקופים נחו אצלי על המרפסת ורכבתי על סוסים בהרים הסובבים הר געש ועד כאן זה נשמע פנטסטי נכון ? זה לא כי האנשים בקוסטה ריקה חלולים אין בכלל אמנות וגם לא אומנות האוכל זוועה החופים לא מטופחים ( דהיינו נקיים וככה) הם נורא אוהבים בעלי חיים משום כך יש שם פרפרים נהדרים (את הפרפרים הסינים אהבתי הרבה יותר) ועוד המון חיות שחיות בכבוד אבל מדינה שלא הצלחתי להתחבר אל יושביה יש בהם סוג של אטימות חוסר חביבות עם מוכה רמת חיים של עולם שלישי חסר חן המון גנבים ושודדים שמגיעים מכל האזור (לא שמישהו ניסה לשדוד אותי אבל אתה חי בתחושה לא נוחה) זהו סעי לקוודור פרו או כל מקום אחר (לא הייתי) רק לא לקוסטה ריקה

תודה לך שילה. את פשוט הזכרת לי

נשכחות אני פשוט רוצה לנסוע לקובה וכבר שמה בוסה נובה להכנס להרגשה

שילה1

New member
אם את באמת רצינית-שלחי לי נא מסר.

ולא בוסה נובה..סלסה..סלסה,סלסה!!!!

שרונהה

New member
אין בעייה בכלל אש אש...

מוכנה להדרים לסיני, לשארם, ראס מוחמד ועד לסנטה קטרינה.... אחחחחחחחחחחחחחח היו ימים.........

טוב, אני מוותרת לך על סרילנקה

כי עם סיני ממש לא מתווכחים לך ולאש אש בונוס אתן יכולות לבחור מה שאתן רוצות גמל, חושה צלילה מה שבראש שלכן יגיע כבר בתוך הסל

מחר ב- 06:00 אצל על האדן של החלון

ויש לך רבע שעה בדיוק לאסוף אותו אחרת הוא ממשיך בנסיעה בהצלחה

שרונה את בטוחה , לאילת ?

מילא עצירה קטנה אבל למה אילת למה לא סרילנקה לדוגמה חופים פי ארבע יותר שווים אוכל טעים פי שבע תכשיטים מהממים פי 10 וצימרים (אני לא מעיזה להגיד מפחד המלאך) מארץ המגף שווים פי 32 בדיוק נמרץ החסידה נותנת לך זמן הרהור נוסף

שילה1

New member
אמא של איתי-זמן נוסף שלא תיתן לי

החסידה.רק כרטיס. ומהר! הטיסה יוצאת כל יום ה'!

איך תספיקי את הכל בשבוע ?

התשגעת ? רק לטוס לשם בזבז יום לקוסטה ריקה אני מתכוונת ומה בקשר לכל השאר ? שילה את לא רצינת

שילה1

New member
החסידה תוסיף לי עוד חודשיים,סתם

כי אני נחמדה. את?לא להיות דואגת,אסתדר איתה.בכף!

למעלה