השהות לחודשיים,ללא כל ספק. מקנחת ב,ארץ האש" בארגנטינה,וחוזרת דרך אורוגוואי. ככה,וממש לא אחרת. ואם לא תגיע החסידה,והמקל גם לא-או אז גם אממש את חלומי. ואתם עוד תראו1 ושבוע?את ממש קמצנית!
היא המקום הכי שנוא עלי בכל העולם כולו לדעתי זו ארץ חלולה ושלא ידברו איתי על יערות הגשם כי גרתי בתוך היער אבל האנשים הכל חלול ארגנטיה ואווגוואי נשמעות אדירות את מקבלת ארכה של שבוע נוסף
ואני יודעת שאני ממש לא פופולארית אבל קוסטה ריקה היתה המפגש הראשון שלי עם דרומה לארצות הברית הייתי שם 10 ימים ולמרות שראיתי המון גולשי גלים עוצרי נשימה והמון תוכים (ענקיים ממש על החלון) וגרתי במלון שיש בחדר רק חלונות כי הוא בתוך היעד והצפורים והקופים נחו אצלי על המרפסת ורכבתי על סוסים בהרים הסובבים הר געש ועד כאן זה נשמע פנטסטי נכון ? זה לא כי האנשים בקוסטה ריקה חלולים אין בכלל אמנות וגם לא אומנות האוכל זוועה החופים לא מטופחים ( דהיינו נקיים וככה) הם נורא אוהבים בעלי חיים משום כך יש שם פרפרים נהדרים (את הפרפרים הסינים אהבתי הרבה יותר) ועוד המון חיות שחיות בכבוד אבל מדינה שלא הצלחתי להתחבר אל יושביה יש בהם סוג של אטימות חוסר חביבות עם מוכה רמת חיים של עולם שלישי חסר חן המון גנבים ושודדים שמגיעים מכל האזור (לא שמישהו ניסה לשדוד אותי אבל אתה חי בתחושה לא נוחה) זהו סעי לקוודור פרו או כל מקום אחר (לא הייתי) רק לא לקוסטה ריקה
מילא עצירה קטנה אבל למה אילת למה לא סרילנקה לדוגמה חופים פי ארבע יותר שווים אוכל טעים פי שבע תכשיטים מהממים פי 10 וצימרים (אני לא מעיזה להגיד מפחד המלאך) מארץ המגף שווים פי 32 בדיוק נמרץ החסידה נותנת לך זמן הרהור נוסף