השקעתי מאמצים: "טילוף" צריך היה להתקשר לטלפיים ומכאן לקיצור טווח אל היעד, המסקנה היתה כמעט מתבקשת. ולטובת החברים כאן אני פשוט חייב לעשות לך עוד מנת OUTING: הידעתם כי כבוד השיח סלימאן מנהל כאן ב"תפוז" פורום מקצועי ומפואר העוסק בצלילה?
אין מקום בכל העולם שייתן לי להרגיש כמו באילת נואייבה וסיני נוגע בזכרונות,בחגים,במשפחה באנשים שכבר לא קיימים נוגע אצלי במקומות הכי עמוקים המראות,הריח,הסגנון הגעגוע לכל.
זה המקום היחיד שהייתי רוצה להיות בו, כיום, שבוע ימים! לטייל בנופים המקסימים, בפרובנס. לשבת ליד טירה או במסעדה קטנה ומקסימה. לאכול אוכל משובח... לשתות יין... ופשוט להיות.... כן... חסידה יקרה... לשם אני רוצה להגיע.... להכין את הדרכון???????????????
להביא לנו סט תבלינים המיוחד לאזור והמון חוויות בצרפתית אקס אנ פרובנס עיר מהממת אני מאחלת לך מסע מוצלח המקל והדרכון בסל אצלך על האדן מחר ב- 06:00 לרבע שעה בדיוק אל תאחרי Bon Voyage
אורזת מהר מהר כמה בגדים, דברי איפור, דברים אישיים קטנטנים... לא שוכחת להשאיר הרבה הרבה מקום לדברים שאביא משם.......... תודה על ההפתעה הנעימה והבלתי צפויה... מבטיחה להינות ולספר חוויות... הינה, את רואה? הקסקט כבר הולם אותי.