אם היו נותנים לכם מקל נדודים וכרטיס

ושוב

את מקדימה אותי ברעיון הכללי. אָמָ-מָה? על החסידה לא חשבתי, בהקשר של רה-התעלפות או התעלפות בתולית. גמאני שראיתי (הרבה) פחות ממך עלמתי, שואלת אותה השאלה שוב ושוב בהקשר של: לנינגרד או ונציה? באחת הייתי, באחרת לא. פיורדים או אנטארטיקה? גם כאן הייתי רק ב-1 מן ה-2. אין ולא יהיה מקום כמו אותו מקום מרהיב כפי שהיה xxxx xxx (אין פרסומות בתפוז, נכון המנהל?) בשבילי בחורף 1980. שעתיים של נסיעה לגן-עדן... ובלי דרכון. אפשר לעבור חוויה "כמו" אם "חוזרים לאותו המקום"? תקצר היריעה ע"מ לציין את המקומות בהם טרם הייתי. אפשר לקבל כרטיסיה לחסידה?

יש בעיה אחת...

גדולה ומפחידה... האם זה יהיה כמו זה היה? יש לי דיעה ...אם מגיעים לאותו מקום, בראש פתוח ושלא על מנת לחוות את אותו הדבר בדיוק... זה יכול להצליח ...

לא הבנתי, מלאכי

זה יצליח "להיות אותו דבר"
או, האם זה "יצליח אחרת ואולי אפילו יותר"
לדעתי, איו "אותו דבר". אי אפשר.

זה יצליח אחרת

אין אותו דבר... אחרת אין פירושו רע יותר...להפך בפעם השניה כבר יודעים להעריך..לספוג פנימה...

תראי ד שם בדוי, החסידה במקרה שלך

נותרת חסרת אונים גם היא לא הבינה לאן פנייך והיא עדין כוססת במקורה מפאת הסקרנות וגם משום שאת מתכוונת לפטרסבורג ? ומה פתאום לנינגרד? השיבושים האלה ממש לא בשביל החסידה והיא גם תוהה איפה בין השתיים ביקרת החסידה ממליצה על הקרנבל בונציה אבל אם היית והיא לא יודעת היא לא רוצה לבזבז המלצה בקיצור הנושא של העדר הדרכון הרס אותה לגמרי תני הבהרות אני אשיג לך את הכרטיסיה

הבהרות...

היי..."אמא של איתי"...שאלת לאן אני רוצה ליסוע... טוב...אחרי ששנים ה"אבא" שלו, סירב לשלם, אני אשמח ליסוע לכל מקום...מקום עם בריכה, חוף וחיוכים....את יכולה להביא לי את זה?

אומיתי, לא יושנת אףפּם?

מלאן שאלות על הבוקר. אענה על חלקן כי מי שלרג'ית - מגיע לה. לגבי הנסיעה ללא דרכון - זה היה במסגרת אימונים לדבר האמיתי. לגבי השיבושים - טוב, אז 'תבלבלתי. לגבי הסקרנות - זה דוקא מוצ' חן לי. וגם לי שאלה: איך החסידה כוססת במקורה? זה יותר מסובך מאשר לי לנשק את מרפקי.

איך החסידה כוססת במקורה

זו שאלה יפה והתשובה לה ארוכה כמעט כמו זו המצופה ממי שנוסעת לשם אימונים למקום עלום בדרכה למקום האמיתי אבל כמו שרבי עקיבא תימצת את התורה על רגל אחת ומאותה סיבה החסידה עונה לך כשהיא סקרנית היא יכולה

החסידה מפקידה בידיך כרטיס הלוך

וחזור ועוד היא קבעה שבוע אתה תמיד יכול למכור את כרטיס החזור לישראלי שנסע כדי לא לחזור והתחרט

gargamich

New member
אוי, יש הרבה ../images/Emo7.gif ../images/Emo94.gif

אבל למה להתלונן?
או יוון, או בלגיה והולנד, או אוסטרליה...

תראה, אתה צריך להחליט

אתה מבלבל את החסידה והיא הרי חייבת לכרטס תן סיבה טובה לכל מקום מהנ"ל והיא תבחר במקומך ואגב, אם אתה מעדיף את יוון אתה חייב להזדרז כי האולימפיאדה או טו טו נגמרת

למעלה