אם היו נותנים לכם מקל נדודים וכרטיס

נסיכה קסומה אל תשכחי לארוז גם

את קנאתי הכבושה
אם את בקטע של קניות זה לא המקום לבגדים את יודעת בעיקר קרמיקה וכאלה שכחתי איך קרואים לעיירה המתוקה הקסומה החיננית והמרהיבה שאפילו פיקאסו צייר שם על צלחות אני מקווה שאת חוזרת בטיסה ישירה ולא חונה חניית ביניים ביוון (בגלל הצלחות כמובן)

לקצה העולם

איפה שהטבע חזק יותר מכל דבר אחר. (למרות...שהרבה פחות חשוב לאן. יותר חשוב עם מי)

מלאך אתה צודק אבל

החסידה לא מזהה את ה- destination והיא לא יכולה להתחיל בתהליך הכירטוס אתה מוכן לזרוק רמז אגב, היא גם הבינה את הרמז והיא מוציאה לך כרטיס זוגי להתראות לכם חברה אל תשכחו לחזור

רמז..

14 שעות שייט מדרום אוסטרליה, יש אי קטן, באי, ישנו פארק המכיל 3000 אגמים, הנמצאים בין מצוקים על ראש רכס פראי הצילום צולם לפני 9 שנים ותשעה חודשים, שניה לפני שאלוהים כעס ממש... (טסמניה, 94)

החסידה הנפעמת לא יכולה שלא לפזם

את שירו הדביק של פרנקי what a wonderful world כשהיא מחברת את הטקסט הפיוטי לצילום האמנותי ושואלת את עצמה כמה שאלות איך הכי טוב לטוס לשם וכמובן, למה אלוהים כעס ? ועוד שאלה קטנה איזה ביטוי הוא נתן לכעס הזה וקטנטונת אחרונה האם יש למלאך איזה מידע באשר לחרון אפו של המסטר האם הוא נותן אותו ב- full דווקא שם במקום המרגש הזה ?

להלן הפירוט...

נסעתי לשם... "נוף כמו שוויץ" אמרו "רק אל תלך לשם" "האקלים שם מתנהג כאדון. ארבע עונות ביום" הלכתי. אספתי עימי מטייל ונסענו למקום בו אלוהים כועס. ביום הראשון...אלוהים חייך. הוא ואני, לבד, על הרכס שמיים ואגמים, רכסים ואופק ושקט... קמנו בבוקר...תוך שעה התמונה צולמה הרגשתי לבד ביקום, אלוהים כעס רוחות עזות נשבו, העננים ירדו אל מתחת לרכס, וגשם חזק החל לרדת השביל נעלם. צעד לא נכון וזהו. שלוש שעות הלכנו, לאן? לא יודע. אלוהים קרץ. אני עם ראייה של עיוור, ראיתי מערה...כוך... גובהו 50 ס"מ ורוחבו חצי מטר. נכנסנו רטובים וקפואים. המעלות צנחו. מזל שיכולנו למדוד. מינוס 15 הראה השעון שלושה ימים אלוהים כעס שלושה ימים בשק שינה בתוך מערה ביום הרביעי נגלה האופק פס צר של שמש ברבע לפנות בוקר נגמר המלאך צריך לחזור לשם משום שהמסלול לא תם. הגעה: טיסה לבנגקוק, משם, טיסה למלבורן (סה": 24 שעות בלי חניה). משם, 14 שעות שייט ליילי או טיסה של שעה משם, 250 ק"מ דרומה, בפראק שגודלו כארץ ישראל, המסלול מתחיל

חוויה אלוהית של מלאך

ראשית תודה על התאור המרהיב של מחוז החפץ המטורף הזה האמת היא, שאני מחליפה בו את קובה על המקום למרות שלא בדיוק הבנתי איפה הוא גיאוגרפית ואנשים כמוני שלא נצרב להם gps בלידה כמו לרוב האוכלוסיה למקום כזה הולכים עם לפחות שלושה אם שנים לא יחזיקו מעמד שיהיה לפחות נווט אחד לדרך חזרה החוויה של המערה נשמעת מדהימה הייתי מתחילה את החוויה ישר שם נראה לי אבל אם יורשה לי מלאה שבכלל לא מדובר בכעס אלוהי אלא בהפגנה טווסית של יכולות אני מכירה כמה גברים שלמרות שהם בכלל לא אלוהים היו יכולים להגיע למצויינות דומה ואם אתה שואל אותי מותר גם לאלוהים להשוויץ והוא עושה את זה די רחוק אז לכמה היחידים שחושקים במופע פירוטכני של הטבע בחינם שיגיעו עד שמה ויהנו תודה שניהנית !!!!! אחרי המשך המסע לא הצלחתי לעקוב כי כאמור אני חלשה עד אפס בגיאוגרפיה
שוב תודה

ואותה גברת ריחמה דווקא עליך ועל

הטייל שאיתך ? מרת טמפרטורה חסה על גברים חסונים ונוקמת בנשים מעוררות רחמים ?

אש אש

New member
הסבר על נוקמת הנשים מעוררות רחמים

אשמח לקבל הסבר היות ואין לי שמץ.... וזה נשמע לא טוב:(

למעלה