אמונה שלמה

dyakir

New member
אז אנחנו השעירים לעזזל שלך..אה...

אנחנו סולחים לך. סע לחו"ל, תתאוורר, יש הרבה מדרכות בניורק... כשתחזור אנחנו עדיין נהיה כאן ונמשיך לסלוח לך, בגלל הסלחנות היהודית.

Sefy

New member
הסלחנות היהודית! ../images/Emo6.gif

איזה בדיחות! יהודים! עם סלחן!
(דרך אגב, את לא יודעת לקרוא או שאת סתם עושה את עצמך ? מאיפה הפלצת את ניו יורק ?
) אה, ודחפי את הסליחה שלך למקום ששם אין שמש, היא מעניינת אותי. תזכרי שוב את המשפט "לא מדובשך ולא מעוקצך"

dyakir

New member
אחרת איך הייתי מקבלת מנה גדושה של

אחרת איך הייתי מקבלת מנה גדושה של קללות וממשיכה להתייחס אליך??????? אז אנחנו לא עם סלחן??? אם הייתי מוסלמית הייתי צועקת אלה וואכבר ומעלימה אותך אם היית מדבר על האיסלם, כי זה האיסלם וכך הנצרות אז מסתבר שרק היהודים סלחנים למרות כל טלאותינו ...

Sefy

New member
שוב מבלבלת ? את המקללת פה ../images/Emo3.gif

היהודים סלחנים, תמשיכי! אני מזה מתפקע מצחוק פה! כמה שטויות פלטת פה אחד אחרי השני, זה פשוט פנטסטי!

dyakir

New member
בלה בלה בלה

אני חושב שאחרי שתבלה קצת בחו"ל אתה תאהב את הארץ שלנו...ואפילו את היהודים ... תדאג רק לא להסבך עם פעילות יתר במתרי הקול בחו"ל?! שם יעצרו אותך בשביל הרבה פחות ...

Sefy

New member
נראה לך ? ../images/Emo6.gif

כבר גרתי באוסטרליה חצי שנה ועוד יותר לא סבלתי את הארץ! כי ראיתי כמה הרבה יותר טוב שם! וראיתי כמה היהודים הם חארות

dyakir

New member
אם כבר מדברים על פאדיחות...

אתה עשית אותם.... ובגדול... בגלל הבורות... שאתה חי בה... וכשאני מדברת על בורות וצורותיה אני לא מתכוות לכל החילוניים מכוון שאני יודעת בדיוק מהיכן אני באה ולאן אני הולכת ויש לי כבוד רב לכל אדם באשר הוא נמצא... אני בניגוד אליך מר ספי היקר לא חולה בהכללות...

Sefy

New member
ממש לא! ../images/Emo6.gif

"ויש לי כבוד רב לכל אדם באשר הוא נמצא"

shirany

New member
אוליי דיי עם הוויכוח המיותר הזה

תכבדו את הדרך שכל אחד ואחת מכם בחרה הרי הוויכחים וירידות האלה לא ישנו שום גישה של אף אחד מכם... אז דייי *חיבוק קבוצתי*

Sefy

New member
אני לא ירדתי, היא זו שירדה והעליבה

אבל זה בסדר, לא נפגעתי ממנה, צריך להיות לי איכפת ממנה כדי להפגע

moon and sun

New member
אני יודעת שאני לא ממש קשורה לפה...

אבל סתם התחשק לי לתת
ואולי אפילו לקבל בחזרה...

Sefy

New member
קבלי ../images/Emo24.gif קבוצתי ואפילו ../images/Emo140.gif