אמונה שלמה

Sefy

New member
לא, לי יש חיים קצרים תודות לאלוהים

אבל אני הולך לנצל אותם עד הסוף! ולהנות מכל רגע! את לעומת זאת, איך הפתגם הולך: כשהראש דפוק, כל הגוף סובל

dyakir

New member
אני בעד שתנצל את החיים... זו הכונה

היות ובתורה אסור להתאבד יש על האדם לנצל אותם עד תומם...אז בסופו של דבר אתה שומע לקול ההלכה, יקיר...

Sefy

New member
רחוק מזה!

"קול ההלכה" - אני חושב שאת ברצינות צריכה פסיכיאטרית אם את שומעת קולות עכשיו. ואני לא מתכנן להתאבד, לא לפני כשכל דתי יסבול כמו שהוא גורם לכל שאר העם לסבול.

Sefy

New member
שפה קשה מידי לך ?

חבל, את הולכת לניו יורק, תהיה לך בעיה רצינית, אצלי זה כמו שפת אם, גם מעדיף אותה על העברית.

Vdrums

New member
תראי זה לא פורום דתיים וחילונים אז

באמת תפסיקי. באת והתחלת להרעשי כאן זה לא המקום. יש פורומים שישמחו לדבר איתך על הנושאים האלה. זה פורום מה גברים רוצים ודבר אחד אנחנו לא רוצים, זה להתווכח על דת (במיוחד שאנחנו לא מאמינים)

moon and sun

New member
../images/Emo6.gif

שיוו הויכוים האלה על הדת באמת מרגיזים אותי!!! אני לא מהמאמינים, ותמיד כשיוצא לי לשמוע או להשתתך בויכוח כזה אני ישר מתחילה להתעצבן! וזאת שהתחילה את זה באמת צריכה להעביר את הויכוח שלה לפורום המתאים! כי אם מישהו מפה היה רוצה לדסקס על זה היה הולך לפורום המתאים ופותח שם את השרשור שלו אבל את! (כן את שהתחלת אם כל זה, מצטערת אך איני זוכרת את שמך) את צריכה לקחת את הרגליים שלך (או במקרה הזה את העכבר של המחשב) ולצאת מהפורום הזה! כי לפי מה שאני רואה אין לך משהו לתרום להבנת הגברים שלנו...
ועל אלוהים וכל הקשקושים האלה את יכולה לדבר עם החברים שלך בפורום המתאים

Vdrums

New member
וואי יא מסכנים יצאתי לשתות קפה

וחזרתי וזה רק מתנפח. לפחות תעברו למסרים...

Sefy

New member
למה ? זה מעביר לי את הזמן פיצוץ!

יש לי כבר רק יום אחד לחכות לטיסה! אני אוכל לישון ולצחוק כל הדרך לשם

dyakir

New member
אז לאן הוזמנה הטיסה?

בחודש הבא אני בניורק אני מקוה לא לפגוש אותך על איזשהי מדרכה...

Sefy

New member
חס וחלילה לא בניו יורק ../images/Emo5.gif

אני הולך למישיגן דרך קנדה! לא רוצה לפגוש אותך בחיים!

גברברת

New member
מספיק עם השרשור המיותר לגמרי הזה

נושא הפורום שלנו אינו דת ואני מבקשת לנהל דיונים בנושא דת במקום אחר. תודה

Sefy

New member
אלוהים רחום וחנון ומשמיד ישראל

אז יאללה, בוא נבקש ממנו סליחה על החטאים של כל הילדים הקטנים שהוא רצח, על כל התינוקות שהוא רצח, על כל המשפחות שהוא רצח. בואו נתאחד נגד האל הזה שהרחמים שלו הם רק על רוצחים ומשמידי עם, ועל כל הדתיים שגונבים את הכסף של אלו שעבדו בפרך כדי להרוויח אותו. ושיתחיל לקיים את ההבטחות שהוא עשה עם אברהם, יצחק ויעקוב (ישראל), אופס, רק שבט "יהודה" כי הוא כבר הספיק למחוק את כל שאר העם.

dyakir

New member
בוא נעמיד את הנושא על דיוקו...

אל תאשים את ה' בכל הבעיות של הרוצחים, משמיד העם, ואולי הפדופילים, ואולי גם הקלפטומנים... בוא תבדוק כל בעיה לגופה. מי רצח, מי גנב, ודרך אגב להאשים אל האל בשמד עם ????????????? בסופו של דבר אחרי שהמרירות, השינאה וכל שאר הירקות ירדו לך מהראש אולי ירד לך האסימון שמה שעובר עלינו תלוי בנו... בוא נרד אולי לשורש הבעיה שלך???????????? אולי לא נתנו לך בלילה??????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!

Sefy

New member
וואוו, הדתיה יורדת להעלבות אישיות!

גם את זה לימדו בתורה ? מעניין, בטח פיספסתי את זה איפשהו. אז כן, כמו שאת כל הטוב בעולם את אומרת שזה בזכותו, גם כל הרע זה בזכותו! אחרי הכל, הוא יצר את הכל והוא שולט על הכל והוא השמיד את כל 11 שבטי ישראל שהוא הבטיח ליעקוב שירבה זרעו. לי יש פה בעיה ? לא, אני חושב שלך יש בעיה.

Vdrums

New member
הרגע הוצאת את עצמך ממש קטנה

עם הפסים האישיים, ספי לדעתי אין מה לענות לה, דיון נורמלי לא יצא מזה.

למעלה