אמונה שלמה

dyakir

New member
האמת

האמת, כלמדתי ביולוגיה בביה"ס לימדו אותי שהלב הוא בצבע אדום, אתה יודע למה??? בגוף יש כדוריות אדומות... והמוגלובין... להמשיך לספר לך על גוף האדם?!

dyakir

New member
איך אתה יכול לדעת???

הרי אתה הולך לישון עם הגיהנום וקם עם הגיהנום רוצה שאני יגלה לך סוד?! זה לא הולך להשתנות בזמן הקרוב! תמשיך לברוח,תברח,...לא באנטרטיקה, לא בניוזילנד ולא באוסטרליה! הדרך היחידה להתפטר מהגהנום הוא להתמודד עם הגהנום ולא לברוח!!!

Sefy

New member
אני משאיר את הגהנום לך

אני הייתי בגן עדן ואני חוזר אליו

dyakir

New member
שירן אפילו קיבלת ממנו חיבוק...

אני אפילו מתפעלת למילה החיובית היחידה שיצאה מפיו ... אז כולנו מחבקים אותו על השינוי הדראסטי... שלא יבהל לא חשבתי שהוא עשה כזה שינוי דרסטי בחייו... חיבוק גדול וצום קל לכולם...גם למיסטר ספי ההכל יכול...

Sefy

New member
אני מושמד את לא יכולה לחבק אותי ../images/Emo6.gif

ואני לא צם! אני אפילו לא הולך להיות בארץ הזו, תוכלי להנות חודש שלם בלי שיהיה לך אף אחד שיעליב את הדת הקדושה שלך

Sefy

New member
תקראי בבלוג ותדעי...

אולי גם תרצי להכנס לקישורי בלוגים שלי... ונראה איזה מנגינה מזויפת את תשירי אז...

dyakir

New member
זו ההתקלה היחידה שלך כי...

אני לא יודעת מה זה בבלוג... אני חושבת שאתה לא כותב את המילה בצורה נכונה. קודם תכתוב נכון ואח"כ אני יעבור להטמעה של הידע וגם יחזיר לך תשובה. לגבי מיתרי קולי, אל דאגה, עוד לא שמעת אותי...

Sefy

New member
../images/Emo6.gif

בלוג, זה יומן בתפוז, אני כותב את המילה מאד נכון, את פשוט לא יודעת כלום

tokit

New member
../images/Emo6.gif זו ההודעה הכי טובה בכל

השרשור הזה. אגב.. איפה היית כשלימדו את הטיית הפועל?? בעצם, אני יודעת.. במקווה..

dyakir

New member
מתאים לגילך ... בגיל 6 ... נכון...

היא עשתה לי ... היא אמרה לי... ואולי כדאי לבדוק את השירשור וצורת ההתייסות שלך ואז אולי תגיע למסקנה למה אדם מתייחס אליך כמו שהוא מתייחס ..

moon and sun

New member
אולי מספיק?

מדוע קשה לך לקבל את העובדה שלא כל העולם חי על פי האמונות שלך? וספי (ואנוכי) כמה מהם! לא צריך לרדת אחד על השני! אז את מאמינה ככה והוא מאמין אחרת! בזה נסגר הדיון!

shirany

New member
למישהי בא אקשן פה?

אבל בכל זאת אנחנו בעד חיבוקים חחח

Sefy

New member
מקווה שהאלוהים שלך יכול לסלוח לך

כי על פגיעה בכבוד האדם הוא מעניש במוות בעוד פגיעה בדת הוא נותן מכה ביד

dyakir

New member
מתאים לגיל 6 ...היא עשתה לי...

כדאי מאוד לבדוק את השירשור... היחס שלך מאוד מעליב...והתגובות שלך הן קיצוניות להחריד...ולפני שאתה מרגיש נעלב כדאי שתבדוק אולי אתה פוגע ברגשות שלנו...

Sefy

New member
כדי שתקראי שוב...

היחס שלי לדת הוא מעליב כי זה מה שלדעתי מגיע לדת (לכל דת!) את לעומת זאת מעליבה באופן אישי, אז תקראי שוב... כי אני באופן אישי עוד לא ירדתי לרמה המאד נמוכה שלך, אז אם אני שייך לגיל 6, את הרבה מתחתיו!

למעלה