אמילי שלנו איננה

אמילי שלנו איננה ../images/Emo7.gif ../images/Emo14.gif

קשה לי לכתוב כאן עכשיו, אז אני פשוט אעתיק משהו שכתבתי היום לאמילי. אני מקווה שתוכלו לסלוח לי. אמילי אהובתנו שהיתה כל-כך אדיבה, מתוקה ושקטה אמילי שנאספה מהרחוב עם סימני התעללות ומצאה אצלנו בית חם ואוהב למשך 4 שנים כמעט אמילי שהיתה לנו לחברה ובטחון אמילי שכולם אהבו אותה והיא אהבה את כולם אמילי שתמיד היתה משוחררת אבל תמיד נשארה בטווח שמיעה אמילי שאהבה לנסוע איתנו במכונית לכל מקום אמילי שהתייחסה לתום כמו אל אח קטן וליקקה אותו בכל פעם שעברה לידו אמילי שאהבה להתפנק ולהתכרבל לידנו אמילי שקיבלה אותנו באהבה ללא תנאי אמילי שלנו, יקירתנו. אמילי, שביום ארור אחד נכנסה למכונית, כשחיפשתי שם משהו רק לרגע אחד קצר. ולא ראיתי בכלל שהיתה שם איתי. וסגרתי את המכונית. ואז באו לקחת אותנו, וחזרנו רק מאוחר בלילה. אמילי המסכנה. למחרת בבוקר התחלנו לחפש אותך. קראנו לך ולא באת. הכלב של השכנים, החבר הטוב שלך, גם הוא בא לחפש אותך ולא מצא. ואז – האוטו. וכל העולם התהפך. הבאנו אותך למנוחת עולמים ביום שישי בצהריים. את כל כך תחסרי לנו. אנחנו שומעים בחוץ נביחות – והם לא שלך. אנחנו שומעים "דפיקה" על הדלת – וזאת לא את. אנחנו מריחים אותך – ואת אינך. נוחי בשלום, יקירה. אני כל כך מצטערת אמילי. אנחנו אוהבים אותך. איך נוכל להמשיך בלעדייך? שלך לעולמים, אבא, אמא ותום.

זיו25

New member
יעל היקרה../images/Emo141.gif

זה כל כך קשה לאבד כלב, חבר אהוב שהיה איתנו זמן רב כל כך. אני מחזק את ידייך ברגעים קשים אלה. ואין לי מה להוסיף מעבר לכך, כי אני יודע שאין מספיק מילים לתאר את הכאב. שלך, זיו.

אמילי המסכנה../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif

כל כך מזעזע ועצוב.... אני רק רוצה שוב להזכיר- תמיד לבדוק פעמיים את הרכב. גם כלבים וגם ילדים מאוד אוהבים להתחבא באוטו, ובעוד שכל קיץ מוות עצוב של ילדים נמצא בכותרות, הכלבים שמתים בדרך כלל לא מובאים לידיעת הציבור. יעל- ליבי איתך על הטעות הגורלית. קשה לי לדמיין איך הייתי ישנה בלילה אחרי מקרה כזה. נורא.

MמיכלM

New member
היא מתה כי שכחתם אותה במכונית?

קראתי שוב ושוב ,אני מנסה להבין: אתם שכחתם את הכלבה במכונית והיא נחנקה למוות? אם כן אני פשוט המומה ומזועזעת ,קשה לי להבין איך אפשר ? אני בוכה על הכלבה האומללה וחושבת לעצמי על שעות הסבל והייסורים שהאומללה עברה שם ,לבד ,נחנקת לאט לאט ומתה ביסורים קשים, ליבי ליבי על הכלבה האומללה
.

זיו25

New member
../images/Emo16.gifאמילי לא נשכחה במכונית.

אמילי נכנסה למכונית בלי ידיעת יעל. יעל נעלה את הרכב והלכה. השאר ידוע. יעל לא עשתה זאת בכוונה - היה כאן צרוף מקרים מזעזע, ועצוב. בברכה, זיו.

faith2

New member
אני ממש מצטערת

אנ מקווה מאוד שאת בסדר!! אני מתארת לעצמי מה את מרגישה...אני ממש מצטערת.... אל תאשימי את עצמך... אני באמת מצטערת.......

natalyrst

New member
אוי ואבוי!

כמה עצוב
אני ממש מזועזעת... משתתפת בצערך, יעל...

liormi.

New member
לא לא לא!!! ../images/Emo10.gif ../images/Emo16.gif

אוי ואבוי!!! ממש עצוב! אני ממש בוכה לעזאזעל אולי הכול נכתב מלמעלה? אולי נכתב לה להישאר במכונית אני לא חושב שהיה לה הזכות למות הזכות למות ביסורים קשים ואיטיים אני מאחל לך שתתגברי ותהיי חזקה אני יחד איתך בעצב אני ממש מבין אני היתי ממש עצוב אם הייתי מאבד את סנופי שלי
יהיה זכרה ברוך

אין רגע שעובר מאז, שאני לא מתייסרת

במחשבה הזו, על המוות הנורא הזה. אין רגע שאני לא חושבת על "מה אם..." - מה היה קורה אם לא הייתי נכנסת לאוטו לחפש את המעטפה שלא מצאתי בתיק וחשבתי שנפלה שם. אם הטלפון מהאוניברסיטה, שאומר לי שמצאו את המעטפה, היה מגיע 5 דקות קודם לכן. אם בכלל המעטפה הארורה הזאת שחיפשתי לא היתה נופלת לי מהתיק. אם באותו יום ארור הייתי נוסעת באוטו שלי במקום שיבואו לקחת אותי. אם הייתי רואה אותה הולכת איתי לאוטו ומתגנבת פנימה. כל כך הרבה "אם", וכלום לא משנה. בחיים לא יכולנו "לשכוח" את אמילי במכונית. אם רק הייתי יודעת שהיא שם שום דבר לא היה קורה! אבל פשוט לא ידעתי. לא יודעת איך לא ראיתי אותה, אבל אם הייתי רואה ברור שלא הייתי משאירה אותה שם! אני אכולת רגשות אשם. וכולם אומרים לי שזו לא אשמתי, שתאונות קורות. דיברתי עם הוטרינר שלה וגם הוא אמר שזה יכול היה לקרות לכל אחד. אבל זה לא קרה "לכל אחד", זה קרה לאמילי שלנו! כל-כך קשה להתמודד עם הידיעה שהיא איננה, עם הידיעה בדבר האופן שבו היא מתה, עם המראה שלה, עם רגשות האשם. את באמת יכולה להיות המומה ומזועזעת. גם אני מרגישה כך מאז אתמול בצהרים.

Amalthea

New member
יעל....

לא יודעת בדיוק מה לכתוב לך, חוץ מהמילה "טראגי" שמהדהדת בראש אחרי כמה דקות של קריאה חוזרת ונשנית של מה שכתבת... בטוחה שהיא חשבה עליכם, ובאהבה, גם ברגעים האלו במכונית. משתתפת בצער

טליה ג

New member
אני כל כך מצטערת לשמוע../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

זה כל כך נורא! לא רק שזה כל כך עצוב לאבד כלבה אהובה שהיא כמו בת משפחה, זה גם איום למות בצורה כזאת, ביסורים קשים, כשהאוויר הולך ואוזל...
אני מתארת לעצמי מה שהמסכנה עברה באותן שעות קשות! אני מחזקת את ידייך, יעל, והלוואי שלא תדעי יותר צער! אני בטוחה שאמילי תישאר תמיד בלבכם
.

דלית 3

New member
../images/Emo7.gifכמה עצוב

מקוה שבמהרה תאמצו כלב חדש. זה אף פעם לא במקום אבל יעזור למלא במקצת את החלל הריק בלב. תתנחמי בעובדה שהענקתם לה 4 שנים טובות בהרבה ממה שניגזר עליה כאשר הושלכה לרחוב וסבלה התעללות.

champ

New member
זאת בהחלט טרגדיה... ../images/Emo7.gif

אין לי מושג איך אפשר לא "לשים לב" כשכלב נכנס למכונית ואני שמח שזה לא היה בנכם...
אבל אני לא מצליח להבין את זה איך היא נכנסה לרכב? מה היא עשתה בכלל מחוץ לבית??? טוב, זה לא הזמן בכלל להטיף לך מוסר, או להאשים אותך בדברים כאלו ואחרים... לא דנים אנשים בשעת צערם, אני רק מקווה שתצליחו להתגבר ולשוב לעצמכם לאחר המקרה המצער... משתתף בצערכם
צ´מפ.

נתנו לאמילי עצמאות רבה

היא היתה כלבה כל כך טובה ושקטה, שלא חששנו מעולם שהיא תברח או שתתקוף. כשיצאתי מהבית לאוטו באותו יום היא כבר היתה בחוץ, ובכלל לא ראיתי שהיא הלכה אחריי. כזאת היא היתה. שקטה ואדיבה. רגע אחד של חוסר תשומת לב, והיא היתה באוטו. העצמאות שלה, האופי המדהים והשקט שלה, זה מה שהרג אותה בסוף. אתה לא צריך להטיף מוסר, לא להאשים ולא לדון. אנחנו עושים את זה במקומך לעצמנו, כמו שכתבתי כאן למעלה. אם נצליח להתגבר ולשוב לעצמנו? כנראה שבשלב זה או אחר נצליח. אין ברירה אחרת. החיים שלנו נמשכים, ויש לנו את תום שלנו שצריך אותנו שלמים, פיזית ונפשית. אבל החיים אף פעם לא יחזרו להיות אותו הדבר בלעדיה. לא אחרי מה שקרה.

faith2

New member
כמו שאמרת!

לא דנים אנשים בשעת צער, אז בבקשה אל תשפוט...

למעלה