אמילי שלנו איננה

brose

New member
אני ../images/Emo31.gif ../images/Emo23.gif אותך

וזהו... נגמרה ההתכתבות ביננו

brose

New member
ושוב...

אני
ולא
, הבנו
השם שלי הוא ROSE (
), אני לא מכירה שום בן שזה השם שלו...

רקפת7

New member
../images/Emo16.gif משתתפת בצערכם ../images/Emo7.gif ../images/Emo16.gif

קראתי בדמעות. משתתפת בצערכם.
. רקפת

ישראל22

New member
לזכר אמילי ולנחם את יעל../images/Emo16.gif

יעל אני יודע מה זה לאבד כלב...לאבד חבר ואח! אין מילים בפי שיעלימו את כאבך ואין דרך בה אוכל לעשות זאת. אל תאשימי ואל תענישי את עצמך, את לא אשמה וכי לא רצית במותה של אמילי לכן אל תעבירי את עצמך בייסורי האשמה כשאת סובלת את ייסורי הכאב והאבדה. את כאבך אני חש ונזכר בכלבי שבעבר נעלם מעולמי. אך זיכרי, אמילי במקום טוב יותר עם המון בונזו וצעצועים גם היא בגעגועים ובוודאי היא תרצה שאת אהבתך תמשיכי להעניק לעולם וכלב תאמצי לאחר הסבל הרם. כולנו איתך בסבלך ואת זכר אמילי נכבד.

../images/Emo16.gif אני איתך בשעה קשה זו, יושבת

קוראת את הדברים ובוכה... איזה נורא! תהיי חזקה! ואמילי בטוח בגן עדן של כלבים!!! הרי אין להם שום מקום אחר ללכת אליו...

להלהלה73

New member
מצטער על העיתוי

אבל אין לך מה לעשות בניהול פורום זה. גידלתי הרבה כלבים וזאת ממש רשלנות פושעת. משתתפי הפורום מדברים על חיות מחמד כעל בני משפחה. מה זאת הצביעות הזאת? אם כלב = בו משפחה=ילד אזי זוהי הריגה וגבירתי היקרה ליבי כואב על כלבתך אבל אין לך מה לעשות בפורום זה. כולי תקווה שביום מן הימים יקום גוף נורמלי שכמו באימוץ ילדים ימנע מאנשים כמותך לגדל כלב נוסף.

מ י א ו

New member
אתה ממש הגזמת!!!

איזה אכזרים אנשים יכולים להיות! קרתה תאונה נוראית ובמקום לתמוך בבן אדם בשעה קשה כזאת, אתה תוקף?

faith2

New member
מיאו!!!! תכנסי....

עזבי אותם! אל תתיחסי אליהם!.... אני מאוד בטוחה שהם באים מהפורום המתחרה....ומנסים להרוס את שלנו... אז בואו אני יגיד לכם משהו!......בשבוע האחרון שהייתי כאן....כל מה שהבנתי מיעל...זה את האהבה העצומה שלה לאמילי...בדבר אחד אני בטוחה...אמילי הייתה כמו בת ליעל....ורואים כמה יעל מתייסרת...אז אם אתם באים לפה ומנסים לנצל את מצבה הנפשי של יעל....מי אני שיגיד...שאתם לא ראויים בכלל לשפוט!....אתם לא מתנהגים כבני אדם, בני אדם עם מצפון!....עם רגשות!....ושמגדלים כלב...מי כמונו יודע שצריך רגשות, והרבה.....אז תבינו לבד מה אני מנסה להגיד לכם!

Fzr600

New member
יעל אני בהלם ואני

איתך!!!! נקודה! חברים מה קורה? אתם לא רואים שהבחורה במשבר? מה זה? דרך אגב יש סיבה למה אין עונש מאסר על המקרה ודביל פשוט דביל מי שמשווה כלב לתינוק, אני מת על כלבים אבל להשוות אותם לתינוקות? אתם נורמאלים? יעל, עשית טעות ואת משלמת מחיר ,אני מאמין כבד מאוד, אל תתייחסי לילדים הללו.

babe10

New member
צודקת....

בואי נסתום את הפה לכל מי שחושב אחרת מאתנו. חומד... בואי רגע... תפתחי את החלון לרגע. את נמצאת במדינת ישראל. שהיא עדיין מדינה דמוקרטית

אוקי את בת,סליחה..אבל בתור משהי ש

מתיימרת לחוס על בעלי חיים,את צריכה קודם לדעת לחוס על בני אדם. ולה לה הזה שאמר לה שהיא לא ראויה לנהל פורום.. אני בכלל צריכה להסביר לך למה הגבתי ככה? מזעזע אותי איך 2 אנשים פה מסוגלים לדבר אל משהי שעברה טראומה, אני יודעת שהכלבה היא הקורבן,אבל גם יעל אז אני מניחה שלא דיברתי בצורה הכי מנומסת,ואני ממש מצטערת אם פגעתי בך, זו ממש לא הייתה הכוונה שלי דבירי

babe10

New member
מצטערת לתקן אותך

אבל אין שום קשר. כמו שלא כל אוהב אדם הוא אוהב חיות, כך ההיפך. וזה שאני מטורפת על בעלי חיים לא בהכרח מחייב שאני אוהב בני אדם. מודה. אולי זו שריטה שלי אבל אחרי כל הסבל שאני רואה אצל בעלי חיים בשנים האחרונות בהן אני בתחום, קשה לי מאוד לאהוב בני אדם. ועדיין. אני לא שונאת בני אדם, למרות שלפעמים הייתי מתה שזה יקרה כי היה לי קל לא להתאכזב שוב ושוב. לגבי איך שני אנשים וכו´... אני מבינה שכואב לה. אני מבינה את גודל האסון שלה. אבל זכותי לכעוס עליה. זכותי להעביר ביקורת. וגם אם הזעקה שלי נשמעת לעתים כמו התקפה משולחת רסן - לא לזה הכוונה. אין לי שום דבר נגד יעל כי אני לא מכירה אותה. יש לי הרבה נגד מה שנעשה כולל התהליך שהוביל לזה - ועל זה מותר לי להביע דעתי. תאמיני לי, אין לך מושג מה ראיתי בשנים האחרונות. כמה דמעות שטפו את עיניי למראה כלבים נטושים, פצועים, מורדמים כי ננטשו, כי נדרסו ללא השגחה ולבעלים לא "בא" לשלם כסף על הטיפול. כמה מקרים. מקהים את האמפתיה כלפי האנשים, לא מקהים את הכאב על החיות. שום דבר שנאמר, גם מצדי לא בא כדי לפגוע. אלא רק להביע עמדה, כאב, זעזוע. מצטערת אם זה פגע במישהו על הדרך. לא זו היתה הכוונה.

מ י א ו

New member
תגידי, לא עלה בדעתך לרגע אחד

שאת פוגעת ביעל? וגם עכשיו שמסבירים לך שאת כן פוגעת בה, את ממשיכה להתעקש שהיתה לך זכות להעביר ביקורת? לאף אחד אין כאן זכות לזרוק בפרצוף של בן אדם מתאבל, שעשה טעות בתום לב, את כל הדברים האלה, שאת ואנשים חסרי טקט כמוך משרים לעצמם להגיד. כואב לי הלב בשביל יעל שהיא נאלצת לקרוא את כל זה.

bluse

New member
אני מחבקת אותך

נכון זה נורא, אבל ההתנהגות של חלק מהאנשים כאן הרבה יותר . קורים אסונות, טרגדיות ועוד, לכולנו יש בארכיון כמעט אסון שקרה, אבל מכאן ועד דיבור כל כך אלים כלפיי יעל שסובלת מספיק גם בלי כל הרעל שממגיע מכאן. אנחנו אוהבי חיות אני מאמינה ומקווה שמה שמאפשר לנו לתת להם כל כך הרבה זה החמלה הרבה שיש לנו בלב, שהופכת אותנו ליותר רגישים לצרכים שלהם. ומה אם בני אדם. אני מצטערת אבל כאמא לתינוקת כלבה כלב שתי חתולות בעל ועוד הרבה חתולי רחוב אני כן יכולה להבין איך אסון כזה קרה, כמה פעמים מצאתי את עצמי עם תנוקת בת שנתיים תלוייה על הרגל מיבבת אמא אמא, שליח שהגיע לאסוף חומר דחוף, לקוח שנוזף בטלפון ומונית שצריכה להגיע עוד שתי דקות ואני נועלת בזריזות יוצאת לחצר ומגלה שתי עיניים כלביות מחייכות אלי, כן שכחתי אותה בחוץ אז יעל מחבקת ומנחמת אותך, אני יודעת מה זה לאבד חיה אהובה , אני מגדלת אותם כמעט ארבעים שנה. זה כואב מאוד מאוד, מנסיוני ממליצה לאמץ כלבה חדשה, לא כתחליף, זה פשוט מרכך את הכאב

למעלה