אמילי שלנו איננה

champ

New member
מי שפט../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

הדגשתי שאני לא מתכוון לשפוט!!! אבל אם כבר, אז יש לי תגובה... איך ייתכן שהכלבה נכנסה לאוטו בלי שישימו אליה לב??? ראיתי את תמונותיה והיא לא "כל כך קטנה"... איך סוגרים את דלתות הרכב בלי לראות שיש כלבה בתוכו??? איך לא רואים במשך יותר מיממה שהכלבה לא נמצאת בבית??? יש באוטו מספיק אוויר ליממה שלמה! וזה מעלה שאלות נוספות רבות בלילה הכלבה לא יכלה למות, היא בוודאי נחנקה במשך היום כשהאוטו חנה תחת השמש הלוהטת!!! אף אחד לא דואג לוודא שהיא אוכלת / שותה / יוצאת לסיבוב??? אני פשוט לא מעכל את זה!!! אם הכלב שלי היה נעלם לי לחמש דקות, הייתי משתגע.... לא לראות את הכלבה במשך יותר מיממה??? איך אפשר?!? לדעתי זאת רשלנות! ויש כאן מקום לועדת חקירה!!! מה היה קורה לא היה זה תינוקה שם באוטו??? גם אז היינו סוגרים את זה בשרשור עם נרות פה בפורום?!? לאמר לך את האמת, את צריכה לשקול מחדש את התאמתך לניהול הפורום... קשה לי לכתוב לך את זה, אבל אין פה מקום לרשלנים..... לילך מהפורום השכן, פתחה דיון שנושאו - מניעת אסונות ובטיחות בע"ח אני ממליץ לכולכם לעיין בו ואף להגיב..... צ´מפ.

babe10

New member
../images/Emo45.gif בכל מילה

למקרה ששם ההודעה לא תשרוד... אם זה היה ילד היתה יושבת היום בכלא. אבל זה רק כלב.. איך כלב יכול להעלם לכל כך הרבה זמן? לא מורידים אותו שלוש פעמים ביום לפחות? לא שמים לב שכשמגיעים הביתה, אפילו מאוחר בלילה, כלב לא רץ אליכם? לא שמים לב שהכלב נכנס לאוטו? לא רואים שהאוכל נשאר כפי שהוא ואף אחד לא נוגע בו? טריסטן , שהוא חתול ולא כלב, נעלם פעם לחצי שעה מהבית. חצי שעה. לא יותר. העוזרת יצאה לזרוק את הזבל והוא חמק החוצה. חצי שעה שחתול שלא נובח, ולא קופץ על מי שבא. והוא נורא קטן. ושמתי לב שהוא איננו. איך כלב גדול יכול להעלם ליממה בלי שירגישו? מצטערת. אבל היחדה שאני מרחמת עליה היא הכלבה שכל חטאה היה שהגיעה למשפחה הלא נכונה. מותת בחנק. מוות ביסורים. בגלל הזנחה פושעת.

faith2

New member
דיי! תפסיקו!

אך יש לכם את החוצפה!...יעל מתאבלת! וכל מה שאתם עושים זה לשפוט אותה? תנו לעניין כמה ימים....את זה לפחות תעשו! כל העניין טרי...פשוט תפסיקו!

babe10

New member
חוצפה?

ואם ילד שרצח את הוריו היה מבקש רחמים מהשופט בגלל שהוא יתום גם אז היית מרחמת עליו?

מ י א ו

New member
זה באמת לא חוצפה - זה פשוט חוסר לב

ואכזריות לכתוב ליעל כאלה דברים ברגעים הקשים האלה ולשפוט אותה

babe10

New member
מה שתגידי

אני אחזור שוב למקרה שבפעם הראשונה לא הבנת. אני נורא רוצה לבכות אתה על אובדנה. אבל כואב לי יותר כרגע על הכלבה שמתה בייסורים סתם. כשזה יכול היה להמנע בפשטות. והטיעון שלה שהכלבה עשתה מה שהיא רצתה... מראה שאם מחר תהיה להם כלבה אחרת, גם זו תסתובב חופשי, וגורלה צפוי להיות דומה. על זה אני כועסת. על זה שלא נלמד פה כלום!!!

מ י א ו

New member
אני חושבת שזה שיעל נתנה לכלבה

שלה להסתובב חופשי, היא עשתה מתוך כוונות טובות ומתוך מחשבה שככה יותר טוב לכלבה, כי ככה הכלבה אהבה. היא פשוט לא רצתה להגביל את החופש שלה. ובודאי היא לא חשבה על תוצאות כאלו חמורות. איה עשתה טועת שגרמה לטרגדיה הנוראית ואין לשפוט אותה, אלא לתמוך בה ולחזק אותה.

הכלב הקטן שלי אוהב לאכול עצמות עוף

אז אולי אני אתן לו קצת כי ככה הוא אוהב ומה שהוא אוהב זה הכי טוב בשבילו, לא? למה להגביל אותו? הוא גם אוהב מאוד לרדוף אחרי חתולים ואף לטעום מהם מידי פעם למה להגביל אותו? הרי זה מה שהוא אוהב גם לרוץ לכביש הוא אוהב מאוד אז למה שאני אעצור בעדו? זה הרי מה שהוא אוהב הוא גם אוהב לשתות מים מזוקקים ישר מהמגהץ אז למה שלא אתן לא? הוא אוהב את זה והוא יודע מה טוב בשבילו למה לי לחשוב על התוצאות? שיעשה מה שהוא רוצה הוא יודע מה טוב בשבילו הוא הרי כלב, לא? בקיצור מיאו, אם אין לך מה לאמר עדיף שתשתקי! אני שמח לראות שמצאת את מקומך! אך גם כאן רצוי שתפעילי טיפה יותר מחשבה!

מ י א ו

New member
אם עדיין לא הבנת, אני אסביר לך

כמו למפגרים: עוף מכאן ואל תכניס את האף שלך לכל מקום. אתה לא רצוי כאן עם צורת המחשבה ומעוותת שלך. עדיף שתחפש לך מקום אחר להזיל את הארס שלך.

בבקשה אל תדרדרו לשפה הזאת

כל אחד יכול ורשאי לכתוב כאן את דעתו, אבל בבקשה מכם, שמרו על דיון מתורבת. קשה לי מאוד לקרוא את הדברים שנכתבים כאן, הם כמו חיצים רעילים שננעצים לי בלב שוב ושוב. בעיקר בגלל שאני מאשימה את עצמי לא פחות. אם הייתי חושבת שלא עשיתי שום דבר רע, לא היה לי אכפת ממה שכותבים, אבל אני יודעת שעשיתי דבר נורא, גם אם לא התכוונתי מעולם שדבר כזה יקרה.

מ י א ו

New member
יעל, אני מצטערת, אבל הבן אדם הזה

פשוט לא מבין שפה אחרת ומנצל כך הזדמנות כדי לתקוף אותי אישית, כולל את השרשרור העצוב הזה. פשוט לא התעפקתי ועניתי לו בשפה שהוא מבין. אני מתנצלת לפנייך ומבטיחה שלא ארד לרמה שלו יותר, במיוחד לא בפורום היפה והאיכותי הזה.

מיאו את צריכה להתבייש!

אני רק צופה מהצד במתרחש וראיתי את כל התגובות שלך ולדעתי את צריכה להתבייש! אישה בגילך מתנהגת כמו ילדה בת 12 מה זה צריך להיות? בושה! מה זאת ההתנהגות הזאת? כך לא מתבטאים! זה פשוט גועל נפש הבן אדם אמר לך משהו נכון הוא קצת פגע בך אבל זאת דעתו אז או שתפנימי את דבריו או שתעני לו במסר אישי בושה וחרפה שהפורום נראה כמו גן ילדים בגללך אנחנו מנסים לשמור על תרבות דיבור פה ולנהל פורום תקין עפ"י נוהלי הפורומים ואת באה ומכערת אותו כל פעם מחדש אני מקווה שלהבא תקחי את זה לתשומת ליבך! לי לה לו לנו.

מיאו../images/Emo45.gif-הוא באמת חצוף..כאילו שאפשר

להשגיח על כלב 24 שעות!!!! זה הרי בלתי אפשרי הרי 101 טעויות יכולות לקרות בגלל חוסר ריכוז של רגע! לי יש חתולות והן בערך 200 פעם ביום נכנסות מתחת לגלגלי מכוניות, למכוניות,לפחי זבל ועוד! אם האדון ממקודם חושב שיעלי אשמה אז אם שופטים על פי מה שעלול לקרות ולא על פי התוצאה,אני בטוחה שהוא עצמו אשם מליון פעם! אז מיאו כאחת ששופטת מבחוץ 1:0 לך נ.ב יעל sorry 4 U

babe10

New member
ברור שאי אפשר

להשגיח על כלב 24 שעות. לא זה המקרה. פה במשך 24 שעות לא השגיחו שהיא חסרה... יש הבדל של שמיים וארץ. אם היא היתה חומקת החוצה לרגע ונדרסת, זה היה אסון, טרגדיה, טעות. אם במשך יום שלם לא שמו לב שהיא איננה זה לא טעות, זה הזנחה...

זיו25

New member
איך שאני רואה את הדברים -

יעל נסעה בצהרי היום וחזרה מאוחר בלילה. היא הניחה שהכלבה ישנה איפה שהוא בחצר , ולכן לא חיפשה אותה. רק למחרת בבוקר היא החלה במסע חיפושים. אז נכון, אולי היה מן הראוי להתחיל בחיפושים עוד בלילה, אבל כפי שציין הוטרינר - זה כבר היה מאוחר מדיי, לצערי. בברכה, זיו.

babe10

New member
זיו...

זה הרבה לפני "איפה היא ישנה בלילה" תסכים אתי שאם תראה במשך יום שרבי במיוחד - במשך כל היום שקערת המים של הכלבה שלך נשארת מלאה תתחיל לדאוג ותרוץ לבדוק מה קרה לה שהיא לא שותה? פה במשך יום שלם הקערה נשארה מלאה והם אפילו לא שמו לב שאין כלבה... 24 שעות לא משחקים אתה? לא מלטפים אותה? לא חונקים אותה בחיבוקים ונשיקות? לא מאכילים אותה? לא נותנים לה לשתות ובודקים שהיא באמת אוכלת ושותה? זה נראה לך באמת נורמלי? .. עזוב רגע בצד את זה שזו עמיתה שלך לניהול. עם יד על הלב ובצורה הכי אובייקטיבית שבעולם. תנסה. אתה רואה את עצמך במשך 24 שעות לא רואה את הכלבה שלך, לא נוגע בה, לא משחק אתה מאכיל אותה, משקה אותה ולא שם לב עד למחרת בבוקר? אני בספק שתוכל לענות על זה בחיוב ולעמוד מאחורי זה...

זיו25

New member
כמו שכתבתי...

בואי נעמיד את הדברים על דיוקם. יעל לא הייתה בבית רוב היום. אני מניח שהיא ראתה את הכלבה לפני שהיא נסעה, והיא חזרה רק מאוחר בערב. חלון ה 24 שעות קטן כעת ל 8 שעות שינה בלילה. ויתכן ואני הייתי נוהג אחרת, אך כשאת מטופלת בילד קטן את חייבת להיות מרוכזת במליון דברים, ואני מצטער, אך אני לא שופט אותה על כך. בברכה, זיו.

מאוד קשה לי לענות לך כרגע

אבל אני אנסה בכל זאת. אני לא יודעת איך לא ראיתי אותה. ואני מקללת את הרגע הזה כל הזמן. אתה חושב שחשבתי לרגע שמשהו כזה יכול לקרות? ואם הייתי מעלה על דעתי שדבר כזה יכול לקרות, אתה חושב שלא הייתי בודקת 10 פעמים לפני שאני סוגרת את האוטו? נכון שהיא לא קטנה, אבל כמו שאמרתי - היא היתה כל-כך שקטה ועדינה. אולי ברגע מסויים הפניתי את הראש הצידה לשניה. אני פשוט לא יודעת איך זה יכול להיות. כמו שכתבתי, אמילי היתה מאוד עצמאית. בחודשים האחרונים (מאז תחילת הקיץ) היא גם נהגה לישון בלילות מחוץ לבית (מבחירה שלה! כנראה בחוץ היה לה יותר נעים וקריר מאשר בבית). היא ידעה להסתדר מצויין ותמיד בסוף חזרה הביתה. בגלל זה לא חיפשתי אותה לפני שיצאתי מהבית באותו יום ארור. בגלל זה כשחזרנו מאוחר בלילה ולא ראינו אותה, זה לא נראה לנו חשוד. סברנו שהיא מטיילת עם הכלבים השכנים (החברים שלה), כפי שנהגה לעשות. בבוקר כבר דאגנו, אבל לא העלינו על דעתנו את גודל הטרגדיה עד שמצאנו אותה. ביום חמישי, היום הנורא בו זה קרה, היה חם מאוד בצהריים. וכמו שכתבת - האוטו חנה תחת השמש הלוהטת. גם אם היינו מחפשים אותה בערב, היינו מוצאים אותה באותו מצב, בזה אין לי ספק. גם בעל בית הקברות לחיות, שבא לקחת אותה לקבורה, אמר שהיא מתה יום קודם לכן. אני יודעת שזה נשמע נורא, אבל אני כל-כך מקווה שזה קרה מהר, שהסבל הנורא שלה היה קצר. ולגבי שאלתך על התינוק שלי - התינוק שלי לא יכול להכנס לבדו לאוטו. אני מכניסה אותו לשם בעצמי, יודעת שהוא שם, ומוציאה אותו. אתה לא יכול להשוות תינוק בן שנה וקצת, שרק עכשיו למד ללכת וצמוד כל הזמן לאמא שלו, לכלבה בוגרת ועצמאית. רשלנות? ועדת חקירה? בשביל מה? כדי להעניש אותי? כדי לחפש נקמה? אני קיבלתי את העונש הנורא מכל, ותאמין לי שהייתי עושה הכל כדי להחזיר את הגלגל אחורה ולמנוע את האסון הזה. את הכאב הגדול הזה כל-כך קשה לתאר במילים. אני איבדתי את הבת שלי, את האחות הבכורה של תום. אני מקווה, כמו שכתבה לילך בשרשור אליו הפנית, שאחרים ילמדו מהטעות הנוראית שלי. ולגבי ניהול הפורום: גם עניין זה עלה בדעתי, יחד עם המון מחשבות שהציפו אותי מאז שמצאנו אותה. בהתחלה חשבתי שאני בכלל לא אהיה מסוגלת לספר כאן את מה שקרה. אבל גם ידעתי, שעד כמה שאני מתביישת (ממש כך!) במה שקרה, אני לא מתכוונת להסתיר את זה. ולו רק כדי שאחרים ילמדו ומכלבים אחרים יימנע הגורל האכזר הזה. חשבתי שאני בכלל לא אהיה מסוגלת יותר להכנס לפורום, כי כל דבר קטן, כל שאלה ותשובה, יעוררו בי כאב עצום. אבל עכשיו, בעיקר בזכות התגובות החמות והמדהימות של חברי הפורום, אני יודעת שאני רוצה להמשיך. לכבוד אמילי, לזכרה
. ודבר אחרון: אני יודעת שכל דבריך נכתבים מתוך אהבה עצומה לבעלי חיים. אני יודעת את זה, כי גם בי יש אהבה עצומה כזאת. ואם זה היה קורה למישהו אחר והייתי קוראת זאת כאן בפורום, מאוד יכול להיות שהיו עולים בי אותם הרגשות ואותן המחשבות בדיוק. יחד עם זאת, אני מקווה שתבין אותי, ואולי יום אחד גם תוכל לסלוח. אני יודעת שלעצמי יהיה לי מאוד קשה לסלוח. אני מאחלת לך שלעולם לא תדע כאב גדול כל-כך.

babe10

New member
אומרים ששום דבר בחיים לא נחשב

טעות כל זמן שלמדת ממנו. ומתשובתך נראה לי שלא למדת כלום. היא היתה כלבה עצמאית? בחירה שלה? על מה את מדברת???!!! זו כלבה!!! כמו ילד בן שלוש! גם לילד בן שלוש היית נותנת להסתובב בלילה לבד בחוץ מבחירה שלו? ואם היא היתה נדרסת / אוכלת רעל / נלקחת להסגר / נפצעת / נטרפת על ידי כלב אחר? אז זה בסדר? הלקח שלמדת הוא להסתכל למכונית לפני שסוגרים? לא זה הלקח. הלקח הוא שכלב לא מסתובב לבד!!! בלי השגחה. שלא יתכן שלא יקחו את הכלב לטיול לפחות שלוש פעמים ביום. שלא יתכן שכלב לא יאכל יום שלם וזה לא יטריד את מנוחתכם. שלא מזניחים ילד!! גם לילד שלך היית נותנת לעבור יום שלם בלי אוכל ושתיה? ואת עוד מציינת שהיה יום חם במיוחד. ולא חשבת לרגע שביום כזה חם זה לא בסדר שה"תינוקת" שלכם לא שתתה כל היום? אולי היא מיובשת? לא הטריד אותכם ביום שרבי במיוחד שהכלבה לא נראתה, לא אכלה, לא שתתה? איך??????????? כלב צריך להיות בבית, או בחצר סגורה. בחוץ - אך ורק עם רצועה. מעבר לזה שזה החוק, זו חובתך המוסרית! מבינה שאת כואבת כרגע. אבל הדבר היחיד שמנקר לי בראש ולא מפנה לי הרבה מקום לאמפתיה כלפייך הוא המחשבות על כלבה סגורה ברכב, נחנקת מהחום ומחוסר האויר והמחשבות שעולות לה בראש הן: למה נטשו אותי? איפה אלה שסמכתי עליהם. נתתי בהם אמון. האמנתי שידאגו לי. לא חשבתי שיתנו לי למות בייסורי תופת. זה הדבר היחיד שמציף לי את המחשבות כרגע. לא שום דבר אחר.

babe -אתה זה שנשמע כמו בן 3

וטעות כזו יכלה גם לקרות לך! דווקא כשהכי קשה ליעל אתה מסובב לה את הסכין? עם השיפוטיות המתחסדת הזאת,כלומר אם בכלל היא אמיתית וטוטלית אצלך אז אתה בטוח לא חי בשלום גם עם עצמך,כי אצלך אם אתה עושה טעות אתה הרי מבקר את עצמך בכזו חדות ש... אוקי I´ve rest my case והסיבה היחידה שהגבתי לך זה שממש העציב אותי שמישהי מודה בטעות, ואחר במקום לכבד זאת,יורד עליה.

למעלה