אמריקן איידול 4 - הדיסק

Woogyman

New member
אמריקן איידול 4 - הדיסק ../images/Emo110.gif

לא יודע אם כבר ראיתם את זה: הדיסק של העונה הזאת עומד לצאת ביום שלישי בשבוע הבא. למזלנו, הם החליטו לחזור לפורמט הדיסק של העונה הראשונה, עם שירים מתוך העונה עצמה (הדיסקים של עונות 2-3 היו עם שירים חדשים שהמתמודדים ביצעו שם בפעם הראשונה). כל מתמודד מבצע בדיסק שיר אחד שהוא ביצע במהלך העונה. אם הדיסק יהיה כמו בעונה הראשונה, הגירסה של השיר תהיה כמובן מלאה ומוקלטת באולפן. והשירים
:
1. Independence Day - Carrie Underwood (
) 2. I Don't Want to Be - Bo Bice (
) 3. Best of My Love - Vonzell Solomon (
) 4. House Is Not a Home - Anwar Robinson (
) 5. You Don't Have to Say You Love Me - Nadia Turner (
) 6. Part-Time Lover - Nikko Smith (
) 7. My Funny Valentine - Constantine Maroulis (
) 8. Total Eclipse of the Heart - Jessica Sierra (
) 9. Everytime You Go Away - Anthony Fedorov (
) 10.Against All Odds(Take a Look at Me Now) - Scott Savol (
) 11. Knock on Wood - Lindsey Cardinale (
) 12. God Bless the Child - Mikalah Gordon (
) 13. When You Tell Me That You Love Me - Top 12 Idols (
)​
לא כל כך אהבתי את הבחירות, במיוחד את של קרי, שקיוויתי שתשיר שם את Alone. אבל לא נורא, מה שבחרו זה השיר המועדף השני שלה אצלי. וכמובן, מי יתן וסדר שלושת המבצעים הראשונים יהיה גם הסדר שבו תסתיים העונה
. אני אקנה את הדיסק, בכל מקרה.
ועדכון נוסף לא קשור - אנתוני נתן לקרי את השרשרת מפתח שלו, למזל. חמודים.

14מתן

New member
בדיוק שמעתי את הדיסק ../images/Emo122.gif

הביצועים בתוכנית יותר יפים לדעתי
יכול להיות אבל רק בגלל שאני כבר רגיל אליהם

Woogyman

New member
בדרך כלל הם יותר טובים. ../images/Emo110.gif

(הביצועים בתוכנית) פשוט כי לייב יותר מרגש ויותר חזק מביצוע אולפן. אבל עדיין נחמד שיהיה דיסק, אפילו רק בשביל הגירסאות המלאות של השירים.

Juliann

New member
איפה שמעת את הדיסק? אני שמעתי רק...

30 שניות מכל שיר...

14מתן

New member
הורדתי אותו מאתר אחד

מקווה שתספיקו לראות לפני שחנה תבוא |מלאך| אם בא לכם תפנו אלי במסרים....

רבקהrc

New member
הרגע סיימתי לשמוע את הדיסק

ורק רציתי להגיד שכולם נשמעים ממש טוב קארי, ניקו אפילו מקאיילה הזייפנית הקבועה נשמעה יחסית טוב וגם סקוט לא רע בכלל אבל קונסטנטין נשמע ז ו ו ע ה פתאום הבנתי למה האמריקאים נפטרו ממנו (נעזוב רגע את הקונספירציות בצד) כל מה שראינו עד עכשיו זה רק החיצוניות שלו. פתאום ככשומעים אותו באודיו מבלי לראות את ה"פרפורמיות" שלו מגלים את קולו האמיתי עכשיו לפני שכל מעריצי קונסטנטין תוקפים אותי תזכרו שזו דעתי האישית ובבקשה תנהלו דיון מכובד....

whatever4

New member
היא באמת לא ירדה עליו..

היא בסך הכל אמרה את דעתה. למה אנשים לוקחים הכל כל כך אישית??

Fairywitch

New member
*סוקלת אותך*

א. היו שירים שבהם הקול שלו בלט יותר, והיו שפחות. בmy funny valentine הוא הוכיח לכולם שהוא יותר מסתם פרפורמר. ב. לא מתקבלים למחזות זמר בברודוויי אם שרים זוועה.

נכון!

והוא לא היה במחזה אחד וזהו הוא היה בשלושה! והנה השמות:rent subberben dreams tango till they sore

והוא גם הוכיח את כישרונו

בi can't make you love me ו... u made me do very happy... שאני לא אתחיל לדבר על בוהימין רפסודי שאפילו בריאן מיי אהב!

ששוניקו

New member
אני מחכה שהדיסק שלpray for the soul

ידיע אלי, ואז אני אוכל לשמוע את הזוועה בקולי קולות

Juliann

New member
אתם יודעים מה נראה לי?

ששונאי קונס פשוט מחפשים להתחיל פה מריבות, אולי אתם חסרי חיים, אולי משעמם לכם אבל נראה שאתם פשוט רוצים לרדת עליו כדי להתחיל בלאגן. אז כולכם, קפצו לי.

למעלה