אמריקן איידול 4 - הדיסק

14מתן

New member
לדעתי אפשר להגיד כאלה דברים

אבל אם אתם כולם חושבים שלא אז אין מה לעשות יצטרכו להפסיק מצד שני, לא נראה לי שלמישהו זה הפריע שאמרו את זה במשך 9 שבועות על סקוט

whatever4

New member
נו באמת...

חנה הגזמת... אסור להגיד "שר זוועה"? אני בטוחה שהשתמשת בביטויים יותר מעליבים לתיאור סקוט למשל....

shavitlavi

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

חנה, לא יודע מה עובר עלייך. מילא קללות אבל זה? את ממש לא רצינית.

moran500

New member
להגיד "שר זוועה, לדעתי" זה בסדר

זאת ביקורת, היא פשוט לא ביקורת בונה לא כל הודעה צריכה להעביר ביקורת בונה, אפשר לבטא את הדיעות שלנו גם אם הן שליליות בלבד.. הבעיה היא ש(ו*אל* תסקלו אותי)אנשים שמביעים את דעתם השלילית, גם בצורה הכי עדינה, על קונסטנטין נסקלים בפורום... וזה יוצר אווירה מאוד לא נעימה לכל מי שלא "חולה על התחת שלו" (חח הייתי חייבת להוסיף משפט גרשון מטלנובלה בע"מ
)

רבקהrc

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הוצאת את המילים מפי!

רבקהrc

New member
מעולם לא היתה הכוונה שמעריצי...

קונסטנטין לא יגיבו על מה שאמרתי. להיפך! אני רק מצפה שיגיבו בכבוד ובעניניות על הביקורת שלי... ומה שהכי הטריד אותי בוויכוח שכל מעריצי קונס מגיבים לכל פיסת ביקורת ב "כל הענין בביקורת שלכם זה לעצבן אותנו כי אתם - כל מי שלא מעריץ אותו לא באמת רוצים לבקר אותו אתם רוצים ליצור תסיסה בפורום" חשבתם אולי שאני בתור מתעניינת באמריקן איידול שמעתי את הדיסק והגבתי על כך?????? שימו לב כמה תגובות אחרות היו על הדיסק האם כולכם טרחתם לכעוס על ביקורת שמישהו נתן למשתתף אחר???

ששוניקו

New member
צודקת במידה, אבל טועה באותה מידה

מצד אחד נתת ביקורת בקשר לשירה שלו בדיסק וזה לגיטימי לגמרי, ואת רוצה שיתנו לך תגובה עניינית על הביקורת שלך שזה הגיוני, מצד שני את מצפה שיגיבו לך בעינייניות על תגובה "קונסטנטין שר זוועה", אין לי הרבה מה להגיב על זה כי זה לא ביקורת זו אמירה ולדעתי אמירה מיותרת. ואתם צודקים הגיוני מאוד שמישהו באשכול הזה יתן ביקורת על השירה של קונטסנטין, אבל זה כבר נדחף לכל אשכול, ברגע שאמרתי משהו טוב על קונסטנטין אין מצב שלא תגיע תגובה רעה. קשה לכם לתת לנו להתאהב בקונסטנטין. בגלל זה גם כשהתגובה היא כן במקום, אנשים בכל זאת מתעצבנים.

רבקהrc

New member
כפי שאמרתי..

אני לא משונאי קונסטנטין... לא היה לי שום דבר נגדו!!! אבל שמעתי את הדיסק והוא נשמע שם זוועה!!! בעברית קוראים לזה (תתפלא) ביקורת!!! ואתה יכול לענות לי: "אני לא חושב שאת צודקת הוא נשמע מצוין לעומת זאת מתמודד זה וזה נשמע ממש רע!" או אתה יכול להגיב כך "אל תרדי על קונסטנטין ואת עושה את זה רק כדי לעצבן אותנו"

ששוניקו

New member
לא הייתי קורא לזה ביקורת...

תסבירי למה הוא נשמע זוועה, הוא מזייף מדי הוא שר נמוך מדי שר בטון הלא נכון. כשאת אומרת זוועה אין לי מה להגיד לך, רק להגיד שזה נשמע כאילו באת להרגיז מישהו.

רבקהrc

New member
בוא אני אמקד לך...

נורא התאכזבתי!!! אף פעם לא שמעתי אותו מחוץ לתכנית (לא הורדתי שירים) ואז פעם ראשונה ששמעתי אותו באודיו... והקול שלו ממש בינוני ומטה זה היה השיר הראשון שממש רציתי להעביר... לגבי טונים וזיופים- אין לי מושג! (כמו רוב המאזינים) השיר הוא או טוב או לא טוב וד"א אחרי כל הוויכוח הזה הבאתי לאחותי שמעולם לא ראתה תוכנית אחת של א.א והיא מבינה במוזיקה קצת יותר ממני והיא אמרה מיד שזה נשמע נורא...

Kryptonite

New member
נו באמת,../images/Emo168.gif

איזו הגזמה. "קונסטנטין נשמע זוועה" זו דיעה קבילה לחלוטין. תהיה רציני ואל תעליב בלבקש מאיתנו "קונסטנטין שר לא יפה לפי דעתי", "אני לא אוהב את דרך שירתו". זה שטויות. לדעתה ככה הוא נשמע - ואין סיבה שהיא לא תרשום את זה על מיקאלה כתבו עכשיו ובזמנו דברים הרבה יותר חמורים ואף אחד לא קם והצטדק שזה לא יפה ולא נאה.

Fairywitch

New member
למה?קשה להוסיף "לדעתי" אחרי "זוועה?

למרות שדי ברור שזאת דיעה אישית...

Woogyman

New member
כמו שאמרת, ../images/Emo110.gif

זה ברור שזה דיעה שלו... אתם נטפלים כאן לפרטים כל כך קטנים שאפשר למות.

רבקהrc

New member
שמת לב מה כתבתי?

בפרוש הדגשתי שזו דעתי האישית וביקשתי שמעריצי קונס ינהלו דיון מכובד במקום זה התחליו פה האשמות אישיות של: "את עושה את זה כדי לעצבן אותנו" ו"מה את יורדת עליו?" אם תקראי את האשכול בקפידה תראי שרוב התגובות הלא ראויות באו ממעריצי קונסטנטין... ואני רוצה להבהיר משהו לכולם! מעולם לא הבעתי את עמדתי בנושא עד לשמיעת הדיסק. ככשמעתי את השיר של קונסטנין הוא נשמע *בעיני* זוועה(אני לא צריכה ולא אמורה לומר את זה בצורה יותר עדינה והכי חשוב אני לא שופטת ואני לא צריכה לתת ביקורת בונה!!!) זאת ביקורת, זאת דעתי, היא לא בכדי להתגרות באיש, אני מקווה שזה שמעריצי קונס לא רוצים שאף אחד לא יגיד מילה אחת רעה על השירה שלו ומי שעושה כך חוטף על הראש לא ימנע מאחרים להביע את דעתם!!!

Fairywitch

New member
די. פתחתי שרשור על הנושא. כל ההמשך

כאן נמחק (כולל הודעות שלי). הדיון הזה בהחלט ראוי למקום משלו

למעלה