אמריקן איידול 4 - הדיסק

ששוניקו

New member
עכשיו יבואו התגובות של...

"אנחנו בסך הכל אומרים את דעתנו", שזה נכון אבל מעצבן. אני אנסה להסביר את מה שג'וליאן אמרה בשפה מעודנת יותר, יש פה הרבה אנשים שנהנים לראות אותנו קופצים להגנת קונסטנטין, אז בבקשה תמצאו לכם תחביבים אחרים כי זה לא נעים לנו ומכער את האווירה בפורום. לא היה נעים לאף אחד אם כל הודעה הייתי רושם כמה שאני לא סובל את בו והוא מעצבן ומשעמם (מה שלא נכון), זה לא כיף וזה סתם. אז אם אפשר, להפסיק, תודה. וג'וליאן וכל מעריצות קונס, אני חושב שאנחנו די מספקים מה שמבקשים מאיתנו, פשוט תיקחו הכל יותר בקלילות אז מנסים להרגיז אותכם so what? תשימו עליהם פס ארוך ותסתכלו על וידאו של קונס זה מרגיע את הגוף ואת הנפש

רבקהrc

New member
לא נהנים אבל יודעים...

שזה מה שתעשו... רוב צופי אמריקן איידול מתחלקים בין אלו שמעריצים אותו לבין אלו שממש לא! - (כנ"ל לגבי קארי) הדעה הראשונה נשמעת פה הרבה בפורום ואני חושבת יש מקום להשמיע גם את הדעה השניה כי "תתפלאו" אבל יש כאלו שלא מתים עליו אני באופן אישי חיבבתי אותו ואהבתי לראות אותו מופיע (אבל לשמוע אותו בדיסק-ממש לא!) אבל אני חושבת שהגיע זמנו ללכת...

ששוניקו

New member
עובדה שאנשים נהנים להזכיר את זה

כל הודעה שניה שלהם, וזה דבר ממש מעצבן, ואת לא יכולה להגיד שאתם לא מודעים שאלו יהיו התגובות כי זה כבר הפעם המיליון וחצי שאתם באים עם הערות כאלה - ואנשים יודעים שזה יעצבן חצי פורום, אני חושב שזה מיותר. אני מניח שיש פה הנאה מהתסיסה הזאת של זכותי להגיד לא זכותי להגיד, כן קונסטנטין לא קונסטנטין. בגלל זה יש המון הערות כאלה. אתם לא רוצים אל תפסיקו, יש לכם את חופש הביטוי, אני רק מבקש אם אפשר לנסות להפסיק להתגרות זה מכער מאוד את האווירה בפורום.

Kryptonite

New member
נו באמת,../images/Emo168.gif

תהיו קצת יותר בוגרות. כל שני וחמישי יש פה הודעות של "קארי לא יודעת להופיע" "קארי מופיעה כמו עציץ בסיביר" אף אחד לא קופץ בהאשמות שאנשים רק מחפשים להתחיל מריבות, זו פשוט הדיעה שלהם ואנחנו מכבדים אותה (למרות שהיא לא נכונה, וזה
) כל המעריצות של קונסטנטין יצטרכו פשוט להרגיע, כי זה מתחיל ממש לעצבן.

ששוניקו

New member
איך מופיע עציץ בסיביר? ../images/Emo2.gif

אבל מה ההשוואה בכלל, יש המון הודעות נגד קונסטנטין, מישהו פה מחפש את העצבים. אני חושב שגם הודעות כאלה על קארי מחפשות את העצבים, פשוט מעריצי קונסטנטין יותר פנאטים, קל יותר להתגרות בהם.

Kryptonite

New member
יש פי שתיים יותר נגד קארי../images/Emo168.gif

זה שאנשים סוף סוף מתחילים לומר את הדיעה שלהם על קונסטנטין בלי חשש שכל חמולת המעריצות שלו תתקוף אותם גורם לזה להראות כאילו יש נגדו יותר. ויותר קל להתגרות בהן? שייתגברו על זה, אף אחד לא צריך למתן את הדיעה שלו (לא איך שהוא מביע אותה, הדיעה שלו) רק בגלל חבורה של בנות (או בעצם, אחת...) שלא מסוגלות לשלוט על עצמן.

ששוניקו

New member
גם לי אישית מציק שכל אשכול מתחיל

וויכוח, כי מישהו היה חייב לתקוע הערה מטופשת על קונסטנטין, חייב. ובוא לא נתחסד עכשיו יש פה המון התגרות במעריצי קונסטנטין, בקארי הרבה הרבה פחות. בכלל מאז שקונסטנטין עף מנסים לדרוך לאנשים פה על הפצעים. ואתה יכול לשחק משחקים של "אנחנו רק אומרים את הדעה שלנו" (וזה היה ברור שיהיו תגובות כאלה) אבל יש פה גם כוונה לעצבן כמה מהמעריצים אחרת זה לא היה חוזר על עצמו כל כך הרבה.

ששוניקו

New member
מה הקטע הזה

להיתפס לה על המילה, אני לא חושב שהיא התכוונה שאתם אנשים רעים. פשוט לא נעים לה לדבר איתכם כשאתם חוזרים על כל הזמן על העובדה שהמתמודד שהיא אוהבת הוא זוועתי ונוראי.

Sweet Misery

New member
תשמע,

ברגע שהיא מתייחסת לבן אדם עם דעה כמו שלה לאיש טוב, היא מתכוונת שכל אלו שדעתם שונה הם אנשים רעים. וסתם ככה, אני ממש לא שונאת את קונסטנטין. אני חושבת שהוא מבצע מדהים שעף מהתוכנית טרם זמנו. לא מכעיסה אותי העובדה שמהללים אותו, מכעיסה אותי העובדה שמהללים אותו תוך כדי קטילת כל אדם עם דעה שונה. ואני ממש לא רוצה להמשיך להתווכח פה עם אנשים אז זהו.

Fairywitch

New member
ששוניקו-אתה צודק לגמרי../images/Emo45.gif

זה פשוט להתגרות ולעשות דווקא. יהיה נחמד אם תפסיקו- מותר לכם, אבל למה סתם להעכיר את האווירה? ולאוהבי/ות קונס- אני מציעה להגיב בצורה תרבותית או להתעלם לגמרי.

whatever4

New member
להעכיר את האווירה??

מה הקשר? זה פורום של אמריקן איידול שעוסק במתחרים. אם מישהו חושב שמתמודד מסויים הוא טוב/לא טוב/מכוער/יפה/מגעיל/מעצבן וכו'.. זכותו. איך היא בדיוק עשתה דווקא למישהו? בזה שהיא אמרה את דעתה?

ששוניקו

New member
די להיתמם

זה ידוע שכל הערה כזאת תעצבן חצי פורום. - מספיק להיתמם זה דבר ברור.

shalehet

New member
חבל שלינדסי לא יכולה לשיר שיר אחר

מה-24... כי את זה היא שרה ממש זוועה... חבל שנצטרך לשמוע את זה שוב

14מתן

New member
זה בערך מה שרבקה אמרה בתחילת

השרשור והתנפלו עליה...
אני לא מבין מה ההבדל

ששוניקו

New member
ההבדל הוא

שעל קונסטנטין יש מאות תגובות כאלה בכל אשכול אפשרי מכניסים את זה. והערה על לינדזי לא. שזה ברור לאנשים שהערה על קונסטנטין תעצבן הרבה אנשים. והערה על לינזדי לא. עוד הבדלים?

למעלה