אמריקן איידול 4 - הדיסק

14מתן

New member
יכול להיות... אבל יכול להיות שעל

הערות על אחרים מבליגים...

Fairywitch

New member
כי היא באמת שרה את זה גרוע...../images/Emo122.gif

ולא התנפלנו- רק סקלנו...

Sweet Misery

New member
הכפשה היא הכפשה

ודעה זו דעה. זה שלמתחרה אחד יש יותר אוהדים מלשני לא עושה את ההכפשה בסדר. זה שאין מי שיסתער על מכפישי לינדזי לא אומר שמותר לעשות את זה.

shalehet

New member
אני לא רואה פה שום הכפשה

ואין קשר בין מה שכתבו על קונס שיש על זה חילוקי דעות לבין לינדסי שאין חילוקי דעות שהיא שרה את השיר הזה פשוט נוראי, אפילו אחי הקטן היה שר את זה יותר טוב. בכל מקרה גם על רבקה לא התנפלו, בסך הכל הגיבו, זכותו של כל אחד להביע את דעתו ואם חולקים על הדעה זה לא הופך את זה להתנפלות

darklighter

New member
בחירות גרועות../images/Emo5.gifהממ...../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

קארי-היה עדיף ALONE... בו-שיר טוב אבל הייתי מעדיפה spinning wheel וונזל-היה עדיף I HAVE NOTHING נדיה-זה דווקא כן השיר הכי טוב שלה למרות שהקול שלה לא משהו.. ניקו-דווקא אצלו זה בחירה טובה... קונסי
-הייתי מעדיפה את בוהמיין רפסודי או KISS FROM A ROSE אבל גם את זה הוא מבצע מצויין
ואני לא מסכימה עם רבקהrc ולוי רעות- יש לו קול מעולה!!! ג'סיקה-דווקא בחירה טובה!!!מתגעגעת אליה
אנתוני-בחירה גרועה...הייתי מעדיפה I surrender סקוט-כל השירים שהוא שר גרועים..... והשיר הזה אחד הגרועים ביותר... ג'סיקה שרה את זה יותר טוב... לינדסי-זה השיר שהיא שרה הכי גרוע אני לא רוצה לשמוע את זה שוב!!!לא זוכרת איזה שירים אחרים היו לה.. מקיילה-יש לה קול גרוע באופן כללי לא משנה מה השיר השיר של כולם-דווקא בחירה טובה
אני לא הייתי קונה את הדיסק סתם בזבוז כסף כי אני אוהבת רק את השיר של קונס הייתי מעדיפה במקום זה לקנות את הדיסק של בטי!!!

ששוניקו

New member
איזו בחירת שירים גרועה

קארי היתה צריכה לקחת את "Alone" בו היה צריך לקחת את "spinning wheel" וונזל היתה צריכה לשיר את "Lets hear it for the boy" או "Im every woman" אנוואר היה צריך לשיר את "what a wanderfull world" נדיה היתה צריכה לשיר את "Try a little tenderness" הפסנטסטי. אני לא אוהב את הצרחות של ניקו סמית' אז אין לי דעה פה. קונסטנטין בחר שיר מעולה -זה שיר שממש מתאים לדיסק
אפילו של "Bohemian raphsody" היה ביצוע יותר טוב. ג'סיקה - אהובתי שאני מתגעגע אליה בחרה את הבחירה הכי נכונה פה. (ג'סיקה אהובתי, איי מיס יו
) סקוט -
לינדזי - היה עדיף לה לשיר את "I don't want to miss a thing" ומיקיילה גם בחרה נכון, כל שאר השירים שלה היו זוועה. ואני נגד שירה של כולם ביחד אבל מה שיהיה.

ג'ולי מסכימה איתך..

אתם רק מחפשים את קונס ובכלל לא שווה להגיב לכם כי מה אתם יודעים בכלל נכון זה רק דעתכם אבל תחשבו שאם הוא היה שר זוועה כמו שאת אומרים הוא לא היה מתקבל לתחרות ובטח שלא מגיע לטופ 6! אז בקיצר פעם הבאה שבא לכם להגיד משהו רע עליו תשמרו את זה לעצמכם! דרך אגב חנהההההההההה שמחה שחזרת נעלמת לנו קצת

whatever4

New member
איזה דיקטטורה מתנהלת פה....

כולה אמרה שקונסטנטין שר רע, סוף העולם? מותר לה.ומותר לי להסכים איתה. ומותר לך לא להסכים איתה. הכל לגיטימי. די לקחת דברים כל כך אישית. בסך הכל מביעים דעה, לא יותר מזה.

מותר לי להגן עליו!

תפסיקו לרדת עליו זה לא לעניין שאני אבין מה זה תורם לכם? אותי קארי מעצבנת אז מה אני כל יום אחפש משהו רע להגיד עליה? אתם סתם מגזימים ולא אנחנו כמעריצי קונסטנטין לא מגזימים!! כי חשוב לנו שידעו איזה בן אדם טוב וזמר טוב הוא... בכל מקרה רק שתדעו שבעבר אהבתי את הפורום הרבה יותר כיום ממש אין לי חשק להיכנס אליו הוא נהרס משליליות של אנשים

Kryptonite

New member
אבל...../images/Emo168.gif

את לא מבינה את זה נכון, היא לא יורדת עליו... היא אומרת שהוא שר רע - וזו דיעה.

shavitlavi

New member
חברים!

הפורום נהיה גנון. אפשר לחשוב עוסקים פה בענייני חיים ומוות. לכל אחד יש את הפייבוריט שלו וצריך לכבד את זה. כמה נשאר לנו? שבועיים-שלושה בואו נגמור את זה יפה.

Fairywitch

New member
העניין הוא שמותר לא לאהוב מתמודד-

אבל מותר לאלה שאוהבים אותו להתעצבן ולהגיב. חופש הדיעה הוא לשני הצדדים. הבעיה היא שכל מי שאומר משהו רע על קונסטנטין תובע לעצמו את הזכות להביע דיעה (ובצדק), אבל מנסה לשלול ממעריצים שלו את הזכות להגן עליו. אתם מתגרים- צפו לתגובות. נקודה. ושוב- דיונים ברמות תת-תרבותיות יימחקו. יש דרך להביע דיעה- כל דיעה שהיא- מיצאו אותה!

14מתן

New member
את שמת לב אבל מה התגובות ?

מישו אמר משו רע כל קונסטנטין (עזבו שבשרשור הזה מצאתי את אותה ההערה גם על ניקו, לינדזי, מקיילה וסקוט) אז הוא כבר חסר חיים וכל המטרה שלו בחיים זה לעצבן את המעריצים שלו... סבבה אין בעיה להגיב, בשביל זה יש פורום אבל השרשורים מגיעים כבר לרמה האישית של אתה טיפש אתה דפוק את סתומה בלה בלה בלה לא נראה לי שמישו נהנה מזה

Fairywitch

New member
אלה באמת תגובות טיפשיות../images/Emo45.gif

לעומת זאת- אני מצטטת את התגובה שלי: "כותרת: סוקלת אותך הודעה: א. היו שירים שבהם הקול שלו בלט יותר, והיו שפחות. בmy funny valentine הוא הוכיח לכולם שהוא יותר מסתם פרפורמר. ב. לא מתקבלים למחזות זמר בברודוויי אם שרים זוועה." מצאתי דרך להגיב בצורה עניינית, לא? ובאמת אף-אחד לא התעצבן מזה. בקיצור- השורה התחתונה שלי היא שצריך למצוא דרך להגיד מה שרוצים להגיד- בין אם זאת ביקורת, ובין אם זאת תגובה לביקורת.

Fairywitch

New member
ואגב-

להגיד שמישהו "שר זוועה" או "השחית את השיר"- זה לא ביקורת, זה סתם כמו להגיד "איכס"...
("השחית את השיר" לא נאמר בשרשור הזה, וגם לא נאמר לגבי קונס- אני כבר לא זוכרת מתי זה היה, אבל כמעט מחקתי, כי זה כבר גובל בהשמצה סתמית).

MoGanC

New member
גם לא אומרים השחיט אם כבר אז שחט

ואני חושב שאנשים מפחדים להגיב ברשעות לך כי את מנהלת
PP

14מתן

New member
מעעע ??? אני לא שמעתי !!!

אתה יכול לשלוח לי באיסיקיו 95955010 ?

למעלה