אמריקן איידול 4 - הדיסק

Kryptonite

New member
מסכים לגבי לינדסי,../images/Emo168.gif

ואת וונזל הייתי רוצה לשמוע בביצוע מלא של I Have Nothing האגדי

MoGanC

New member
חשוד.

בו שר את השיר הזה רק לפני שבועיים והם עובדים על הדיסק כמעט מתחילת הטופ 12.אז מה,פשוט החליפו לו את השיר שבועיים לפני יציאת האלבום? ם.ם

MoGanC

New member
אוקי שמעתי עכשיו את הדיסק

כל הדיסק נשמע ממש בתקציב נמוך,הרבה פחות מזה של שנה שעברה.כאילו ממש שומעים אותם באולפן,עם כל ההד וכל זה.גם התזמורת והאריינג'מנט גרועים בכל השירים (במיוחד אצל נדיה).מי שנשמע הכי טוב בדיסק? זה יהיה אנוואר לדעתי.הקול שלי הכי "דיסקי" xD

שניש

New member
אוך,היחיד שבחר שיר טוב../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

הוא בו. (הפתעה,הפתעה
) לוונזל היו הופעות כל כך הרבה יותר טובות, ועם כל אי-אהבתי אליה גם לקארי(*פלוץ*). בקיצר,בדיוק למקרים כאלה המציאו את קאזה

Juliann

New member
אם כבר בדעות אנו עוסקים...

הרשו לי להגיד שלדעתי הבחירה של בו נוראית! ולעומתכם הנה הסבר מפורט: לא בוחרים בשיר מוכר שעדיין מתנגן ברדיו בנוסף לכך שלזמר המקורי יש טווח קולי הרבה יותר רחב + פאלסטו שלבו אין. אני מרגישה שבו פשוט מדלג על כל התווים הקשים ושר תמיד SAFE באותו טווח מבלי לאתגר את עצמו. הנה לכם סיבה לכך שאני לא אהבתי אבל בניגוד לכמה אנשים אחרים, אני טרחתי לנמק.

MoGanC

New member
מסכים איתך לגמריי.

בחירה גרועה כלכך,אבל הביצוע נחמד.הוא יודע איזה תוים הוא יכול ואיזה לא,אז הוא לא מנסה.אפשר לקרוא לזה safe אבל גם אפשר להודות לו על שלא מביך את עצמו בניסיון להגיע לתוים שהוא יודע שהוא לא יכול.

Juliann

New member
אם הייתי בו הייתי בוחרת בשיר... =>

שאני יכול לבצע על הצד הטוב ביותר ולא בשיר שאני יודע שאני לא מסוגל לבצע אותו טוב כמו המקורי במיוחד לאור העובדה שהמקורי עוד טרי באוזני אנשים... דוגמא- השיר של ג'סיקה, אני באופן אישי מכירה את הגרסא המקורית טוב והגרסא של ג'סיקה לא משתווה בכלל אבל אני לוקחת בחשבון שזה שיר מאוד ישן והרבה לא שמעו הרבה זמן את הגרסא המקורית במקרה כזה לדעתי זה נשמע מדהים. כלומר, אם לא הייתי מכירה את המקורי הייתי אומרת שהיא מבצעת את זה מעולה ובגלל שאני מכירה אני אגיד שהיא מבצעת טוב אבל לא "וואו"... לגבי אנואר- בחירת שיר ממש ממש לא טובה. גם בגלל שהביצוע המעולה של טמיירה לשיר הזה עוד זכור אצל הרבה וגם בגלל שהיו לו הופעות הרבה הרבה יותר טובות... wonderful world ו- never love this way again שתי הופעות מדהימות... לגבי קארי- כולם לא מבינים למה היא כביכול לא בחרה את ALONE. לדעתי זה בגלל שALONE הוא לא שיר קאנטרי. איידול הולכים למכור אותה חזק כזמרת קאנטרי ולכן הם בחרו בשיר קאנטרי מפורסם. הרי אין יותר קאנטרי ממרטינה מקברייד... ולסיכום אני לא בטוחה שהאיידולז בחרו את השירים, לדעתי ההפקה בחרה בשבילהם, אולי רק בחלק מהמקרים.. כי קשה לי להאמין שאנואר בחר דווקא בשיר הזה וכנל לגבי קארי ובו.

Kryptonite

New member
וואו!../images/Emo168.gif

שמעתי בינתיים את קארי וג'סיקה (תודה מתן
) וג'יסקה נשמעת מדהים! אני צריך לבדוק אם לא התבלבלתי ושמעתי את גירסת המקור בטעות, היא הפתיעה אותי ברמות! קארי כמובן נשמעת מדהים באולפן, בדיוק כמו בגירסת הלייב

14מתן

New member
../images/Emo45.gif בנתיים השלושה שאני שומע רק

הם ג'סיקה קארי וניקו

שמעתי את כולם...

ולדעתי אף אחד לא נשמע שם טוב... חוץ מקארי שברור שהיא תישמע טוב היא הרי הולכת לנצח קונס נשמע טוב ממש לא זוועה כמו שאנשים טוענים הוא לא נשמע מעולה כמו כרגיל וזה בכלל לא אשמתו המוזיקת רקע נשמעה זוועה אצל כולם למשל בו אצלו שמעתי יותר את המוזיקה מאשר אותו וחבל כי לדעתי הוא מבצע טוב את השיר ג'סיקה זאת הייתה היא בכלל? לא נשמע כמוה בכלל... לינדזי נשמעת נחמד אבל לקראת הסוף היא חוזרת על אותה שורה וזה מרגיז אנתוני נשמע קצת כמו ג'ורג מייקל אבל הוא נשמע בסדר לדעתי הוא היה צריך לשיר משהו אחר אנואר לא שמעתי כי לא אהבתי את השיר הזה סקוט... אממ להוסיף? קארי נשמעה מעולה באמת הביצוע הכי טוב בדיסק ניקו גם לא שמעתי מעולם לא הייתי מעריצה שלו מקיילה גם לא שמעתי וונזל לא שמעתי גם ונאדיה נשמעת טוב אבל גם לא ממש טוב לדעתי אהה ובשיר "הקבוצתי" שרים בעיקר וונזל וקארי קונס קיבל שורה עלובה וכך גם הרוב בקיצור הדיסק לא נשמע טוב לא מומלץ בכלל

Fairywitch

New member
והנה תמונה של עטיפת הדיסק../images/Emo26.gif

כולם יצאו נורא חמודים
אפילו סקוט נראה פחות אנטיפט מהרגיל...

למעלה