אם הייתי בו הייתי בוחרת בשיר... =>
שאני יכול לבצע על הצד הטוב ביותר ולא בשיר שאני יודע שאני לא מסוגל לבצע אותו טוב כמו המקורי במיוחד לאור העובדה שהמקורי עוד טרי באוזני אנשים... דוגמא- השיר של ג'סיקה, אני באופן אישי מכירה את הגרסא המקורית טוב והגרסא של ג'סיקה לא משתווה בכלל אבל אני לוקחת בחשבון שזה שיר מאוד ישן והרבה לא שמעו הרבה זמן את הגרסא המקורית במקרה כזה לדעתי זה נשמע מדהים. כלומר, אם לא הייתי מכירה את המקורי הייתי אומרת שהיא מבצעת את זה מעולה ובגלל שאני מכירה אני אגיד שהיא מבצעת טוב אבל לא "וואו"... לגבי אנואר- בחירת שיר ממש ממש לא טובה. גם בגלל שהביצוע המעולה של טמיירה לשיר הזה עוד זכור אצל הרבה וגם בגלל שהיו לו הופעות הרבה הרבה יותר טובות... wonderful world ו- never love this way again שתי הופעות מדהימות... לגבי קארי- כולם לא מבינים למה היא כביכול לא בחרה את ALONE. לדעתי זה בגלל שALONE הוא לא שיר קאנטרי. איידול הולכים למכור אותה חזק כזמרת קאנטרי ולכן הם בחרו בשיר קאנטרי מפורסם. הרי אין יותר קאנטרי ממרטינה מקברייד... ולסיכום אני לא בטוחה שהאיידולז בחרו את השירים, לדעתי ההפקה בחרה בשבילהם, אולי רק בחלק מהמקרים.. כי קשה לי להאמין שאנואר בחר דווקא בשיר הזה וכנל לגבי קארי ובו.