אני באמת רוצה לפתוח דיון

"לגיטימציה ערכית"?

איך בדיוק היא מתבטאת? ואני לא בטוח שעידוד צעירים לאמץ דפוס התנהגות חד-מיני(ואל תשכח שהסיבה משפיעה אבל מה שקובע אם יש פוטנציאל לנטייה חד מינית או לא זה הגנים) זאת פגיעה בהם במדינה בה מתייחסים להומוסקסואלים באופן שווה.

masorti

New member
"לגיטימציה ערכית" היא למשל...

התרת נישואים חד-מיניים, חינוך לכך שלהיות הומו זה אחלה, תמיכה כספית ציבורית במצעדי גאווה, וכו' וכו'. (ואני מבדיל בין ההגדרה "הומו זה יופי" ובין מתן זכויות כלכליות. לא מפריע לי שזוג חד-מיני יוכר כ"ידועים בציבור" זה של זה, ויזכו לכל הזכויות בהתאם.) ברור שעידוד צעירים לחד-מיניות זו פגיעה בהם. ולו רק בגלל הבעיה הקלה של גבר חד-מיני להוליד ילד ביולוגי עם בן זוגו. (ואל תשכח שהגנים קובעים לכל היותר "רגישות" לחד-מיניות. גם מי שאינו בעל נטייה להשמנה יכול להפוך לשמן אם יזלול כל היום ממתקים. בדיוק באותה צורה יכול צעיר להפוך לחד-מיני גם בלי "גנטיקה רעה", אם הסביבה משפיעה עליו.)

כול עוד מעבירים מאות מליונים

לארגוני חזרה בתשובה, אז זה כאילו hip להיות דתי , מפחידים אנשים ברוחות שדים ושטויות, אז להיות הומו זה פחות טוב מאשר להיות דתי? למה? אתה רוצה לשמר מצב שבוא אנשים ירגישו אשמים על מה שהם בגלל דעות קדומות ובורות?

מתנדב

New member
מי מעביר מאות מליונים לארגונים

של חזרה בתשובה?, יש לך טעות, מעבירים היום מאות מליונים לאלו שחוזרים בשאלה...

מתנדב

New member
זה פשוט שקר וכזב.....

הממשלה לא מעבירה לארגונים של חוזרים בתשובה שום תקציב זה פשוט שקר... אלא בדיוק ההפך שינוי רוצה לבנות קיבוץ מיוחד לאלו שחוזרים בשאלה ולתמוך בהם כספית....

א ו ר בת

New member
מדובר על ארגונים

המחזירים בתשובה. אלו שכבר חזרו בתשובה נתמכים במסגרת של ישיבה או כולל. האם אתה טוען שזה שקר שארגונים שעיקר פעילותם היא החזרה בתשובה מקבלים תמיכה ממשלתית ?

א ו ר בת

New member
אני אדון אותך לכף זכות

ולא אגיד שזה שקר וכזב. אניח שכמו שלא ידעת שמעל 4 נפשות יש הנחה במים כך אתה גם לא יודע את זה.

מתנדב

New member
לב לאחים לא מקבלים

שום סיוע ממשלתי זה שקר, ואני יודע את זה מקרוב

א ו ר בת

New member
לפי רישומי משרד החינוך, למשל

הם קיבלו ממשרד זה בשנת 2001 סכום של ‎727,142 שקלים. אם אתה טוען שלא קיבלו - אולי כדאי ללכת ולחפש לאן נעלם הכסף...

מתנדב

New member
את יכולה להראות לי את הנתונים?

ואני אומר לך שוב הם לא מקבלים שום תקציב מהממשלה, כלום לא...

אור בת ,

יש לך אולי קישור לכתבות של אילן שחר בהארץ? יש שם גם כתבה על תמיכות לארגוני חזרה בתשובה ,

א ו ר בת

New member
לצערי הקישורים

(שיש לי אותם) לא עובדים כבר מזה זמן. כנראה בעקבות שינויים באתר. הנתונים נמצאים בספר של אילן שחר וגם ניתנים לבדיקה, חלקית לפחות, באתר התמיכות שצירפתי כאן איפשהו. אני חושבת שמגיעה לך התנצלות ממתנדב.

לי בטח לא ,

אבל מהלינקים שהבאת מצתיירת תמונה בעני מדהימה : משרד החינוך טוען שהתקציב שלו קוצץ ולא יוכל לתת את אותם שירותים, ומה מתברר שיש למשרד החינוך כסף אלה שהוא מעביר אותם לדעות קדומות ובערות ,

saar7650

New member
לגבי התקציבים לתנועות התשובה-

יש תנועות תשובה שאכן מקבלות תקציבים מהמדינה. אך חלק מתנועות התשובה לא מקבלות תקצוב מהמדינה. בכל אופן- מה רע בזה?! מה רע בלגרום ליהודי לשמור שבת, להניח תפילין, לכבד אב ואם, ללמוד תורה ולהאמין במציאות הבורא?! האם לזה נקרא בורות ובערות?!! אני שם לב ינקידוד שאתה מגלה שנאה, ואף יותר מכך- מתעב! את הדת היהודית. האם למדת פעם ברצינות (לא בכנס חזרה בתשובה, שם הדברים נאמרים בכלליות) איזשהו דף גמרא? איה שהוא ספר הלכתי, ספר מחשבה, ספר מוסר וכיו"ב- שאתה יוצא בצורה נחרצת כנגד הדת היהודית?

למעלה