אני באמת רוצה לפתוח דיון

lala897

New member
או רוחנית ../images/Emo8.gif את יודעת צריך בסיס

משותף בשביל להצליח בטלפתיה

Vdrums

New member
נכון מבחינת גידול הילד זה יכול

לגרום לחסכים שונים ואולי עוד דברים אני לא פסיכולוג. אבל זה לא מה שיעשה את הילד הומוסקסואל

lala897

New member
לא אמרתי שזה יעשה את הידל להומו

סקסואל. רק אמרתי שזה לא פשוט מבחינת גידול ילדים.

© Tweety ©

New member
זה כ"כ אירוני

רק תרימי טיפל'ה את הראש ותראי את ההתיחסות אל ההומוסקסואליות כאל סטייה ומחלה ונובע מכך שזה בסדר מותר לזרוק את אותם ילדים מהבית הם הרי חולים. זה בטובת הילד,לזה אין בכלל השלכות על הילד,זה בסדר הרי לילד יש אבא ואמא. אבל חס וחלילה אם יקחו ילד שנמצא בפנימיה אחרי שהורחק מהבית בגלל אלימות קשה ויתנו אותו לזוג לסביות שיאהבו אותו,ידאגו לו,יגוננו עליו ובחיים לא יזרקו אותו מהבית.מה ההשלכות לעזאזל שהוא יראה אותם מתנשקות? המחשבה המעוותת הזו מצויה אצלכם ילדים זה משהו טהור המבט שלהם על העולם שונה משלכם.

tamarhp

New member
תפסיקי!!!

אף אחד פה לא מצדיק זריקה של ילדים מהבית!!!!! דבר נוסף - יש מספיק חילוניים שזורקים את הילדים מהבית בגלל שהם חזרו בתשובה. רק מה, כשילד חוזר בתשובה הרבה פעמים הוא כבר מוצא מקום להיות בו מלבד הרחוב (הרב שמדריך אותו, בת/בן זוג וכו') אבל אם ילד בן 12 היה חוזר בתושבה, אותם הורים שהיו זורקים אותו כשהוא גדול היו זורקים אותו גם כשהוא קטן.

© Tweety ©

New member
איזה שטויות את מדברת

ילדים לא נזרקים מהבית בגלל שהם חזרו בתשובה! אני מכירה מספיק חבר'ה שחזרו בתשובה וההורים שלהם נשארו לתמוך בהם למרות שהתנגדו! ותעשי לו טובה להגיד שהומוסקסואליות זו מחלה זה להפוך את האנשים בקהילה ללא אנושיים. ובמשהו לא אנושי אפשר לפגע,אפשר להתעלל,אפשר לזרוק ולהרוס. ולא שמעתי גינוי גברתי גם לא ממך-לא שמעתי הקעה. שזה מעשה פסול,שזה טמטום ואוזלת יד. לא שמעתי עדיין.

tamarhp

New member
*הזוג מלר* *אהמ*

שטויות - יש כל כך הרבה זוגות חילוניים לצערינו שמנתקים את הקשרים עם הבן/הבת שחזרו בתשובה! ואם לא פגשת זה לא אומר שזה לא קיים. ממש פנינים יוצאות לך מהפה, גברתי.

© Tweety ©

New member
את משקרת-אין תופעה כזו בציבור

החילוני שזורקים ילדים בגלל שהם חוזרים בתשובה. המרבית המקרים ההורים כן נשארים לתמוך תמיד יהיה יוצא דופן ואת כמובן תאחזי בזה. כן יש תופעה בציבור החרדי לזרוק את הילד שלך מהבית בגלל שהוא מעדיף בנים,ויושבים עליו שבעה שהוא יוצא בשאלה. את בעד גישור? בואי תגני את זה שהורים משליכים את הבן שלהם מהבית וסוגירם לו אתה דלת-תגני את זה שיש יחס להומואים וללסביות בחברה החרדית כאל מצורעים וכאל חולים.

lala897

New member
אין תופעה ? את בטוחה?

אז למה אני מכירה אחת כזאת? אני לא באה להאשים אותך על זה.

tamarhp

New member
משקרת?

אין תופעה כזו? פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי עכשיו..... חוצמזה - איך את יכולה להחליט שאין? כי אף פעם לא פגשת כאלו? אולי כי את מתרחקת מכל מי שריח דתי נודף ממנו...

© Tweety ©

New member
לא אין תופעה כזו

וגם אם ילדים שחוזרים שתשובה נפלטים מהבית,יש להם איפה להקלט יש להם מקלט יש להם מחסה,לילד שנזרק מהבית בגלל שהוא הומו אין לו! מה כ"כ קשה לקלוט את זה?! תעזבי את הדת כרגע מה עם אנושיות מה עם חמלה זה לפני הדברים האלו! ומתוקה אני ממש לא מתרחקת מאנשים דתיים-השתתפתי לא פעם בשיח דתי-חילוני תתפלאי,יש בין חוג מכרי גם כמה חבר'ה דתיים. יש לי ביקורת קשה כלפי העולם החרדי-וזה הנושא המרכזי שמטריף לי את השכל ואנשים כמוך שתומכים בו יותר. העברתי ביקורת על כך שכופים עלכם להתגייס ועל העוול שמפלגת שינוי עושה ולא בצדק-שצריך להעביר ביקורת גם עלינו אני לא שותקת. אז תעשי לי טובה. ההגנה הכי טובה היא ההתקפה?

tamarhp

New member
אררררר עיצבנת אותי.

1. אנחנו לא בעד אלו שזורקים מהבית. אבל תנסי להבין את המניעים. 2. אין מסגרת כזו, משום שזה נחשב לתועבה. 3. משתתפת בשיח? לא אמרתי שלא.. זה נותן לך סיבה מצויינת למריבה והתקפה! שמת לב שזה הדבר היחיד שאת עושה פה בפורום? סליחה - שני דברים: לתקוף ולחזור על עצמך. 4. ניסית פעם לראות את העולם החרדי מקרוב שיש לך ביקורת כל כך קשה? את אפילו לא יודעת מה הסיבה לאיסור על מכנסים, אז מאיפה את מוציאה ביקורת?? מהשטיפת מוח שעושים לך בתקשורת? 5. אם באת לפורום על מנת להעביר ביקורת, תקראי שוב מה כתוב בפתיחה... מטרת הפורום... 6. ההגנה הכי טובה זו ההתקפה - זה בד"כ המשפט שאני אומרת.. יפה שאת יודעת להגיד אותו לעצמך.

© Tweety ©

New member
תרגעי

1. אמרתי לך ניסיתי לא הצלחתי. 2. בגלל המחשבה המטורפת הזו שזה נחשב לתועבה תתני לכל אותם ילדים פשוט למות? 3. אני לא אגיב על זה-ביקשתי בלי קללות ונאצות. 4. אני פה כדי להכיר וללמוד חבל שאת פותחת פה עליי. יש דברים שמטריפים לי את השכל במגזר החרדי וזה אחד מהם או.קי? כי הקשר בין הורים לילד זה מעל לכל מעל לכל פסיקה רבנית או כל מה שכתוב בתורה. שטיפת מוח לי? חה. שתכירי אותי טיפה אז תגידי שעושים לי שטיפת מוח..לא מכירה אותי בכלל על מה את מדברת? 5.כן באתי להעביר ביקורת יש בי ביקורת אני בעד גישור אני בעד הבנה אבל יש בי ביקורת כמו שלך יש ביקורת כלפי הציבור החילוני וזה לגטימי אני לא סותמת לך את הפה. 6.שוב אני לא אגיב.

tamarhp

New member
עעעעעע

1. בעיה שלך. 2. למה אני? מה את רוצה ממני? אני אמרתי שאני בעד? 3. לא היו קללות ולא היו נאצות. 4. אני פותחת עליך פה? תסתכלי בשירשורים הקודמים. אני התחלתי להגיב לך בצורה יפה, ואת התחלת לפתוח עלי את הפה שלך ולהתייחס אלי בצורה מגעילה. ואת לא זו שתחליטי שקשר בין הורים לילדים הוא מעל פסיקת התורה. 5. הפורום לא נועד להעביר ביקורת, אלא לגשר. יש ביקורת בונה, אבל הביקורת שלך , בצורה שאת מעבירה אותה, היא בהחלט לא ביקורת בונה. ואת הביקורת שלי כלפי הציבור החילוני אני לא מביעה בהתקפות וצעקות. 6. מתחת לרמתך, גבירתי הנאווה?

© Tweety ©

New member
תגובה

1. נכון-אני מודעת לזה שבעינייך להיות אנושית זו בעייה. 2. לא,אבל למה את לא מוקיעה את זה?למה את נגד פתיחת בתי מחסה להומואים וללסביות מהמגזר החרדי? 3.טוב 4.סליחה?יש לי זכות להחליט מה שאני רוצה.קשר בין הורה לילד הוא מעל לכל 5. אני מרוצה לגמרי מדרכי התגובה שלי וחיה איתן בשלום 6.נכון

tamarhp

New member
../images/Emo5.gif

1. את כל כך נחמדה... למה אני לא אנושית? כי זרקתי את הילד ההומו שלי מהבית? 2. תביאי לי קישור להודעה שבה אמרתי שאני נגד פתיחת בתי מחסה. אל תכניסי לי מילים לפה. 4. תחליטי מה שאת רוצה, אל תכפי את זה עלינו. 5. תחיי בשלום גם עם דרכי התגובה שלנו. 6. פנינים, פנינים...

למעלה