אני חדשה אבל יש לי שאלה שתעיר אתכם

fahrenheitt

New member
חולמת את טועה מהיסוד

עד כמה שאני יודע בנים תימנים נותנים הזדמנות לבנות תימניות או מזרחיות כמו שהם נותנים לאשכנזיות ...בניגוד לבנות ..הבנים התימנים לא שוללים בחורה בגלל עדה ...ואני אומר לך את זה באחריות ... גם שאשכנזיות מעדיפות לצאת עם אשכנזים..זה ממש לא נכון...אשכנזיות רבות לא משנה להן העדה או צבע העור וומכירות ובחו"ל הרבה ממדינות אירופה אם זה דנמרק,אנגליה,הולנד הבנות שם מתות על שחומים ולא ממש מתלהבות ממה שמוגדר אשכנזים

סורר

New member
לחולמת

עניין המשיכה הוא באמת עניין אישי מאוד יחד עם זאת יש פעמים רבות שדוקא בהירות עור נמשכות לכהי עור וגם יש הבדל בדרגות כהות העור למיטב ידיעתי הצבע התימני הוא הצבע המומצע בין שחור כפחם לבין לבן כשלג אבל שוב אין בכך כדי לתת ציון לטיבה של המשיכה שהיא אישית ושונה מאדם לאדם.

hot chilly

New member
ביג דיל. יש מלא פרימיטיבסקי גם

בעולים מרוסיה, קווקז, בוכרה, טורקיה ופולין. החל משמרנות וכלה בצדקדנות, שובניזם, אפליית האחר וכו' וכו'. אדם עשוי להיות self made או תוצר של סביבתו. לא צריך להתרגש יותר מדיי.

kerenv1

New member
../images/Emo13.gif איזה פורום ענק

הגעתי לפורום הזה דרך דף הבית של תפוז, דפדפתי קצת ונקרעתי מצחוק פורום תימנים
התאהבתי
אמנם אני לא עליתי היישר מתימן.. אבל אני חצי תימניה- מקווה שאני עומדת בתנאי הקבלה. ראיתי שהיה כאן שרשור של מאכלים או משהו כזה, אולי אתם תוכלו לעזור לי בסוגיה... אני מנסה להיזכר איךל קוראים למאכל הזה כמו לחמניות כאלה או אפילו נראה כמו סופגניות עם מלאאאאאא שמן וזה כ"כ טעיייים. איך קוראים למאכל הזה???? תודה לכולם

kerenv1

New member
נכוןןןןןןןןןןן!!! תודה../images/Emo13.gif

הולכת לשכנע את אמא להכין!!!

D a r k m a n72

New member
חחחח ../images/Emo6.gif

שתכין מספיק שישאר גם לי
גנאני חולה על המאכל הזה.. עם רסק עגבניות וזחוג

שושי 13

New member
kerenv1 ברוכה הבאה אלינו ../images/Emo140.gif

אין כאן תנאי קבלה, כל אחד הוא ברוך הבא באוהלנו, אז שבי איתנו, ספרי ותהני.

אני מכירה תמני אחד! רק אחד!

מכירה? לא לא בעצם לא יצא לי להכיר אותו ממש, יצא לי רק להתאהב, להתחבר למי שהוא, אבל לא יצא לי לדעת אם הוא קמצן... או לא, אני לא אוהבת קמצנים,, פשוט לא אוהבת, אני גם שמעתי שתמנים הם קמצנים אבל אולי זאת סתם סטיגמה?? אני לא יודעת.. בכל מקרה אני מאוהבת בו עד היום אבל הוא לא שלי... ממממ אבל אם פעם אני אהיה איתו בקשר אז אוכל לומר לכם מי הוא הגבר התמנייייייייייייייייייייי המשיכו לעקוב על מהלך הדיון... רמת האיקיו שלנו משודרגת לרמה גבוהה כשאנחנו דנים בעניינים שנמצאים ברומו של עולם..... שיר

שושי 13

New member
ברוכה הבאה אחותו של נילס ../images/Emo140.gif

אני מכירה הרבה תימנים נחמדים, אבל אחד מהם, שהוא גיסי, הוא האדם הכי הכי הכי שיש עלי אדמות. קמצנות? אלוהים, בחיים לא ראיתי אדם יותר לארג'י ממנו. איש מקסים מיוחד במינו, חכם, עדין, חברותי שיודע לתת ללא גבולות, כמוהו יש אחד למיליון והנה הוא תימני גאה ועוד איך.

מ'זתומרת שומעות בטלפון שהם תימנים

ואז מסרבות להפגש איתם? הם לא נפגשים בבית הספר/אוניברסיטה/עבודה וכו'? תפרטי קצת יותר - שיהיה אפשר לענות לך יותר ברצינות..

niri41

New member
נו, זה ברור.

התימנים הם אנשים קשים וקנאים-בעיקר התמניות-כנראה סובלות מרגשי נחיתות קשים. מה לעשות, זאת האמת...

שושי 13

New member
ברוכה הבאה מירי לפורום יאמאן../images/Emo140.gif

ואני ממש לא מסכימה איתך, לא יודעת איזה אנשים את מכירה. ולמה שהתימניות תסבולנה מרגשי נחיתות, הן הרי הבחורות היותר יפות שיש לנו באר, הלא כן? ובגדול אני ממש לא אוהבת הכללות, יש בכל עדה כאלה וכאלה.

Mogi For Ever

New member
בתור חצי תמניה וחצי פרסיה...

אני מרגישה קצת מותקפת עכשיו. בד"כ כשאנשים שומעים על השילוב הם מגיבים ב"אז נדפקת משני הצדדים". כמובן שזה כלכך לא נכון :) אז בקשר לבעיה עם הבחורים התימנים... אני באמת מכירה כמה כאלה שיש להם מנטליות די שונה שהרבה פעמים לא מסתדרת יותר מדי טוב עם בחורות. אבל אין צורך להכליל, אחי הוא חצי תימני ואפשר להגיד שבחורות היו עומדות פה בתור... (עכשיו יש לו חברה מדהימה, אגב) אבל מצד שני, הרבה אנשים שפוגשים אותי ומגלים שאני חצי תימניה מגיבים ב"זאת הפעם הראשונה שאני מסתדר עם תימניה!" אז זה פועל לשני הכיוונים אני חושבת.

למעלה